Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#8671 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 21 March 2012 - 17:50

Sodom/Gomora χωρίς σημασία Κ τους δύο γίγαντες,προβλέπω επίσκεψη στο Elbaf!!!

Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και αυτό.

Απο chief warden που ηταν, η μονη ισαξια θεση θα ηταν admiral.

Λες έ? Θα ήταν καλή φάση !!

#8672 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 21 March 2012 - 17:51

Δεν μαρέσει που τον Sanji τον αχρηστεύει τελευταία ο Όντα...

+1 και εγώ το Sanji τον θέλω σαν ενα top character όχι στυλ Marco, δυνατός αλλά τις έχω φάει παό όλους.

#8673 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 21 March 2012 - 17:52

Για τον Aokiji και τον Akainu..Το καταλαβατε οτι ανοιξανε και τρυπα στο νησι?

Ναι και είναι awesome

#8674 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 21 March 2012 - 17:53

Ο Sanji επρεπε να προσεχει τα παιδια..Αλλο να εχεις μαχιμους τυπους μαζι σου και αλλο να εχεις παιδια.

Spoiler:

#8675 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 21 March 2012 - 17:56

+1 και εγώ το Sanji τον θέλω σαν ενα top character όχι στυλ Marco, δυνατός αλλά τις έχω φάει παό όλους. __________________

Γιατί έτσι είναι ο Marco?
Πιστεύω ότι ο Sanji δεν υποβαθμίζεται.Απλώς τώρα δεν μπορεί να τα βάλει με έναν Shichibukai.Δεν μπορεί να βάζει με όλους αλλά μπορεί να κοντράρεται.Πιστεύω ότιι παραμένει top χαρακτήρας.

#8676 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 21 March 2012 - 18:08

O Oda εκανε λαθος σε αυτη την σελιδα..
Spoiler:

Tα σπαθια του Zoro ειναι απο την δεξια πλευρα του και οχι στην αριστερη.

Spoiler:

#8677 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 21 March 2012 - 18:14

Τον τελευταίο καιρό οι μόνες συζητήσεις που γίνονται εδώ μέσα είναι για το ποιος πλακώνει ποιον. Και νόμιζα το είχαμε ξεπεράσει αυτό το στάδιο στο anime.gr, oh well...

Γιατί να το ξεπεράσουμε; Είναι ένα Shonen manga στο κάτω κάτω. Αν δεν φαγωθούμε και λίγο (ή πολύ σε αυτήν την περίπτωση) μεταξύ μας για το "who's got it bigger" πάει χάθηκε η νοστιμάδα :P

edit: την άποψή μου για το chapter αφού το διαβάσω.

edit 2: Λοιπόν, αρκετές πληροφορίες και αποκαλύψεις σε αυτό το chapter, μου άρεσε πολύ.

Μάθαμε πως λέγετε επιτέλους το φρούτο του Law και ποιο είναι το γενικό μοτίβο του πίσω από αυτό.

Το boss είναι o Brownbeard

Και το γεγονός ότι ο Smoker κατέχει υψηλού επιπέδου χάκι (από τα συμφραζόμενα).

Για τον Sanji συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι τον παρουσιάζει αρκετά νερφαρισμένο ο Oda και πιστεύω ότι μια μάχη Smoker vs Law vs Sanji θα είχε απείρως περισσότερο ενδιαφέρον και θα παραδεχόμασταν το Power-up του Sanji, ακόμα και αν έχανε. Αν ήταν ο Zoro σε αυτήν την σκηνή θα έμενε. O Sanji γιατί όχι, ρε Oda; Δεν μου αρέσει πόσο τούμπανο σε βαθμό "άσχημης" ποζεριάς παρουσιάζει το έναν μετά το timeskip και πόσο νερφαρισμένο τον άλλο (το αίμα μετα το timeskip που είχε πλάκα στην αρχή και κατάντησε κουραστικό, το γεγονός ότι ο Oda επλεκε τα εγκώμια αυτού που πολέμισε ο Zoro στο F.I. ενώ ο Sanji πολέμησε τον κολοκύθα με βοήθεια μάλιστα, το γεγονός ότι τον Sanji τον έπιασαν χωρίς να πολεμήσει καθόλου (έστω για το γαμώτο) ενώ ο Zoro σκότωσε κοτζάμ δράκο). Οκ είναι ο δεύτερος πιο δυνατός, είναι τούμπανο και γαμιάς, το έχουμε καταλάβει ρε Oda, θα τους γ****ει. όλους, αλλά έχει καταντήσει κουράστικο (για εμένα τουλάχιστον).

Edited by Osama Bin Laden, 21 March 2012 - 19:20.

#8678 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 21 March 2012 - 19:39

το αίμα μετα το timeskip που είχε πλάκα στην αρχή και κατάντησε κουραστικό

Αυτό είχε το νόημα του για την κατάσταση με την μεταμόσχευση αίματος στο F.I. και λογικό μετά τα 2 χρόνια "βασανισμού" του.Πιστεύω ότι ο sanji μπορεί να σταθεί ανάμεσα σε Law και Smoker.Δεν ξέρω εάν θα αντέξει στο τέλος αλλά δεν θεωρώ υποβάθμιση του Sanji εαν δεν τα καταφέρει.Γιατί μιλάμε για ένα Shichibukai με 440 milion και ένα vice-admiral.Αντίπαλοι που μόνο οι 2 μεγάλοι τα βάζουν ισάξια δηλαδή τον Zoro και Luffy.Θεωρώ ότι η δύναμη του δεν απέχει από τους προηγούμενους 2 κατά πολύ αλλά έχει κάποια διαφορά.Δεν γίνεται να είναι όλοι ίδιοι στο πλήρωμα.

Και μην ξεχνάται και την Robin που είναι πιο πάνω από Sanji σε Bounty αλλά τους θεωρώ το ίδιο.Επομένως; δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είναι το νούμερο 3 στον πλήρωμα.Ισχύει αυτό λέτε εσείς?

#8679 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 21 March 2012 - 19:42

Ολοι ξερουμε οτι ειναι καπως ετσι.Luffy>Zoro>>Sanji.Η διαφορα του Luffy με τον Zoro ειναι μικροτερη απο οτι του Zoro με τον Sanji..
Και οπως ηταν ο Sanji επρεπε να προσεχει κατι παιδια...

Spoiler:

#8680 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 21 March 2012 - 20:05

Again, δεν διαφωνώ. Είπα, απλώς πια είναι η εντύπωση που μου έχει σχηματιστεί μετά το Timeskip. Το ότι ο Sanji θα είναι πάντα τρίτος φαίνεται ακόμα και από το όνομά του που σημαίνει... τρίτος (edit: ή κάτι παρόμοιο και σχετικό με τρία) στα γιαπωνέζικα. Απλώς δεν μου αρέσει που μεγαλώνει τόσο ξεδιάντροπα την ψαλίδα ο Oda. Ο Zoro είχε πολλές ευκαιρίες να αποδείξει πόσο τούμπανο έγινε μετά το Timeskip ο Sanji τι είχε; Το χταπόδι (που το χτύπησαν και οι τρείς), το Pacifista, που το χτύπησε με τον Zoro και τον φούσκα που επίσης (!) τον νίκησε με τον Jimbe; Θα πείτε το θέμα είναι ότι ρίχνει μόνος του Pacifista. Αυτό έλειπε, μετά από δύο χρόνια προπόνηση να μην το έκανε. Θα μπορούσε να ρίξει μόνος του τον φούσκα και εύκολα μάλιστα, αλλά ο Oda δεν τον έβαλε να το κάνει.

Απλώς λέω ότι δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται. Και δεν θα το κρύψω. O Zoro μου ήταν ανέκαθεν αντιπαθής σαν χαρακτήρας. Μετά το timeskip, με την όλη "μάγκικη" συμπεριφορά του έχει γίνει πλεόν πιο αντιπαθητικός. Η όλη του "κόντρα" με τον Sanji φαντάζει τόσο ψεύτικη πλέον, που θα απογοητευθώ αν συνεχίσει να την προβάλει ο Oda. Θα ένιωθα λες και με τρολάρει.

#8681 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 21 March 2012 - 20:12

You don't like Zoro?Da fuck!?
Η κοντρα τους ειναι μονο για κωμικους λογους...
Ο Sanji θα βρει την ευκαιρια να λαμψει..Worry not.

Spoiler:

#8682 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 21 March 2012 - 20:22

You don't like Zoro?Da fuck!?
Η κοντρα τους ειναι μονο για κωμικους λογους...
Ο Sanji θα βρει την ευκαιρια να λαμψει..Worry not.

Μεσιέ, δεν ανησυχώ. Δεν διαβάζω One Piece, ούτε οτιδήποτε με εικόνες και συννεφάκια, για να ανησυχώ. Του Oda το τσαρδί, του Oda και οι αποφάσεις. Απλώς σχολιάζα κάτι που είδα και δεν μου άρεσε.

Και η κόντρα τους όσο για κωμικούς λόγους και να ήταν, είχε γέλιο γιατί, παλιότερα τουλάχιστον, τους παρουσίαζαν πιο κοντά σε δύναμη. Παραδείγματος χάριν, ο Zoro πολέμησε τον Kaku με 2200 douriki, ο Sanji τον Jyabura με 2180 douriki. Ε χαρά στο πράγμα η διαφορά... κατάλαβες τι εννοώ;

#8683 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 21 March 2012 - 20:31

Μεσιέ, δεν ανησυχώ. Δεν διαβάζω One Piece, ούτε οτιδήποτε με εικόνες και συννεφάκια, για να ανησυχώ. Του Oda το τσαρδί, του Oda και οι αποφάσεις. Απλώς σχολιάζα κάτι που είδα και δεν μου άρεσε.

Και η κόντρα τους όσο για κωμικούς λόγους και να ήταν, είχε γέλιο γιατί, παλιότερα τουλάχιστον, τους παρουσίαζαν πιο κοντά σε δύναμη. Παραδείγματος χάριν, ο Zoro πολέμησε τον Kaku με 2200 douriki, ο Sanji τον Jyabura με 2180 douriki. Ε χαρά στο πράγμα η διαφορά... κατάλαβες τι εννοώ;

Καταλαβα τι εννοεις..Απλα ο Sanji δεν εχει ενα one vs one μεχρι τωρα...Σε σχεση με τους αλλους δυο του monster trio,ο Sanji εχει δειξει τα λιγοτερα.

Spoiler:

#8684 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 21 March 2012 - 20:51

μα οπως λες ο sanji θα ειναι για παντα τριτος , μην ξεχνας πως τους εχει προβαλει στην διαρκεια του μανγκα

ζορο-->κτηνος (οπως ειπε και ο ουρουγκε) και ανθρωπος που ευκολα θα μπορουσε να ηταν καπταιν

αντιθετα ο σαντζι ηταν παντα στις σκιες των αλλων δυο και οχι ιδιαιτερα γνωστος

βεβαια στο τελος θα γινει ο χειροτερος εχθρος των μαρινες :P (κατι τετοιο δεν ειχε πει στον κουμα?)

το τσαπτερ εμενα μου αρεσε και ειναι σιγουρο πλεον οτι θα υπαρξει μαχη μεταξη λο και η ζορο η λουφη

Posted Image

#8685 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 21 March 2012 - 21:05

Ωραίο chpater και νομίζω ότι μας έδειξε ο Oda τι μπορεί να κάνει ο Law.Άρα είναι αρκετά επικίνδυνος για όλους .Αν πρόσεξα καλά είπε ότι το φρούτο του είναι modified??.Από τον Smoker το περίμενα ότι θα έχει κάνει ένα καλο power-up.Τώρα για τον K.Brownbeard απλά λυπάμαι.Γεια σου Usopp με όλα τα κοριτσόπουλα αγκαλιά!

Posted Image