Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16994 replies to this topic

#601 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 17 November 2008 - 22:22

και γιατι οχι?Εκει λεει οτι ειναι 5000 χρονια μπροστα το μυαλο του ... μπορει να παιζει κατι αλλο...καμια δολοπλοκια ο Βεγκαπανκ να ανατρεπσει κυβερνησεισ ,κατεστιμενο,κλπ κλπ

το παω πολυ μακρια...

μαλλον θα συμφωνησω με τα λεγομενα του Kellborn3 γιατι και κατι τετοιο να υφισταται μεχρι τωρα δεν μας εχουν δωσει καποιο στοιχειο:dazed:
Posted Image
Posted Image

#602 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 17 November 2008 - 22:33

ο ασπρογενης θα χασει σιγουρα . ο μπλακμπιρντ ειναι αδυνατον να ειναι απλα μια φουσκα . ετσι θα απογειωθει και η πλοκη

O Whitebeard δεν θα εμφανιστει καθολου, ο luffy θα σωσει τον Ace μονος του. Ο Ace θα δει οτι δεν μπορει να εμπιστευτει κανεναν αλλο παρα τον αδερφο του... και θα γινει και αυτος strawhat :sleepy:.

O Kuma ηταν πειρατης παλαιοτερα και κανονικος ανθρωπος, λογικα πρεπει να υπαρχει πολυ "φαι" στην ιστορια του πως και γιατι εγινε cyborg. Εγω νομιζω παντως πως αν ο Vegapunk ειναι κυβερνητικος... ολο και καποιο "παραθυρακι" θα εχει αφησει προκειμενου να ελεγξει τον Kuma σε περιπτωση που αυτομολησει.

#603 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 17 November 2008 - 23:09

O Whitebeard δεν θα εμφανιστει καθολου, ο luffy θα σωσει τον Ace μονος του. Ο Ace θα δει οτι δεν μπορει να εμπιστευτει κανεναν αλλο παρα τον αδερφο του... και θα γινει και αυτος strawhat :sleepy:.

Εδω τον Kuma δεν μπορουσε να αγγιξει και θα τα βαλει με ολη την Government μονος του?:oo:
Ελπιζω να εχουμε και καποια συμμετοχη του Badass Smoker στην εκτελεση,καποια εμφανιση τεσπα...:orly:

Berserk___Gatsu.jpg

#604 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 17 November 2008 - 23:19

γουσταρω να κανει κανα gear 4 Posted Image
Posted Image
Posted Image

#605 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 17 November 2008 - 23:47

Παιδιά να ρωτήσω λίγο και κάτι εδώ,γιατί στο anime δεν είμαι σίγουρος για το πόσα είναι γνωστά γύρω από την ικανότητα του Κuma και απλά αναρωτιόμουν αν ειπώθηκαν πιο πολλά στο manga.

Απ όσο κατάλαβα μπορεί να απωθήσει οτιδήποτε στην ταχύτητα του φωτός,αλλά αυτό και πάλι δεν εξηγεί πλήρως πως καταφέρνει να τηλεμεταφέρετε εδώ και εκεί(εγώ υπέθεσα σπρώχνει τον αέρα με το χέρι,πείτε μου αν έχω άδικο) όπως και ότι εξαφάνισε την Perona,μιας και με τα εμπόδια που είχε πίσω της θα έπρεπε να έχει συγκρουστεί με κάποιον τοίχο και όχι να εξαφανιστεί.

Επίσης και η όλη "φούσκα αέρα" που έφτιαξε πολύ παράξενη ικανότητα μιας και αναρωτιέμαι πως φτιάχτηκε η "φούσκα" απλά και μόνο απωθόντας τον αέρα.

Τέλος,wtf,τι σχέση έχουν τα μαξιλαράκια που έχει στα χέρια του με την ικανότητα να απωθεί τα πάντα?:nanana:

Αν έχει υποθεί τπτ παραπάνω στο manga και είναι spoiler δεν πειράζει,πείτε μου.

Επίσης αναρωτιόμουν αν ειπωθηκε τπτ σχετικά με την Asura,την τελική τεχνική του Ζοro στο Enies Lobby εναντίον του Kaku και την προελευσή της....έχει κάποια σχέση με αυτό το Haki που σποιλεραρίστηκα?

(που απ όσο κατάλαβα είναι η ικανότητα του Shanks από το 1ο επεισόδιο με το θαλάσσιο τέρας)

#606 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 18 November 2008 - 00:29

Εδω τον Kuma δεν μπορουσε να αγγιξει και θα τα βαλει με ολη την Government μονος του?:oo:
Ελπιζω να εχουμε και καποια συμμετοχη του Badass Smoker στην εκτελεση,καποια εμφανιση τεσπα...:orly:

Υποτιθεται οτι παει "κρυφα" να τον παρει και οχι στα ισια! Εκει που θα υπαρχει η πιο "χαλαρη" αμυνα!

Παιδιά να ρωτήσω λίγο και κάτι εδώ,γιατί στο anime δεν είμαι σίγουρος για το πόσα είναι γνωστά γύρω από την ικανότητα του Κuma και απλά αναρωτιόμουν αν ειπώθηκαν πιο πολλά στο manga.

Απ όσο κατάλαβα μπορεί να απωθήσει οτιδήποτε στην ταχύτητα του φωτός,αλλά αυτό και πάλι δεν εξηγεί πλήρως πως καταφέρνει να τηλεμεταφέρετε εδώ και εκεί(εγώ υπέθεσα σπρώχνει τον αέρα με το χέρι,πείτε μου αν έχω άδικο) όπως και ότι εξαφάνισε την Perona,μιας και με τα εμπόδια που είχε πίσω της θα έπρεπε να έχει συγκρουστεί με κάποιον τοίχο και όχι να εξαφανιστεί.

Επίσης και η όλη "φούσκα αέρα" που έφτιαξε πολύ παράξενη ικανότητα μιας και αναρωτιέμαι πως φτιάχτηκε η "φούσκα" απλά και μόνο απωθόντας τον αέρα.

Τέλος,wtf,τι σχέση έχουν τα μαξιλαράκια που έχει στα χέρια του με την ικανότητα να απωθεί τα πάντα?:nanana:

Επίσης αναρωτιόμουν αν ειπωθηκε τπτ σχετικά με την Asura,την τελική τεχνική του Ζοro στο Enies Lobby εναντίον του Kaku και την προελευσή της....έχει κάποια σχέση με αυτό το Haki που σποιλεραρίστηκα?

(που απ όσο κατάλαβα είναι η ικανότητα του Shanks από το 1ο επεισόδιο με το θαλάσσιο τέρας)

Οπως ο Luffy μπορει και ξαφνικα βγαζει "καπνους" επειδη του το επιτρεπει το φρουτο του, καπως ετσι και ο Kuma κανει κατι "τρελα" με πολυπλοκη εξηγηση (οπως η "βομβα" που εφταξε στο 377). ΤΟ ζητημα ομως με τον Kuma ειναι οτι επειδη ειναι cyborg ειναι λιγο δυσκολο να διακρινουμε ποιες κινισεις ειναι λογω του σωματος του και ποιες λογω του φρουτου. Το μονο σιγουρο για εμενα ειναι οτι το beam απο το στομα ειναι λογω του οτι ειναι μηχανη και η τηλεμεταφορα των αλλων + οτι εμπεριεχει αερα ειναι λογω του φρουτου του.

Edited by The Pirate King, 18 November 2008 - 00:37.

#607 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 November 2008 - 09:53

Bασικα ας τα παρουμε απο την αρχη γτ ειναι πολλα αυτα που ρωτας:hahaha:Για την τηλεμεταφορα δεν υπαρχει εξηγηση μεχρι στιγμης τοσο στο ανιμε οσο και στο μανγκα.Προσωπικα παντα πιστευω οτι γινεται με τη βοη8εια και του φρουτου που εχει φαει και των διαφοραων μηχανικων εξερτηματων οποτε με λιγα λογια καταλαβαινεις οτι πολυ απλα δε ξερω τπ πανω στο 8εμα αυτο...Νομιζω οτι 8α μας το εξηγησει ο oda οταν ο ο ζορο οι γενικοτερα oi strawhats πολεμησουν ξανα μαζι του.Στο 8εμα της περονα αν 8υμασαι παιζει αλλο σκηνικο ειναι το σημειο που κανει τους αλλους να πετανε στο μερος που 8ελουν να πανε(τους ακουμπαει και τους τηλεμεταφερει λογικα στην ατμοσφαιρα και τους κανει να πετανε προσ το μερος που 8ελουν τουλαχιστον ετσι μας εχει δειξει ο oda μεχρισ τιγμης στο luffy).Dλδ με λιγα λογια τη περονα οπως και τους strawhats δεν τους απω8ησε τους τηλεμετεφερε για αυτο δε χτυπησε τπ πισω της ουτε και αυτοι..
Τωρα για τη φουσκα του αερα η εξηγηση ειναι απλη.Ο κυμα εχει την ικανοτητα να απω8ει τα παντα.Λογικα ως μεγαλος shichibukai που ειναι εχει χρησιμοποιησει στο επακρο το φρουτο του και αυτο τον εχει δυναμωσει παρα πολυ τις ικαντοτηες του.Για αυτο καιστο συγκεκριμενο απω8ει συνεχως τον αερα η γενικα την ατμοσφαιρα μεσα στα χερια του και για αυτο δημιουργειται αυτη η τεραστια φουσκα.Υστερα αφου συγκλινει σιγα σιγα τα χερια του λογικα τη συμπιεζει ακομα ποιο πολυ και για αυτο εγινε οτι εγινε
Ο ζορο τωρα(μια στιγμη να δειξουμε και το σεβασμο μας μια ακομη φορα για το 377:nod:)
Με τον ορο haki μεχρι στιγμης στο οπ εννουμε μια ψυχικη δυναμη η ικανοτητα η οποια μετουσιωνετε σε κατι το σωματικο πεστο πει8ω dopping η οπως διαλο 8ες:oo:.Αν το δουμε με τη γενικη εννοια του ορου τοτε νομιζω οτι αυτο που εκανε ο ζορο ειναι οντως haki.Απο την αλλη βεβαια δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι αυτη δεν ηταν μια τεχνικη που ειχε φτιαξει ο ζορο για μαχη απο μονος του και οχι 1 τεχνασμα της στιγμης (δλδ 1 στιμγιαιο αυ8ορμητο χακι οπως του luffy).O xρονος απλα 8α μας δειξει αν και νομιζω οτι ειναι διαφορετικο απο του shankw αφου στη περιπτωση του 1 ο ιδιος εκφοβισε το τερας για να φυγει ενω εδω ο zoro απλα το εκανε ως κινηση μαχης ασχετο που ο καμηλοπαρδαλη χεστηκε πανω του:burningbe3:
Ελπιζω να σε καλυψα οεο:tensai::nod2:

Posted Image

#608 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 18 November 2008 - 11:14

υπαρχει περιπτωση το Mantra του Enel να ηταν Haki?
οι αδερφες τις Boa διαβαζαν τις κινησεις κ οταν το πρωτοδιαβασα σκεφτηκα αμεσως το Mantra...

γνωμες?

Posted Image

#609 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 November 2008 - 11:33

Koiτα για να πω την αλη8εια στην αρχη και εγω αυτο νομισα.Για να πω την αλη8εια τωρα πλεον δεν ειμαι σιγουρος....Απλα τωρα τελευταια οταν βλεπουμε κα8ε ειδους τεχνικη η ικανοτητα που εχει κανει σχεση με ανωτερη τεχνικη μαχης την περναμε για haki.Προς Θεου δε λεω οτι δεν παιζει να ναι αλλα ποτε δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι ισως ειναι μια εξειδικευμενη μορφη μαχης των αγγελων που ειδαμε εκει αλλα στο κοσμο του oda [ποτε δε ξερεις.Τελικα 8α συγκλινω προς το οχι γτ δε 8ελω να τα βλαω ολα σε 1 haki αλλα παντα εχω πολλες επιφυλαξεις :bahhh:

Posted Image

#610 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 18 November 2008 - 17:45

Εχουν αρχισει και βγαινουν καποια spoiler για το 523, αλλα δεν ξερει κανεις ακομα αν ισχυουν - επιτρεπεται να κανουμε post unconfirmed spoilers ακομα και μεσα σε tag?

Spoiler:
ΑΝ κανω λαθος που τα εκανα copy paste πειτε μου να τα διαγραψω!

#611 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 18 November 2008 - 17:51

τριτη και βγηκαν πληροφοριες?

καλα εκανες και τα εβαλες αλλα μου βρωμανε λιγο...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#612 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 November 2008 - 20:19

Kelborn και Pirate King arigato για τα όλα info που μου προμηθεύσατε,ήταν ότι χρειαζόταν να ξέρω για τον Kuma και για το Asura του Zoro.

Δλδ απ όσο φαίνετε οι ικανότητες του Kuma πάνε πέρα από το να απωθεί απλώς τα πάντα με το χέρι του,αν κατάλαβα καλά και έχει και κάποια δυνατότητα τηλεμεταφοράς...ίσως σε συνδιασμό με την μηχανή μέσα του.

Αnw,αφού όυτε στο manga δεν είναι γνωστό ακόμη αυτό,υποθέτω πως για την ώρα δεν αξίζει να σκοτίζομαι με θεωρίες.

Ευχαριστώ και πάλι:ureshii:

#613 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 November 2008 - 20:53

Tp μπρο γι αυτο ειμαστε εδω ουτως η αλλως να βοη8αμε ο ενας τον αλλο και να περναμε καλα(χεχε αυξανω τα ποστ μου χεχε)

Posted Image

#614 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 18 November 2008 - 20:59

O Sengoku τι ειναι ρε guys admiral????:nosey:
Posted Image
Posted Image

#615 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 November 2008 - 21:02

O Sengoku τι ειναι ρε guys admiral????:nosey:

Ο επίσημος τίτλος του είναι admiral νομίζω,αλλά,μιας και είναι ο αρχηγός των 3 άλλων admirals,υποθέτω πιο σωστό θα ταν να τον θεωρούμε κάτι σαν Chief Admiral:tensai: