Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#6511 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 01 May 2011 - 00:12

W--O--W!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#6512 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 May 2011 - 00:14

αμφιλεγόμενο chapter..γνωρίσαμε και έαν ίσως μελλοντικό χαρακτήρα στο arc ,τον Aladdin.Tώρα είναι που θα παικτεί ή αλλαγή του Arlong και του Jimbe

#6513 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 01 May 2011 - 00:26

o kizaru σιγουρα θα εκμεταλευτηκε τον αρλονγκ για να παρει προαγωγη!

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#6514 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 May 2011 - 00:34

o kizaru σιγουρα θα εκμεταλευτηκε τον αρλονγκ για να παρει προαγωγη!

λέγε μου τέτοια:kill4u: να το ευχαριστηθώ όταν τις φάει.

Εγώ πάλι νομίζω πως θα παίξει ρόλο για να φάνε τη βασίλισσα:sadist:

#6515 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 01 May 2011 - 00:56

αυτο μαλιστα,αυτο ειναι CHAPTER!!!

• Γιατι τοσο νωρις,εβδομαδιαιο δεν ηταν το break?
  • Κριμα ο που δεν συμπαθησε τους ανθρωπους ο τιγρης :run:
  • Εαν σας πω οτι στα τελευταια chaps ειχα μυριστει οτι ο arlong θα πουληθει στους marines?γιατι προς τα εκει οδηγουμαστε..
  • Σημερα τα ειδα ολα........ο arlong εκλαψε:OMG3::oo: τελικα εχει αισθηματα αυτο το αηδιαστικο σκουλικι....

Edited by Kaidou, 01 May 2011 - 01:02.

image.jpg

#6516 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 01 May 2011 - 01:14

Απίστευτο!! Κρίμα που ο τιγκερ δεν αγάπησε τους ανθρώπους στο τέλος....

Πιστεύω οτι ο αρλονκ πουλήθηκε στους μαρινε και φάγανε την βασσιλισα.Μετά το έμαθε ο τζινβε , νευρίασε αλλά επειδή ο αρλονκ είναι ουσιαστικά σαν αδερφός του , του είπε να φύγει και να πάει να ζήσει στο ιστ μπλου , μακριά από το φισμαν.

Posted Image

#6517 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 01 May 2011 - 01:14

ρε εγω νομιζα οτι ο τιγρης πηγε ολομοναχοσ εκει και τους εσωσε.... ειναι λιγο φέϊλ σαν χαρακτηρας,,, ή μηπως οχι?

#6518 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 01 May 2011 - 01:18

ρε εγω νομιζα οτι ο τιγρης πηγε ολομοναχοσ εκει και τους εσωσε.... ειναι λιγο φέϊλ σαν χαρακτηρας,,, ή μηπως οχι?

πάνω σε αυτό , ξέχασα να το αναφέρω πριν, δεν κατάλαβα αφού οι μαρινε ήξεραν την αλήθεια γιατί άφησαν τον τιγκερ να "φτιάξει" τον μύθο του και να συμπαρασύρει μαζί του και άλλους φίσμαν σαν πειρατές ?

Posted Image

#6519 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 01 May 2011 - 01:19

όχι.

qzMHWHd.png

#6520 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 01 May 2011 - 01:19

ναι κι εγω ετσι νομιζα οτι εκανε ντου και τους εσωσε:P τωρα φεηλ χαρακτηρα δεν τον λες μετα απ οσα εκανε αλλα με μπερδεψε λιγακι που ενω υποστηριζει οτι υπαρχουν καλοι ανθρωποι και οτι πρεπει να συμφιλιωθουν δεν θελει για κανεναν λογο να εχει δικο τους αιμα(εκει π λεει για το μυαλο και την καρδια)...επισης μαλλον μετα παιχτηκε ραδιο αρβυλα και οι φισμεν τωρα νομιζουν οτι οι ανθρωποι δεν του εδωσαν αιμα στον ταηγκερ γιατι ξκατι τετοιο λεγανε τοτε π εχασε αιμα ο σαντζι...
:thatsit: Have a nice day! :)

#6521 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 01 May 2011 - 01:20

Οχι δεν θα τον ελεγα fail...Περισσοτερο ξενερα ειναι επειδη πεθανε απο απλους marines soldiers και μερικες σφαιρες...τον ειχα σε μεγαλυτερη εκτιμηση οσον αφορα τη δυναμη...

image.jpg

#6522 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 01 May 2011 - 01:36

Οχι δεν θα τον ελεγα fail...Περισσοτερο ξενερα ειναι επειδη πεθανε απο απλους marines soldiers και μερικες σφαιρες...τον ειχα σε μεγαλυτερη εκτιμηση οσον αφορα τη δυναμη...

αποδεικνύετε ότι ο πιο δυνατός φισμαν είναι ο τζινβε......φαίνεται για το υψηλό bounty του τιγκερ ευθύνεται ο χαμός που έγινε γύρω από το ονομά του

Posted Image

#6523 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 May 2011 - 01:39

Εντάξει δεν πρέπει να είναι και τούμπανο ο χαρακτήρας για να είναι γαμάτος. Καλό το chapter και η ανατροπή ..
Posted Image

Edited by D.Dragon, 01 May 2011 - 01:48.

Posted Image

#6524 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 01 May 2011 - 01:57

Έχω πολύ καιρό να γράψω εδώ για γνωστούς λόγους.
Spoiler:

Ξέσπασα.

#6525 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 01 May 2011 - 01:58

Fail χαρακτήρας δεν λέγεται....ήταν δούλος και έσωσε και όλους τους άλλους δούλους (ανεξαρτήτως τι ήταν) καθώς "ένιωθε" τον πόνο τους......ωστόσο από αυτά που τράβηξε , βαθιά μέσα του , μίσησε τους ανθρώπους.....και προφανώς βγήκε "ράδιο-αρβύλα" ότι oι άνθρωποι ήταν αυτοί που δεν δέχθηκαν να δώσουν αίμα ώστε να πεθάνει , με σκοπό να μεγαλώσει το μίσος.......
Aυτό που και εγώ δεν καταλαβαίνω είναι γιατί οι Marines δεν γνωστοποίησαν την αλήθεια στον κόσμο έτσι ώστε να μην γίνει όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομά του......Επίσης και η Hancock ήταν δούλα , αλλά και αυτή είπε στο Luffy το "μύθο" μιλώντας για τον Tiger.....δηλαδή , δεν τον είχε δει ποτέ της πριν;;
Posted Image