Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#6256 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 09 March 2011 - 21:43

η ναμι πηγε να ανοιξει την πορτα του παλατιου στους αλλους που ειχαν κλειστει εξω, ωστε να τους βοηθησουν

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#6257 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 09 March 2011 - 21:47

ειναι πολυ νωρις για να ψιλοφοβουνται τα μεγαλα ψαρια...αν μπορουν να τα βαλουν απο τωρα με τα μεγαθηρια του one piece τοτε δεν βρισκω καποιο λογο να συνεχιστει αυτο το arc ας μπουνε αμεσως στο ψητο...

#6258 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 09 March 2011 - 23:48

αφού και πριν με τα μεγάλα ψάρια τα έβγαζαν(Croc,Moria,Ennies Lobby) ...τώρα σε όλους αυτούς που κολλάει o Hodi ....εγώ πιστεύω πως είναι σε επίπεδο new world pirate τουλάχιστον...

#6259 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 10 March 2011 - 00:13

οντως δεν νομιζω να ειναι τοσο καλος ο hodi...αν και θα παιξουν το ρολο τους το νερο που ειναι ταυτοχρονα πλεονεκτημα για hodi μειονεκτημα για zoro αλλα και τα χαπια...
ολα τα λεφτα αυτο που ειπε ο chopper στο τελος :P
:thatsit: Have a nice day! :)

#6260 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 10 March 2011 - 01:17

αν και εχω μια ανησυχια.. δεν το νομιζω να τον φαει ο hodi! Δηλαδη θα ειναι η τοπ ξενερα.. ο τυπος που παλευε μονος του με τον oz(χωρις μορια) προ time skip.. να τις φαει απο εναν hodi μετα το timeskip..
εγω προβλεπω να γινεται ενα ματσακι που θα δειξουν λιγο τις ικανοτητες τους και μετα απο κατι θα διακοπει..
ή θα τον φαει ο ζορο αλλα δεν θα χει αερα μετα..

2po6sfa_jpg.gif

#6261 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 March 2011 - 01:17

Κατι μου λεει πως θα ξενερωσει ο Sanji με την princess και θα του φυγει το κομπλεξ XD

Zoro ***** απλα αλλα κριμα που θα χασεις ^^

2bbd14fc.jpg

#6262 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 10 March 2011 - 01:39

δεν ξερω αλλα αυτος ο hodi δε μου κολαει καλα. Δηλαδη καναν ολοκληρο σχεδιο και πεταγανε τους πειρατες για να τους ανοιξουν την πορτα στο καστρο, και μετα παει ο γαμαουα σφιγγει το χερι του και διαλυει ενα τοιχο; κατσε ρε φιλε ποιος εισαι; τι τρυπα ειναι αυτη;

Τεσπαν δε φανταστηκα οτι με δυο χρονακια προπονηση θα δερναν ανθρωπους που τα βαλανε με το ροτζερ (π.χ. yonkou admirals κτλ.) προφανως εχουν δρομο μπροστα τους, και ακομα και αν κερδισουν τις μαχες με τους ψαρανθρωπους θα ζοριστουν - αν μη τι αλλο, παιζουν και εκτος εδρας.

Προς το παρον να πω την αληθεια πιο πολυ με ενδιαφερει η ιστορια απο πισω(βλ. ρομπιν τζιμπει κτλ.) παρα οι κοκορομαχιες που ξεκινησαν.

stasou%2520mygdala.jpg

#6263 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 10 March 2011 - 01:59

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΣΑΠΤΕΡ!

Προβλέπεται φοβερή μάχη με όλους τους Straw Hat.

Ο Hodi είναι κλάσης ανώτερος από τον Arlong και αυτό με προβληματίζει λίγο. Ελπίζω ο Zoro να κάνει το θαύμα του μέσα στο νερό!
Επίσης η Νάμι που στο καλό μπορεί να χάθηκε και τι να σκαρώνει???

Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο.
Ότι είχα να πω με κάλυψαν και τα παιδιά πιο πάνω. ;)

+1

Κατι μου λεει πως θα ξενερωσει ο Sanji με την princess και θα του φυγει το κομπλεξ XD

To ίδιο ακριβώς σκέφτηκα και εγώ :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#6264 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 March 2011 - 02:05

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΣΑΠΤΕΡ!

Περίμενα να το πει κάποιος για να γράψω +1^^

qzMHWHd.png

#6265 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 March 2011 - 02:30

To ίδιο ακριβώς σκέφτηκα και εγώ :P

Great minds think alike :tensai:

Επισης να προσθεσω πως ο Usopp ποτε δεν θ'αλλαξει. Εκει που λες "ποπο δες τι cool επιθεση θα κανει" σου σκαει ενα κλασομανιταρι και αντε γεια XD

2bbd14fc.jpg

#6266 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 10 March 2011 - 02:54

Great minds think alike :tensai:

Επισης να προσθεσω πως ο Usopp ποτε δεν θ'αλλαξει. Εκει που λες "ποπο δες τι cool επιθεση θα κανει" σου σκαει ενα κλασομανιταρι και αντε γεια XD

Για αυτο τον αγαπάμε.
Συνολικά παντως για εμενα ειναι η καλύτερη περίπτωση αναμορφωσης nakama μετά το time skip.

stasou%2520mygdala.jpg

#6267 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 March 2011 - 03:21

Για αυτο τον αγαπάμε.
Συνολικά παντως για εμενα ειναι η καλύτερη περίπτωση αναμορφωσης nakama μετά το time skip.

Yup. Αγαπαμε Usopp.
Γενικα θεωρω πως ο Usopp εχει το μεγαλυτερο character development απ την αρχη του OP μεχρι τωρα ^^

2bbd14fc.jpg

#6268 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 10 March 2011 - 14:15

Zoro ***** απλα αλλα κριμα που θα χασεις ^^

+1 και στα δυο!!:riiight:

image.jpg

#6269 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 10 March 2011 - 18:48

Προς το παρον να πω την αληθεια πιο πολυ με ενδιαφερει η ιστορια απο πισω(βλ. ρομπιν τζιμπει κτλ.) παρα οι κοκορομαχιες που ξεκινησαν.

this. χεστηκαμε για τους ψαρανθρωπους. να τους κανει ολους μια κακαβια ο Σαντζι.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#6270 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 13 March 2011 - 21:21

guys ξερετε αν θα εχει τσαπτερ,τωρα που εγιναν οι σεισμοι και τα τσουναμια??
i guess blackbeard is practising on his new fruit :wis: