Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#3361 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 13 February 2010 - 15:55

http://wintergt.livejournal.com/1059.html

Οταν το ειδα δεν ηξερα αν πρεπει να γελασω ή να χτυπησω το κεφαλι αυτου που το εκανε μου στον τοιχο....

:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:

Why is Luffy making a comical face at a time like this? It's supposed to be serious!

The doctor rushes in while the lion from the Wizard of Oz makes a cameo appearance
It's symbolic. We're not in Kansas anymore Dorothy Luffy!

:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:

ελεος

#3362 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 14 February 2010 - 02:36

Κορυφαίο chapter!!! Πολύ κρίμα που πέθανε ο αγαπητός Ace αλλά όπως είχα πει κι εγώ και πολλοί άλλοι έτσι τώρα το One Piece πέρνει μια καινούργια τροπή ή οποία θα το κάνει επικό (εκεί που νόμιζε κανείς ότι δεν μπορεί να γίνει περισσότερο)

Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι εαν έρθει ένας άκυρος με μια άκυρη ικανότητα και επαναφέρει τον Ace στο άκυρο, θα είναι άκυρο. Μετά από τέτοιο chapter δεν γυρνάει πίσω!

Μια εκτίμηση είναι η εξής: Τα αναμενόμενα θα γίνουν, ο Luffy μάλλον θα καταρεύσει από την κούραση και θα αρχίσουν όλοι να την κάνουν σιγά σιγά ενώ ο Whitebeard θα καταστρέφει τη Mariejoa, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι σε αυτά. Θα πάρουν το σώμα του Ace και μόλις είναι σε ασφαλό μέρος όλοι τους (να έχει αναρώσει κι ο Luffy), θα θρηνήσουν το θάνατό του όπως του πρέπει. Παίζει και να γυρίσουν το Luffy στο Shabondy.

Α, και να δηλώσω πως αν στηθεί έτσι ώστε την χαριστική βολή στον Whitebeard την δώσει o Buggy έχει να πέσει πολύ γέλιο!!!
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#3363 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 14 February 2010 - 15:58

η τραγικη ειρωνια θα ηταν αν εμπαινε μπορστα απο τον ασε ο τζιμπεϊ οταν ο ακαϊνου πηγε να τον αποτελειωσει///....λολ.... ο τζιμπεϊ χρησιμοποιεί το μυαλο του!δν θα βαλει το σωμα του!το χερι του ειναι υπερ-αρκετο...αν ο ασε δν ηταν τοσο μ@λ@κ@ς ίσωσ το σκεφτοταν αυτο πριν μπει ολοκληρος μπροστα απο τον λουφφυ!

#3364 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 14 February 2010 - 17:26

εγω θα ηθελα ο λουφυ να κρατησει κατι αναμνηστικο απ τον ace...π.χ. το κολιε η να κανει ιδιο τατοο με αυτο του ace που εχει στο χερι...

2bbd14fc.jpg

#3365 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 14 February 2010 - 20:04

Εγω θα ηθελα να κρατησει το καπελο, αλλα κοματακι δυσκολο μιας και εχει ηδη του shanks και θα χαλαγε ολη τη γοητεια.ΑΛλα συμβιβαζομαι και γω με το τατουαζ

#3366 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 14 February 2010 - 20:15

Μα ο Αce ειχε 2 τατουαζ. Και ο Luffy ουτε μελος των WB Pirates ειναι ουτε Ace τον λενε. Αλλα θα ηθελα κι εγω να κρατησει κατι του Ace. Αν οχι το κολιε μπορει τη ζωνη του ή το μαχαιρι που εχει.....

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#3367 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 14 February 2010 - 21:26

To cover του νέου volume (57) έσπασαν τα 3 μύρια με το άνοιγμα οι πωλήσεις !
Posted Image
Posted Image

#3368 sargeid

sargeid

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 15 February 2010 - 00:11

Εγω παντος θελω να αναφέρω κατι ακομα..... σαν να μειωθηκε πολυ η εικόνα Garp δεν σχολιαζω το μπουκετο του Luffy γιατι δικαιολογηται μια τετοια αντιδραση αλλα ο Sengoku τον ξαπλωσε με το ενα χερι που ειναι ο Garp the Hero??

#3369 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 15 February 2010 - 00:14

Του ειπε να τον σταματησει. Αν ηθελε μια χαρα θα ειχε ξεφυγει. Στο special μας ειχε δειξει πως ο Garp ειναι το ιδιο δυνατος με τον Sengoku αν οχι δυνατοτερος....

Posted Image

#3370 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 15 February 2010 - 00:43

και για να λέει πως θα σκότωνε τον akainu φαντάσου πόσο δυνατός είναι...
Posted Image

#3371 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 15 February 2010 - 01:18

Το τι μπορεί να πει ο καθενας δεν λέει τίποτα για την δύναμη του , ο Κροκόδειλος έχει πει πως θα φάει τον WB, τους Marines, τον Mihawk, τον Flamingo, νταξ ο Croc είναι και ενός επιπέδου που μπορεί να τους ανταγωνιστεί αλλά και ο Buggy έχει κάνει παρόμοιες δηλώσεις :kakaka:!
Τώρα για την δύναμη του Garp δεν ξέρουμε και πολλά και κατά πόσο μπορεί να συγκριθεί με την τριάδα. Πάντως ο Sengoku πρέπει να ναι ο δυνατότερος λόγω θέσης.
Posted Image

#3372 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 15 February 2010 - 01:30

Oλοι ξερουμε οτι ο λογος που ο Sengoku ειναι σε μεγαλυτερη θεση απο τον Garp απλως και μονο επειδη ο Garp ηθελε την ελευθερια του! Εγω λεω οτι ειναι ισοι...

Posted Image

#3373 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 15 February 2010 - 01:33

Το τι μπορεί να πει ο καθενας δεν λέει τίποτα για την δύναμη του , ο Κροκόδειλος έχει πει πως θα φάει τον WB, τους Marines, τον Mihawk, τον Flamingo, νταξ ο Croc είναι και ενός επιπέδου που μπορεί να τους ανταγωνιστεί αλλά και ο Buggy έχει κάνει παρόμοιες δηλώσεις :kakaka:!
Τώρα για την δύναμη του Garp δεν ξέρουμε και πολλά και κατά πόσο μπορεί να συγκριθεί με την τριάδα. Πάντως ο Sengoku πρέπει να ναι ο δυνατότερος λόγω θέσης.

μπα lame fruit από ότι είδα..επίσης ο garp θα μπορούσε να έχει ίδια βαθμό με sengoku,απλά δεν ήθελε..no?
Posted Image

#3374 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 15 February 2010 - 01:43

Μόνο που ο Sengoku δεν δείχνει καθόλου γερασμένος σε σχέση με το παρελθόν (λόγω του φρούτου του πιθανώς) ενώ ο Garp τον έχουν φάει τα γεράματα.
Posted Image

#3375 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 15 February 2010 - 03:25

Δάκρυσα.
Με μια καλή μουσική μουσική υπόκρουση και επιπλέον ένταση στα flashbacks το αντίστοιχο επεισόδιο θα είναι σκέτος βούρκος.

Πέθανε με ένα ασύλληπτο χαμόγελο.

PS: Πίσω στο μπουντρούμι μου :canthelp:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image