Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2491 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 28 October 2009 - 13:54

nice...
Spoiler:

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#2492 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 28 October 2009 - 21:22

Script with pics
Spoiler:

Edited by D.Dragon, 28 October 2009 - 21:33.

Posted Image

#2493 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 29 October 2009 - 12:09

Script with pics

Spoiler:

τα
Spoiler:

Posted Image

#2494 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 29 October 2009 - 18:20

Εσυ βλεποντας ολες τις pic αυτο σκεφτηκες >.>:cry5:.
Btw βλεποντας τις παραπανω picoules τρομοκρατηθηκα....δεν ειναι δυνατο να πεθανει ο wb τοσο νωρις :Crying2: γτ ολοι θα απωχωρησουν βλεποντας το αρχηγο τους να πεθενει.:run: luffy and save ur brother xD!

Posted Image

#2495 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 29 October 2009 - 18:31

Εχει βγει από FrankyHouse http://franky-house.com/forums/showthread.php?t=10675
Posted Image

#2496 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 29 October 2009 - 18:38

Βγηκε και απο το OneManga...

Posted Image

#2497 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 29 October 2009 - 19:20

Δεν μπορει να πεθανει ετσι απλα ο wb >.> ουτε πολεμησε με κανενα ουτε τπτ >.> αν κ οι αλλοι yonku ειναι βαρεμενοι σαν κ αυτον τοτε τι να πω.

Posted Image

#2498 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 29 October 2009 - 19:36

Δεν μπορει να πεθανει ετσι απλα ο wb >.> ουτε πολεμησε με κανενα ουτε τπτ >.> αν κ οι αλλοι yonku ειναι βαρεμενοι σαν κ αυτον τοτε τι να πω.

δεν μου φενεται να περιεργο που δεν πολεμησε ακομα δν εχει αρχησει για τα καλα η μαχη...απλα σκεψου οτι οι admirals δεν εχουν κανει τπτ εκτος απο τον kisaru που τωρα εμποδισε τον λουφι και λιγες επιθεσεις που απεκρουσαν

#2499 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 29 October 2009 - 20:15

Κατι μου λεει οτι βρηκε ευκαιρια ο Φλαμινγκο και πηρε τον ελεγχο του Squad. Δεν βλεπουμε την εκφραση στο προσωπο του πραγμα που με βαζει σε υποψιες. Απο την αλλη ο τιτλος του chapter μπορει να δειχνει αλλα πραγματα.

Γενικα δεν με εντυπωσιασε το υπολοιπο κεφαλαιο. Μια απορια εχω ομως... ο Kuma αρχισε να εξαφανιζει ατομα και παλι? Αλλιως σε ποιον επιτεθηκε? Λιγο ξεκαρφωτο αυτο το panel ε?

#2500 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 29 October 2009 - 20:33

Όντως το τσάπτερ για μένα ήταν λίγο πολύ confusing.Κάποια σημεία δεν ήταν και πολύ ξεκάθαρα.(Αυτά με τα πασιφίστα).Ούτε εμένα με εντυπωσίασε,ντάξ δεν λέω αλλά μου φάνηκε λίγο πολύ μεταβατικό τσάπτερ.

Τώρα για το stab του wb και εγώ σκέφτηκα τον don αλλά από τόσο μακριά??Τι είναι ποιά και αυτός?Radar που κόβει χέρια κλπ κλπ ?Θα δούμε στο επόμενο τσάπτερ.
Γενικως ήμουν όλιγον τι:fromabove::fromabove::fromabove:.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2501 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 29 October 2009 - 21:09

Ο Doflamingo δεν ελέγχει το μυαλό αλλά μόνο τις κινήσεις, είναι εμφανές ότι ο Squardo το έκανε με δική του θέληση.
Posted Image

#2502 Mystic_Goku

Mystic_Goku

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 29 October 2009 - 21:23

Μπορεί να τον τραυμάτισε για να ειναι δίκαια η μάχη :hahaha:

#2503 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 October 2009 - 21:25

just wondering....
Page 3, upper right panel, sentomaru with scar.
http://www.onemanga.com/One_Piece/562/03/

page 4, upper right panel, sentomaru with no scar.
http://www.onemanga.com/One_Piece/562/04-05/

Το chapter τα εσπασε, αν σας μπερδευει η μαχη δεν ειναι απο λαθος του oda, τετοιες μαχες ειναι πολυ δυσκολο να αναπαρασταθουν σε manga.
Εγω παντως μεχρι στιγμης την βρισκω απολυτα κατανοητη.

qzMHWHd.png

#2504 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 29 October 2009 - 21:28

Αν τον ελεγχε ο DonFlamingo θα ελεγε απο την αρχη στον WB να φυγει. Αυτο που εκανε ηταν καθαρη προδοσια. Εκτος... εκτος κι αν ο DonFlamingo χρησιμοποιησε τις δυναμεις του τη στιγμη που ο Squad πηγε διπλα στον WB. Θα δουμε στο επομενο τσαπτερ...

just wondering....
Page 3, upper right panel, sentomaru with scar.
http://www.onemanga.com/One_Piece/562/03/

page 4, upper right panel, sentomaru with no scar.
http://www.onemanga.com/One_Piece/562/04-05/

Το σημαδι του ειναι στο αριστερο ματι. Στη σελιδα 4 δειχνει μονο το δεξι.

Posted Image

#2505 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 29 October 2009 - 22:55

Αν τον ελεγχε ο DonFlamingo θα ελεγε απο την αρχη στον WB να φυγει. Αυτο που εκανε ηταν καθαρη προδοσια. Εκτος... εκτος κι αν ο DonFlamingo χρησιμοποιησε τις δυναμεις του τη στιγμη που ο Squad πηγε διπλα στον WB. Θα δουμε στο επομενο τσαπτερ...

Το σημαδι του ειναι στο αριστερο ματι. Στη σελιδα 4 δειχνει μονο το δεξι.

Οχι,λεει για το πανω δεξια panel,εκει δειχνει και τα 2 ,ματια του.

Γελασα παρα πολυ στην σκηνη με τον buggy που εβγαινε στην τηλεοραση:hahaha:!Μαθαμε και τι σχεδιαζε ο wb οταν ειπε στους συμμαχους να χωριστουν,πραγματικα ειναι genius strategist.

Παντως εγω δεν θεωρω πολυ σημαντικο κινδυνο τους pacifista,υποτιθεται οτι ολοι εκει περα ειναι πολυ δυνατοι.(στο προηγουμενο chapter ειδαμε commander vista,περιμενα να δω commander XP και comander XP profesional σε αυτο το chapter:hahaha:)

Τωρα,οσον αφορα την προδοσια του scuad,δεν το περιμενα,αλλα αν πεθανει ετσι ευκολα ο whitebeard τι να πω...εδω ο ace δοκιμασε να τον σκοτωσει 100 φορες και ουτε που τον χτιπισε...ποιος ξερει,μπορει η WG να προσφερε στον squad μια θεση στους shichibukai(του jinbei ή του Blackbeard)με ανταλαγμα τον θανατο του wb...αληθια,μιας και τον εφερε η κουβεντα,τι απεγινε ο Blackbeard???