Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#5416 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 27 October 2010 - 12:12

περονα quest star σε τιμπαρτονιά τη βλέπω σύντομα. Είπα να μην ποστάρω στα τελευταία τσαπτερακια για να μην επαναλαμβάνομαι, αλλά πόσο έχει ξεφύγει το ΟΡ; Μα πόσο;
Νιώθω όπως όταν είχα πρωτοαρχίσει να το παρακολουθώ! Τετοια αναμονη για την επομενη περιπετεια/μάχη...

(εν τω μεταξύ, ούτε κουβέντα για το μάτι του ζόρο;)

stasou%2520mygdala.jpg

#5417 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 October 2010 - 12:48

Spoiler:

PICS
Spoiler:

Posted Image

#5418 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 27 October 2010 - 12:49

επειδη δε διαβασα τα spoilers :hiding_something: και ετσι μου'ρθε και διαβασα το δικο σου

Spoiler:

Spoiler:

Πάρε λαέ όλες τις pic:
Spoiler:

Edited by Kenobi-sensei, 27 October 2010 - 15:10.

#5419 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 27 October 2010 - 17:00

http://mangastream.com/read/one_piece/18264105/1

Spoiler:

Edited by Strange Loop, 27 October 2010 - 17:13.

#5420 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 October 2010 - 17:13

Ο Sanji πέτρωσε χωρίς καν να χρησιμοποιηθούν οι δυνάμεις της Hancock πάνω του :kakaka:. Καλό μεταβατικό срapter, για να μπούμε στη νέα περιπέτεια !!!!!!
Posted Image

#5421 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 27 October 2010 - 17:30

ωραιο τσαπτερ και επιτελους επανενωθηκαν και ξεκινανε για το fishman!highlights ο sanji και ολα τα λεφτα η wtf φαση των μαρινες("τι?ποια βροχη?τι εννοεις τους πηρε ενα τεραστιο πουλι?τι εννοεις σαν επιτεθηκαν τεραστια εντομα;τι εννοεις τους επιασε ολους καταθλιψη; )

#5422 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 27 October 2010 - 17:54

πολυ καλο το chapter επιτελους ολικη επανενωση!!!!!!!!

sanji λα τα λεφτα απλα δεν πολυκαταλαβα την αντιδραση του οταν ειδε τη hancock απο μακρια.........αμα εκαναν ολοι οι αλλοι σαν τρελοι αυτος δηλαδη πως θα πρεπε να κανει?????

μου αρεσε που ο rear admiral ηταν σε μια φαση παγωματος απ τη hancock(ματια-καρδιες μπλα μπλα)και αμεσως εδειξε τη σημαια των sh για μενα η σκηνη αυτη αν και μη σκοπιμη ηταν ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:respect::respect::respect:

#5423 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 27 October 2010 - 17:59

Πολυ καλο αν και δεν μου αρεσε πολυ που ειχαν βοηθεια απο αυτους που εκπαιδευτικαν...

Απλα μου φανηκε πολυ κλισε για Oda.

Βεβαια με τον rayleight ηταν πολυ καλο.

#5424 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 27 October 2010 - 18:12

και μένα δεν μου 'αρεσε αυτό γενικά .ηταν .ενα πολύ καλό chapte αλλά γώ άλλα περιμένω από το ΟΡ .Btw παρατηρήσατε ότι πως έβρεχε όπως και όταν ξεκίνησαν για GL και πως και τότε τους κυνηγούσαν?

#5425 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 27 October 2010 - 18:26

και μένα δεν μου 'αρεσε αυτό γενικά .ηταν .ενα πολύ καλό chapte αλλά γώ άλλα περιμένω από το ΟΡ .Btw παρατηρήσατε ότι πως έβρεχε όπως και όταν ξεκίνησαν για GL και πως και τότε τους κυνηγούσαν?

δε νομιζω να δηλωνει κατι απλα ο oda ετσι τονιζει την ενταση της καταστασης.........

#5426 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 27 October 2010 - 19:05

"chopper stop this :nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:
:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:"

stasou%2520mygdala.jpg

#5427 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 27 October 2010 - 19:24

ο σαντζι εκλεψε την παρασταση!χαχαχα εκει π κοιταζει την χανκοκ και εχει ηδη μαρμαρωσει πεθανα στα γελια.....!
πολυ συγκηνιτικο το οτι ολοι οι συμμαχοι βοηθησαν!

αναμενομενο επεισοδιο και αναγκαιο.....παμε τωρα για fishman island!!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5428 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 27 October 2010 - 19:36

Καλό τσαπτεράκι. Άξιζε μόνο και μόνο για το reunion. Τόσα χρόνια περίμεναν.

Τώρα, γιατί χαλαστήκατε από την βοήθεια που τους έδωσαν; Είναι χρέος τους να τους βοηθήσουν στο "πρώτο" εμπόδιο. Δεν θα συμφωνούσα με το " Καλύτερα να τους διέλυαν μόνοι τους." There is no meaning...

Από πλευρά αστείων, έσκασα στα γέλια με τον Sanji. Ο καημένος. Πέτρωσε χωρίς να τον αγγίξει η Hancock, "Stop the bleeding Choper", "Were you really training on that island?" :hahaha:

Priceless moments. Sanji's berserk mode ftw.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#5429 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 posts

Posted 27 October 2010 - 20:06

Πολυ καλο αν και δεν μου αρεσε πολυ που ειχαν βοηθεια απο αυτους που εκπαιδευτικαν...

Απλα μου φανηκε πολυ κλισε για Oda.

Βεβαια με τον rayleight ηταν πολυ καλο.

ισα ισα εκει φανηκε η εκτημηση που εχουν ολοι στους SH!!αν και στην θεση της Perona Θα ηθελα τον Mihawk :hiding_something:
Τεσπα!!!εμενα μου αρεσε πραγματικα παρα πολυ...επιτελους ολοι μαζι για νεες περιπετιες!!!θα ηθελα να δω το επομενο Chapter παρα πολυ γιατι,σε αυτα πανω κατω περιμεναμε τι θα γινει...επισης μου αρεσαν παρα πολυ οι γνωστες στιγμες Luffy-Franky :kill4u: Sanji-Robin,Nami :moeee:
Brook-Nami...θημηθηκαμε τα παλια!!! αντε Forza για New World!! :blingeye2: :yahoo:

Posted Image

#5430 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 27 October 2010 - 20:30

τελικα η περονα δν ακολουθει το πληρωμα...αρα δν θα μπει σε αυτο.... οταν την ειδα σκεφτηκα "οκ..θα γινει τωρα το νεο μελος..."....

αν και στην θεση της Perona Θα ηθελα τον Mihawk :hiding_something:
:

θα ηταν το ιδανικο

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."