The credits go to Luffy
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 18 September 2009 - 13:51
The credits go to Luffy
Posted 18 September 2009 - 14:53
Luffy και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!
Βέβαια θα το ήθελα πολύ να σκάσει μύτη και το straw hat crew(zoro κλπ)με στην μέση της μάχης(όχι ότι θα κλάσουν τπτ,αλλα για το epicness)
Go go ODA!!!!!!!!!!!
Posted 18 September 2009 - 15:10
Posted 18 September 2009 - 16:32
Πως καταλαβαινεις οτι ειναι χαμογελο υπερηφανειας? Εμενα περισσοτερο μου φανηκε οτι ηταν γελιο του στυλ "χαχα ετσι νομιζεις"! Δεν τον ξερει απο χθες για να υπερηφανευτει για τον Luffy και τα συμφεροντα τους επι του θεματος συγκρουονται (ο ασπρογεννης θελει τον Ace να γινει ο PK), να ηταν ο Shanks θα το καταλαβαινα.Tα σπασε το chapter πραγματικα,οτι και να πω θα ειναι λιγο,δεν υπαρχει περιπτωση ποτε μου να παρατησω αυτην την σειρα,Oda Sensei keep rocking man....
Τεσπα μαρεσε και εμενα ο λογος του Luffy στον Whitebeard οτι θα τον ξεπερασει,διοτι αυτος ειναι ο Luffy που ολοι ξερουμε,που οπου πηγαινε ελεγε θα γινοτανε βασιλιας των πειρατων και τον κοροιδευανε,αυτοι που τον κοροιδευανε ομως φαγανε τα μουτρα τους,ενω αυτος που ειναι πιο κοντα στο να γινει βασιλιας των πειρατων μολις ακουσε τα λογια του Luffy χαμογελασε περηφανα,o ιδιος ο Kidd ειπε οτι αμα στο New World δεν εχεις τα κοτσια να πεις οτι ψαχνεις το One Piece τοτε εισαι νεκρος....
Και η μαγκια του Luffy ειναι που τον κανει ξεχωριστο απο τους υπολοιπους Shounen charachters,καθε κατασταση την αντιμετωπιζει αντρικια και το πιο σημαντικο,δεν φοβαται,δεν κολωνει ποτε.....
Edited by The Pirate King, 18 September 2009 - 16:57.
Posted 18 September 2009 - 16:36
Παντως ολλα τα λεφτα εκει που λεει "just dont get in my way, pipsquek!"
Posted 18 September 2009 - 16:52
A κατι αλλο, μικρολεπτομερεια, στο προηγουμενο ειδαμε οτι λογω του wink του Ivankov επεσε το πλοιο, αλλα στο νεο δεν ειδα να κανει τπτ. Καμια ιδεα κανεις για το τι εκανε ακριβως με το wink? Προσπαθησε να δωσει ωθησει αλλα το εκανε απο λαθος μερια? Απο τον τροπο που εσπασε το κυμα περισσοτερες πιθανοτητες θα εδινα να επεσαν λογω της "ice witch".
Posted 18 September 2009 - 16:53

Posted 18 September 2009 - 17:08
Εμμ,προσεξε κανεις τον Wolverine ?(πρωτο panel)
Posted 18 September 2009 - 19:10
Ενας ειναι ο Wolverine...γκουχ-γκουχΜε καλυψαν αρκετα πιστευω ο Rin k Kelborn σε αυτο που ηθελα να πω με την ενοια "περηφανα",ισως να χρησιμοποιουσα αλλη λεξη,anyway....
Εμμ,προσεξε κανεις τον Wolverine ?(πρωτο panel)Spoiler:
Κατα τα αλλα εχω αγωνια να δω με ποιον θα παλεψει ο Luffy

PLACE YOUR BETS PLEASE!
Posted 18 September 2009 - 19:20
Άπλα χέρεται που υπάρχει νέο αίμα που αξίζει τον τίτλο pirate king και που σίγουρα θα τον διαδεχτεί ή θα συνεχίσει το έργο του.
ΥΓ.Αν και λίγο offtopic,από την στιγμή που άρχησε το ID arc,έχω να πω πως,τα περισσότερα ποστ που υπάρχουν στο θέμα(να μην πω όλα),συμφωνούν σε ένα κοινό σημείο(ο oda τα σπάει)και αυτό κάτι λέει ε?
Posted 18 September 2009 - 19:35
Posted 18 September 2009 - 20:09

Posted 18 September 2009 - 21:02
Προσθέτω και ότι από τις 3 μεταφράσεις που βγάλαν οι Binktopia μου άρεσε πιο πολύ στο τέλος της πρώτης η ατάκα του Kizaru για το αν μπορεί να δώσει το Death Penalty σε όλους, μακάρι να το μεταφράσουν έτσι και στο anime.
Πέραν αυτού προβλέπω τον Luffy να τα βάζει με κάναν Schichibukai αρχικά, που είναι "απτοί" τουλ, γιατί με Admirals-Smoker δεν μπορεί να κάνει τίποτα προς το παρόν, οπότε μάλλον θα τους αφήσει σε WB, Marco και λοιπούς και μετά (αφού τον βοηθήσει κάποιο απρόοπτο-Boa κλπ) θα φτάσει κοντά στον Ace... αφού συναντήσει τον Garp πρώτα! Τι θα κάνει ο παππούς, κύρηγμα ή ξύλο;
Posted 18 September 2009 - 23:24
-It's the first day of the rest of your life...
Posted 18 September 2009 - 23:25