Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#7366 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 06 October 2011 - 02:51

Kάθε σου πρόταση αποδεικνύει ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα απ όσα ειπώθηκαν από πλευράς μου.Κατ αρχήν η μαύρη σελίδα αναφέρθηκε στο σύνολο μιας περιόδου που έχει έλλειψη σε κάτι,και όχι σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Θέλω τόσο πολύ να απαντήσω και στα άλλα που γράφεις αλλά μου είναι αδύνατον να το κάνω χωρίς έντονο σαρκασμό.
Οπότε θα προτιμήσω απλά να μην φάω warn/ban/παρατήρηση ή οτιδήποτε άλλο,μόνο και μόνο επειδή εσύ δεν εννοείς να καταλάβεις.

Μείνε εδώ να παραληρείς μόνος σου.
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#7367 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 06 October 2011 - 03:06

Ναι το σύνολο που αναφέρεις ως τα 2 χρόνια που αποτελούν την μαύρη σελίδα στο OP ήταν το WB War saga. Το οποίο ως σύνολο ήταν εκπληκτικό. Τώρα εσύ μπορείς να έχεις ότι άποψη θέλεις για one one ones κτλ αλλά ουσιαστικά ο ίδιος ακυρώνεις τα επιχειρήματα σου και φάσκεις και αντιφάσκεις. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ο ίδιος ποια είναι η άποψη σου και τι θέλεις από το manga. Άσε εμένα να παραληρώ αλλά όσα έχεις γράψει είναι γελοία. Απλά.
Posted Image

#7368 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 06 October 2011 - 03:09

Συγνωμη λιγο αλλα γιατι το Wb saga θα επρεπε να εχει καθαρα 1vs1?Τι αξια θα ειχε να δω εγω σε full power το Mihawk αφου ολοι δε θελουμε να το δουμε τωρα? Και πως ειναι δυνατον σε ενα πολεμο με ατομα υπερτουμπανα να εχουν καποιοι την πολυτελεια να κανουν 1vs1?

#7369 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 06 October 2011 - 03:14

@D.dragon
:rofl::rofl::rofl::rofl:
'Aντε θα σου δώσω ένα hint επειδή με διασκέδασες,ΠΟΛΥPosted Image
Τα 2 χρόνια αναφερόταν σε real life χρόνο(στο περίπου) που εμπεριέχουν όλα τα chapters απ την τελευταία σοβαρή full length μάχη μέχρι τώρα-που ήταν η μάχη του Luffy με τις αδερφές της Hancock-.

Αν έβαζες κάτω το ρημάδι θα το καταλάβαινες και απ τα συμφραζόμενα,αλλά και από προηγούμενες αναφορές.
Ευχαριστώ για το γέλιο που χάρισες,καληνύχτα και αντίοPosted Image

#7370 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 06 October 2011 - 03:19

Ναι αγόρι μου το καταλάβαμε και προφανώς το υπόλοιπο κομμάτι Impel Down, WB War, Sabo, Post War δεν σου άρεσε και το θεωρείς μαύρη σελίδα στην ιστορία της σειράς επειδή δεν είχε μάχες ένας εναντίον ενός !!!!! Περίοδος που εγώ θεωρώ την χρυσή σελίδα...
Posted Image

#7371 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 06 October 2011 - 03:34

Δεν το ήξερα πως το WB WAR περιλαμβάνει και τον επόμενο 1 χρόνο από τότε που τελείωσε οριστικά(=new world),επειδή κοτσάρουμε δίπλα ένα saga

Μάλλον πρέπει να το πάρουμε απόφαση,από δω και μπρος θα λέμε κάτι saga(οτιδήποτε όμως,Arabasta saga,Skypiea saga)και θα καλύπτουμε όλο το φάσμα του OPPosted Image

Σε καληνυχτώ,αλήθεια τώρα όμως,κρίμα που πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο κ δεν μπορώ να συνεχίσω.Και ξαναευχαριστώPosted Image

#7372 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 06 October 2011 - 03:40

Ναι λες πως τα 2 χρόνια είναι η μαύρη σελίδα στην ιστορία του OP, την στιγμή που το ένα από τα 2 χρόνια ήταν εξαιρετικό...να συνεχίσεις τι ? να είσαι γελοίος. Ευτυχώς που μου κάνεις αυτή την χάρη γιατί πραγματικά αήδιασα από τα πόστ σου.
Posted Image

#7373 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 06 October 2011 - 04:04

Ελα διαλύστε το, οι προσωπικές γνώμες οταν διαφέρουν και 100 χρονια να σας δωσουν να συζητατε δεν θα αλλαξουν. D.dragon είσαι τυχερός που το OP συμβαδίζει με την προσωπικη σου γνωμη, και zane εισαι ατυχος που δεν συμβαδιζει. Εκει ληγει το θεμα τσαμπα τα λετε τα υπολοιπα. Αμα ρωτησεις εμενα πχ ειμαι της αποψης οτι τα πραγματα στον κοσμο δεν ειναι μονο 1v1 μαχες και οτι μπορει να πραματα να μην ειναι παντα τοσο απλα απο ρεαλιστικη αποψη , ενω αμα ρωτησεις τον Zemac (γνωστος πορομενος με μαχες) θα σου πει το αντιθετο. Hf

#7374 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 06 October 2011 - 10:54

Παιδιά το thread λέγεται One Piece latest chapter, not

D.Dragon Vs Zane : Chronicles of Two One Piece tards.

Υπάρχουν και τα VM γι'αυτό το λόγο.

Σχετικά με το τσάπτερ. Η σκηνή που άφησε τα δόντια του πάνω στο Luffy μου θύμισε αρκετά τη μάχη με τον Arlong. (O οποίος από ότι φαίνεται ήταν αγγελούδι μπροστά στον Hody Jones).

Περίεργο πάντως που δεν έπιασε το Haki Shield απέναντι στον Luffy...
Επίσης σαν να το βλέπω από τώρα, θα έχουν μια επική μάχη πάνω στο πλοίο, το οποίο θα μπει μέσα στη φούσκα, γιατί αλλιώς Bye bye Luffy (δεν έχει ελπίδες μέσα στο νερό), και όταν θα νικήσει τον Hody θα συνέλθει ο Van Decken και θα διώξει αλλού το πλοίο. [με την πολύ απλή λογική μάλλον αυτό θα γίνει. Τώρα Oda είναι αυτός, μπορεί και να μας ξαφνιάσει.]

Anyway να μη τα πολυλογώ πάρα πολύ ωραίο τσάπτερ, θέλω πολύ να δω τις μάχες όλων των SH!! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#7375 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 posts

Posted 06 October 2011 - 14:49

Μα σε σχεδον ολα τα arc του One Piece τα 1v1 ξεκινανανε παντα πιο χαλαρα και κορυφονονται στο τελος του arc!Δεν νομιζω να εχει φτασει στο τελος του το συγκεκριμενο arc!

Μετα απο καποια στιγμη φανηκε πως θα ειναι καπως μεγαλο το arc γιατι καθε βδομαδα κλετε επειδη δεν ειχε πολυ ξυλο?

Σιγουρα εχουμε δει και καλυτερα chapters αλλα δεν γινετε ολα να ειναι τελια!οπως επισης και σιγουρα υπηρξαν καποια αδιαφορα chapters αλλα γιατι τοση γκρινια?ελεος :Ρ

Εχει ακομα δρομο.Λιγο υπομονη δεν βλαπτει!

Posted Image

#7376 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 06 October 2011 - 14:56

ασχημο το chapter , καποια στιγμη δεν καταλαβα τι γινοταν και επρεπε να το διαβασω 2-3 φορες κατι το οποιο δεν μου εχει γινει συνηθεια με το op...

ps: και λιγο off topic , γιατι ολοι λετε οτι εχουμε να δουμε 1 vs 1 απο την μαχη με της αδερφες hancock αφου στο impell down εχουμε magellan vs luffy το οποιο τελειωνει με πεντακαθαρη νικη του πρωτου?

Posted Image

#7377 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 06 October 2011 - 21:20

ps: και λιγο off topic , γιατι ολοι λετε οτι εχουμε να δουμε 1 vs 1 απο την μαχη με της αδερφες hancock αφου στο impell down εχουμε magellan vs luffy το οποιο τελειωνει με πεντακαθαρη νικη του πρωτου?

στην ρεβανς ο λουφας ψιλοπηρε την παρθενια του Μαγγελανου:P(δεν αμφιβαλλω οτι αν συνεχιζαν θα εχανε ή οτι αν δεν ειχε την βοηθεια του Mr 1 δεν θα τον αγγιζε.. Αλλα οσο να ναι ξεφτιλιστηκε απ'ολη την ιστορια ο Μαγγελανος. Τοσοι δραπετευσαν.. Ουσιαστικα ο λουφυ τον νικησε τελικα, με την βοηθεια ολων.) Αλλα τεσπα βγαινω εκτος θεματος.

Στο επομενο λογικα θα δουμε τους αλλους strawhats.

2po6sfa_jpg.gif

#7378 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 06 October 2011 - 21:49

Στο επομενο λογικα θα δουμε τους αλλους strawhats.

Βασικα,μαλλον στο επομενο θα δουμε το μυστικο του Jones,αλλα μακαρι να δουμε λιγο ξυλο,και πιο συγκεκριμενα τις μορφες του Chopa!!:if:

image.jpg

#7379 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 06 October 2011 - 22:31

οντως ναι^
παντως παιδια (σορρυ που ποσταρω παλι :P), αλλα απ'οτι ξαναβλεπω αυτο το ''κασκολ σκυλου'' (δεν ξερω πως να το πω)γυρω απο τον λαιμο του Hody κατι κρυβει.

2po6sfa_jpg.gif

#7380 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 06 October 2011 - 22:39

Μπας και δεν έχει βράγχια?
Δηλαδή ok, στην περιοχή του λαιμού μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ...

qzMHWHd.png