Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16992 replies to this topic

#76 Sanji

Sanji

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 09 August 2008 - 15:28

συμφωνώ απόλυτα!!! Ο blackbeard είναι το αντίθετο του Kizaru, κάτι ανάλογο με enel vs luffy. ακόμα περιμένω να δω τι θα γίνει με τον Ace. H ιστορία του οποίου με προβληματίζει. όπως το σκέφτομαι, είναι λίγο παράδοξο να σωθεί έτσι απλά, αφού κάποια στιγμή θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με τον Luffy. Απο την άλλη αν πεθάνει θα δώσει ένα κίνητρο στον Luffy να κώψει τον κ0λ# του edward. Εγω θα τον ήθελα μέλος των mugiwara,αλλά δεν το κόβω.

Spoiler:

Edited by Sanji, 09 August 2008 - 15:34.

#77 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 09 August 2008 - 16:48

510

Spoiler:

qft από τη μία, αλλά από την άλλη δεν σας παραξενεύει που του
Spoiler:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#78 Sanji

Sanji

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 09 August 2008 - 17:21

Spoiler:

#79 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 09 August 2008 - 17:42

Ναι, αλλά θεωρητικά τα logia είναι πάντα ενεργοποιημένα...
Γι'αυτό το λέω...

#80 Sanji

Sanji

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 09 August 2008 - 18:50

δεν νομίζω...,o devil fruit user πρέπει να ενεργοποιήσει τη δύναμη του σύμφωνα με τη βούληση του, όπως τα paramecia και τα zoan. σκέψου τους smoker και ace αν το φρούτο του είναι πάντα ενεργοποιημένο.... ο ένας θα ήταν σαν φάντασμα και ο άλλος ζωντανή φλόγα!!

και τώρα μια ερώτιση, καλα ρε παιδιά η ανθρώπινη μορφή του chopper που στο καλό είναι???
εντάξει αυτή που έχει (human point). Ο rob lucci κάποια στιγμή και λεοπάρδαλη έγινε και μια χαρά γούνα έβγαλε (τέλεια μεταμόρφωση δλδ), του chopper??? δίκιο δεν έχω?

#81 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 09 August 2008 - 23:32

Sry m8, αλλά μονίζω ότι και στα δύο πράγματα που είπες έχεις άδικο....
1ον: Τα logia ΕΙΝΑΙ πάντα ενεργοποιημένα. Γι' αυτό και άμα π.χ. πυροβολήσεις έναν logia user από πίσω, δεν θα πάθει τίποτα... Η σφαίρα απλά θα περάσει από μέσα του. Επίσης το paramecia του luffy είναι πάντα ενεργοποιημένο. Αλλά, άλλα φρούτα, βλέπε π.χ. mr.5, τα ενεργοποιείς εσύ. Δηλαδή τα "passive" δεν επηρεάζουν το σώμα σου, αλλά άμα σου κάνει κάτι κάποιος άλλος, η αντίδραση θα είναι φυσική.

2ον: Τα zoan φρούτα κάνουν το εξής: Δίνουν στον user άλλες 2 μορφές.(Με την κανονική 3)

1 Η κανονική
2 Το ζώο
3 Η ένωση αυτών των δύο

Ο chopper είναι ειδική περίπτωση. Ήταν ζώο που έφαγε devil fruit. Αλλά το zoan του, δεν είναι φρούτο ζώου, είναι το human-human fruit. Στο wiki λέει ότι αυτό αν το έτρωγε human, θα θεωρούταν ο τέλιως άνθρωπος.Τεσπα, οι τρείς μορφες του chopper είναι οι εξής:

1 To ζώο(Η κανονική του μορφή, αυτή που είναι στα 4(σαν το horn point) )
2 O άνθρωπος (Η μορφή τούμπανο)
3 Η ένωση (Η συνηθισμένη μορφή που περπατάει στο δρόμο)

Edit: έκανα καλύτερη ανάπτυξη στο one piece - γενική συζήτηση

Edited by SirJim, 10 August 2008 - 00:28.

#82 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 10 August 2008 - 00:18

Ωραίο chapter, έχω απορία να δω πως θα τα βγάλουν πέρα με τον Kizaru και τον ανηψιό του.
Posted Image

#83 Sanji

Sanji

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 10 August 2008 - 13:52

κοιταξε φιλε μου Sirjim, δε νομίζω να έχω άδικο, γιατί κι εσύ περιέγραψες κάποιες εξαιρέσεις, παρ'όλα αυτά το πώς ακριβώς λειτουργούν τα φρούτα είναι ακόμα άγνωστο. πρέπει να περιμένουμε τον dr Vegapunk:smokingg: αν είναι έτσι τότε ο enel δεν θα τις έτρωγε ποτέ!!! και o luffy θα είχε τσουρουφλιστεί απο τον ace!!! πάντως δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο ο δαίμονας να προστατευει τον user. υπομονή θα δείξει:riiight:

οσο για το 2ο θέμα, και ο άνθρωπος μέλος το ζωικού βασιλείου δεν είναι?

παντος ακτός απο τα δυο αυτα πράγματα που διαφωνούμε, το άλλο σου post ειναι πολύ καλό:knock-knock:

#84 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 12 August 2008 - 14:09

Παιδιά μια ερώτηση!Ο Kuma έχει κλώνους ή αυτό που πολεμάνε οι strawhats είναι mecha αντιγραφό του, που έχει δημιουργήσει ο Dr Vegapunk γιατί αν είναι το δευτέρο μπευδεύει κάπως το πράμα γιατί μετα το bounty Kuma θα είναι κάπως κουφό για μένα!
Posted Image

#85 Sanji

Sanji

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 12 August 2008 - 15:14

μη σου πω οτι είνα και τα δύο μαζι φιλε μου!
Pacifista - One Piece Encyclopedia έχει info για τα pacifista

#86 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 12 August 2008 - 16:45

Α..thanks φίλε τώρα το κατάλαβα πλήρως!
Και κατάλαβα πως να τους ξεχωρίσει κάπως!Αυτό είναι σημαντικό
Posted Image

#87 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 12 August 2008 - 17:35

Παιδια να ρωτησω κατι???(μπορει να το εχει κανει καποιος αλλος αυτο το post)...Στο manga,ο shanks χανει το χερι του στο πρωτο chapter,ενω στο anime,το βλεπουμε στο (τριτο επεισοδιο νομιζω...)Για ποιο λογο λετε να τον εχουν κανει ετσι???
Posted Image

#88 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 12 August 2008 - 18:46

Παιδια να ρωτησω κατι???(μπορει να το εχει κανει καποιος αλλος αυτο το post)...Στο manga,ο shanks χανει το χερι του στο πρωτο chapter,ενω στο anime,το βλεπουμε στο (τριτο επεισοδιο νομιζω...)Για ποιο λογο λετε να τον εχουν κανει ετσι???

Mάλλον γιατί ήθελαν να κάνουν μια εισαγωγώ πρώτα στο παράξενο κατα τ'άλλα κόσμο του one piece γι'αυτό διάλεξουν να μην μπουν κατευθείαν στο ψητό, καθώς ίσως θεωρούταν λίγο απότομο!
Εμένα αυτή είναι η αποψή μου!
Posted Image

#89 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 12 August 2008 - 20:57

Mάλλον γιατί ήθελαν να κάνουν μια εισαγωγώ πρώτα στο παράξενο κατα τ'άλλα κόσμο του one piece γι'αυτό διάλεξουν να μην μπουν κατευθείαν στο ψητό, καθώς ίσως θεωρούταν λίγο απότομο!
Εμένα αυτή είναι η αποψή μου!

συμφωνω.Θα μπορουσε ομως να το εκαναν για να μη μοιαζει με το manga.Ν'αλλαξει λιγακι...

Posted Image

#90 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 13 August 2008 - 16:50

No chapter this week! :nanteee::zetsubou:
(According Arlong Park)
Posted Image