Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 21 July 2010 - 23:37
oda φιλε να πας στο διαολο ρε... καθε σελιδα και νεο cliffhanger...μια ζωη μυστηρια γαμωσε ****
Buggy Schichibukai... Okay...THAT IS FUCKING AWESOME!
Croco στο New World...ωραια!
Πρεπει να μαθουμε τι εκανε ο Luffy...δεν αντεχω!
Επισης ωραια παρατηρηση περι Sabo...Hope its true ^^
Posted 21 July 2010 - 23:38
Posted 21 July 2010 - 23:58
Posted 21 July 2010 - 23:58
Τουλαχιστον μας δινει την δυνατοτητα να συζηταμε το καθε τι και να μας κανει να περιμενουμε με μεγαλη αγωνια..παρτο θετικαωραιο το chapter ...περιμενω να δω το επομενο...το κακο ειναι οτι περιμενεις να δεις τα επομενα και δεν ευχαριστιεσαι γενικα ...τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω
Posted 22 July 2010 - 00:12
Το τσάπτερ είχε Ρόμπιν μέσα και γι'αυτό παίρνει ένα ωραίο 10/10
Αλλά εγώ θα σκάσω για το τί γράφουν οι εφημερίδες! Μου βγήκε η πίστη. Πρέπει να είναι τα bounty του πληρώματος ή να βγήκε στην φόρα το σχέδιο του Ρέιλι.
Ο Κούμα δε, μου φαίνεται ότι είναι μηχάνημα... Τ_Τ
Τέλος, Διδυμάκια δεν είπε τίποτα για Σιτσιμπουκάι. Που κολλάει ο Μπάγκι;
Posted 22 July 2010 - 00:24
ODA ΘΑ ΣΕ ΓΔΑΡΩ ΖΩΝΤΑΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!
ΝΙΩΘΩ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΕΚΑΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ DRAGONBALL !!!!
Posted 22 July 2010 - 00:24
Posted 22 July 2010 - 00:51
Tο οποίο έχουμε πει επανειλλημένως να αποφεύγεται εδω μέσα, αλλά συνεχίζει να γίνεται.Bασικα δεν ειπε τιποτα αλλα εμεις υποθετουμε..το να σου στειλει γραμμα η WG ειναι καπως σπανιο...και η πιο relative υποθεση ειναι για Schihibukai...
Το μόνο που πετυχαίνετε με τέτοιες υποθέσεις όπως φαίνεται, είναι να μπερδεύετε τον κόσμο.
Posted 22 July 2010 - 00:56
Posted 22 July 2010 - 01:33
Και τι κι αν τελικά γίνει πραγματικότητα μια υπόθεση; Πιο το όφελος πέρα απο την προσωπική ικανοποίηση "Εγώ το είπα πρώτος."; Τι προσφέρει στην συζήτηση πέρα απο το να μπερδεύει και να προδιαθέτει κι ακόμα και να spoilαρει. Γιατί αθελα μεν, με μια υπόθεση που πραγματοποιείται, χάνεται η μαγεία του όταν θα το δεις να γίνεται χωρίς να το περιμένεις.
Το ρωτήσατε το παιδί και όλους όσους μπαίνουν εδώ μέσα αν θέλουν να σκεφτούν καν ότι ο Buggy θα γίνει Shichibukai ;
Πολλά αρνητικά, κανένα θετικό πέρα της ικανοποίησης του εγωισμού δεν βλέπω. Τουλάχιστον σ' ένα thread σαν κι αυτό, ο άλλος είναι προετοιμασμένος ότι θα πέσει πάνω σε υποθέσεις-πιθανά spoiler. Εδώ μέσα όχι.
Posted 22 July 2010 - 01:44
Το ίδιο γίνεται και στο naruto με τα danzobitodara κτλ.
Posted 22 July 2010 - 01:55
Αυτά που λέτε δεν είναι υποθέσεις, αλλά θεωρίες. Χίλια δυό κυκλοφορούν στο ίντερνετ. Εκτός από το ότι χαλάνε την ατμόσφαιρα, το θεωρώ υπερβολικά κουλό που κάθεστε και τα διαβάζετε...