Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16994 replies to this topic

#496 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 30 October 2008 - 21:04

λεω οτι τα μπερδεψες...:hahaha:

μιλανε για τη κραυγη που εβγαλε ο flufly και λιποθυμησαν μερικες(προηγ. κεφαλαιο...)...γτ καταλαβαν πως ο flufly δεν πηρε χαμπαρι τι εκανε...

για το γκια σεκαντο απλα αναρωτιουνται που βγαζει καπνους...απλο...:tensai:

Well you could be right.... He is gonna learn how to use haki anyway.... XP
Άντε να δούμε και τι έχουν στην πλατούλα τους, να συμπαθήσουν το luffy, να του δώσουν κανα πλοίο και να δούμε και κανα άλλο...

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#497 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 30 October 2008 - 23:32

Bαρετό, διοτί δεν έγινε τπτ της προκοπής οπότε και το σχέδιο ήταν ψιλοαδιάφορο...
Πιστεύω σε κάνα δυό chapter να έχουμε τελιώσει με luffy..

P.S. Σαν πολύ δεν αργούνε οι Ace/WB VS shichibukai/strawhat crew?

Kαλά δεν πιστεύω να το θές αυτό σύντομα έτσι?Ο shanks αποφάσισε να συναντήσει τον edward στο 234 άμα θυμάμαι καλά και τελικά μας έδειξε τι παίχτηκε στο 434 νομίζω:oo:.Επειδή είπε μια βδομάδα το δέσατε κόμπο οτι έρχεται το clash και μάλιστα τώρα στα κοντά.Be patient, είναι διαφορετικό το ace arc και αυτό που βρισκόμαστε τώρα δεν έχει φτάσει ούτε στα μισά με βάση τη λογική.

#498 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 31 October 2008 - 00:23

O Luffy την ειδε φιλοσοφος.This thing that you don't want anyone to see hasn't got anything to do with our fight.Εγραψε...

arigato gozaimasu Serestrum.Aν περιμενα μεχρι το σαββατο,επειδη Παρασκευη εχω δουλεια,ασ'τα να πανε

Posted Image

#499 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 31 October 2008 - 09:15

Βγηκε το 320 απο onemanga.Oσοι πιστοι προσελ8ετε One Piece 520 - Read One Piece chapter 520 online. Comments later today^^

Posted Image

#500 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 31 October 2008 - 12:00

Eμενα μου εχει κολλησει η θεωρια που καποιος ειπε οτι η Boa ειναι μητερα του luffy...

Eιδικα μετα το τελευταιο παραξενο frame το πιστευω παραπανω !

Ειναι τρελη θεωρια αλλα θα εχει πολυ πλακα αν ισχυει.

#501 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 31 October 2008 - 14:35

Eμενα μου εχει κολλησει η θεωρια που καποιος ειπε οτι η Boa ειναι μητερα του luffy...

Eιδικα μετα το τελευταιο παραξενο frame το πιστευω παραπανω !

Ειναι τρελη θεωρια αλλα θα εχει πολυ πλακα αν ισχυει.

Kατι που βρηκα....
Spoiler:

:hihi2::hihi2::hihi2:
Posted Image

#502 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 31 October 2008 - 15:00

Kατι που βρηκα....

Spoiler:

Δεν διαβάζω το manga,αλλά δεν κρατήθηκα από το να διαβάσω την ιστορία:stubborn:

(μιας και ούτος ή άλλος έχω spoilerαριστει για την Boa εδώ και εκει:wis:)

Ένα θα πω:Ο Dragon τα σπασεεεεε με τις ατάκες του:hahaha:

Η Boa από την άλλη μου θύμησε πολύ Darth Vader θυληκή version,κορυφή:hihi2:

(αλλά ας μην ξεχνάμε τον καημένο τον Ace xP)

#503 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 31 October 2008 - 17:28

Kατι που βρηκα....

Spoiler:

Αν παιζει αυτο,με κανονικους διαλογους,τοτε ο Oda δεν τη παλευει!!
Οσο για τη pic...:hahaha::hahaha::hahaha:
ΤΑ'ΣΠΑΣΕΕΕΕΕΕ

Posted Image

#504 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 31 October 2008 - 17:33

Kατι που βρηκα....

Spoiler:

ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΣΑΙ 8ΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Posted Image

#505 Albatross

Albatross

Gomu no Pirates member

• Members
  • 55 posts

Posted 31 October 2008 - 19:18

Kατι που βρηκα....

Spoiler:

:rofl:
Posted Image

#506 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 01 November 2008 - 17:13

Τα τελευταια chapters ειναι καπως μετρια σε σχεση με αυτα που ειχαμε πριν χωριστει το crew.Παντως το ολο θεμα με το haki μου φαινεται καπως lame...δηλαδη ολο αυτο το concept οσο μεγαλυτερες φιλοδοξιες εχω και οσο μεγαλυτερο spiritual power τοσο πιο δυνατος ειμαι μου φαινεται απλα ηλιθιο.Τεσπα θα δουμε τι παιζει ακριβως στα παρακατω chapters.
Posted Image

#507 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 01 November 2008 - 18:39

Τα τελευταια chapters ειναι καπως μετρια σε σχεση με αυτα που ειχαμε πριν χωριστει το crew.

OoOoOo και πως να μην είναι, όταν στο shabondy archipelago έγινε της κακομοίρας.Πάντως αν και τα περίμενα πολύ πιο βαρετά η αλήθεια είναι,κάτι το haki κάτι η Boa σώθηκε η κατάσταση.Αρκεί να μην μας δείξει ξανά chapter σαν το last...........

Παντως το ολο θεμα με το haki μου φαινεται καπως lame...δηλαδη ολο αυτο το concept οσο μεγαλυτερες φιλοδοξιες εχω και οσο μεγαλυτερο spiritual power τοσο πιο δυνατος ειμαι μου φαινεται απλα ηλιθιο

Μήν το κρίνεις ακόμα είναι πολύ νωρίς...Πάντως εγώ τουλάχιστον οταν το είδα στον silvers και στον shanks .............:burningbe3::burningbe3:.Το αποτέλεσμα δλδ respect! Τώρα για το concept που αναφέρεσε έχει χρησιμοποιήσει μόνο τη λέξη ambition(άμα το έχουν μεταφράση σωστά) οπότε μέχρι να γίνει πιο σαφής μην προτρέχεις.

#508 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 02 November 2008 - 13:35

πάντως αφού η boa έβαλε τα κλάματα προβλέπω φιλία Luffy-Boa τώρα π η τελευταία κατάλαβε ότι ο Luffy δεν νοιάζεται για το "πίσω" της Βοa
Posted Image

#509 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 02 November 2008 - 13:46

πάντως αφού η boa έβαλε τα κλάματα προβλέπω φιλία Luffy-Boa τώρα π η τελευταία κατάλαβε ότι ο Luffy δεν νοιάζεται για το "πίσω" της Βοa

Εγώ πάντως νοιάζομαι για το "πίσω" τις boa.:nbleed: (και ποιος δεν νοιάζεται). Anyway θέλω να πάρει καμιά από εκεί πέρα για νακαμα έτσι να μάθει και στον Luffy Και στο crew να χειρίζονται το haki. Κατά προτίμηση την margaret (αυτή που έκλεψε ο λουφη για να πάρει πίσω το χαρτί του) ή aphel andra (giant with big boobs):nbleed:

#510 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 02 November 2008 - 18:06

Εγώ πάντως νοιάζομαι για το "πίσω" τις boa.:nbleed: (και ποιος δεν νοιάζεται). Anyway θέλω να πάρει καμιά από εκεί πέρα για νακαμα έτσι να μάθει και στον Luffy Και στο crew να χειρίζονται το haki. Κατά προτίμηση την margaret (αυτή που έκλεψε ο λουφη για να πάρει πίσω το χαρτί του) ή aphel andra (giant with big boobs):nbleed:

μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ζωγραφιές...:hahaha:
Posted Image