Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]


  • Please log in to reply
16946 replies to this topic

#16486 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 22 October 2021 - 10:09

Τελειο. Με εξαιρεση το κομματι του σαντζι
Το υπολοιπο ήταν τελειο ... αντε γιατι μας ειχε κουρασει ο αλλος... παει και αυτος

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#16487 AnimeWeed

AnimeWeed

    Anime Amateur

  • Members
  • 85 posts

Posted 22 October 2021 - 14:54

συμφωνω osama και εγω τα σκεφτομουν αυτα
ο ρειλι δεν του εμαθε καν το haushoku haki τι ειναι και ξαφνικα απο το πουθενα σε μια στιγμη εγινε γιονκο λβλ.Οπως και να νικησει τον καιντο γ εμενα δεν βγαζει λογικη

#16488 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 25 October 2021 - 19:06

To Wano μέχρι στιγμής είναι "εντάξει". Έχουμε κάποια Oda tropes να εμφανίζονται πάλι, όπως το έμμεσο timer, το οποίο το έχει χρησιμοποιήσει υπερβολικά πολύ τελευταία, αλλά σε γενικές γραμμές αυτό είναι το πρώτο arc του New World που θυμίζει "παλιές καλές εποχές" του One Piece, με εξαίρεση τις μάχες που νομίζω γενικά ότι τελείωσαν πολύ γρήγορα, κάτι το οποίο δυστυχώς ήταν λογικό με τόσο τεράστιο κάστ, το οποίο ο Oda όσα χρόνια και να περάσουν, δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί.

 

Το Wano είναι επίσης ένα πολύ καλό παράδειγμα του τι δεν μου αρέσει στις μάχες και την πλοκή του post-timeskip One Piece: Το γεγονός ότι οι καλοί νικάνε χωρίς "λογική" πλέον, απλώς επειδή ο Oda πρέπει να μαζέψει την πλοκή που έχει απλώσει υπερβολικά πολύ και συνεπώς οι μάχες είναι απλώς ένα δευτερεύον απαραίτητο κακό.

 

Συγκρίνετε την μάχη του Luffy με τον Kaido με την μάχη του Luffy με το Crocodile, καθώς το Wano ειλικρινά θυμίζει πολύ το Arabasta arc στην γενική δομή του και στην "σημαντικότητά" του όσο αφορά το σύμπαν της σειράς.

 

-Στη Arabasta o Luffy παίζει ξύλο με τον Crocodile, μαζεύει ένα κάρο φάπες και θα πέθαινε αν δεν τον έσωζε κάποιος την τελευταία στιγμή, επιστρέφει και παίζει δεύτερη φορά ξύλο με τον Crocodile, ξαναμαζεύει ένα κάρο φάπες, σχεδόν πάλι πεθαίνει αλλά καταφέρνει να ανακαλύψει την μόνη αδυναμία του και την τρίτη φορά εκμεταλλεύεται την καινούρια του γνώση ώστε να νικήσει τον Crocodile, ξανά-μανά σχεδόν πεθαίνει και σώζεται στο τσακ από την Robin η οποία κουβαλούσε πάνω της για πολύ λογικούς λόγους το αντίδοτο στο δηλητήριο, δεδομένης της πλοκής.

 

-Στο Wano o Kaido μονοχιτάρει τον Luffy με το καλημέρα, δεν τον σκοτώνει για (ας πούμε) λογικούς λόγους, ο παππούς στην φυλακή του δείχνει μια καινούρια τεχνική haki, ο Luffy πάλι παίζει ξύλο με τον Kaido, μαζεύει πάλι ένα κάρο φάπες, σώζεται στο τσακ από το πλήρωμα του Law και επιστρέφει για τον τρίτο γύρο κάνοντας match το Haki του Kaido σε τέτοιο βαθμό ώστε να προκαλέσει το yonko sky splitting εφέ.

 

Ποια είναι η διαφορά; Ότι στην πρώτη περίπτωση η πορεία του Luffy από "είμαι παιδί της φάπας" στο "νικάω με τα βίας και με το ζόρι έναν κακό δυνατότερο από εμένα" έχει λογική συνέχεια, βγάζει νόημα και συνεπώς δεν φαίνεται σαν asspull, παρόλο το φυσικό plot armor, και δεν ενοχλεί. Σε κάθε διαδοχικό duel με τον Crocodile, ο Luffy μαθαίνει ή εκμεταλλεύεται κάτι καινούριο ώστε να τον νικήσει στο τέλος.

 

Στην μάχη με τον Kaido, τι ακριβώς έχει κάνει ο Luffy μέχρι στιγμής ώστε να φτάσει το χάκι του να κοντράρει του Kaido σε τέτοιο βαθμό ώστε να εμφανιστεί το yonko effect; Απολύτως τίποτα. Η μόνη τεχνική που έμαθε απέτυχε στο να κάνει κάτι ιδιαίτερο και ο Luffy κάνει power up γιατί το απαιτεί η πλοκή, καθώς ο Oda ακόμα δεν έχει ιδέα πως ο Luffy θα μπορέσει να νικήσει "λογικά" τον αντίπαλο του, γιατί δεν τον "ενδιαφέρει". Η επικείμενη ήττα του Kaido, εκτός αν συμβεί κάτι πολύ ανατρεπτικό μοιάζει "φτηνή".

 

Την ίδια άποψη έχω και για την μάχη με τον Karakuri, ο οποίος έλεγχε όλη την μάχη από την αρχή ως το τέλος και έχασε εν τέλει μόνος του γιατί η πλοκή απαιτούσε να χάσει.

 

 

Συμφωνω απολυτα....

 

Ειδικα η αχη με τον κατακουρι δεν ειχε λογικη καθολου.. ετρωγε ξυλο ασταματητα καισ το τελος νικησε? πως? απαραδεκτο.... αν μας εδειχνε ενα αλλο Γ4 φορμ (το οποιο θα ηταν εντελως ΟΠ! ενω στο σνεηκμαν ο Κατακουρι παλι μπορουσε να το κανει καουντερ) ή Γ5 θα το καταλαβαινα... αλλα ουτε καν

 

Στο γουανο δεν θα εγκρινω ποτε την 1 κεφαλαιο μαχη 1-1 στους βασικους χαρακτηρες. Να βαλει χαζες σαλτσες σε ανουσια κεφαλαια μπορουσε.. να αφιερωσει λιγα παραπανω πανελς για τις 1-1 μαχες δεν μπορουσε? Γενικα πρεπει να κανει τα αρκς πιο φοκους στα σημαντικα και να σταματησει να βαζει ανουσιες σαλτσες.

 

Αλλα για τον καιντο ισως δεκτω το γεγοννος οτι πραγματικα παλευει ασταματησα χωρις μπρεηκ ΜΟΝΟΣ του. Τους 9 σαμουραι, τους σουπερ νοβας, τον λουφφυ, την γιαματο, ολους... Και απο ολους εχει φαει ζημια... την πιο σοβαρη απο τον λουφφυ.

 

Καταλαβα οτι για να εισαι αυτοκρατορας πρεπει να εχεις κανει μαστερ το βασιλικο χακι. Αυτο το εχουν κανει μονο 5-6 ατομα στο Ο.Π. ... Ο λουφφυ το εκανε και τωρα μπορει να παλεψει με τον Καιντο... οκ ας το δεχτω ρε παιδια.. Αυτο που δεν μπορω να δεχτω ειναι οτι για κατι ΤΟΣΟ βασικο, ο ρεη δεν του το ανεφερε ΠΟΤΕ. Και δεν ειναι οτι δεν τον ειχε φτασει ο χρονος. Ο Ρεη ειχε αφησει τον λουφυ νωριτερα γτ ειχε τελειωσει η εκπαιδευση του. Αυτο δεν κολλαει καθολου. 

 

Ανεφερε το ξυπνημα των φρουτων,,, Του λουφυ που ειναι οεο??? Αν δεν το κανει τωρα τοτε ποτε? Αν δεν κανει τωρα ενα Γ5 ή ξυπνημα φρουτου τοτε ποτε? 

 

Γενικα καταλαβαινω οτι το κλειδι για να νικησεις τον Καιντο ειναι προφανος να εχεις κανει μαστερ το βασιλικο χακι αλλα αυτο δεν φτανει... Οπως δεν φτανει ο μονος του ο Κιντ ξαφνικα να νικησει την ΒΜ. Και οι 2 τους θελουν ακομα ενα μυστικο συστατικο... Αυτα π εχουν τωρα δεν φτανουν 

 

 

Επισης θα ηθελα πολυ να δω μια εξυπνη κινηση απο το πληρωμα μας... Να εχουν ηδη ειδοποιησει τον στολο για ενισχυσεις αν και ο οντα ειχε πει στο τελος της ντρεσροζα οτι η επομενη φορα που θα ξανασυναντηθουν θα ειναι σε ενα μπιγκ ινσιντεν... λογικα αυτο με τον σαμπο/ρομπιν/μποα/βιβι


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#16489 AnimeWeed

AnimeWeed

    Anime Amateur

  • Members
  • 85 posts

Posted 27 October 2021 - 10:52

δυνατο το τσαπτερ που μας ερχεται συμφωνα με τα σποιλερς.Καποια πραγματα με χαλασαν αλλα κλαιν

Edited by AnimeWeed, 27 October 2021 - 10:56.


#16490 maarinos

maarinos

    Anime Freak

  • Members
  • 312 posts

Posted 29 October 2021 - 09:01

Chapter 1030 "Ripples of Consequence" TBC Scans



#16491 Spaceman

Spaceman

    Commander from Hell

  • Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 29 October 2021 - 10:48

Αμφιβάλλω ότι θα πεθάνει τόσο εύκολα η Big Mom



#16492 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 29 October 2021 - 11:37

Στο τελος ετσι οπως παει ο καιντο κ η ΒΜ θα πεθανουν απο την εκρηξη της αποθηκης αφου πρωτα θα εχουν αποδυναμωθει πολυ απο την συμμαχια


Τι φαση παιζει με απποο ;
Τον σιχαινομαι.. θελω να τον δω να χανει εξευτελιστικα οπως ο χοκινς...

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#16493 Spaceman

Spaceman

    Commander from Hell

  • Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 29 October 2021 - 14:09

Ενημερωτικά, άλλα 5 chapters περιμένουμε μέσα στο 2021. Πολύ πιθανό δηλαδή να μην έχει ολοκληρωθεί καμία μάχη.



#16494 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 30 October 2021 - 16:28

Ισως το awakening του λουφφυ κανει τους αλλους λαστιχο... οποτε η γροθιες τους δεν κανουν ζημια επειδη δεν ειναι λαστιχενιες...


Μην ξεχανετε οτι ο οντα ειχε πει για το 2021 οτι θα κανει την κινηση του ενας κοκκινομαλλης...
Ακομα περιμενουμε..


Παντως εχουν ανοιξει πολλα μετοπα και δεν ξερω πως θα κλεισουν...

1. Οι cp0 πανε να πιασουν την ρομπιν
2. WG Ships ερχονται δτο wano
3. Kaido vs Luffy
4. BM vs Law-Kid
5. Zorro vs king
6. Queen vs sanji
7. Kanjuro που παει να ανατιναξει την αποθηκη
8. Raijo vs Fuku
9. Momo vs Onigashima island
10. Apoo - Drake alliance + Numbers
11. BM's crew around the corner

Σιγουρα ξεχναω μερικα ακομα

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#16495 AnimeWeed

AnimeWeed

    Anime Amateur

  • Members
  • 85 posts

Posted 30 October 2021 - 21:19

ο λο που τις εφαγε ευκολα απο τον μινγκο και δεν εκανε καποια προπονηση η κατι τελος παντων ακομα και το gamma knife στον καιντο δεν τ εκανε ζημια ξαφνικα παιζει στα ισα την μπιγκ μαμ με τον κιντ...ο λουφη παιζει στα ισα εναν που θεωρητε το ισχυροτερο ων στο συμπαν...γενικα σαν να εχει νερφαρι τους γιονκο...ελπιζω να μην τους νικησουν και κατι να γινει και να χασουν...

#16496 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 31 October 2021 - 10:51

Δεν νομιζω να πεσουν οι yonko σε μαχες 1vs1 ... πιστευω οτι το κλειδι θα ειναι η ανατιναξη της αποθηκης. Ετσι μαλλον θα πεθανουν με μια εκρηξη τυπου Πλουτο

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#16497 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 31 October 2021 - 12:05

Επισης το gamma knife δεν διαπερασε ποτε τον καιντο.. για αυτο κ δεν του εκανε ζημια.. με το κρουμ τους περναει τις επιθεσεις απο μεσα κατευθειαν.. σαν ενα bypass system... απο οσο καταλαβα δλδ

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#16498 AnimeWeed

AnimeWeed

    Anime Amateur

  • Members
  • 85 posts

Posted 31 October 2021 - 14:29

αν δεν πεσει ομως τωρα η μπιγκ μαμ τελειωσε για τον κιντ και τον λο καναν οτι ειχαν να κανουν δεν μπορουν να συνεχισουν να μαχονται

#16499 AnimeWeed

AnimeWeed

    Anime Amateur

  • Members
  • 85 posts

Posted 01 November 2021 - 17:44

ειδα καποια ενδιαφερον πραγματα που εχει πει ο οντα σε sbs
οταν πεθανε ο whitebeard ρωτηθηκε απο φανς ποιοι ειναι τωρα οι δυνατοτεροι και ειπε οτι ειναι ο γκαρπ ο σενγκοκου και ο ντραγκον και 2 ακομα που δεν τους ειπε γιατι δεν τους ειχε δειξει τοτε...φανταζομαι ο ενας ειναι ο καιντο ο αλλος δεν ξερουμε...(αρα σανκς 5αδα δεν μπαινει)
για την μανα του λουφη πριν κανα 3αρι χρονια ειπε οτι ακομα το σκεφτεται και δεν εχει καταληξη για το ποια θα μπορουσε να ειναι
για τον καιντο πριν κανα χρονο ειπε οτι δεν ξερει ουτε ο ιδιος πως θα μπορουσε ο λουφη να νικησει τον καιντο
και το πιο ενδιαφερον π ειπε ειναι οτι το τι ειναι το one piece και που βρησκετε το εχει κρυψει κατω απο την μυτη μας

#16500 Spaceman

Spaceman

    Commander from Hell

  • Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 01 November 2021 - 23:05

Έχω δει βίντεο ανάλυση που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το one piece βρίσκεται στο Enies Lobby ( κάτω από την μύτη μας ) και για αυτό ονομάστηκε Laugh Tale. Γιατί όλοι ξέρουν το μέρος, αλλά κανείς δεν το είχε φανταστεί.