Παιδιά να ρωτήσω λίγο και κάτι εδώ,γιατί στο anime δεν είμαι σίγουρος για το πόσα είναι γνωστά γύρω από την ικανότητα του Κuma και απλά αναρωτιόμουν αν ειπώθηκαν πιο πολλά στο manga.
Απ όσο κατάλαβα μπορεί να απωθήσει οτιδήποτε στην ταχύτητα του φωτός,αλλά αυτό και πάλι δεν εξηγεί πλήρως πως καταφέρνει να τηλεμεταφέρετε εδώ και εκεί(εγώ υπέθεσα σπρώχνει τον αέρα με το χέρι,πείτε μου αν έχω άδικο) όπως και ότι εξαφάνισε την Perona,μιας και με τα εμπόδια που είχε πίσω της θα έπρεπε να έχει συγκρουστεί με κάποιον τοίχο και όχι να εξαφανιστεί.
Επίσης και η όλη "φούσκα αέρα" που έφτιαξε πολύ παράξενη ικανότητα μιας και αναρωτιέμαι πως φτιάχτηκε η "φούσκα" απλά και μόνο απωθόντας τον αέρα.
Τέλος,wtf,τι σχέση έχουν τα μαξιλαράκια που έχει στα χέρια του με την ικανότητα να απωθεί τα πάντα?
Αν έχει υποθεί τπτ παραπάνω στο manga και είναι spoiler δεν πειράζει,πείτε μου.
Επίσης αναρωτιόμουν αν ειπωθηκε τπτ σχετικά με την Asura,την τελική τεχνική του Ζοro στο Enies Lobby εναντίον του Kaku και την προελευσή της....έχει κάποια σχέση με αυτό το Haki που σποιλεραρίστηκα?
(που απ όσο κατάλαβα είναι η ικανότητα του Shanks από το 1ο επεισόδιο με το θαλάσσιο τέρας)