Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4456 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 08 July 2010 - 13:21

Λογικα σε λιγα επεισόδια θα του προσφέρουν και μία θέση στους four emperors αφου whitebeard is dead...........

Δν νομιζω γτ δν σου λενε "γεια! θελεις απο σημερα να λεγεσαι Yonku?...ελα!ψησου! ειναι πολυ cool"! lol
αν ειναι να πουν καποιον ετσι θα πουν τον BB ... τσπ ας μην κανουμε υποθεσεις... θα δουμε στα επομενα... εγω θα ηθελα να μαθω γτ ο γερος δν πηγε στον πολεμο... ισωσ να ειχε συναντησει τον ace στο παρελθον και ειχε απογοητευτει επειδη μισουσε τον πατερα του...

παντως εκει που ο ουζαπο κλαιει και νατι να πει "φοβαμαι θελω να φυγω" .. λεει "ο λουφφυ με χρειαζεται!..." απλα... δν εχω λογια...:blingeye2:

εγω δεν καταλαβαινω που κολλαει ο τιτλος!:hmmm::sigh2:

και ο κουμα γ@μ@τος!: "δουλευω για τους επαναστατες"... και ξεχασε να συμπληρωσει "για αυτο προσπαθησα να σκοτωσω τον Ζορρο τις προαλλεσ!....ποσο Cool τυπος ειμαι?" :redcard2:

Edited by Zem@c, 08 July 2010 - 13:32.

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4457 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 08 July 2010 - 14:05

Εμενα το flashback μου αρεσε πολυ παντως. Δεν κουρασε. Επισης μου ειχε φανει σε ενα οτι ηταν ο Κουμα στο πληρωμα του Dragon.
Για τα fillers νομιζω οτι οντως σε συνεργασια με τον Οντα εγιναν. Τωρα τι επεται μονο ο Οντα ξερει. Να δουμε αν το επομενο αρκ θα ανταγωνιστει το χαμο που εγινε τωρα.

Ηταν οντως πολυ καλο και απαραιτητο, σιγουρα ομως η κανονικη ιστορια εχει πολυ περισσοτερο ενδιαφερον.

Originally Posted by D.Dragon Posted Image
Εντάξει τα είπατε για το τσάπτερ , τα σπασε.
Αλλά έχει αρχίζει να μου την δίνει το πόσους συμμάχους έχει ο Luffy. Αν είναι δυνατόν. Παππού ήρωα στο ναυτικό. Μπαμπά με διασυνδέσεις:hihi2:. Μέντορα έναν από τους 4 δυνατότερους Πειρατες. Τον ερωτεύεται η Βασίλλισα των Αμαζόνων. Τον υποστήριζει το δυνατότερο πλήρωμα στον κόσμο. Τον σώζουν οι ανταγωνιστές και οι εχθροί του (Croc, Law, Buggy) Και έρχεται τώρα και τώρα ο θρυλικός Γέρολυκος κανοντάς του πρόταση για να γίνει τούμπανο. Βάλτε του το στέμα του Βασιλιά στο κεφάλι τότε να τελειώνουμε :hahaha:.

Και τι πιθανότητες να χουν για την κούπα φουκαράδες όπως ο Apoo και ο Kidd...

Απλα ακομα δεν εχουμε δει τι γινεται με ολους τους αλλους που θα θελουν τον λουφι νεκρο...
Ο κοσμος θα γεμισει με πασιφιστα και απιστευτα δυνατους πειρατες περαν του blackbeard και των αλλων δυο yonku οι οποιοι θα ειναι εναντιων του σιγουρα.

Καλα τα παει για pirate king αλλα εχει βουνο ν'ανεβει...
Παντως πραγματικα μετα το upgrade οι αλλοι niewbies θα εχουν λιγο πολυ απαξιοθει, αν και ποτε δεν φανηκαν να προοριζονται σαν αντιπαλο δεος των strawhat.

Τελικα επεσα εξω περιμενοντας καποιο time skip, αλλα τα πραγματα εξελισονται τοσο γρηγορα που αμα λειψουν οι strawhat για κανα - δυο χρονια ο blackbeard θα γινει pirate king για την πλακα.

#4458 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 08 July 2010 - 14:23

σιγουρα θα ανεβει το bounty του λουφυ απλα δεν νομιχω η αναφορα του τσοπερ να αφορα αυτο. πιστευω εχει να κανει με αυτο που του προτεινε ο ray του λουφυ.
οσο για το γιατι εστειλε τον ουσοπ στο νησι αυτο, μα για να αντιμετωπισει και αυτος τους φοβους του. και απο οτι φαινεται εχει καταφερει πολλα και τα βαζει με θηρια και τερατα.
ανυπομονω να δω τι θα γινει επιτελους....
υγ. να συμφωνησω οτι οντως ο αρκουδος μονο που δεν ειπε"εν ονοματι των revolutionaries κοντεψα να σκοτωσω τον ζορο..."
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#4459 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 08 July 2010 - 14:43

Παντως μ' αυτα και μ' αυτα ξεχασαμε να πουμε για την αναφορα του Law στο D. Το ηξερε απο παλια ή τον πληροφορησε ο Raylight τωρα?

2bbd14fc.jpg

#4460 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 08 July 2010 - 14:57

Παντως μ' αυτα και μ' αυτα ξεχασαμε να πουμε για την αναφορα του Law στο D. Το ηξερε απο παλια ή τον πληροφορησε ο Raylight τωρα?

Μπα,γενικα οι supernovas φενεται απο το shabaondy arc κιολας οτι εχουν παρα πολλες πληροφοριες για τον κοσμο του one piece,και περισσοτερο ο drake,o law και o kid.

Οσο για το τι ειδε ο choper λογικα θα ηταν κατι που εγραψαν οι marines για να κρατησουν την εμπιστοσυνη του λαου,οπως οτι για παραδειγμα επιασαν ή παραλιγο να πιασουν τον luffy,οτι χαθηκε και μπορει να ειναι νεκρος κτλ.Μην ξεχνατε οτι κανεις δεν ξερει τι εγινε ο Luffy εκτος απο τις αμαζονες,τον law και το crew του,τον kuma(που τωρα ειναι ρομποτ)και τον rayleigh και την shacky.

#4461 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 08 July 2010 - 15:01

Bah δεν νομίζω να του το είπε ο rayleigh....... Λογικά θα ήξερε για τοwill of d!

Also μου φένεται ή η hancock γίνεται πιο πολυ χαζογκομενα? :sigh2:

τον kuma(που τωρα ειναι ρομποτ)και τον rayleigh και την shacky.

Ο kuma δεν έγινε τωρα ρομποτ....... έγινε android πιο πριν......

Attached Files

v4kFmx.png

#4462 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 July 2010 - 15:30

Ηταν οντως πολυ καλο και απαραιτητο, σιγουρα ομως η κανονικη ιστορια εχει πολυ περισσοτερο ενδιαφερον.

Απλα ακομα δεν εχουμε δει τι γινεται με ολους τους αλλους που θα θελουν τον λουφι νεκρο...
Ο κοσμος θα γεμισει με πασιφιστα και απιστευτα δυνατους πειρατες περαν του blackbeard και των αλλων δυο yonku οι οποιοι θα ειναι εναντιων του σιγουρα.

Καλά για Big Mom δεν είμαι σίγουρος, αλλά εντάξει το ξανασκέφτηκα λίγο και όλους τους συμμάχους του ο Luffy τους έχει κερδίσει πέρα από τους οικογενειακούς, άρα κάπως δικαιολογείται η όλη κατάσταση.

Edited by D.Dragon, 08 July 2010 - 16:36.

Posted Image

#4463 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 08 July 2010 - 16:05

αντε να γυρισει το πληρομα να γελασουμαι λιγο με τισ αντιδρασεισ για τον ουσοπ και σαντζη

#4464 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 July 2010 - 16:09

Εντωμεταξύ στο εξώφυλλο είναι ο Laboon ούτε που το πήρα χαμπάρι.
Posted Image

#4465 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 posts

Posted 08 July 2010 - 18:30

Παιδια εγω καταλαβα μερικα πραγματα απο αυτο chapter....Πρωτα απο ολα ο Ray ειπε με λιγα λογια τον Luffy να μν συναντισει το crew του ακομη γιατι αυτο που ειχε γινει με τν Kuma μπορει να ξανα γινει.Αρα πιστευω οτι εβγαλαν "ανακοινωση" και καλα οτι ο Luffy πεθανε. Αυτο το καταλαβα απο αυτο π ειπε ο Chopper "Luffy ?? Why again" Το again μ θυμησε τον θανατο του Ace που ανεφερε ο chopperakos αμεσως πριν!!!!
Τουμπανο ο Ray:8):!!!!!RESPECT :blingeye2::blingeye2::blingeye2:

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#4466 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 08 July 2010 - 18:51

Δεν πιστευω πως ανεβηκε το Bounty του στη τελευταια σελιδα.Κατι η αντιδραση του Chopper, κατι η προταση του Captain Badass κατι μεγαλο πρεπει να εκανε ο Luffy (το οποιο θα μαθουμε σε 1 μηνα οπου και θα τελιωσουν οι αναφορες σε καθε strawhat ξεχωριστα xd)

qzMHWHd.png

#4467 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 08 July 2010 - 22:54

κοιτα εγω ξαναλεω οτι το να κανουε υποθεσεις δν εχει νοημα.. το καλο ειναι οτι μετα απο πολυ καιρο ο οντα μας αφησε με το π0υλ1 στο χερι.... καιρος ηταν....αλλα οπως και να εχει η εκφραση του chooper παρα ηταν εντονη για να ειναι κατι απλο οπως ενα bounty.... αυτο π δν καταλαβα εγω ειναι, τωρα που ο ρεϊ εχει παει στον νησι.. οι καρτες των αλλων θα τους οδηγησουνε εκει ετσι?... γτ κατι ειπε οτι αφισε μια καρτα στην σακι:orly:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4468 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 08 July 2010 - 22:58

Πολυ καλο τσαπτερ σαν συνολο αλλα γενικα δεν μου αρεσε.Δεν μου αρεσε γιατι η boa κοντευει να καταντησει fan servise-γλαστρα χαρακτηρας (σαν την orihime για παραδειδμα). γιατι οντα μας το κανεις αυτο?????:cry5:

#4469 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 08 July 2010 - 23:22

Δεν μου αρεσε γιατι η boa κοντευει να καταντησει fan servise-γλαστρα χαρακτηρας (σαν την orihime για παραδειδμα)

Τώρα μην τη βρίζεις έτσι! Αντέχεται ο χαρακτηρισμός "fan servise-γλαστρα χαρακτηρας", αλλά η παρομοίωση με την Orihime είναι πάρα πολύ σκληρή για την καημένη τη Boa! :canthelp: Είναι απίστευτα δυνατή, και αυτά που λέει είναι για comedy relief μέσα στον ωκεανό της μιζέριας των τελευταίων κεφαλαίων... Eιδικά εκεί που της έλεγε η άλλη η γρια: "Το get hugged doesn't mean you are married." έσκασα στο γέλιο!:hihi2:

Έτσι και δω τον Sanji okama, θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο! Ακόμα και τα filler έχουν σημασία σ' αυτή τη σειρά; Τίποτα δεν μπορούν να αφήσουν να περάσει στο ντούκου;;;:roar:

#4470 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 08 July 2010 - 23:31

Έτσι και δω τον Sanji okama, θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο! Ακόμα και τα filler έχουν σημασία σ' αυτή τη σειρά; Τίποτα δεν μπορούν να αφήσουν να περάσει στο ντούκου;;;:roar:

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4896&page=74

Spoiler: