Ολοι λιγο πολυ συμφωνουμε, οτι αν παει την επομενη μερα απο το FI να παλεψει με την BM 1vs1 θα τον κλαιν οι ρεγγες. Οχι BM ουτε απέναντι στην boa δεν θα αντεχε πανω απο δυο λεπτά, αν θελετε τη γνωμη μου, με βαση οσα εχω δει. αρα μεεεεχρι να γινει η διαδρομη θα πρεπει να εχει καλυψει τις απαιτησεις, ειτε μεγαλη ειτε μικρη.
Επίσης, σχετικά με το τι εχουμε να δουμε, νομιζω ξεχνατε κατι βασικο. Δεν κανουν power up μονο οι SH, τοση και τοση πιτσιρικαρια (και μη) υπαρχει στο odaverse που τους ανταγωνιζονται.
εγω προσωπικά ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναδω Gin (αν ζει), koby, ισως και εκεινο τον καραγκιοζη με το χερι τσεκουρι, killer, croco με νεο πληρωμα, καινουριους sichibukai και ενα σωρο νησια που ουτε και ξερουμε τι θα δουμε (εκτος ισως απο ναμι και ρομπιν).
Το μονο που κερδισε απο sichibukai χωρις χαντικαπ ειναι ο μορια, που μπροστα π.χ. σε kuma δεν ηταν τιποτα. (και λεω ηταν διοτι περιμενω power up και απο αυτον) αρα για μενα δεν ειναι καν σε επιπεδο sichibukai ακομα, θελει λιγο δρομο για να το κερδισει.
Και μιλαμε προφανως μονο για το luffy τοση ωρα, γιατι δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι ο ζορο ξεπερασε τον mihawk ή ο σαντζι τον Ivankov...
Εγώ προσωπικά δυο πραγματα με ενδιαφερουν να μαθω αμεσα. Αν εχουν εστω και λιγο χακι ζορο-σαντζι, και αν εξακολουθει να του δημιουργει θεμα στην υγεια του Λουφυ το g2. Γιατι φαινεται να το χρησιμοποιει για ψυλλου πηδημα και με εχει προβληματισει.
,αλλωστε οπως ειπα ηδη απ'τη στιγμη που οda μας εδειξε οτι θα γινει μαχη,δε νομιζω να αργησει και παρα πολυ αυτη η στιγμη(αλλιως δε θα το εδειχνε τωρα)...
το αν θα αργησει ειναι σχετικο. Σκεψου ποια χρονια αφησαν στη μεση τη μαχη τους με τον σμοκερ, και ποτε ξανασυναντηθηκαν. κι ας τον κυνηγαγε από πισω ο αλλος.
Edited by Lord Leon, 28 December 2011 - 17:14.