Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.... Αυτό το chapter είχε πραγματικά τα πάντα. Ξύλο, γέλιο, αποκάλυψη νέων ικανοτήτων και επικινδυνότητας αντιπάλων, νέα από τον Νέο Κόσμο, παρεξηγήσεις.. Χαίρομαι που επιτέλους έχουμε πάλι chapters που αξίζει να συζητηθούν.
Αυτά που ξεχώρισα:
To παιδί για τα θελήματα της Big Mom έχει 330.000.000 bounty, devil fruit και χάκι.. Ουάου, καλά πάμε... Άντε να δούμε και το επίπεδο του Αβγουλάρα σούπερ δώρα.
Ο Caribou δουλεύει για τον Voldemort.. lol, ακριβώς η αντίδρασή μου όταν το πρωτοδιάβασα.
ο καιντο πρεπει να ειναι ο βολντεμορτ
Εμένα πάντως πιο πολύ ο Don Flamingo μου κολάει. Αυτός δεν τον είχαμε δει να μαζεύει πληρώματα κρυφά κάτω από τις διαταγές του για "μια καινούρια τάξη πραγμάτων" (και να τους διώχνει όποτε δεν του εκαναν, όπως με τον Disco), όπως είχε πει ο Bellamy; Ευκαιρία είναι να μάθουμε περισσότερα πλέον για αυτόν. Πιο πολλά ξέρουμε για τον Kaidou, παρά για αυτόν και ας έχει εμφανιστεί στην ιστορία από πολύ πολύ πολύ νωρίς.
Smoker vice admiral πλέον, logia+haki= υποψήφιος admiral στον ορίζοντα.
Αν μπεί και ο Smoker στην συγκεκριμένη ιστορία, πάντως, με την Big Mom, εύκολα βλέπω μια συμμαχία Smoker/Luffy/Kid/Jimbe ώστε να την νικήσουν. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον 4 μπουριά vs έναν από τους 4 Emperors. Talking about a brutal battle. Μόνο έτσι θα δεχόμουν να χάσει ένας Emperor τόσο νωρίς στο New World Saga.