Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 01 April 2010 - 11:37
Βαλτε να υπαρχει.
Posted 01 April 2010 - 12:52
anyway....
το chapter ηταν αρκετα καλο αν και δν ξερουμε αν ο λουφης ζει ακομα....
η μαχη τελειωσε και μαλλον στο επομενο θα εχουμε ξεκουρασεις απο τους πρωταγωνιστες

θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!
Posted 01 April 2010 - 13:03
Posted 01 April 2010 - 13:14
Posted 01 April 2010 - 14:37
ΔΕν μου φαινεται οτι βιαστηκαν να τελειωσουν το πολεμο ισα ισα διερκησε παρα πολυ μια χαρα ηταν για να δουμε τη συνεχεια
Posted 01 April 2010 - 15:34
Ο Shanks το ειπε και στο προηγουμενο chapter ηρθα να τελειωσω το πολεμο, το κανε.
ΔΕν μου φαινεται οτι βιαστηκαν να τελειωσουν το πολεμο ισα ισα διερκησε παρα πολυ μια χαρα ηταν για να δουμε τη συνεχεια
Δεν διαφωνω, ο πολεμος επρεπε να τελειωσει με καποιον τροπο απλα δεν το βρισκω και πολυ εξυπνο εκ των marines ετσι οπως το εκανε ο oda. Σκεψου το λιγο, ο WB και ο Ace εχουν πεθανει το ιδιο και πολλοι πειρατες, ο sengoku φαινεται να εχει στριμωξει τον BB και το πληρωμα του, πρακτικα ο aokiji και ο kizaru δεν εχουν παρει μερος στην μαχη περα πο λιγα που εκαναν και δεν εχουν δεχθει καποιο τραυμα και παρα τις πληγες του akainu ο ιδιος φαινεται να κραταει καλα, κανεις vice-admiral δεν φαινεται να εχει πεθανει και ο garp δεν εχει παρει μερος στην μαχη καθολου ενω μονο απλοι στρατιωτες εχουν πεθανει απο την μερια των marines. Και μετα πεταγεται ο shanks:smokingg: και σταματανε .γιατι??? Αφου ριξανε τον WB πιστευω εχουν και τον shanks. Απλα δεν μου φαινεται λογικο
Posted 01 April 2010 - 16:31
Please use your brain. Why would the World Government want to take on 2 of the strongest pirate crews at the same time. They already gathered ALL of their strongest marines just for WB who was the "strongest man alive". They managed to kill WB and one of his commanders. A+ to WG.
No reason to lose more of your best marines to Shanks and his crew. There is no anticlimactic-ism or Sengoku being a pussy. Just use your head before you type out nonsense. Remember pirates are not allies to each other. Why take on the two strongest pirate crews when you can clearly take them on separately if and when you want.
Not to mention Dragon's revolutionary army.. Who's goal is to take over the WG! Unlike pirates.. who have no interest in attacking the WG. Unless the WG takes one of their nakama hostage.. and start a war, the pirates will leave the WG alone.
People who think Shanks > WG are just naive. There are many factors that went in to the end of this war. You sent your best to fight the best. Don't fight the second best when your wounded.. That's just idiotic. Especially when the revolutionary army has a target on you already. You got rid of ace and WB. Sengoku realized not to push their luck.
Don't forget BB along with his crew were also present.
Ο πολεμος τελειωσε με τον καλυτερο τροπο!
Posted 02 April 2010 - 15:17
Μια χαρά ήταν το chapter και μου άρεσε σαν τρόπος για να κλείσει το arc. Τι πιο extreme τρόπο περιμένατε όλοι, που τόσα chapters γίνονται οι σφαγές στο OP; Αν το πηγαίναμε ακόμη παραπέρα ποιος θα έμενε ζωντανός to tell the story μετά;
Το μόνο μόνο που με χάλασε ελαφρώς είναι ότι ο Sengoku παραείναι fanboyς των πειρατών τελικά (και όχι pussy, δεν τους φοβήθηκε, απλά fanboyς). Δεν τον βλέπω να μένει για πολύ στην θέση, μακάρι να του πάρει τον θρόνο κάνας Akainu, να στανιάρουμε! Το παράκανε, σε όλο τον πόλεμο ήταν συνεχώς 1 πράξη-10 λόγια θαυμασμού για τον WB, τώρα με Shanks δέχτηκε αμέσως να λήξει ο πόλεμος και να του παραχωρήσει τα σώματα των νεκρών... ε κάτσε, αυτό εμένα δεν μου δείχνει κάποιον σκληροπυρηνικό ναυτικό που μισεί την πειρατεία, αλλά fan τους. Δεν έχει σημασία που ο Shanks είναι καλός πειρατής, ή πιστεύουμε στην absolute justice ή όχι, αλλιώς ας βγουν και παρεούλα να πιουν sake μαζί.
Λίγο πιο πολύ αντίσταση από τους marines ήθελα δλδ, αλλά όχι μάχες με τους Red Hair pirates, αρκετές είδαμε και αρκούσαν.
O Shanks μας έδειξε τι μαμάτος πειρατής είναι και το πλήρωμά του δεν πήγε πίσω. Σε αντίθεση με αυτό του WB που είχε κάθε λογής παράξενους μέσα (των οποίων μου την έδιναν οι περισσότεροι), του Shanks είχε λίγους και καλούς... όλοι τα έσπαγαν, ακόμη και ο τύπος με την μαϊμού. XD Αναμένω πολύ στο μέλλον να δούμε το potential του/τους.
Κρίμα και πάλι που δεν θα συναντήσει τον Luffy, αλλά ΟΚ, παραείχε πολλές εκπλήξεις αυτό το arc, μην πάθουμε και τπτ! Θα μείνει στην αναμονή κι αυτή η συνάντηση λοιπόν.
Τέλος, είμαι κατά του time skip, προτιμώ να δούμε τον Luffy να βελτιώνεται μπροστά μας, σταδιακά πάντα. Και φυσικά vote Hancock for next Strawhat, τώρα που τον ακολούθησε κιόλας... τον Jimbei να τον στείλουν στο νησί της, να προστατέψει τις κορασίδες με ρίσκο της ζωής του.
Πολύ καλό τέλος για το μάλλον καλύτερο arc του OP ως τώρα λοιπόν. Thumbs Up Oda, περιμένουμε κι άλλα τέτοια και καλύτερα... και πληροφορίες να έρχονται με το κιλό στα επόμενα.
Edited by Zoro, 02 April 2010 - 15:24.
Posted 02 April 2010 - 15:41
Καταρχας,absolute justice?Πιο πολυ τυραννια/φασισμο μου θυμιζει αυτο παρα δικαιος/αμεροληπτος αρχηγος!
Anyway,ο ανθρωπος ειναι αρχηγος ΓΕΝ,δεν ειναι το πιονι δηλαδη αλλα ο παικτης που χειριζεται τα πιονια του ναυτικου.Πιο πολυ για τις αποφασεις και τις στρατηγικες ειναι πιστευω,παρα για να περνει μερος αμεσα στην μαχη..
Και τελος το οτι αφησε στον shanks τα πτωματα,2 πραγματα σκεφτομαι γιαυτο.Ειτε απλα σου λεει κερδισα τον πολεμο και πηρα με το παραπανω αυτο που ηθελα,και προς σεβασμο για τον παλιο αντιπαλο και θρυλικο WB τον αφηνω στα χερια των πειρατων.Ειτε αν σκεφτεις λιγο πιο πονηρα συμφωνα με την ιστορια,μεταξυ τους ο shanks και ο sengoku γνωριζουν πιος ειναι πιο "κακος" της υποθεσης και ετσι o sengoku παει πασο χωρις πολλα πολλα(πιστευω με πιανεις)...
Α και btw,croco καλα τα λες και εσυ,αλλα γιατι γραφεις στα αγγλικα βρε αδερφε?
Posted 02 April 2010 - 15:59
Καταρχας,absolute justice?Πιο πολυ τυραννια/φασισμο μου θυμιζει αυτο παρα δικαιος/αμεροληπτος αρχηγος!
Σίγουρα, εγώ από την σκοπιά του ναυτικού μιλούσα: πιστεύεις ότι αυτό που κάνεις λαμπελάρεται ως σωστό και absolute justice και όποιος σου πάει κόντρα (aka πειρατές) είναι λάθος-evil;
OK, δεκτό. Εφάρμοσε το κιόλας όμως.
Σίγουρα μέρος των αποφάσεων είναι και να προσέχεις την επιβίωση των πιωνιών σου, γι' αυτό και είμαι σύμφωνος που σταμάτησε τον πόλεμο (ο Akainu θα είχε περιμένει να είναι ο last man standing πρωτού κάνει κάτι τέτοιοAnyway,ο ανθρωπος ειναι αρχηγος ΓΕΝ,δεν ειναι το πιονι δηλαδη αλλα ο παικτης που χειριζεται τα πιονια του ναυτικου.Πιο πολυ για τις αποφασεις και τις στρατηγικες ειναι πιστευω,παρα για να περνει μερος αμεσα στην μαχη..
Και τελος το οτι αφησε στον shanks τα πτωματα,2 πραγματα σκεφτομαι γιαυτο.Ειτε απλα σου λεει κερδισα τον πολεμο και πηρα με το παραπανω αυτο που ηθελα,και προς σεβασμο για τον παλιο αντιπαλο και θρυλικο WB τον αφηνω στα χερια των πειρατων.Ειτε αν σκεφτεις λιγο πιο πονηρα συμφωνα με την ιστορια,μεταξυ τους ο shanks και ο sengoku γνωριζουν πιος ειναι πιο "κακος" της υποθεσης και ετσι o sengoku παει πασο χωρις πολλα πολλα(πιστευω με πιανεις)...
Α και btw,croco καλα τα λες και εσυ,αλλα γιατι γραφεις στα αγγλικα βρε αδερφε?
Να ήταν η πρώτη φορά να πω ΟΚ σε αυτά που λες, σεβασμός προς τον ηττημένο εχθρό, αλλά ο Sengoku ήδη από πριν συνεχώς λόγια θαυμασμού για τον WB πετούσε. Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές (όπως σχολίασαν και στο wintergt) δεν έκανε τπτ, ενώ μπορούσε να χρησιμοποιήσει την δύναμή του και να τους τσακίσει... μόνο στο τέλος το θυμήθηκε.
Σχετικά με Shanks πάλι, ναι συμφωνώ στο να τους παραχωρήσει τα σώματα, άλλωστε ξαναλέω ακόμη και μεταξύ εχθρών μπορεί να υπάρχει σεβασμός, αλλά με πείραξε ο τρόπος που έγινε. Σε παγκόσμια μετάδοση, με όλο τον κόσμο να τον παρακολουθεί τι εντύπωση έδωσε;
Αρχηγός του ναυτικού σταματάει τις εχθροπραξίες και παραχωρεί τους νεκρούς αμέσως με το που τους τους ζητάει ο αντίπαλος, ενώ μπορούσε να πει τπτ του στύλ "δέχομαι τα αιτήματά σου, αρκετά κράτησε ο πόλεμος, πάρε τα πτώματα και φύγε αμέσως από αυτόν τον ιερό χώρο της δικαιοσύνης που πατάς/μολύνεις, πειρατή".
Λίγο πιο manliness ήθελα δλδ, δεν μιλούσε και σε φίλο/γνωστό του.
Edited by Zoro, 02 April 2010 - 16:07.
Posted 02 April 2010 - 16:05
Τέσπα απλά το φινάλε μου φάνηκε κάπως απότομο θα προτιμούσα μια επική απόδραση των πειρατών χωρίς να ερχόταν ο Σανκς.
Και το ότι το timeskip ξεκινάει σε 2 βδομάδες είναι πρωταπριλιάτικο.
Προβλέπω πως θα έχουμε στο επόμενο.
Posted 02 April 2010 - 20:24
οι συνεντεύξεις τα σπάνε
Posted 02 April 2010 - 21:04