Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17013 replies to this topic

#676 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 22 November 2008 - 13:05

Μπα δεν το κόβω.Ο Mihawk είναι είδωλο και μυστήριο πρόσωπο και άμεσος ανταγωνιστής του Zoro.

Πάντως εγώ όπως το κόβω μάλλον θα έχουμε αναμέτρηση υψηλού επιπέδου.Το μήνυμα της μάχης αυτής είναι:"Θα είμαι και εγώ εκεί!!!"

World Government
Marine
Shichibucai (Μάλλον όλοι)
Πολύ πιθανό και ο Blackbeard
Strawhat crew
Monkey D. Dragon(Δε νομίζω να χάσει το πάρτι)

Ο Dragon οποτε τον χρειαστηκε ο Luffy ηταν εκει για να τον βοηθήσει, ομως επειδη παιζει ο Ace να μην ειναι δικο του παιδι (ξερετε, το θεμα του ονοματος - αν και ο Ace αποκαλεσε τον Garp "παππου") ισως και να μην παρευρεθει.

(ο Blackbeard ειναι ενας Shichibukai και αυτοι με την σειρα τους ειναι οργανο της World Government, απλα το γραφω γιατι οπως το ανεφερες ειναι σαν να περιμενεις να εμφανιστουν και οι Elder... μακαρι αλλα το βλεπω χλωμο!)

#677 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 22 November 2008 - 14:26

Ο Dragon οποτε τον χρειαστηκε ο Luffy ηταν εκει για να τον βοηθήσει, ομως επειδη παιζει ο Ace να μην ειναι δικο του παιδι (ξερετε, το θεμα του ονοματος - αν και ο Ace αποκαλεσε τον Garp "παππου") ισως και να μην παρευρεθει.

o Δραγον ηταν παντα εκει για τον flufly? απο οσο θυμαμαι.... μια φορα... μονο...
ο ασσος ειπε τον Γκαρπ ''γερο'' οχι παππου... μεταφραστικα θα με πειτε... και θα συμφωνησω...

τον μπλακμπερντη γτ τον ξεχωριζετε? ηδη το ειπαν στο 523 οτι ειναι εκει...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#678 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 22 November 2008 - 18:06

Παιδια το ζουμι σε ολη αυτη την υπο8εση ειναι 1.Προκειται πλεον για την 1 μεγλαη μαχη που βλεπουμε στο κοσμο του oπ μετα απο 800 χρονια απο τα γεγονοτα που αναδειξαν τη world goverment.Αυτο σημαινει πολυ απλα οτι απο εδω και περα ο κοσμος 8α αλλαξει με τον 1 η με τον αλλο τροπο.Αμα νικησουν οι πειρατες περναει το μηνυμα οτι η κυβερνηση δεν κανει κουμαντο στο νεο κοσμο και κατεπεκτασησ τη μεγαλη γραμμη πραγμα που προσωπικα 8α ειναι το μεγαλυτερο πληγμα για την ιδια γτ 8α διευκολυν8ει ετσι και το εργο του Dragon.Aπο κει και περα αμα νικησει σε αυτη τη συρραξη νομιζω οτι πλεον περναει το μηνυμα οτι τπ δεν μπορει να την επηρεασει και για καποιο λογο φαινεται αρκετα σιγουρη οτι μπορει να νικησει γτ αλλιως δε νομιζω να προκαλουσε ετσι το whitebeard.Tο ζητημα ειναι 1 η κυβερνηση τα παιζει ολοα για ολα για υτο στοιχημα του νεου κοσμου και αυτο νομιζωβ οτι αξιζει ολα τα λεφτα.Ασ δουμε πιος 8α δικαιω8ει^^

Posted Image

#679 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 22 November 2008 - 18:31

Eγω το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι το One Piece μετα την επικοτητα του Archipelago γινεται ακομα πιο ΕΠΙΚΟ,all hail Oda-Sensei!:respect:

Berserk___Gatsu.jpg

#680 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 22 November 2008 - 19:20

Οντως το one piece μετα το Thriller Bark που κατα τη γνωμη ηταν το χειροτερο αρκ σε ολοκληρη τη σειρα(αν εξαιρεσεις καποιες σκηνες) αρχισε να παιρνει την ανηφορα παλι.Σε αυτο το αρκ εχουν συμβει πραγματικα τρομερες εξελιξεις μεχρι στιγμης και το καλο ειναι οτι ερχονται και καλυτερα!!!!Τωρα για το επομενο chapter λογικα θα δειξει που προσγειωθηκαν και οι υπολοιποι απ'οτι πιστευω και μετα σιγα σιγα θα δουμε τι μαρτυρια περασε ο καθενας για να βρεθουνε παλι ολοι μαζι.Ο Oda παντως is on flame.Τοσο καλα chapters απο το cp9 arc ειχαμε να δουμε
Posted Image

#681 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 22 November 2008 - 20:56

o Δραγον ηταν παντα εκει για τον flufly? απο οσο θυμαμαι.... μια φορα... μονο...
ο ασσος ειπε τον Γκαρπ ''γερο'' οχι παππου... μεταφραστικα θα με πειτε... και θα συμφωνησω...

τον μπλακμπερντη γτ τον ξεχωριζετε? ηδη το ειπαν στο 523 οτι ειναι εκει...

Εννοουσα οτι ηταν στο πλαι του οποτε πραγματικα τον χρειαστηκε, στο ιδιο γεγονος τον εσωσε χ2, μια φορα οταν παραλιγο να τον εκτελεσουν και αλλη μια απο τον Smoker! Aν δεν ηταν εκει ο Dragon θα ειχε τελειωσει και το onepiece :frozen:

#682 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 22 November 2008 - 23:08

εγω αυτα τα 2 οπως τα λες τα κανω 1.... η διαφορα 4 σελιδων απο τον κεραυνο που μαλλον δεν ηταν ο δραγον, με τον καπνιστη μου φαινεται μηδενικη για να τα ξεχωρισω...

πουθενα αλλου δεν βλεπω επαφη μεταξυ τους...

#683 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 22 November 2008 - 23:50

εγω αυτα τα 2 οπως τα λες τα κανω 1... η διαφορα 4 σελιδων απο τον κεραυνο που μαλλον δεν ηταν ο δραγον, με τον καπνιστη μου φαινεται μηδενικη για να τα ξεχωρισω...

πουθενα αλλου δεν βλεπω επαφη μεταξυ τους...

Eχεις δικιο, ισως να ημουν υπερβολικος στον χαρακτηρισμο. Ομως αυτο δεν αναιρει οτι τον βοηθησε να ξεφυγει σε μια πολυ δυσκολη στιγμη (αν δεν κανω λαθος ηταν ο πρωτος Logia που βρηκε στον δρομο του ο Luffy), ο κεραυνος εγω εχω την εντυπωση οτι ηταν απο τον Dragon (δεν εχει σημασια ομως).

Επισης πιστευω οτι και στην 2η πιο σημαντικη στιγμη του Luffy (στο συμβαν με τον Kizaru) ισως να υπηρξε εμμεση επεμβαση του (μεσω του Kuma).

#684 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 22 November 2008 - 23:54

δεν εχεις αδικο εδω... αν βγουνε σωστες ολες αυτες οι θεωριες περι ανεμων και υδατων...

#685 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 23 November 2008 - 01:38

Ναι αλλα αν ο Kuma ηταν με το μερος του Dragon τοτε και ο Vegapunk λογικα που ειναι ο δημιουργος του Kuma θα ηταν μαζι του οπου ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα μυαλα της κυβερνησης και επισης Kuma ειναι ενας απο τους δυνατοτερους shichibukai.Ακομη στο Thriller Bark αν δεν ηταν ο Zoro πολυ σοβαρο τον ειδα για να μην βλαψει τον Luffy οπως ακομη αφησε τον Zoro σχεδον ετοιμοθανατο.Γνωμη μου ειναι οτι ο Kuma εντυπωσιαστηκε απο τους Strawhats και θελει να δει πως θα τα πανε στο μελλον
Posted Image

#686 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 23 November 2008 - 10:59

Eγω το ξαναλεω οτι το βρισκω απι8ανο ο kuma να ειναι σε πλακακια με το dragon και κατεπεκταση με to vegapunk.Πιο πι8ανο ειναι να ξερει την ιστορια του luffy απο το garp παρα να εχει γινει μια συνομωσια πλεκτανης εναντιων της κυβερνησης απο το shanks.Παρολα αυτα αν8ρωποι ειμαστε υπο8εσεις μπορουμε να κανουμε αλλα και παλι το βρισκω ακυρο να ξερει το dragon και να τους αφησει να ζησουν εγω πιστευω οπως ειπε και ο kanda οτι απλα εντυπωσιαστηκε μαζι τους και τους αφησε στο thriller bark ενω για τα γεγονοτα στο archipelago πιο πι8ανο ειναι να εκτελουσε χαρη του garp παρα να τον ειχε βαλει ο dragon.Aπλα λιγη τροφη για σκεψη:oo:

Posted Image

#687 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 25 November 2008 - 16:37

Tελικά αποφάσισα να διαβάσω και γω το Manga.
Μέσα σε καμιά βδομάδα διάβασα όλα τα κεφάλαια από το σημείο που έχει μείνει το anime και μπορώ να πω πως ένοιωσα ξανά αυτήν την πώρωση που είχα τότε που έβλεπα μαζεμένα τα anime απεισόδια.

Επιτέλους έχουμε και ένα love story:joyful:
ヤクザ   あいしてる!

#688 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 25 November 2008 - 19:08

Bασικα εχω βαρε8ει να το λεω δεν ειναι το πρωτο love story ειναι το πρωτο με τον luffy .Το πρωτο ειναι με τον usoopp και την αρρωστη φιλη του^^

Posted Image

#689 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 25 November 2008 - 23:13

βασικα μονο σου το ειπες ηταν φιλη του και δεν ηταν ακριβως love story αν και οι πιο πολλοι ετσι το πηραν αλλα δεν νομιζω ο usopp να την εβλεπε ερωτικα

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#690 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 25 November 2008 - 23:49

Υπηρξαν αρκετα love story. Και για εμενα αυτο του Usopp ηταν το πρωτο, αλλα και πριν αυτο αναμεσα σε Boa-Luffy υπηρχε και το Absalom-Nami και το ΧοντροΑσχημοΖομπι-Absalom :congrats:.