Ναι,αλλα αυτοι οι Admirals ειναι σε αλλο επιπεδο.Δεν νομιζω οι marines να ειχαν τοσο δυνατους Admirals οσο πριν 2 χρονια.
Δεν λεω,ο Coby θα γινει Admiral,ειμαι σιγουρος για αυτο απλα δεν τον βλεπω να κοντραρει τον Luffy στα ισα.
Παρότι ξέρουμε ότι κατα πάσα πιθανότητα οι δύο καινούριοι admirals δεν είναι στο επίπεδο της τριάδας των Aokiji/Kizaru/Akainu από τα λεγόμενα του Jimbe, δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα σε τι επίπεδο είναι. Δεν ξέρουμε καν
ποιοι είναι, οπότε, πιστεύω ότι είναι καλύτερο να τους αφήσουμε εκτός του "who's got it bigger" contest, προς το παρών.
Όσο για το Coby vs Smoker. Η μόνη ένσταση που έχω με τον Smoker είναι το γεγονός ότι είναι αρκετά μεγαλύτερος του Luffy. Οι Roger/Garp και Whitebeard/Sengoku (και ο κομπάρσος Shicki) είναι όλοι της ίδιας γενιάς. O Coby είναι στην ίδια ηλικία, περίπου, με τον Luffy, έχει εμφανιστεί στην σειρά από το πρώτο κιόλας chapter και είναι ένας χαρακτήρας που προχωράει και δυναμώνει μαζί με τον Luffy, αντίθετα με τον Smoker, που παρότι προχωράει και δυναμώνει και αυτός, είχε ήδη αρκετή ιστορία και δύναμη πριν κάνει το ντεμπούτο του.
Για τον Coby γενικά:
πιστεύω το εξής, σε καθαρά speculation φάση: Μου φαίνεται ότι ο Oda προσπαθεί πάρα πολύ να μας δείξει πόσο πίσω είναι (ήταν; ) o Coby σε σχέση με τον Luffy. Είμαι σχεδόν σίγουρος (χωρίς να έχω στοιχεία, απλή διαίσθηση) ότι ο Coby θα μένει πάντα επίτηδες πίσω ώστε όταν νικήσει τον Luffy στο φινάλε, να είναι πραγματικά
Η μάχη (και να είναι μια μάχη που θα νιώθουμε και τις δύο πλευρές). Το λέω αυτό γιατί πιστεύω ότι ο Luffy θα γίνει Pirate King, αλλά ύστερα θα πολέμήσει με τον Coby σε αυτό που θα είναι η τελευταία μάχη της σειράς, ώστε να γίνει o Coby επιτέλους admiral και αυτός, όπως ο Roger και ο Whitebeard πριν από αυτόν, να αρχίσει στην εκτέλεση του την επόμενη Pirate Era.
Για εμένα δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερος υποψήφιος για τελικό αντίπαλο από τον Coby. Ο τύπος θα συνεχίσει να τις τρώει μέχρι το τέλος, όπου και θα κάνει την υπέρβαση. Απλώς (επαναλαμβάνω) πιστεύω ότι θα φαινόταν κενό να βάλεις σαν τελικό αντίπαλο κάποιον σαν τον Blackbeard ή τον Akainu, που παρότι είναι uber δυνατοί μέχρι στιγμής, τούμπανα κακοί και διαβολικοί και θα είναι και οι δύο μεγάλα bosses της σειράς, δεν φτάνουν ούτε στο ελάχιστο της εξέλιξη χαραχτήρα, δύναμης και νοοτροπίας που έχει ο Coby, ακόμα και με τις λίγες σκηνές στις οποίες είναι παρών.
Χώρια που δεν θα ήταν άσχημο ο πρωταγωνιστής της σειράς και ο μεγάλος αντίπαλος της σειράς να έχουν κάνει το ντεμπούτο τους στο ίδιο chapter. Προοικονομία ftw
Edited by Osama Bin Laden, 19 March 2012 - 15:10.