Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17013 replies to this topic

#901 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 16 January 2009 - 21:05

Ωραια εξελιξη... Τελικα ο Jinbei δεν ηταν στην φυλακη για να φυλαξει ο ιδιος τον Ace αλλα ηταν ο ιδιος κρατουμενος.

Δεν νομιζω να υπαρχει τιποτα πισω απο τον χαρακτηρισμο. Απλα ισως ειναι μια μικρολεπτομερεια που ισως δωσει στον Oda το δικαιωμα να περιπλεξει τα πραγματα αν θελησει να το κανει, ισως για να βγαλει 2-3 "ανουσια" κεφαλαια με καποια πιθανη ιστορια αναμεσα στον Ace και τον Jinbei.

Νομιζω πως μας προιδεαζει για την ενταση της επερχομενης μαχης αφου θελει να δωσει την ζωη του για να την σταματησει.

#902 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 16 January 2009 - 21:47

Γιατι το ονομα Jinbei μου θυμιζει κατι? Εψαξα αλλα δε μπορεσα να το βρω, φταιει οτι δεν ειχα χρονο... damn studying!! Μια βοηθεια?

Posted Image

#903 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 16 January 2009 - 21:52

Γιατι το ονομα Jinbei μου θυμιζει κατι? Εψαξα αλλα δε μπορεσα να το βρω, φταιει οτι δεν ειχα χρονο... damn studying!! Μια βοηθεια?

Ειναι ο 7ος Schichibukai και εχει αναφερθει το ονομα του σε αρκετα κεφαλαια. Αρχηγος των ψαρανθρωπων. Εκτος και αν τον θυμασαι απο το καλοκαιρι που εκανες μπανια :hahaha:

#904 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 17 January 2009 - 11:06

Πολυ ομορφο chapter και γενικα ο οντα αυτο τον καιρο ειναι σε μεγαλη ρεντα.Apo ολο το μανγκα εγω πραμγατικα ξερα8ηκα σε 2 σκηνες
Spoiler:

Τωρα επειτελους ειδαμε και τον last shichibukai.Ο οποιος νομιζω οτι μαζι με τον κuma kai ton hawkeye πρεπει να ειναι οι μονοι οι οποιοι εχουν 1 σωας τα φρενας μυαλο οσο δυνατον ειναι αυτο για πειρατες χΔ.Παντως οι διαλογοι μαζι με τον ace kai ton jimbei ειναι πραγματοι ομορφοι.Τουλαχιστον αυτος ο shichibukai διακατεχεται απο 1 πνευμα τιμης το οποιο πραγματικα ειναι τρομερο.Μενει να δουμε τι 8α γινει την αλλη εβδομας

Posted Image

#905 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 17 January 2009 - 11:45

Όντως ωραίο chapter

Ο Chief θεωρώ κλασσικό στυλ dragonball πάντως :P

Δεν ξερώ..νομίζω μοιάζει αρκετά με κάτι τεράστιους τύπους του παραδείσου στο dragonball αν καταλάβατε ποιούς εννοώ γατί δεν τα ξέρω και πολύ καλά!!!!
Posted Image

#906 Psichraimos

Psichraimos

Δεν ειμαι..... :P

• Members
  • 8 posts

Posted 17 January 2009 - 21:33

Ελπιζω να μην περασει καιρος για να δουμε στο anime, τους Hanyabbal και Magellan, θα εχει σιγουρα πολύ γελιο, καιρο ειχα να το ευχαριστηθω τοσο πολυ :hahaha:

Οσο για τον Jinbei-oyabun αναμενω την εξελιξη της ιστοριας για να μαθουμε το παρελθον μεταξη αυτου και Ace. Πιστεύω ίσως καποια παλιοτερη μαχη μεταξυ τους στο παρελθον, ή με Whitebeard που να εκανε τον Ace να τον σεβεται ωστε να τον προσφωνει ετσι. 'Η απλα λογο ήλικιας !! :oo:

#907 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 17 January 2009 - 21:45

μαλλον επειδη ο τζιμπεης ειναι σκετη μαφια - yakuza - το λεει και μεσα αλλωστε...
ο ασσος τον αποκαλεσε ετσι... το san προς το ασσο μπορει να ειναι απο ευγενια ή κατι αλλο...

ειχαμε δεν ειχαμε το ψιρισαμε παλι... :hahaha:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#908 sLingEr

sLingEr

Keep Watching...

• Members
  • 28 posts

Posted 20 January 2009 - 03:08

Εχω δει τα επισοδεια και εχω διαβασει τα chapters που ειναι μετα τα επισοδεια μεχρι τωρα αλλα επειδη δεν τα ειχα διαβασει ολα απο την αρχη ειπα να τα αρχισω αλλα στο one manga απο το 20 κατι μεχρι απο οτι καταλαβα το 200 chappter ειναι αθλια η μεταφραση ... ξερετε κανενα αλλο site η πρεπει να το ιποστω και να τα διαβασω ετσι (εχω φτασει ως τα εκατο καπου) μεχρι και οι σελιδες ειναι μικροτερες (το μεγεθος) !!!!!
τεσπα αν κανεις ξερει plz πιτε μου !!!!

Edited by sLingEr, 20 January 2009 - 09:05.

Ελα ... Δεν υπαρχει αυτη η εικονα....απλα δεν υπαρχει !!!!!
Spoiler:

#909 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 20 January 2009 - 15:25

τσεκαρε σε stoptazmo.... ισως εχει να το κατεβασεις σε καλυτερη ποιοτητα...
απο οσο εχω δει mangafox & onemanga εχουν τα ιδια...

#910 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 20 January 2009 - 16:07

Δυστυχώς είναι όπως ακριβώς το περιγράφεις.
Το manga είναι δεκαετίας και αδικημένο στο scanlation (σε σχέση με άλλες παλιές σειρές που είχαν ένα standard quality scanlation group) και μοιραία τα πρώτα chapter δεν ήταν και τα καλύτερα.

Εγώ διάβασα από Viz ως τον 17 (οπότε νωρίτερα δεν ξέρω τι γίνεται) και από εκεί από scans. Γύρω στο 170 chapter (vol 19) οι σελίδες σιγά σιγά γίνονται κανονικού μεγέθους και η ποιότητα επιστρέφει κάπως, αλλά για την μετάφραση δεν μπορείς να κάνεις και πολλά (σκέψου ότι ήταν speed scans)

Ευτυχώς που κάνουν release οι Null απλό κάποιο σημείο και μετά οπότε θα χαρείς ολοκληρωμένους τόμους.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#911 sLingEr

sLingEr

Keep Watching...

• Members
  • 28 posts

Posted 21 January 2009 - 08:38

Οκ παιδια .. ευχαριστω... θα τα διαβασω ετσι τι να κανω τωρα ... υπομονη (δεν εχω αλλη επιλογη με τετοια σχεδια που βλεπω , ειναι απιστευτο το manga )
Ελα ... Δεν υπαρχει αυτη η εικονα....απλα δεν υπαρχει !!!!!
Spoiler:

#912 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 21 January 2009 - 13:55

Βασικά είμαστε και άτυχοι γιατί κάτι πήγε να γίνει από την αρχή με το manga (για αυτό και υπάρχουν καλύτερα τα πρώτα chapter αλλά σταμάτησε η προσπάθεια).

Στα τωρινά λοιπόν βγήκαν κλασικά κάποια spoilers και κάποιες pics

Spoiler:

Spoiler: Spoiler Pics

Βλέπουμε Jimbei Intentions και φυσικά αυτόν που περιμέναμε...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#913 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 21 January 2009 - 14:06

Βλέπουμε Jimbei Intentions και φυσικά αυτόν που περιμέναμε...

kakakakakaka:kakaka:

Finally:nod:

Berserk___Gatsu.jpg

#914 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 21 January 2009 - 15:54

a banana with a crocodile ...

#915 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 22 January 2009 - 10:00

Στο μεταξυ σε εκεινη την φυλακη στο6 επιπεδο δε πρεπει να εχουν χωρο γτ αποσο μπορεσα να διακρινω στα σποιλερε ειναι και οι 3 μαζι στο ιδιο κελι αν ειδα καλα.Τωρα οπως και να εχει δεν παυει να ειναι επικο
2 spoiler αποριες οι οποιες 8α απαντη8ουν μολις ο luffy φτασει κατω βεβαια αλλα ετσι για να κανουμε και 1 διαλογο
Spoiler:

Posted Image