Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#6886 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 04 July 2011 - 21:36

Μια μεγάλη ανάλυση καλοκαιριάτικα :kakaka:

Youtube Video

Πωπω του χει στοιχισει πολυ που ειναι χαλια οι villains στο fishman island....μονο τα κλαμματα δεν εβαλε :kakaka:... Τρελη πωρωση ο τυπος, oda trying to show (for hordy) he is a strong motherfucker lol :D. Ποσο no-lifer θεε μου, ανεβασε 16 λεπτα βιντεο στο συσωλην ( youtube :D) που διαμαρτυρεται για τους κακους!!!!! :bahhh:...

Δε θα θελα παντως να βρισκομαι κοντα του οταν διαβαζε το 630.... :roar: (καπως ετι τον φανταζομαι :P)

Edited by thrylosg7, 04 July 2011 - 21:48.

#6887 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 05 July 2011 - 09:59

Χαχαχαχαχαχα , o Oda θα πρέπει να προσέχει πλέον και να μην κυκλοφορεί μόνος...:hehehe:
Μιλάμε ο τύπος τα 'χει παίξει με αυτό το arc :Crying2:
Posted Image

#6888 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 05 July 2011 - 12:22

Πολύ rage.... είδες τελικά τι κάνει ο άνθρωπος όταν βαριέται; Πάντως δεν έχω καταλάβει όλο το rage που δείχνουν κάποιοι για τον Hordy. Δηλαδή τι περίμεναν; Να νικήσουν yonkou στο FI arc? Δεν μου άρεσε, από πλευράς Oda, πως άφησε να εννοηθεί οτί έγιναν οι Straw Hats τόόόσο τούμπανα που θα έπρεπε από εδώ και πέρα να έχουν 1 hit τους πάντες. Αμφιβάλλω αν ο Luffy θα μπορούσε να νικήσει ξανά τον Crocodile ή τον Enel, ακόμα και μετά το timeskip. Δεν λέω οτί δεν έγιναν πολύ πιο δυνατοί από ότι ήταν, αλλά όχι τόσο δυνατοί όσο οι yonkou ή οι admirals...

Anyway. το anti-ranting μου αρχίζει και γίνεται ranting σιγά-σιγά :kakaka:

Τουλάχιστον ο Hordy έχει ξεκάθαρη ιδεολογία και άποψεις, μπορεί να είναι αδύναμος (προς το παρόν) αλλά χάρτινος ή μη ενδιαφέροντας δεν είναι. Και μια χαρά εκμεταλλεύτηκε το μισο-υδάτινο περιβάλλον του παλατιού ωστε να βγάλει εκτός μάχης τόσο τους strawhats όσο και τον Neptune και τον στρατό του (με κάποια... ατυχήματα βέβαια αλλά, oh well).

#6889 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 05 July 2011 - 13:51

εαν ο Luffy δε μπορεί τώρα που ελέγψει το haki ..τότε δε ξέρω τι power up μπορεί να κάνει και να γίνει ο δυνατότερος....ας μη ξεχνάμε ότι Roger,Whitebeard δε τους άγγιζε κανένας

#6890 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 05 July 2011 - 13:55

Hmmmm...Maybe gear fourth??

#6891 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 05 July 2011 - 21:27

Αυτό που με προβληματίζει εμένα δεν είναι τόσο το σενάριο. Κυρίως έχω την εντύπωση οτι κάποια chapter ήταν κάπως χύμα, χωρίς την παλιά συνοχή. Αυτο εχει να κανει με την εικονογράφηση, το υφος και τους διαλόγους.

θεωρώ ότι θα επανέλθει. Βέβαια μπορεί να ειναι απλα και εντυπωση μου.

Επίσης για όσους θεωρούν οτι έγινε υπερβολικό power-up πιστεύω οτι η μίνι μάχη luffy-Jimbei έδωσε μια απάντηση.

Υ.Γ.
Ο Oda παράγει ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. Οπως περίτρανα αποδεικνύει ο τυπάς στο παραπάνω βίντεο. Σε λίγα χρόνια το One piece θα αρχίσει να απαγορεύεται σε κάποιες χώρες.

#6892 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 05 July 2011 - 22:27

Δεν ξέρω,αλλά εγώ δεν βλέπω φως σε αυτό το αρκ....
Υπάρχουν οι εξής πιθανότητες:
α)Να γίνει τελικά μάχη μεταξύ fishmen-strawhats,αλλά απ' ότι έχουμε δει μέχρι τώρα κατά ένα μεγάλο ποσοστό οι φισμεν είναι αρκετά underpowered σε σχέση με τους άλλους
β)Να σκάσει μύτη η Big mom και να παλέψει με sh,κάτι που είναι χλωμό βέβαια γιατί αν παλέψουν,αυτή και το crew της θα νικήσουν σχετικά εύκολα τους sh,αφού δεν παίζει να έχουμε νίκη κατά yonko απ' το πρώτο αρκ του new world.
γ)Να έρθει η μομ και να περιλάβει αυτή και το crew της τους fishm.
δ)Να γίνει μια μάχη αχταρμάς με όλους τους παραπάνω(ο caribοu δεν νομίζω να χωθεί γιατί είναι χωρίς τους δικούς του και έτσι κάνει μόνο stealth κινήσεις,όπως είδαμε άλλωστε)
ε)να λυθούν όλα με διάλογοPosted Image

Σε όλες τις περιπτώσεις,αν δούμε 1v1 μάχες,αυτές θα είναι ίδιου επιπέδου και ενδιαφέροντος με αυτήν του Luffy vs Magellan.Κάποιοι ίσως γουστάρουν γιατί μπορεί να δούμε τις ιδιότητες της Big mom η' του crew της,εγώ όμως δεν θα γουστάρω καθόλου γιατί έχω να δω σοβαρό 1v1 από τότε που ο Oda ήταν τζόβενο,και άμα διαμαρτυρηθώ θα έχω και τα fanboys να μου τα κάνουν τσουρέκια...
Μακάρι βέβαια να έχουμε ανατροπές και να πέσω έξω,για αυτό άλλωστε και τα γράφω μια μέρα πριν το new chap,έτσι ώστε άμα είναι να διαψευστώ γρήγορα....

#6893 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 06 July 2011 - 11:49

εαν ο Luffy δε μπορεί τώρα που ελέγψει το haki ..τότε δε ξέρω τι power up μπορεί να κάνει και να γίνει ο δυνατότερος....ας μη ξεχνάμε ότι Roger,Whitebeard δε τους άγγιζε κανένας

Μα και το devil fruit του , του πήρε τόσα χρόνια μέχρι να το ελέγξει πλήρως και να βγάλει το 100% από αυτό.......ναι , έμαθε να ελέγχει το haki αλλά μέσα σε 2 χρόνια.......άλλοι Yonkou , Admirals κτλ. το κάνουν από πριν γεννηθεί ο Luffy :D
Οπότε φυσιολογικό είναι όσο περνάει ο καιρός και ο Luffy βρίσκεται σε μάχες κτλ. να γίνεται ολοένα και δυνατότερος ;)
Posted Image

#6894 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 06 July 2011 - 12:49

Η δυναμη δεν συνδεεται μονο με τις κινησεις/επιθεσεις του καθε devil fruit.Οσο περνανε τα χρονια ο Luffy θα αποκτα περισσοτερη εμπειρια,αντοχη και μυϊκη δυναμη οπως για παραδειγμα εχει ο Garp.Απο οτι ξερουμε απο αυτον εως τωρα ειναι οτι στηριζεται μονο σε αυτα τα τρια χαρακτηριστικα και δεν εχει καποιο df.Αρα αν δεν μαθει αλλες κινησεις ο Λουφι το μονο που μπορω να φανταστω οτι θα τον κανει δυνατοτερο ειναι η δυναμη του και η εμπειρια του.

image.jpg

#6895 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 06 July 2011 - 15:38

Hodi's new appearance spoiler..
Spoiler:

Έχουν βγει και για ολόκληρο το chapter http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=643720
Posted Image

#6896 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 06 July 2011 - 15:41

^^ που ακριβώς??

#6897 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 06 July 2011 - 15:49

ΛΟΛ τι εμφανιση ειναι αυτη?!
Και μετα μου λετε οτι δεν θα ειναι ο τελικος αντιπαλος;:roar:

#6898 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 06 July 2011 - 15:53

Μάλλον θα κούμπωσε όλη την φαρμακαποθήκη του νησιού...:blurah5:

#6899 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 06 July 2011 - 16:11

Τώρα τα χάπια και ο δημιουργός τους αποκτήσαν πραγματικό ενδιαφέρον...
Posted Image

#6900 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 06 July 2011 - 16:27

Ωραια χαπια, απο κοιλαρας γινεσαι ντουκι στο λεπτο....κοιτα six pack anti για σαμπρελα ο hordy ;)
Βγηκε.... http://mangastream.com/read/one_piece/45311205/1

Edited by thrylosg7, 06 July 2011 - 16:47.