Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#6631 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 25 May 2011 - 15:37

http://mangastream.com/read/one_piece/88732753/1

otohime dead. κριμα παντως...τελικα ποιοσ την σκοτωσε?..... κριμα κριμα κριμα...

Edited by Zem@c, 25 May 2011 - 15:50.

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#6632 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 posts

Posted 25 May 2011 - 15:41

χαλια,
δεν θελω να ξερω τοσες λεπτομεριες.
εγινε ενα flashback για να δουμε πως ηταν ο fisher tiger οχι για να δουμε ολα τα ασχετα.
αμα το τραβαει ετσι μετα απο 300-400 chapters θα μπουμε new world?

#6633 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 25 May 2011 - 15:53

ελα μωρε μια χαρά ήταν! Έκανε και το τρίτο του Kill ο Oda!

v4kFmx.png

#6634 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 25 May 2011 - 15:54

εμενα μου αρεσε παρα πολυ.... απλα θα μπορουσε να προσθεσει και κατι ακομα στο κεφαλαιο περα απο τον θανατο..μπασ και προχωρησει πιο γρηγορα. τουλαχιστον μαθαμε γιατι θα καταστραφει το νησι.... χεχε....

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#6635 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 25 May 2011 - 16:04

Παιδια μου περασε μια θεωρια απο το μυαλο,αλλα δεν ξερω αν θα ναι βασιμη τοσο.
Η otohime ειπε οτι θα εμφανιστει ενα ατομο που θα ερθει να παρει την Shirahoshi Μαζι του aka την γοργονα που ελεγχει τους Seaking.Ωραια,πειτε πως αυτο το ατομο θα ναι ο Luffy,και υστερα εχουμε το θεμα οτι ειναι γοργονα και δεν θα χωραει στο πλοιο και θα ναι μονο σε θαλλασα και οχι ξηρα....Το Urashima Casket που ανεφερε ο Decken προσθετει 10-20 χρονια στην ηλικια στο επιλεγμενο ατομο και βρισκετε στο Ryugu Palace.Αν σκεφτουμε οτι οι γοργονες μετα τα 30 χωριζεται η ουρα τους και μπορουν να πηγαινουν στην στερια και να περπατανε τοτε ειναι μια παραπανω λυση για να μπει...Το θεμα ομως ειναι αν "οντως" θα παραμεινει και το υψος της,γιατι οσο να ναι ειναι τεραστια.Απλα ηθελα να το μοιραστω να ακουσω αποψη πανω σε αυτο...

header.jpg?t=1485907896

#6636 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 25 May 2011 - 16:07

θεωρω οτι θα χωραει στο πλοιο (καταστρωμα) αλλα οχι καπου εντος. ισως απλα τουσ ακολουθει οπως ειχε ο αρλονγκ την αγελαδα.

#6637 pollo91

pollo91

Anime Newbie

• Members
  • 44 posts

Posted 25 May 2011 - 16:12

θεωρω οτι θα χωραει στο πλοιο (καταστρωμα) αλλα οχι καπου εντος. ισως απλα τουσ ακολουθει οπως ειχε ο αρλονγκ την αγελαδα.

ή ο Blackbeard τον juan wolf,αν και δεν λέει...

#6638 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 posts

Posted 25 May 2011 - 16:56

Τέλειο το flashback !!!!Μου αρέσει πάρα πολύ όταν ο ODA βάζει flashbacks γιατί έτσι μαθένεις περισσότερα και πάντα απαραίτητα για την πλοκή γεγονότα !!!!!
Επίσης αυτό με τον θρύλο με κατα ενθουσίασε(ODA welcome back )...Και πάλι καλά είδαμε τον άλλον πως την είχε ακουμπήσει γιατί το είχα μια απορεία !!!! Όσο το αν θα γίνει nakama η Shirahoshi το πιστεύω και το θέλω και δεν φοβάμαι τον ODA θα βρεί τον τέλειο τρόπο να την ταιριάξει στο πλήρωμα !!!! ^^ :blingeye2::blingeye2:

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#6639 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 25 May 2011 - 17:22

εμένα μου άρεσε και μάθαμε ακόμα πως ο van decken έπιασ την πριγκήπισσα ..αυτό που μένει είνια να δούμε ποιος τη σκότωσε.O Luffy θα πάρει την κοπελιά στο πλήρωμα και θα αλλάξουν τον κόσμο!

#6640 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 25 May 2011 - 17:24

Σε οποιαδήποτε ιστορία διαβάζω και λέει κάτι του στυλ ''legend says one day one man will come and...'' μου 'ρχεται να ξεράσω. Το απόλυτο κλισέ σε shonen/βιβλία φαντασίας... Κατά τ' άλλα αυτό το φλασμπακ έχει κρατήσει αρκετά. Ευτυχώς, η χαζοχαρούμενη βασίλισσα φαίνεται να τα τινάζει σιγά-σιγά.

#6641 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 25 May 2011 - 18:04

Καλουτσικο ηταν.Μαθαμε αρκετα στοιχεια για την την Shirahoshi και μας δημιουργει περισσοτερα ερωτηματα.
Αλλα επιτελους,ας τελειωσει το flashback.Πως και πως περιμεναμε να δουμε τους strawhats μαζι για λιγο και μας κοπαναει και αυτο το τεραστιο flashback;!!:redcard2:

image.jpg

#6642 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 25 May 2011 - 18:56

Εμένα μου άρεσε , ναι μεν μπορεί να αργεί η εξέλιξη του flashback αλλά δεν αφήνει κανένα κενό στην ιστορία. Καλύτερα από το να είχε plot holes

Posted Image

#6643 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 May 2011 - 20:16

Φανταστικό το chapter, είχε αρκετές συγκινιτικές στιγμές και σου πέρασε όλο το συναίσθημα. Τώρα αυτό για τον θρύλο όσο κλισέ και αν ήταν άνοιξε διάπλατα το κουβάρι της υπόθεσης όσο αφορά την φυγή από το νησί αλλά και την καταστροφή του από το Luffy.
Posted Image

#6644 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 25 May 2011 - 21:07

To chapter καταφερε να κλεισει πολύ ωραια, απο εκει που δεν το περιμενε κανεις, με ενα πολυ ωραια δωσμενο συγκινητικο φιναλε. Ανυπομονω να δω στο ανιμε τη σκηνη που κανουν καραγκιοζιες τα αδερφια κλαιγοντας.

Θα πρεπει να μεινει παντως, παροτι ηρθε σε δευτερη μοιρα, το οτι εχει καταφερει σιγα σιγα να βγαλει αλλον ενα bozo κωμικο χαρακτηρα (van der decken στα καλυτερα του - "Ρε συ τι κανεις εκει την πεφτεις στην πριγκηπισα; μπουλοκαιγρηγορα!" - "okay okay!") :lol: στυλακι ουζοπ μπρουκ και ετσι, υπερβολικες αντιδρασεις κλπ.
Otohime πολυ drama queen για τα γουστα μου, και ετσι κι αλλιως μπηκε εξαρχης στη σειρα για να φαει ψοφο, οποτε δε θα μου λειψει ιδιαιτερα. Παντως το σκοπο της ως κομπαρσα τον πετυχε.

Η shirahoshi παρουσιαζεται ως σχετικα αφελης καθως μεγαλωσε υπερπροστατευμενη (και μας εξηγησε τους λογους) αλλα με δυνατοτητες να γινει πολύ τζαμαουα, να καταστρεψει το συμπαν να δειρει τον Τσακ Νορις και τα συναφη.
Κατι εκλεισε εδω, αλλα ακομα στα μισα του αρκ νιωθω οτι ειμαστε οποτε συνεχιζω να περιμενω με την ιδια αγωνια και τα υπολοιπα.

Ας μην αρχισω παλι να πλεκω το εγκωμιο το Oda sensei. θα υπαρξουν και αλλες ευκαιριες.

stasou%2520mygdala.jpg

#6645 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 25 May 2011 - 22:11

Βασικα μαθαμε στο περιπου για εκεινον τον θρυλο,για καποιο λογο εκεινο το κουτι εμενα μου θυμιζει το φρουτο της Jewelry Bonney,μπορει ετσι με τις φημες να νομιζαν οτι το κουτι στο οποιο ειναι μεσα το φρουτο να εχει το ιδιο εκεινη τη δυναμη.Επισης μαθαμε οτι οι fishmen τελικα ειχαν συμφωνησει με την βασιλισσα.

Μενει να μαθουμε ποιος αναψε τη φωτια και ποιος σκοτωσε τη βασιλισσα(μπορει να ειναι το ιδιο ατομο,πιστευω ειναι ο Hodi)