Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16992 replies to this topic

#226 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 13:04

Το manga έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα πλέον. Άνετα στο προηγούμενο chapter θα μπορούσε να είχε τελειώσει το manga, αν και θα ήταν διεστραμμένος τρόπος :P. Άντε να δούμε και που βρέθηκαν και οι άλλοι.

χαχαχα ελιωσα στα γελια ρε...αμα τελειωνε ετσι θα σκοτωνα τον Οντα
και μετα θα αυτοκτονουσα...:terror2:

έλα μωρέ,μπροστά στα 10 χρονάκια π μένουνε θα το αντέξουμε κ αυτό

εγω φοβαμαι μην πεθανει ο Οντα πριν τελιωσει το ~Wan pisu~
και μεχρι να το τελιωσει με κοβω 80 χρονον στο καφενειο να παιζω ταυλακι
και να λεω με τους γυρω παππουδες τη εκανε εχτες ο Λουφη στο επ. 32.089...
Αλλα μαλον θα το αφισει κληρονομια σε κανενα παιδι του αμα εχει να το συνεχισει

Δημοσιευμένη  εικόνα

#227 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 13:11

Προσωπικά έχω βαρεθει τη ζώή μου αντι να τελιώσει σε 5 χρόνια θα τελιώσει σε 20 αυτο τα λεέι όλα νομίζω.:gn2:

#228 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 19:43

Παιδια η ιστορια προχωραει σταθερα και τωρα που ημασταν στη μεση της Grand Line εγω προσωπικα ενιωσα την Ατμοσφαιρα!

Μου θυμισε λιγο την Loguetown!
Ειμασταν στη μεση!
Εφυγε το πρωτο μισο της Grand Line!
Δεν λεμε πια "μα καλα ποσα νησια ειναι ακομα? Ποσο θα παει πια?"

Καθε νησι ηταν κατι καινουριο!
Κατι νεο!
Μια διαφορετικη περιπετεια!
Πως βαριεται κανεις?
Εγω το βλεπω 6 χρονια και δεν εχω βαρεθει!
Ουτε εχω κουραστει!

Θελω αλλα 10 χρονια!
Και μετα ας τελειωσει η μεγαλυτερη περιπετεια που εχω δει ποτε! :hihi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#229 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 00:19

Παιδια η ιστορια προχωραει σταθερα και τωρα που ημασταν στη μεση της Grand Line εγω προσωπικα ενιωσα την Ατμοσφαιρα!

Μου θυμισε λιγο την Loguetown!
Ειμασταν στη μεση!
Εφυγε το πρωτο μισο της Grand Line!
Δεν λεμε πια "μα καλα ποσα νησια ειναι ακομα? Ποσο θα παει πια?"

Καθε νησι ηταν κατι καινουριο!
Κατι νεο!
Μια διαφορετικη περιπετεια!
Πως βαριεται κανεις?
Εγω το βλεπω 6 χρονια και δεν εχω βαρεθει!
Ουτε εχω κουραστει!

Θελω αλλα 10 χρονια!
Και μετα ας τελειωσει η μεγαλυτερη περιπετεια που εχω δει ποτε! :hihi2:

k σε εμάς αρέσει αλλά έχουμε να δούμε κ άλλες σειρές:wooi2:

έμεινα πίσω στο anime στο bleach damn it,στο manga ευτυχώς τα προλαβαίνω one piece,naruto,bleach:tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#230 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 10:29

Μιλαμε με το τελευτεο chαpter ελιοσα...Καιμενε Sanji που να εβλεπε που ειναι ο Luffy :hahaha:!! Απορω τι θα του κανουν? Λετε να τον ψισουν :hahaha: ή να τον κινιγανε ολες ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#231 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 11:21

.Απορω παντως με κάποιους που την βρίσκουν τόση όρεξη πραγματικά congrats παιδες.Το one piece δεν επιδέχεται κριτικης με διαφόρα το πιό βαρετο shounen, με το πιο μπουρδουκλομένο σχέδιο τους περισότερους βασικόυς χαρακτηρες που πρεπει να τους δείχνει σε κάθε σκηνή να λένε οπωσδήποτε κατι:oo: και χωρις καμία εξέλιξη τον περισσότερο καιρό δείχνοντας ανούσια και βαρετά πράγματα.Ερωτοχτυπημένος ο oda με το one piece αλλα η εμμόνη του να μας δείχνει τέτια chapter επειδη αυτος το διασκεδάζει ειναι καφρίλα .Έκανε ενα χρονο να μας δείξει κατι της προκοπης και ξανα στο βούρκο μας πέταξε. Δλδ ρε φίλε είναι σαν να γράφεις πχ μια τριλογία και ξαφνικά να λες ,αχ τι ωραία που ειναι να γράφω για αυτό το story θα γράψω 12 βιβλία τελικά ,θα βάλω και μπόλικους χαρακτηρες ,θα βάλω και κάτι τεράστιες μαχες 20 chapter,βρήκα δουλεία για τα επομενα 15 χρόνια:uhh:.Επειδεί ο oda με αυτο σηκώνεται και με αυτο κοιμάται γιατι να την πληρώνουμε εμεις? Βλέπω one piece 5 χρόνια και την αίσθηση που μου είχε δώσει μεχρι το loguetown δέν την έχω πια σε κανένα βαθμό.

Ας είμαστε λίγο αυστηροί κάπου καπου δε βλάπτει :chigau:
P.S Οχι άλλο κάρβουνο οχι αλλο κάρβουνο.....................:cry5:

#232 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 12:22

.Απορω παντως με κάποιους που την βρίσκουν τόση όρεξη πραγματικά congrats παιδες.Το one piece δεν επιδέχεται κριτικης με διαφόρα το πιό βαρετο shounen, με το πιο μπουρδουκλομένο σχέδιο τους περισότερους βασικόυς χαρακτηρες που πρεπει να τους δείχνει σε κάθε σκηνή να λένε οπωσδήποτε κατι:oo: και χωρις καμία εξέλιξη τον περισσότερο καιρό δείχνοντας ανούσια και βαρετά πράγματα.Ερωτοχτυπημένος ο oda με το one piece αλλα η εμμόνη του να μας δείχνει τέτια chapter επειδη αυτος το διασκεδάζει ειναι καφρίλα .Έκανε ενα χρονο να μας δείξει κατι της προκοπης και ξανα στο βούρκο μας πέταξε. Δλδ ρε φίλε είναι σαν να γράφεις πχ μια τριλογία και ξαφνικά να λες ,αχ τι ωραία που ειναι να γράφω για αυτό το story θα γράψω 12 βιβλία τελικά ,θα βάλω και μπόλικους χαρακτηρες ,θα βάλω και κάτι τεράστιες μαχες 20 chapter,βρήκα δουλεία για τα επομενα 15 χρόνια:uhh:.Επειδεί ο oda με αυτο σηκώνεται και με αυτο κοιμάται γιατι να την πληρώνουμε εμεις? Βλέπω one piece 5 χρόνια και την αίσθηση που μου είχε δώσει μεχρι το loguetown δέν την έχω πια σε κανένα βαθμό.

Ας είμαστε λίγο αυστηροί κάπου καπου δε βλάπτει :chigau:
P.S Οχι άλλο κάρβουνο οχι αλλο κάρβουνο.....................:cry5:

Κοιτά φίλε είσαι πολλύ σκληρός με τον Oda!Δεν μπορείς να έχεις συνέχεια εδώ και 10 χρόνια του ίδιου ειπέδου ποιότητας arcs!
Παρόλα αυτά οι περισσότερες είναι πολλύ καλές!
Τέλος γιατί πρέπει να μένεις μόνο στο αν προχωράει η ιστορία ή όχι?
Σχεδόν κάθε arc έχει κάτι να σου δώσει.

Τέλος διαφωνώ απόλυτα με την αποψή σου ότι το one piece είναι το πιο βαρετό shonen και νομίζω ότι θα διαφωνίσουν κι οι άλλοι μαζί σου!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#233 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 13:28

Διαφωνω!
Εγω βλεπω και κερδιζω νεα πραγματα σε καθε Arc!
Καθε Arc ειναι πολυτιμο γιατι ειναι μοναδικο!
Απλως καποια πραγματα ειναι πιο πολυτιμα σε καποιους απο οτι σε αλλους!
Γιαυτο και σε καποιους αρεσουν αλλα Arc και σε αλλους οχι!
Οποτε δεν ειναι και το τοσο αντικειμενικο....

Τωρα το οτι δεν εχει εξελιξη...τι να πω....λες και καθεται και χουζουρευει ολο το Crew εδω και τοσα Chapter!

Kαι το Amazon Lily ας μην το κρινουμε απο το πρωτο Chapter!
Μπορει να βγει ωραιο!
Αν και εμενα μου αρεσε σαν ιδεα και μονο ο Luffy να βρεθει σε ενα νησι μονος με γυναικες γιατι ειναι απο τα πραγματα που δεν θα τα περιμενα ποτε να τα δω!
Ηταν μεγαλη εκπληξη για εμενα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#234 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 15:21

Μμμμ έχω ξενερώσει μάλλον μονο εγώ...Το TB μου κάθησε βαρύ σαν chapter.
Πάντως ρώτησα και τον ξάδερφο που του τα έδωσα να τα δει μαζεμένα ολα και συμφώνησε οτι η ποιότητα σημειώνει κάθετη πτώση μετά απο κάποιο σημείο..Τι να πω ίσως είχα μεγάλες προσδοκίες για την σειρά. :gn2:zzzzzzzz

#235 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 16:34

To Thriller Bark ειναι Arc και οχι Chapter!
To "βαρυ" που παει?
Καφες ειναι?
Με ποια κριτιρια ομως λεμε οτι κατι εχει ανοδο ή καθοδο?
Ή αν κατι ειναι καλο ή κακο?

Μπορει να μην ειχε τις super-γουαου μαχες ή την τρομερη υποθεση αλλα η σχεση Brook-Laboon ηταν ολα τα λεφτα και κατι που νομιζω οτι κανεις δεν περιμενε!

Δεν τα ξαναλεω...τα εχω πει εδω.... http://www.anime.gr/forums/227337-post243.html

Και δεν θελω να το τραβηξω αλλο...
Απλως αν ειναι να λεμε κατι τοτε ας το υποστηριζουμε....:thumbup:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#236 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 16:57

Μαλλον εγώ κουράστηκα....Καλό το post σου στο link.

#237 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 17:47

H πτωση του ONE PIECE ηταν στην skypiea η οποια αν και ειχε τα καλα της δεν προχωρησε το σεναριο και ηταν πολυ μεγαλη και εκτος των αλλων μετα ακολουθησαν φιλλερς στο anime και το βλαμενο Davy back arc (δεν θελω να το θυμαμαι).

Εγινε ομως το come back...

Το πως θα εξεληχθει τωρα μετα τον διαχωρισμο... βλεπουμε !!
Σιγουρα ειμαι και εγω επιφυλακτικος διοτι θα εχουμε παραλληλη δραση και ειναι αρκετα δυσκολο να συντονιστει σωστα κατι τετοιο.
Ελπιζω να μας ενημερωνει σε τακτα χρονικα διαστηματα για το τι γινεται στον κοσμο (μαχες,dragon κ.λ.π)

Παντως δεν υπαρχει αλλη σειρα shounen που εχει διαρκεσει τοσα επεισοδεια και εχει καταφερει να ειναι συνεχως απο το μετριο και πανω (αν παρουμε σαν ναδιρ το Davy back arc)

#238 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 21:27

Baba zababa zababa yeah!

515 SPOILERS! (maybe fake)

Spoiler:

Και μια pic απο τα παλια colorbooks του Oda!

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από M.D.F.: 16 Σεπτέμβριος 2008 - 21:35

Δημοσιευμένη  εικόνα

#239 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 08:27

Παδως οτι και να λεμε το ζητημα ειναι 1 το manga ακομα πουλαει σα τρελο και βρισκεται στην κορυφη του online reading και downloading.Ενταξει σε μερικα σημεια συμφωνω μπορει να κατανταει καπως πιο χαμηλα απο οτι σε παλιοτερα arc αλλα οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι τοσα χρονια που κυκλοφορει οφειλει να κανει και λιγα λα8η.Για να μην τα πολυλογω και σας τα κανω να τα ματια και τα συκωτια πιστυε οτι το Οne Piece ηταν ειναι και 8α ειναι ενα απο τα καλυτερα manga ever.Τελος

Δημοσιευμένη  εικόνα

#240 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 11:30

συμφωνω αλλα συμπληρωνω την λεξουλα shounen...

μπροστα σε αλλες σειρες το ΟΡ δεν με τρελαινει και τοσο αλλα σαν shounen ειναι απο τα κορυφαια...μαζι με Katekyo Hitman Reborn(τους τελευταιους μηνες),το Fairy Tail ισως...(προσωπικη αποψη...) και D. Gray-man...

ναρουτο και βλεαψ φτυνουν χολη για να φτασουν το ΟΡ...

μπορει να υπαρχει ''πτωση'' σε ποιοτητα σεναριου αλλα δειτε το και αλλιως...ειναι μια σειρα που ο δημιουργος τολμαει να κανει και ολοκληρα arc για να σπασει πλακα χωρις να πεφτει στην παγιδα του ασταματητου ξυλου και των χαρακτηρων που πρεπει κατι cool να κανουν...(γκουχναρουγκαχτογκουχ...)

εγω προσωπικα θεωρω ''πτωση'' του ΟΡ το ψιλοβλαμμενο Ennies Lobby...περα απο την αναπτυξη δυναμεων δεν ειχαμε καθολου αναπτυξη χαρακτηρων...ναι,υπηρχαν ωραιες και εντυπωσιακες στιγμες αλλα μετα το Water 7 και στο καπακι το φανταστικο,για μενα,Thriller Bark, το ΕL μοιαζει φτωχο σε ουσια...

για το τελευταιο arc φανταζομαι πως ο κυριος Oda αποφασισε να μας δειξει λιγη πραγματικη πειρατικη ιστορια στον κοσμο του ΟΡ...

ειδωμεν....

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things