Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4696 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 05 August 2010 - 15:12

Αλλο ενα τσαπτερ που μας δειχνει over 9000 thousands χαρακτηρες...να δω ποσο θα κρατησει αυτο..οχι οτι δεν μ'αρεσει.

Το εξωφυλλο πανεμορφο και εχει και σποντα για timeskip :P

Blackbeard's crew FTW! τους λατρευω! βεβαια με ξενερωσαν οταν ετρεξαν απ τον Akainu :(

Absalom is back! xd

Strawhats ετοιμοι για power up! hell yeah!

2bbd14fc.jpg

#4697 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 05 August 2010 - 15:16

Blackbeard's crew FTW! τους λατρευω! βεβαια με ξενερωσαν οταν ετρεξαν απ τον Akainu :(

Νομίζω ήταν η καλύτερη επιλογή, ο τύπος είναι ψυχοπαθής, θα είχε σκοτώσει το μισό crew, και ο Blackbeard προτιμά να αποφεύγει μια μάχη χωρίς σημασία.
Να και η αστεία pic της ημέρας..:hihi2:
Posted Image
Posted Image

#4698 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 05 August 2010 - 17:08

Τι Bonney μου λέτε όλοι, εγώ άλλες παρατήρησα στο σημερινό:

Spoiler:
Στα του chapter τώρα, highlight ήταν ο Akainu imo. :kakaka: Αυτό θα πει badass, αναφέρουν το όνομά του και ο κόσμος τρέχει, όχι όπως κάτι άλλους δήθεν. Ήδη ανέβηκε κι άλλο στην εκτίμησή μου.

Οι BB pirates επίσης είχαν την φάση τους ο καθένας ξεχωριστά και μου άρεσε που παρότι είναι οι δυνατότεροι rookies στο new world, παραμένουν και πάλι rookies για δεδομένα yonkou και admirals (παρά το όλο yami yami no mi του BB).

Και οι supernovas επίσης φαίνεται δεν ξέρουν που πατάνε, στο τέλος πάλι Luffy, Law και Kidd βλέπω να έχουν το πάνω χέρι, όπως παλιά.

Οι φάσεις με Chopper και Sanji αρκετά καλές, αλλά εδώ έρχεται και το παράπονό μου: τελευταία, από το flashback έως και τώρα, τα βρίσκω πολύ μεταβατικά τα chapters του OP. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το πόσο απαραίτητα είναι (αν και in Oda we trust), αλλά δεν με ενθουσιάζουν όπως παλιά μέχρι και το Marineford arc. Ειδικά το όλο κομμάτι με τους υπόλοιπους nakamas το βρίσκω lacking in interest, μιας και ούτε καλές δώσεις γέλιου/story έχουμε και ταυτόχρονα τα βρίσκω μπερδευτικά με τα τόσα pannels και γεγονότα. Πάντως να παραδεχτώ ότι λάτρεψα τον Terminator Franky στο προηγούμενο, μακάρι να μείνει έτσι. :P

Επίσης αρκετά απ' όλα αυτά τα δήθεν cliffhanger ερωτήματα που δημιουργεί η σειρά, όπως πχ το μήνυμα του Luffy και ποιον έδειρε ο BB κτλ τα βρίσκω ελαφρώς άσκοπα, μιας και δεν μιλάμε για κοσμοιστορικά γεγονότα. Υποθέτω ότι είναι χρήσιμο κομμάτι για να δούμε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στο new world και πως θα οργανωθούν οι SH, αλλά ταυτόχρονα είναι ευαίσθητο κομμάτι που ελπίζω ο Oda να έχει όντως ιδέες για το πως θα το χειριστεί. Περιμένω τεράστια ανάκαμψη σύντομα στο μέλλον.

Και 2 απορίες: δεν εξηγήθηκε κατά γράμμα τι εννοούσε ο Luffy με το μήνυμα δηλαδή τελικά; Κατάλαβα ότι τους είπε κάτι του στύλ να περιμένουν και να προπονηθούν, γιατί το New World δεν είναι για όλους, αλλά δεν εξηγήθηκε κανονικά πως τους το μετέδωσε, αν κατάλαβα καλά.

Αυτό που είπε ο Akainu στην Bonney με απόρησε επίσης: "When I heard you ran away from the Goverment it alarmed me, but it's all over now" και ήδη ακόμα έχουμε να μάθουμε αν υπήρχε σοβαρός λόγος που έκλαιγε για τον WB, πέρα από το ότι ήταν καλός πειρατής.

Να δω πότε θα απαντηθούν όλα αυτά τα ερωτήματα, με αγαπημένα μου το τι παίζει με το haki, τα DFs, τους Ds, τα Poneglyphs και τα αρχαία όπλα.

Edited by Zoro, 05 August 2010 - 18:41.

#4699 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 05 August 2010 - 19:55

Γιατί δεν σχολιασες την επιστροφή του αγαπημένου σου χαρακτήρα :orly::kakaka:
Posted Image

#4700 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 05 August 2010 - 20:31

Τι Bonney μου λέτε όλοι, εγώ άλλες παρατήρησα στο σημερινό:

Is it me ή το σκιτσο ειναι κακιστο ; :/
Κοιτα το ποδι της Nami, θα με ερεθιζει περισσοτερο το αριστερο ποδι του Edward :P

#4701 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 05 August 2010 - 20:34

Να δω πότε θα απαντηθούν όλα αυτά τα ερωτήματα, με αγαπημένα μου το τι παίζει με το haki, τα DFs, τους Ds, τα Poneglyphs και τα αρχαία όπλα.

Έχουμε μπόλικο ψωμί ακόμα ευτυχώς :) ...Λέω ευτυχώς διότι έχει πολύ ενδιαφέρον ο κόσμος του One Piece και το πως εξελίσσονται όλα,άμα έκανε κοιλιές και μας trollιαζε σαν κάτι άλλους δυστυχώς θα έλεγα :ureshii:
Στα του chapter, ωραίο, μεταβατικό μας έδειξε και τους υπόλοιπους Supernova και μπορούμε να βγάλουμε ένα μικρο συμπέρασμα για το μήνυμα του Luffy στους Nakama...προσμένουμε πολλά Power Ups...Θέλω Franky Kuma lvl:8):

Berserk___Gatsu.jpg

#4702 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 05 August 2010 - 21:43

Γιατί δεν σχολιασες την επιστροφή του αγαπημένου σου χαρακτήρα :orly::kakaka:

Τον Moria λες μάλλον. Ναι indeed, ξέχασα να τον αναφέρω κι αυτόν... damn you Oda, έναν cool θάνατο κακού είχαμε και δεν μας τον έδωσες, θα περιμένει αυτή η στιγμή. :P

Πάντως τον DoFla τον πάω πολύ που έχει αυτό το χαλαρό badass στυλάκι, περιμένω πολλά απ' αυτόν (σε αντίθεση με Moria).

Is it me ή το σκιτσο ειναι κακιστο ; :/
Κοιτα το ποδι της Nami, θα με ερεθιζει περισσοτερο το αριστερο ποδι του Edward :P

Ποιανού, του Newgate ή του Elric; XD

Γούστα μάλλον πάντως, εγώ μια χαρά το βρήκα το σχέδιο. :)

Edited by Zoro, 05 August 2010 - 22:55.

#4703 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 05 August 2010 - 22:55

ή του Cullen? xD

Στα του τσαπτερ θελω να δω πολυ πως θα εξελιχθει ο Hawkins.

2bbd14fc.jpg

#4704 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 05 August 2010 - 23:59

Κι εγω που νομιζα οτι το message θα ηταν να συναντηθουν ολοι καπου, τελικα μου τα γυρισε παλι αυτος ο ατιμος ο Oda. (God give him inspiration). Εξαφανιστηκε ο Moria, κριμα. Πολυ θα ηθελα να μας αφηνε χρονους η χοντρη εκδοχη του κομη δρακουλα. Oh well, επισης ποιος ειναι αυτος που μιλαει μαζι του ο Don Flamingo? Αποκαλυψε μερικα πραγματα Oda τωρα που φευγω. Μπας και προλαβω τιποτα :P Θελω να δω τι θα γινει με Supernovas...

Posted Image

#4705 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 07 August 2010 - 12:06

Τελικα φενεται οτι ο eustass,o drake και ο hawkins ηταν οι μονοι αρκετα προετοιμασμενοι για αυτο το ταξιδι...Σε σχεση με τον urouge με το wtf face οταν ειδε το νησι και τον apoo που ετρεχε απο τα γουρουνια!

Το μυνιμα μην κανετε προβλεψεις για το τι ελεγε,σιγουρα κανεις δεν επεσε μεσα.Oda ειναι αυτος.

Λοιπον τωρα ειναι ξεκαθαρος ο λογος που ο kuma εστειλε τους sh σε εκεινα τα νησια.Ο sanji θα γινει καλυτερος πολεμιστης και μαγειρας.Ο chopper καλυτερος πολεμιστης και γιατρος,η robbin θα εχει την υποστιριξη των revolutionarys,ο franky θα παρει τα σχεδια του vegapunk,ο zoro θα γινει καλυτερος ξιφομαχος πολεμοντας τους πηθικους με οπλα,η nami θα εχει καλυτερα οπλα που εχουν σχεση με τον καιρο(και θα ειναι καλυτερη μετερεωλογος)Τωρα να περιμενουμε να μαθουμε και αλλα για τον usopp και τον brook...

Αλλα ενα πραγμα που δεν καταλαβα,γιατι ο blackbeard δεν πηρε ολο το level 5 και 6 να τελειωνει και πηρε μονο 4?Και ας ηταν πιο αδυναμοι απο αυτους τους τεσσερις,θα ηταν το δυνατοτερο crew στον κοσμο!

Επισης mora alive.Δεν το περιμενα αυτο.

Και απο οτι φενεται ο wintergt εχει σταματησει να κανει recaps εδω και καιρο.Κριμα...

#4706 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 August 2010 - 12:08

Posted Image
Posted Image

#4707 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 07 August 2010 - 12:12

Αλλα ενα πραγμα που δεν καταλαβα,γιατι ο blackbeard δεν πηρε ολο το level 5 και 6 να τελειωνει και πηρε μονο 4?Και ας ηταν πιο αδυναμοι απο αυτους τους τεσσερις,θα ηταν το δυνατοτερο crew στον κοσμο!

Γιατι ηθελε αυτους που θα επιβιωσουν απο το παιχνιδακι του.

Επισης mora alive.Δεν το περιμενα αυτο.

Θυμαμαι που το 'χαμε αναφερει στο τοτε chap. Δυσκολα πεθαινεις την σημερον ημερα ..

#4708 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 07 August 2010 - 13:53

Διοτι θελει να εχει ενα σχετικα μικρο crew και οχι με πολλους κομπαρσους :ureshii:

2bbd14fc.jpg

#4709 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 07 August 2010 - 14:30

Βαρετό chapter......αλλα τι να κάνουμε shonen είναι το op.
Πάντως μόνο που βλέπω τα κομμάτια του υπόλοιπου crew χασμουριέμαι.Θέλει να δείξει οτι υπάρχει ένταση και high tempo μάλλον αλλα νομίζω οτι σε αυτες τις πρώτες του αναφορές δε τα πάει πολύ καλά.Ίσως βέβαια κάνει το bam αργότερα άλλα το ζητούμενο παραμένει.Μπροστά σε ότι μας έδειξε με το λuffy τα άλλα περνάνε στο ντούκου λίγο.

p.s Ο akainu δεν είναι καραγκιόζης και αυτό μετράει.

#4710 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 07 August 2010 - 17:09

Γιατι ηθελε αυτους που θα επιβιωσουν απο το παιχνιδακι του.

Ναι αυτο ρωταω,γιατι εκανε το παιχνιδακι?Ειδαμε οτι στο level 6 ολοι ειναι παντοδυναμοι και διασημοι σε ολο τον κοσμο,δυνατοτεροι απο τους supernovas και τον luffy.Τo level 5 ειναι γεματο με επισης διασημους εγκληματιες περιπου στο επιπεδο των supernovas.Μονο το level 5 να επερνε θα ειχε οτ δυνατοτερο crew στο one piece,αν επαιρνε και το level 6 μαζι θα ηταν δυνατοτερος απο οτι οι whitebeard pirates εγιναν ποτε.Απλα θα χρειαζοταν να πεταξει την σχεδια...