Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4546 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 21 July 2010 - 23:37

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! ΣΑΝΤΖΙ ΙΖ ΑΛΑΪΒ!

oda φιλε να πας στο διαολο ρε... καθε σελιδα και νεο cliffhanger...μια ζωη μυστηρια γαμωσε ****

Buggy Schichibukai... Okay...THAT IS FUCKING AWESOME!

Croco στο New World...ωραια!
Πρεπει να μαθουμε τι εκανε ο Luffy...δεν αντεχω!

Επισης ωραια παρατηρηση περι Sabo...Hope its true ^^

2bbd14fc.jpg

#4547 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 posts

Posted 21 July 2010 - 23:38

ωραιο το chapter ...περιμενω να δω το επομενο...το κακο ειναι οτι περιμενεις να δεις τα επομενα και δεν ευχαριστιεσαι γενικα ...τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω:canthelp:
Simply addicted to japan...

Posted Image

#4548 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 21 July 2010 - 23:58

Mα κανενας δεν αναφερει τον κυμα?? Ουτε εκει που λεει οτι ο λυφφυ συμαχησε με τον πατερα του? Κολλησατε με τον γελειο τον buggy >.>

Posted Image

#4549 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 21 July 2010 - 23:58

ωραιο το chapter ...περιμενω να δω το επομενο...το κακο ειναι οτι περιμενεις να δεις τα επομενα και δεν ευχαριστιεσαι γενικα ...τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω:canthelp:

Τουλαχιστον μας δινει την δυνατοτητα να συζηταμε το καθε τι και να μας κανει να περιμενουμε με μεγαλη αγωνια..παρτο θετικα ;)

2bbd14fc.jpg

#4550 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 22 July 2010 - 00:12

Αυτό το τσάπτερ ήταν τέλειο από πολλές απόψεις. Το να τα διαβάζεις ένα ένα βέβαια σε κρατάει σε αγωνία. Αυτό είναι το καλό. Εξαρτάται και από τον άνθρωπο. Άλλωστε, όταν τελειώσει η σειρά, μπορείς κάλλιστα να την ξαναδιαβάσεις από την αρχή.

Το τσάπτερ είχε Ρόμπιν μέσα και γι'αυτό παίρνει ένα ωραίο 10/10 :P

Αλλά εγώ θα σκάσω για το τί γράφουν οι εφημερίδες! Μου βγήκε η πίστη. Πρέπει να είναι τα bounty του πληρώματος ή να βγήκε στην φόρα το σχέδιο του Ρέιλι.

Ο Κούμα δε, μου φαίνεται ότι είναι μηχάνημα... Τ_Τ

Τέλος, Διδυμάκια δεν είπε τίποτα για Σιτσιμπουκάι. Που κολλάει ο Μπάγκι;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4551 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 22 July 2010 - 00:24

AAAAAAAAAAAAA...ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑAAAAAAAAAAAAA ???????????????

ODA ΘΑ ΣΕ ΓΔΑΡΩ ΖΩΝΤΑΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!

ΝΙΩΘΩ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΕΚΑΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ DRAGONBALL !!!!

#4552 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 22 July 2010 - 00:24

Bασικα δεν ειπε τιποτα αλλα εμεις υποθετουμε..το να σου στειλει γραμμα η WG ειναι καπως σπανιο...και η πιο relative υποθεση ειναι για Schihibukai...

2bbd14fc.jpg

#4553 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 July 2010 - 00:51

Bασικα δεν ειπε τιποτα αλλα εμεις υποθετουμε..το να σου στειλει γραμμα η WG ειναι καπως σπανιο...και η πιο relative υποθεση ειναι για Schihibukai...

Tο οποίο έχουμε πει επανειλλημένως να αποφεύγεται εδω μέσα, αλλά συνεχίζει να γίνεται.

Το μόνο που πετυχαίνετε με τέτοιες υποθέσεις όπως φαίνεται, είναι να μπερδεύετε τον κόσμο.:bahhh:

Posted Image

Posted Image

#4554 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 22 July 2010 - 00:56

Eλα ρε συ αυτη η υποθεση κατα μεγαλες πιθανοτητες θα βγει σωστη...εχει βουηξει το ιντερνετ.. δεν ειναι ακυρη και χωρις νοημα υποθεση...

2bbd14fc.jpg

#4555 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 July 2010 - 01:25

Καλά κυκλοφορεί και η θεωρία ότι ο Luffy παντρεύτηκε την Hancock :frozen::hahaha:
Posted Image

#4556 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 July 2010 - 01:33

Όπως ήταν και το time skip που έγινε flashback...

Και τι κι αν τελικά γίνει πραγματικότητα μια υπόθεση; Πιο το όφελος πέρα απο την προσωπική ικανοποίηση "Εγώ το είπα πρώτος."; Τι προσφέρει στην συζήτηση πέρα απο το να μπερδεύει και να προδιαθέτει κι ακόμα και να spoilαρει. Γιατί αθελα μεν, με μια υπόθεση που πραγματοποιείται, χάνεται η μαγεία του όταν θα το δεις να γίνεται χωρίς να το περιμένεις.
Το ρωτήσατε το παιδί και όλους όσους μπαίνουν εδώ μέσα αν θέλουν να σκεφτούν καν ότι ο Buggy θα γίνει Shichibukai ;

Πολλά αρνητικά, κανένα θετικό πέρα της ικανοποίησης του εγωισμού δεν βλέπω. Τουλάχιστον σ' ένα thread σαν κι αυτό, ο άλλος είναι προετοιμασμένος ότι θα πέσει πάνω σε υποθέσεις-πιθανά spoiler. Εδώ μέσα όχι.

Posted Image

Posted Image

#4557 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 July 2010 - 01:35

To time skip μπορεί ακόμα να γίνει. Θεωρητικά χρειάζεται κάποος χρόνος για να ξαναβρεθούνε, και εντάξει του Buggy - Shichibukai βγάζει μάτι.
Posted Image

#4558 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 July 2010 - 01:37

Πολλά μπορεί να γίνουν. What's your point; Βασικά με διαβάζει κανείς;:hmmm:

Posted Image

Posted Image

#4559 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 July 2010 - 01:44

Νομίζω υπερβάλλεις, μα υποτίθεται πως είναι και ένας από τους λόγους για να συζητάμε για το κεφάλαιο, ο δημιουργός αφήνει τα στοιχεία και θέτει ερωτήματα,ε και κάποιος που μόλις διάβασε το chapter θα θελήσει να διατυπώσει την αποψή του πάνω σε αυτό.
Το ίδιο γίνεται και στο naruto με τα danzobitodara κτλ.
Posted Image

#4560 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 22 July 2010 - 01:55

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά και εγώ διαφωνώ μς τέτοιου είδους υποθέσεις. Να κάνετε πιο γενικές υποθέσεις. Επειδή και εγώ ο ίδιος έχω "απογοητευτεί" από υποθέσεις, νομίζω ότι δεν είναι καθόλου ωραίο.

Αυτά που λέτε δεν είναι υποθέσεις, αλλά θεωρίες. Χίλια δυό κυκλοφορούν στο ίντερνετ. Εκτός από το ότι χαλάνε την ατμόσφαιρα, το θεωρώ υπερβολικά κουλό που κάθεστε και τα διαβάζετε...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.