Γιατί ???Γιατί???
Damn it....Πως θα ζήσω μια βδομάδα περιμένοντας(+ ότι θα αρχίσουν και τα σχολεία)....
Posted 09 September 2009 - 10:34
Posted 09 September 2009 - 11:16
Posted 09 September 2009 - 13:48

Devils don't ask favors from God
Posted 09 September 2009 - 20:20
Edited by D.Dragon, 09 September 2009 - 20:27.
Posted 09 September 2009 - 21:32
Μου φαίνεται πως η ταινία θα τοποθετείται χρονικά πριν το Shabaody.
Τέσπα, θα γράψω μια θεωρία που έχω αναπτύξει για το μυστικό του Crocodile. Πιστεύω λοιπόν πως ο Croc ήταν commander στο πλοίο του WB, άλλωστε έχει ειπωθεί πως υπήρξε μια κενή θέση που την κατέλαβε μετέπειτα ο Ace. Ο Crocodile λοιπόν σύμφωνα με την θεωρία μου, προσπάθησε να πάρει την θέση του WB. Στο impel down αναφέρει πως υπάρχουν πολλοί που προσπάθησαν να ρίξουν τον WB και τον Roger και απέτυχαν, πιθανότατα είναι ένας από αυτούς. Ο WB τον κέρδισε του κοψε το χέρι, και τον πέταξε στο νησί με τα τραβέλια. Ο Croc ταπεινώθηκε και αναζήτησε την εκδίκηση, για αυτό προσπάθησε να ανακτήσει το αρχαίο όπλο. Αφού απέτυχε...στο side story με τους Baroque Works αρνείται να αποδράσει, καθώς δεν υπήρχε καμιά ελπίδα τον ξεπεράσει τον Whitebeard. Τώρα με τον πόλεμο του παρουσιάστηκε η τελευταία ευκαιρία για να φτάσει στην κορυφή. Τα περισσότερα από αυτά βέβαια βασίζονται σε απλές εικασίες...θα δούμε λοιπόν...
Επίσης θα πάρουμε σίγουρα νωρίτερα τα καθιερωμενα spoilers της εβδομάδας, την Δευτέρα ή μπορεί και το Σαβ/κύριακο.
Posted 09 September 2009 - 21:42
Και εμενα μου φαινεται οτι η ταινια θα ειναι χρονικα πριν απο το Shabaody arc αλλα o Oda ειπε πως η ταινια θα βγει αφου τελειωσει το Impel Down arcΜου φαίνεται πως η ταινία θα τοποθετείται χρονικά πριν το Shabaody.
Τέσπα, θα γράψω μια θεωρία που έχω αναπτύξει για το μυστικό του Crocodile. Πιστεύω λοιπόν πως ο Croc ήταν commander στο πλοίο του WB, άλλωστε έχει ειπωθεί πως υπήρξε μια κενή θέση που την κατέλαβε μετέπειτα ο Ace. Ο Crocodile λοιπόν σύμφωνα με την θεωρία μου, προσπάθησε να πάρει την θέση του WB. Στο impel down αναφέρει πως υπάρχουν πολλοί που προσπάθησαν να ρίξουν τον WB και τον Roger και απέτυχαν, πιθανότατα είναι ένας από αυτούς. Ο WB τον κέρδισε του κοψε το χέρι, και τον πέταξε στο νησί με τα τραβέλια. Ο Croc ταπεινώθηκε και αναζήτησε την εκδίκηση, για αυτό προσπάθησε να ανακτήσει το αρχαίο όπλο. Αφού απέτυχε...στο side story με τους Baroque Works αρνείται να αποδράσει, καθώς δεν υπήρχε καμιά ελπίδα τον ξεπεράσει τον Whitebeard. Τώρα με τον πόλεμο του παρουσιάστηκε η τελευταία ευκαιρία για να φτάσει στην κορυφή. Τα περισσότερα από αυτά βέβαια βασίζονται σε απλές εικασίες...θα δούμε λοιπόν...
Επίσης θα πάρουμε σίγουρα νωρίτερα τα καθιερωμενα spoilers της εβδομάδας, την Δευτέρα ή μπορεί και το Σαβ/κύριακο.

Devils don't ask favors from God
Posted 10 September 2009 - 00:43
Posted 10 September 2009 - 01:19
Οχι, δε θα κρατησει τοσο πολυ η μαχη. Τα Χριστουγεννα θα τελειωσει το αρκ, το εχει πει. (Ειπε οτι η ταινια θα βγει τον χειμωνα αφου τελειωσει το Impel Down arc οποτε...) Αλλωστε το στυλ της μαχης που κραταει 1,5 χρονο ειναι του Kubo οχι του Oda.
Posted 10 September 2009 - 04:20
Posted 10 September 2009 - 10:51
Edited by ssj4nick, 10 September 2009 - 11:05.
Posted 10 September 2009 - 12:19
Ο Croc ηταν γυναικα και ειχε προβληματα - δεν τον θεωρουσαν δυνατο, ηθελαν να τον παντρεψουν με το ζορι, οτιδηποτε αλλο μπορεις να φανταστεις και ζητησε απο τον Ivankof να του αλλαξει φυλο!Μου φαίνεται πως η ταινία θα τοποθετείται χρονικά πριν το Shabaody.
Νομιζω ειναι σχετικα απλη η εξηγηση. Ο Hachi εχει το συμβολο των pirates of the sun οπως αν θυμαμαι καλα και ο Αrlong, επομενως καποια στιγμη ειχαν βρεθει πιθανοτατα στο ιδιο πλοιο και πολεμουσαν μαζι με τον Jinbei. Το θεμα νομιζω ειναι γιατι διασπαστηκαν?Θελω να δειξει σε ενα απο τα επομενα τσαπτερς το πως συνδεεται ο Jimbei με τον Arlong.
http://www.onemanga.com/One_Piece/549/07/
Posted 10 September 2009 - 14:55
Θελω να δειξει σε ενα απο τα επομενα τσαπτερς το πως συνδεεται ο Jimbei με τον Arlong.
http://www.onemanga.com/One_Piece/549/07/
Posted 10 September 2009 - 15:29
Posted 10 September 2009 - 15:51