Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2971 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 26 December 2009 - 18:38

Kαλα,τελειο chap ωραιο και το haki του Liffy,τελευταιο chapter του 2009

Αλλα να σας πω την αληθεια στεναχωρηθηκα με τη μπoυνια που εσκασε ο Luffy στο Coby.:bahhh:

#2972 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 26 December 2009 - 18:51

- OK για το 2ο K.O. του Marco, μιας και ο vice admiral με τα μακριά μαλλιά (μάθαμε και για την ικανότητά του, κάνα zoan της αράχνης; ) του φόρεσε χειροπέδες, αλλά πως έφαγε τα πρώτα 2 beams του Kizaru; Να υποθέσουμε ότι έβαλε haki σε αυτά (ο Kizaru) το αποκλείω, θα παραήταν βολικό να συνδυάζεται το haki τόσο με ένα DF, μετά θα τους είχε όλους ο Kizaru :P, οπότε το μόνο που μου έρχεται είναι ότι από την βιασύνη του δεν ενεργοποίησε την ικανότητα, ακριβώς όπως ο Smoker στην Arabasta, όταν ο Luffy έπεσε πάνω του και στον Ace. Εναλλακτικά απλά τον τραυμάτισε και, εκεί που έκλειναν τα τραύματα λόγω ικανότητας, τον έπιασε ο vice admiral

no no,οι χειροπεδες ηταν απο seastone το ειπε και ο μαρκο οταν του τις εβαλε

#2973 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 26 December 2009 - 19:04

πιστευω οτι δεν εχει τελειωσει τπτ ακομα.... γιατι καποιοσ... αν και πιστευω οτι ο ασπροσ εχει συννενοειθει με τον Ντραγκον π.χ. "ελα μολισ πεσει το κεφαλι μου και μονο τοτε" ...ή κατι τετοιο... ειναι ι μοναδικη ευκαιρια για τον νταργκον και τον στρατο του να χτυπησουν την κυβερνηση με τισ λιγοτερεσ απολειεσ...δλδ.. με την λογική "ασ απανε να τισ φανε οι μαλακεσ πρωτα και μετα εμεισ οι εξυπνοι":hahaha:

ΕΛΠΙΖΩ Η ΙΝΒΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΝΣΙΟΝΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟ.....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΝΑΙ?..ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ!

#2974 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 26 December 2009 - 19:07

no no,οι χειροπεδες ηταν απο seastone το ειπε και ο μαρκο οταν του τις εβαλε

Ναι αυτό δεν χωράει αμφιβολία νομίζω, αλλά άλλο είπα εγώ. :P

Οι χειροπέδες μπήκαν στο τελευταίο chap, όπως βλέπουμε εδώ:
Spoiler:
Ενώ τα λόγια του Kizaru αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν είδαμε την ίδια σκηνή ξανά σε αυτό το chap και απλά μας έδειξε πως του είχαν περάσει τις χειροπέδες, αλλά ότι και στο προηγούμενο έφαγε ήδη άλλα 2 beams. Οπότε, λογικό να την πάθει όσο φοράει τις αλυσίδες, όσο δεν τις είχε όμως
Spoiler:
γιατί λαβώθηκε (2 εξηγήσεις έδωσα στο quote που έβαλες);

EDIT:

Αλλα να σας πω την αληθεια στεναχωρηθηκα με τη μπoυνια που εσκασε ο Luffy στο Coby.:bahhh:

Ναι, άλλο που ξέχασα να σχολιάσω.

Αναρωτιέμαι αν το γεγονός αυτό θα είναι αφορμή για να χωρίσουν οριστικά (ή σχεδόν) οι δρόμοι τους και να δυναμώσει αρκετά ο τελευταίος, ώστε να τον πιάσει.

Edited by Zoro, 26 December 2009 - 19:30.

#2975 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 26 December 2009 - 21:37

ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΠ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΧΑΚΙ Ο ΛΟΥΦΥ!!!!!
+++Ο ΛΟΥΦΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΧΑΚΙ ΓΤ ΜΕΤΑ ΕΙΠΕ..."ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ"

#2976 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 26 December 2009 - 23:07

Μπα εγώ από την άλλη το χάρηκα αυτό, πέραν των λόγων που εξήγησα, γιατί μας έχει κακομάθει ο Oda να νικάνε οι καλοί (unpsofable κλπ), οπότε αν και θέλω να σωθούν Ace και αρκετοί άλλοι, ας συνεχίζει και λίγο έτσι. :twisted:

μπλεξαμε τα μπουτια μας με το καλο και το κακο...το καλο ειναι το ναυτικο,οι κακοι ειναι οι πειρατες...
ετσι ομως που τα παρουσιαζει ο οντα με τον πονοψυχο τον λουφυ και τους ακαρδους ναυτικους,αντιστρεψαμε του ρολους

ομως κι εγω χερομαι που νικανε οι ναυτικοι:tensai:

Posted Image

#2977 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 December 2009 - 23:25

Να σχολιάσω λίγο το ποστ.

Έπειτα:

- OK για το 2ο K.O. του Marco, μιας και ο vice admiral με τα μακριά μαλλιά (μάθαμε και για την ικανότητά του, κάνα zoan της αράχνης; ) του φόρεσε χειροπέδες, αλλά πως έφαγε τα πρώτα 2 beams του Kizaru; Να υποθέσουμε ότι έβαλε haki σε αυτά (ο Kizaru) το αποκλείω, θα παραήταν βολικό να συνδυάζεται το haki τόσο με ένα DF, μετά θα τους είχε όλους ο Kizaru :P, οπότε το μόνο που μου έρχεται είναι ότι από την βιασύνη του δεν ενεργοποίησε την ικανότητα, ακριβώς όπως ο Smoker στην Arabasta, όταν ο Luffy έπεσε πάνω του και στον Ace. Εναλλακτικά απλά τον τραυμάτισε και, εκεί που έκλειναν τα τραύματα λόγω ικανότητας, τον έπιασε ο vice admiral.

Καταρχήν Onigumo λέγεται ο Vice Admiral και ναι πέρασε με τα ξύλα τις χειροπέδες στον Μάρκο και πριν προλάβει ο τελευταίος να αναγεννηθεί, ο Kizaru τον άρχισε στις γρήγορες. Δεν νομίζω πως χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση :P

- Η ήττα των πειρατών ήταν πάνω από ρεαλιστική, για πολλούς λόγους και χαίρομαι που δεν την χάλασε o Oda, όπως θα είχε γίνει σε άλλα shonen. Καταρχάς η κυβέρνηση ήταν πάνω από εμφανές, ακόμη και στην πραγματική ζωή, ότι ήταν καλύτερα οργανωμένη, καθώς όλοι δρουν κάτω από διαταγές (και από έξυπνο αρχηγό) και δεν επηρεάζονται από συναισθήματα, όπως οι πειρατές. Μετά, στην κυβέρνηση ήταν πάλι εμφανές ότι τόσο η άμυνα (δικός τους ο χώρος της επίθεσης, οπότε τον προετοίμασαν κατάλληλα) όσο και η επίθεση (shichibukai + admirals + vice admirals + garp-sengoku + pacifistas + giants-marines) ήταν ανώτερες σαν σύνολο και οι WBs δεν είχαν πλεονέκτημα εκεί, μιας και ακόμη και ο αρχηγός τους ήταν υπερβολικά πολύ γέρος και αποδυναμωμένος από πριν (επίδεσμοι και οροί) και μετά (squardo), ενώ τους έλειπε ο δυνατός 2nd division commander και οι άλλοι 2 πιάστηκαν απρόσεκτοι (συναισθήματα που είπα από πάνω).

Αυτό εννοείται καθώς τα έβαζαν με όλη την κυβέρνηση και τους Shichibukai. Ακόμη και η ήττα των Marco + Joz ήρθε φυσιολογικά, καθώς τα έβαλαν με την ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη των marines.

Βέβαια νομίζω δεν χωράει συζήτηση ότι οι πειρατές δεν έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα ακόμη, να δω πως θα σώσουν τον Ace τώρα, βέβαια!

- Το power up του Luffy επίσης πολύ ρεαλιστικό, μιας και ο Oda μας είχε προετοιμάσει γι' αυτή την στιγμή ήδη 2 φορές (Duval-Boa sisters) και, όπως είδαμε, το ενεργοποιούσε πάντα σε δυνατές συναισθηματικές καταστάσεις, ποια καλύτερη από τον επικείμενο θάνατο του αδελφού του;

Μένει και στον αέρα βέβαια ότι είναι ακόμη τραυματισμένος και μπορεί όχι απλά να καταρρεύσει, αλλά να πεθάνει οποιαδήποτε στιγμή, όπως είπε και η Iva (που δεν το νομίζω :P, αλλά σίγουρα θα κοιμάται για κάνα μήνα μετά απ' αυτά τα γεγονότα), όπως και το πόσα μπορεί να κάνει, μιας και στο επίπεδο admiral δεν είναι ακόμη, σίγουρα... το πολύ να τραυματίσει κανέναν. Οπότε οι ελπίδες τον πειρατών υπάρχουν ακόμη, αλλά είναι μικρές, ίσως μπορούμε να ελπίζουμε σε κάνα combo Luffy-WB.

- Boa ftw, μετά από τόση βοήθεια που έδωσε στον Luffy την περιμένω στο πλήρωμα το ελάχιστο, αν όχι με τον ίδιο! :love:

- Croc, Kuma αναμένω πολύ flashbacks, μιας και είμαι σίγουρος ότι κρύβουν αρκετά και μένει να μάθουμε τόσο την σχέση του πρώτου με WB και Iva, όσο και τις πράξεις του δευτέρου προς τους Straw Hats και την σχέση του με την κυβέρνηση και την Iva (θέλω και να δω τι θα απογίνουν ο πρώτος, Buggy και Mr. 3 μετά απ' όλα αυτά τα γεγονότα... α, και ο κομπάρσος Mr. 1 :P).

-Admirals ftw, έδειξαν ακόμη και στους δυνατότερους πειρατές ότι δεν πρέπει κανείς να τους υποτιμήσει και... ο Aokiji πόσο έχει επηρεαστεί από τον Garp στο να αιχμαλωτίζει πάντες και να μην τους σκοτώνει, αν μπορεί, τόσους έχει παγώσει (Buggy, Jozu κλπ) και κανέναν δεν καθάρισε ακόμη (αν και είδαμε ολόκληρο splatter χέρι να φεύγει από Jozu, πιθανώς δεν έφταιγε ο Ao αλλά η πτώση)!

- Garp-Sengoku θρύλοι και ελπίζω να τους δούμε για καιρό ακόμη, ειδικά τον πρώτο, για τον δεύτερο είναι σίγουρο. Το να τους βοηθήσει ο Garp το βρίσκω λιγάκι προβλέψιμο και δεν πολυαρμόζει στον Oda, άλλωστε και ο ίδιος ο Garp το είπε ότι αν ήταν να κάνει κάτι θα το είχε ήδη κάνει (Impel Down, αρχή μάχης κλπ), ενώ τόσες φορές που πήγαν να εκτελέσουν τον Ace δεν έκανε τπτ... και το προτιμώ έτσι!

- Αν πέσει ο δυνατότερος πειρατής, πόσες πιθανότητες έχουν οι υπόλοιποι yonkou και λοιποί πειρατές; :P Μένει να ενωθούν μόνο, who knows.

- Μα τον Oda, εύχομαι να πέσουν Oars και WB και να μείνουν κάτω στο τέλος. Δεν μπορώ να σκεφτώ την ιδέα του 2ου να επιζήσει και να μείνει σε μια γωνία αδύναμος πια, ένας ηρωικός θάνατος είναι ότι πρέπει για να φύγει και να αφήσει το όνομα του στην αθανασία, γνώρισε και τον μέλλοντα pirate king άλλωστε, είδε τις δυνατότητές του, οπότε όλα έχουν γίνει... μην μας το χαλάσεις Oda, κι ο θάνατος καλός είναι μερικές φορές. Επίσης εύχομαι να μην πάρει κάνα help από Iva hormones για να μείνει ζωντανός, δεν νομίζω καν να έχει 10 χρόνια να δώσει για αντάλλαγμα. :P

- Dragon, Shanks, Supernovas κλπ πραγματικά εύχομαι να μην εμφανιστούν στο σημείο που φτάσαμε, παρά μόνο στο τέλος για να διαφύγουν οι επιζώντες, μιας και δεν τους βλέπω αλλιώς να τα καταφέρνουν με τόσους marines και τις πόρτες κλειστές, ενώ δεν μπορούν να ελπίζουν σε Kuma πάλι.

- Θέλω back το υπόλοιπο πλήρωμα και δυναμωμένο μετά απ' όλα αυτά, μας έλειψε, ενώ με Boa θα είναι ότι πρέπει για funny φάσεις στην αρχή! :burningbe3:

Αυτά, αναμένουμε την 10η ταινία subbed και ραντεβού του χρόνου πια, με τα νέα spoilers. :bath: :drink:

ΥΓ: Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν και η pic του D. Dragon με το haki, ούτε που φανταζόμουν τόσες χρήσεις, ειδικά shield... άντε να μάθει να τις χρησιμοποιεί όλες ο Luffy και να μάθουμε εμείς περισσότερα γι' αυτό.

ΥΓ2: Σχετικά με την παλιά συζήτηση που είχε γίνει, ναι, κι εγώ δεν νομίζω πως ο Luffy έχασε κι άλλα 10 χρόνια τώρα, εκείνα ήταν regeneration hormones, ενώ αυτά μόνο tension, οπότε όλα καλά λογικά!

EDIT:Μπα εγώ από την άλλη το χάρηκα αυτό, πέραν των λόγων που εξήγησα, γιατί μας έχει κακομάθει ο Oda να νικάνε οι καλοί (unpsofable κλπ), οπότε αν και θέλω να σωθούν Ace και αρκετοί άλλοι, ας συνεχίζει και λίγο έτσι. :twisted:

Κατά τα άλλα πιστεύω πως σίγουρα θα έρθει κάποια εξωτερική βοήθεια,και η σωτηρία του Ace δεν θα έρθει από τους WB pirates, ίσως κάνει καμιά έκπληξη ο Buggy ή θυσιαστεί ο Squardo...και πιθανότατα ο Croc θα κάνει κάτι , θα πάρουμε και flashback του. Η Hancock πάντως δεν μπαίνει στο πλήρωμα με τίποτα κατ εμέ, εδώ διέλυσε ένα pacifista για πλάκα την ώρα που οι δικοί μας όλοι μαζί κάνανε περισσότερο από ένα κεφάλαιο.
Posted Image

#2978 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 26 December 2009 - 23:41

Ναι αλλα μην ξεχναμε οτι οι δικοι μας εκει που τους εστειλε ο Kuma θα παρουνε power ups και μιας και αυτη ειναι η τελευταια ιστορια του Luffy σαν 17χρονο ΛΟΓΙΚΑ θα μεγαλωσουν και οι αλλοι (φανταζεστε να μην μεγαλωσουν :P) οποτε θα εχουνε γινει και αυτοι πιο δυνατοι. Γενικα δε νομιζω οτι μπορουμε να πουμε αν θα μπει καποιος στο πληρωμα κοιτωντας αν ταιριαζουν οι δυναμεις. Γιατι ετσι ειναι σα να λεμε οτι ο Zoro ή ο Sanji ειναι περιπου το ιδιο δυνατοι με τον Chopper ή την Nami μιας και ολοι τους ειναι στο ιδιο πληρωμα.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#2979 Valentine

Valentine

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 27 December 2009 - 00:12

παιδια περιττο να σας πω πως το τελευταιο manga με ανατριχιασε και εμεινα και με ανοιχτο το στομα...επισης θα συμφωνησω με αυτα π ειπωθηκαν νωριτερα περι Dragon.οτι θα ερθει δεν τιθεται συζητηση...το θεμα ειναι το ποτε :/ επισης θελω να δω τον λογο π τον φοβουνται τοσο πολυ οι Marines :P ποσο δυνατος μπορει να ειναι :oo:

#2980 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 27 December 2009 - 01:56

μα να κοπει το χερι του τζοζ???? :sadist::unlucky::emptyonexg1::deadga6:

#2981 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 27 December 2009 - 11:09

με αυτον το ρυθμο σιγουρα οι μαρινες θα τον παρουν τον πολεμο αλλα νμζ πως θα σωθει ο ace...αλλα οπως θα ειναι μισο πεθαμενοι απο τον πολεμο οι μαρινες θα σκασουν και οι revoluntaries με τον dragon και θα τους κανουν κυμα...παντως ολοι θα παρουν power ups αλλα το σιγουρο ειναι οτι ο luffy θα εχει ως power up το χακι...παντως ολα αυτα που λενε για το new world δεν τα πιστευω... με τα power ups τους οι sh θα τα καταφερουν μια χαρα,στο κατω κατω τα ιδια δεν ακουγαμε και για grand line οταν πηγαν να μπουν και κατι graveyard of pirates και κατι τετια...

#2982 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 27 December 2009 - 13:24

μιας και αυτη ειναι η τελευταια ιστορια του Luffy σαν 17χρονο ΛΟΓΙΚΑ θα μεγαλωσουν και οι αλλοι (φανταζεστε να μην μεγαλωσουν :P)

εγω παλι γτ νομιζω οτι απλα θα γινει 18 ο λουφυ? :S

2bbd14fc.jpg

#2983 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 27 December 2009 - 14:49

Εγώ νομίζω ότι θα γίνει πάνω από 20 , αλλά δεν θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει κανά: +10 χρόνια πάνω. Θα γίνει gtp ο Φράνκυ γύρω στα 50.....:tensai:

#2984 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 27 December 2009 - 19:02

πιστευω οτι δεν εχει τελειωσει τπτ ακομα.... γιατι καποιοσ... αν και πιστευω οτι ο ασπροσ εχει συννενοειθει με τον Ντραγκον π.χ. "ελα μολισ πεσει το κεφαλι μου και μονο τοτε" ...ή κατι τετοιο... ειναι ι μοναδικη ευκαιρια για τον νταργκον και τον στρατο του να χτυπησουν την κυβερνηση με τισ λιγοτερεσ απολειεσ...δλδ.. με την λογική "ασ απανε να τισ φανε οι μαλακεσ πρωτα και μετα εμεισ οι εξυπνοι":hahaha:

ΕΛΠΙΖΩ Η ΙΝΒΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΝΣΙΟΝΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟ.....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΝΑΙ?..ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ!

Τα θες κ τα λες αυτα η τα πετας κ οποιον παρει ο χαρος?? Δεν νομιζω να εχουν σχεσεις αυτοι οι 2 που προαναφερες κ στο αλλο που ειπες να "πανε αυτοι πρωτοι να τις φανε' δεν νομιζω να σκεφτεται ετσι ο dragon. Επισης πιστευω οτι δεν θα δουμε dragon στο arc αυτο.:thatsit:

Posted Image

#2985 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 27 December 2009 - 21:38

Παιδιά εγώ πιστεύω ότι θα πεθάνει ο Whitebeard αλλά θα σωθούν και θα κάνουν retreat οι allies του Luffy. Ο Whitebeard πριν πεθάνει θα πει ότι ο επόμενος Pirate King θα είναι ο Luffy (ή ο Ace). Κλασσικό Shounen. (δεν σημαίνει ότι είναι κακό η μάχη και η έμφανηση του σπάνιου χάκι που κατέχει ο Luffy μια ωραία ατμόσφαιρα.