Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16992 replies to this topic

#166 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 03 September 2008 - 16:43

Εχω μεινει κοκκαλο ειναι οντως επικα τα τσαπτερς, λετε ο Kumα να μην ειναι τελικα τοσο κακος οσο δειχνει??

Τελικά ο Kuma απλώς θεωρώ πως θα βγει σε καλό για τους strawhats όχι επειδή τους "αγαπάει" αλλά καιροσκοπικά, επειδή κάτι θέλει να κάνει ο Vegapunk.Το τι θα το μάθουμε πιστεύω σύντομα!
Η ώρα του Vegapunk πλησιάζει και πολλύ γρήγορα μάλιστα

Edited by ichigo13, 04 September 2008 - 21:23.

Posted Image

#167 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 03 September 2008 - 18:53

They are all gone...

Άμα τους πετάξει όλους στο ίδιο μέρος δεν θα λέει τόσο όσο το αν τους πετάξει σε ομάδες ή μόνους τους... Να δω που θα πάνε χωρίς το πλοίο...
Τέσπα, το one piece έχει αρχήσει να αποκτάει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ενδιαφέρον. Και να φανταστείς ότι κάποιοι (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δεν θύγουμε) έχουν σταματήσει να το διαβάζουν.... :hehehe:Truly epic. Απλά can't wait for the next...

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#168 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 04 September 2008 - 02:33

Ναι οντως εχει αρχισει και γινεται πραγματικα Piece of art και να πω την αληθεια κ εγω προσωπικα ειχα ξενερωσει με το Thriller bark arc και ειχα απογοητευτει τελειως να ομως που ο Oda με διεψευσε και τα chapters που διανυουμε τωρα ειναι φανταστικα...
Δεν ειμαι σιγουρος παντως για τον Kuma γιατι για να τον αφησει ο Reylight να φυγει τοσο ευκολα εφοσον μιλησανε κιολας δεν νομιζω να του ειπε οτι θα τους σκοτωσει.
Posted Image

#169 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 04 September 2008 - 05:21

Και να φανταστείς ότι κάποιοι (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δεν θύγουμε) έχουν σταματήσει να το διαβάζουν.... :hehehe:Truly epic. Απλά can't wait for the next...

Τς τς σε ενα thread απουσιαζω κι εγω και βρηκατε να μ'αναφερεται παλι:yellowcard:

{οχι για να μην νομιζετε οτι δεν τα παρατηρω αυτα...εχω ματια παντου:hehehe:}

Ολα αυτα,οσο τελεια κι αν ειναι και το πιστευω,δεν υπαρχει βιασυνη,εχω αλλα τοσα ανιμε να δω και ουτος η αλλος δεν θα τα χασω,θα τα δω εγχρωμα και με ηχο του χρονου στο ανιμε!!:bleh:

#170 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 04 September 2008 - 07:55

Οι Straw-Hats ειναι μια χαρα!
Ο Kuma τους εσωσε ολους!
Σιγα μην τον αφηνε ο Rayleigh ετσι!
Ειμαι σιγουρος οτι του ειπε οτι θα τους παει σε ασφαλες μερος!
Και δεν εχω τον Kuma για τυπο που δεν κραταει τον λογο του!
Μακαρι να ειναι ολοι μαζι ή σε ομαδες και οχι χωριστα ο καθενας!
Epic Chapter!
Posted Image

#171 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 04 September 2008 - 12:30

Φάκ, δεν τελειώνει με τίποτα το OP.
Τους πήγε σε άλλο μέρος, γλίτωσαν απο τον Kizaru, θα γίνουν πιο δυνατοί, θα περάσουν πολλούς εχθρούς και στο τέλος θα πάνε να τον πολεμήσουν και αν τον κερδίσουν τότε θα πεταχτεί ένας πιο δυνατός εχθρός ακόμα και μετά θα γίνει κάτι άλλο και θα το συνεχίσει ο γιος/κόρη του Oda, αν έχει κάνει και κάνα παιδί ο άνθρωπος μετά από τόση δράση.

Βασικά
while ( ; ; ){
θα γίνουν πιο δυνατοί, θα περάσουν πολλούς εχθρούς και στο τέλος θα πάνε να τον πολεμήσουν και αν τον κερδίσουν τότε θα πεταχτεί ένας πιο δυνατός εχθρός ακόμα και μετά θα γίνει κάτι άλλο}
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#172 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 04 September 2008 - 13:18

Μπαα εγω το βλεπω σε αυτο το αρκ να τον δερνουν τον Kizaru κι ετσι κ αλλιως ο ιδιος ο Eichiro Oda απ'οσο ξερω δηλωσε οτι το Thriller Bark ειναι η μεση του One Piece οποτε εχουμε καμια 8αρια-10αρια χρονακια ακομα μπροστα μας μεχρι να τελειωσει...
Posted Image

#173 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 04 September 2008 - 17:00

Μπαα εγω το βλεπω σε αυτο το αρκ να τον δερνουν τον Kizaru κι ετσι κ αλλιως ο ιδιος ο Eichiro Oda απ'οσο ξερω δηλωσε οτι το Thriller Bark ειναι η μεση του One Piece οποτε εχουμε καμια 8αρια-10αρια χρονακια ακομα μπροστα μας μεχρι να τελειωσει...

Ειχε πει σχεδον στη μεση...αρα τωρα πρεπει να ειμαστε στην μεση(ή σχεδον)!
Αλλα χαλαρα 10-12 χρονακια ακομα! ΧD
Kαι το ειχε σκεφτει να κρατησει μονο 5!
Oποτε μπορει να το παει και περισσοτερο, αν και δεν νομιζω και δεν θελω!
Αρε Oda!
Posted Image

#174 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 05 September 2008 - 16:23

Γαμωτο...512 chapters τους βλεπαμε να σχηματιζουν την ομαδα και μεσα σε 1 το διαλυσαν για τα καλα!

Ειμαι περιεργος σε ποσα chapters θα ξανασυναντηθουν...

Εχω ενα προαισθημα οτι θα αρχισει απο εδω και περα να μπαινει και ο dragon δυναμικα στο σεναριο !

Το καραβι ειναι και αυτο ενα ζητημα...μαλλον θα τους το φυλαξει ο rayleght.

Ο οποιος θα αποτελεσει και την ''σημαδουρα'' τους προκειμενου να ξανασυναντηθουν, διοτι αν θυμαστε τους ειχε δωσει τα χαρτακια εντοπισμου.

#175 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 05 September 2008 - 16:27

Ενα άλλο θέμα που σκέφτηκα είναι μήπως τώρα ξεχωριστά ο καθένας πετυχαίνει τον στόχο τον στόχο του και μετά συναντηθούν για να πάνε στο raftel?Δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Γιατί έτσι οι στόχοι θα επιτευχθούν πιο γρήγορα.
Posted Image

#176 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 05 September 2008 - 16:49

Δεν ξερουμε καν αν χωριστηκαν!
Παρολα αυτα παω στοιχημα οτι μολις συνελθει ο Luffy θα τρεξει να τους βρει ολους και παω στοιχημα οτι θα βρει μια mαmατη tech οπως τοτε που εχασε απο τον Aokiji και θα επιστρεψουν πιο δυνατοι!

Γιατι ομως δεν θα ξανασυναντηθουν με τον Kuma?
Posted Image

#177 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 05 September 2008 - 21:46

ΟΚ έμεινα με το στόμα ανοιχτό μέχρι που μια μύγα προσπάθησε να μπει:P(δεν τα κατάφερε)

Ο Oda μας άφησε κόκκαλο πάλι. Να δούμε τι θα γίνουν, μπορεί στην προσπάθειά τους να ξαναβρεθούν να γίνουν πιο δυνατοί. Ωστόσο, πρέπει να μάθουμε τί είπε ο Kuma στο Dark King.
Posted Image

#178 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 05 September 2008 - 22:14

οπως ειπαν και οι Binktopia...

''δεν ευχεστε να ηταν ολα τα manga τοσο καλα?''....

αν και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το τρελο Thriller Bark arc το νεο arc ειναι εργο τεχνης...

δεν θελω να ασχοληθω με θεωριες...αφηνω τον κυριο Oda να με καταπληξει...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#179 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 05 September 2008 - 22:16

513 out by OneManga btw!
Posted Image

#180 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 05 September 2008 - 22:29

στο onemanga εχουν απο FrankyHouse.
στο mangafox(προσωπικη προτιμηση.κλασεις ανωτερο του onemanga) απο INP.
τελος στο ομορφο mangashare απο binktopia που ηταν και το πρωτο γκρουπ που το
ετοιμασε.

αν καποιος τα κατεβαζει προτεινω την εκδοση των binktopia καθως εχουν ομορφες γραμματοσειρες και πολυ καλο cleaning...

μεταφραση εχουν ολοι ιδια απο carlos net(mangahelpers) οποτε δεν υπαρχει θεμα συγκρισης...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things