Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]


  • Please log in to reply
16946 replies to this topic

#15811 AliceChan

AliceChan

    超平和バスターズ UωU

  • Members
  • 125 posts

Posted 15 June 2018 - 13:00

Υποθετω οτι ειναι γυναικα δεν ειμαι σιγουρος.συνηθος οι γυναικες εχουν τετοια ματια στο OP...αλλα ειχα ακουσει πολλους να λενε οτι ειναι γυναικα πριν βγει αυτο το chaoter.

 

 

 

Tα τελευταία chapters με έχουν hypαρει περισσότερο από ότι ό,τι άλλο έχει γραφτεί μετά το timeskip. Είναι τεράστιο κρίμα που είναι απλώς ένα mini arc με μόνο τέσσερα chapters ακόμα.

 

Ανακοινωθηκε το ποτε θα τελειωσει το Reverie Arc?


320?cb=20161114052234


#15812 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 15 June 2018 - 13:03

Υποθετω οτι ειναι γυναικα δεν ειμαι σιγουρος.συνηθος οι γυναικες εχουν τετοια ματια στο OP...αλλα ειχα ακουσει πολλους να λενε οτι ειναι γυναικα πριν βγει αυτο το chaoter.

 

 

Ανακοινωθηκε το ποτε θα τελειωσει το Reverie Arc?

 

Κάπου διάβασα ότι πρόκειται για mini arc τα οποία συνήθως κρατάνε 10 τσάπτερς. Έχουν περάσει 6 μέχρι στιγμής, άρα μένουν τέσσερα.



#15813 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 15 June 2018 - 13:05

μας εχει πεταξει στα βαθεια ο Οντα... Τοση βρωμια στην κυβερνηση και τοσο ψεμα

 

Για καποιον λογο φοβουνται ολοι τον Κομπρα... αν εχει καταλαβει/υποψιαστει κατι

 

Το 2ο ποστερ π κρατουσε λοιπον μπορστα στο καπελο ηταν του ΒΒ... εχει σταμπαρει τα ποιο δυνατα D.. Aλλα ξεκαθαρα ο Λουφφυ εχει το καπελο και τωρα εχει τραβηξει κυριολεκτικα την προσοχη ολων...

 

Θελω τοσο πολυ να μαθω για την ιστορια που κρυβεται πισω απο αυτη την κυβερνηση

 

Με επιασε καταθλιψη οταν ειδα τον Κουμα...  Εναν βασιλια τον εκαναν σκλαβο... απιστευτο!.. σκληρο. Απορω γτ ο Κουμα δεχτηκε να γινει 100% πασιφιστα.

 

Η Μπονευ δουλευει με τον Σαμπο.... αλλα και παλι.. τι μπορουν να κανουν αυτοι οι 5 στο κεντρο του κοσμου? και γτ σε ενα τοσο σημαντικο τασκ δεν ειναι ο Ντραγκον μαζι τους?


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#15814 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 posts

Posted 15 June 2018 - 13:39

Ο Luffy όρμησε στο Summit War επειδή είχαν πιάσει Ace! Τώρα παίζει να πεθάνει η Vivi,να συλλάβουν την Shirahoshi να συλλάβουν τον Sabo! Γιατί δεν νομίζω να νικήσουν οι Revo! Βλέπω ο Luffy να ορμάει στο μέλλον με όλο τον στόλο που έχει φτιάξει! Η σκηνή που προσκυνάνε οι Elders οτι πιο σοκαριστικό έχω δει στο One piece εδώ και χρόνια...δεν πίστευα οτι υπήρχε κάτι πιο πάνω...όσο για τον Kuma να έχουν κάνει σκλάβο ενα Shichibukai τι να πω πραγματικά... Δεν υπάεχουν τα τελευταία chapters στο One Piece. Ελπίζω να δείξει τι θα γίνει και μην πας στο Wano χωρίς μα ξέρουμε και περιμένουμε 2 χρόνια να μας πει..

2008ipman01.jpg


#15815 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,907 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 15 June 2018 - 13:39

1. Ο Kuma λογικα θυσιαστηκε για να σωσει τον λαο του απο την κυβερνηση.

 

2. Οι Revo δεν θα πανε για all out attack, αλλα για συγκεκριμενη αποστολη που ισως ειναι να σωσουν την Vivi ή γενικα τα βασιλεια που εχουν κανει συμμαχια με τον Λουφι και τους Revo.

 

3. Νομιζω οτι ειναι πια σιγουρο οτι οι 5 Elders δεν ειναι απλα πολιτικοι που εκτελουν διαταγες του/της βασιλισσας, αλλα σιγουρα ειναι υπερτουμπανα με απιστευτες δυναμεις. Θα στοιχηματιζα οτι ειναι οι σωματοφυλακες του/της, και επισης πονταρω οτι τα DFs τους ειναι απο τα δυνατοτερα στο OPverse. Αν δηλαδη απορουσατε γιατι οι Marines βρισκονται κατω απο της WG στην ιεραρχεια και πως επιβαλεται η κυβερνηση τους Ναυτες, ενω εχουν Admirals, VA, Garp, Sengoku, Kong και Shichibukai (απο οτι εχουμε δει ειναι αυτοι που μιλανε μαζι τους), ειναι γιατι αυτοι οι 5 ειναι αρκετοι για να τους ξεπερασουν σε δυναμη. Ειδικα ο Γκαντι με το σπαθι και ο look alike θειος του Doffy (που δεν αποκλειω να εχει συγγενια μαζι του) μου φαινονται απιστευτα δυνατοι. Φυσικα ο καθε ενας απο αυτους φαινεται να εχει την δικη του ιστορια και παραπεμπουν σε Εβραιο, Ινδο, Γερμανο κ.ο.κ. Οχι οτι αυτη/αυτος που βρισκεται στον θρονο δεν θα εχει δυναμεις.


Edited by Kaidou, 15 June 2018 - 13:42.

image.jpg


#15816 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 15 June 2018 - 16:09

Βλεπωντας παλι την εικονα του Κουμα , σοκαριζομαι ακομα πιο πολυ..,, ειναι απιστευτο τι κανανε σε εναν βασιλια και πολυ δυνατο πειρατη... παιζει να βουρκωσα κιολας

 

οσο πιο πολλα βλεπω σε αυτο το αρκ τοσο πιο πολυ σιχαινομαι τους CD... Αυτη η βασιλισσα τι στο καλο ειναιπια κ ειναι πανω απο ολους,.. φοραει κουκουλα. διαταζει τους παντες κ καθεται σε εναν θρονο που λενε οτι ειναι αδειος... 

 

 

Καποια στιγμη αρχισα να σκεφτομαι οτι παιζει το σεναριο ολοι αυτοι εκει να προστατευουν τον κοσμο απο μια κατασροφη (αμν σκεφτεις τα αρχαια οπλα κτλ) αλλα βλεποντας σημερα αυτα τα πραγματα αηδιασα


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#15817 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 15 June 2018 - 18:06

φοβαμαι για τη Vivi και τη Shirahoshi :(

 

Επσης δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει οτι ειναι τουμπανα οι 5 elders. 

 

Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως θα διαταξουν τους marines να κανουν κατι κακο. Γενικα οι marines ειναι καλά τυπάκια με justice. Πως θα πουν στους vice admirals η στο fujitora/coby να κανουν κακο?



#15818 8tails

8tails

    アニメ マスター

  • Members
  • 406 posts

Posted 15 June 2018 - 18:25

Ενας απο τους βασικούς λογους που είναι οι RA εκει είναι να σώσουν και τον Κουμα.

 

Και γω δεν καταλαβα @Κaidou απο που εβγαλες το συμπερασμα ότι εχουν τα πιο δυνατα φρουτα και ότι είναι τουμπανα δυναμης; Και γω πιστευω ότι είναι παρα πολυ δυνατοι αλλα καθαρα λογω του οτι είναι οι Γκοροσει και γιαυτο πρεπει να είναι πολυ δυνατοι, αλλα δε μας εχει δειξει κατι για τη δυναμη τους.

 

Γενικα χαμός η φαση..

 

Περιμενω να δω το πρωτοτυπο μηπως εχει καποιο στοιχειο για το αν ειναι γυναικα η αντρας η συγκεκριμενη (παρόλο που σε πολλα sites λενε ότι είναι queen)

 

Παντως το σεναριο που ξετυλισεται σιγα σιγα δείχνει ότι το One Piece γενικα δεν θα χει καμμια σχεση με καποιον τεραστιο θησαυρο με μαργαριταρια και χρυσαφια (καλα αυτο νομιζω το υποψιαζομασταν όλοι) και ότι θα παει σε στυλ ναρουτο που ειχαμε τελειως διαγαλαξιακες καταστασεις  στο τελος με την Kaguya..    Οι ΒΒ και Ακαινου κλπ θα είναι απλα ενα μερος απο κατι πολυ μεγαλυτερο



#15819 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,907 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 15 June 2018 - 18:29

@Kenodi Κυριως λογω του Γκαντι που κυκλοφορει με σπαθι. Δεν νομιζω να το εχει για στυλ, ουτε πιστευω οτι αν αυτος ξερει να μαχεται θα διαφερουν οι υπολοιποι. Τωρα για το αν ειναι τουμπανα ειναι υποθεση που προκυπτει απο την ερωτηση που κανεις. Κατα καιρους η WG διαταζει τους Marines να πραττουν μεγαλες αδικιες ή να κανουν τα στραβα ματια σε καποιες αδικιες. Δεν νομιζω λοιπον οτι το κανουν αυτο απο μειονεκτικη θεση, αλλιως θα υπηρχε ο κινδυνος μια μερα οι Marines να πουν "you know what? Παιρνω στα χερια μου την παγκοσμια εξουσια και εσυ WG δεν μπορεις να κανεις τιποτα για αυτο". Εχει καποια δυναμη η κυβερνηση λοιπον που ειναι αρκετη για να αποτρεψει τους ναυτες απο το να κανουν αυτες τις σκεψεις.

 

edit @8tails Δεν υπαρχει καποιο ακραδαντο στοιχειο σε αυτα τα chapters, περα απο το οτι αν εξαιρεσουμε την CP0 δεν εχουμε δει καποιο unit or something απο την πλευρα της WG. Οποτε ή κρυβουν καποιον βαρβατο ασσο ή η απαντηση ειναι μπροστα στα ματια μας. Γενικα η φαση τους μου θυμιζει Yamamoto απο Bleach και Netero απο HxH.


Edited by Kaidou, 15 June 2018 - 18:35.

image.jpg


#15820 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 posts

Posted 15 June 2018 - 18:31

Ίσως στο μέλλον να δούμε και καναν Enel τώρα που εμφανίζονται όλα τα περίεργα! Κάπου στο διάστημα βολοδέρνει αυτός και κάτι θα έχει ανακαλύψει που κολάει με το story! Ήρθε η ώρα ο Oda το 2019 να δώσει απαντήσεις πολλών ετών!

2008ipman01.jpg


#15821 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 16 June 2018 - 00:14

Η βασιλισσα θα δωσει το ονομα του ντοφλα...

Αραγε το μεγαλο μυστικο να ειναι το καπελο ή αυτη η βασίλισσα... πολλοι λενε οτι εινα7 η ιδια πριν 800 χρονια κ εζησε με το φρουτο...

Δεν καταλαβαινω γτ οι 5 υποκλινονται σε αυτην.. κανεις δεν ξερει για αυτην. Κ να την σκοτωσουν ποιος θα το μαθει; xD

Γενικα θελω να δω πολυ WG story παρα πειρατικα παιχνιδια στο γουανο

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#15822 maria13

maria13

    Starting...

  • Members
  • 8 posts

Posted 16 June 2018 - 09:01

49-50 βασίλισσες-βασιλιάδες στο Reverie αν μέτρησα σωστά, για να δούμε ποιοι θα παίξουν ρόλο.
Η Vivi και ο πατέρας της είναι Founding Members που δεν αποδέχονται το σύστημα οπότε μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι. Λογικά θα 'χουν κάποιες γνώσεις για Void Century.
Σύνδεση Kuma-Bonney ενδιαφέρουσα και η σκηνή με Kuma επική.

Οι 5 Elders θα χουν δυνάμεις, δεν νομίζω να είναι απλά παππούδες που κάνουν κουμάντο.
Ο/Η Im για μένα είναι είτε το Uranus, είτε το National Treasure η ο πρώτος/-η Celestial.

Πιο πιθανό σενάριο θεωρώ το 2ο να είναι το National Treasure.
Έτσι εξηγείτε και αυτό που είπε ο Dofla με το Ope Ope no Mi και NT ελέγχεις τον κόσμο.


myanimelist.net/animelist/maria1323 :love:

i13qxwl.jpg?1


#15823 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 21 June 2018 - 14:43

Ο Κομπρα θα πεθανει σε αυτο το αρκ... μας το φερνει σιγα σιγα ο οντα.. τον δειχνει κιολας γερασμενο κ αδυναμο...

Θα εχει καταλαβει κατι ή θα πει κατι .... και θα πρεπει να βγει εκτος χαρτη μια και καλη


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#15824 8tails

8tails

    アニメ マスター

  • Members
  • 406 posts

Posted 22 June 2018 - 10:57

Δε ξέρω αν αναφερθηκε ήδη αλλα σχετικα με τη σχεση της Bonnie με τον Kuma εχει να κανει ότι και οι δυο τους ήταν/είναι Queen και King αντίστοιχα του Solbay Kingdom. Γενικα όταν διαδεχονται οι βασιλείς ο ένας τον αλλον αυτο υποδηλωνει συγγενική σχέση ή πολυ βαθιά φιλία. Επομενως μπορουμε να συμπερανουμε ότι οι δυο τους γνωριζονταν παρα πολυ καλά.



#15825 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,907 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 22 June 2018 - 14:05

Ο συγκεκριμενος διαλογος:

 

-Moria: "Damn you Doflamingo! Who asked you to do this? Sengoku?"

-Doflamingo: "No. SomeONE much higher up."

 

Αποκταει αλλο νοημα με το νεο τσαπτερ. Ισως ο Ντοφι γνωριζει ποιο ειναι το μυστηριωδες προσωπο που καθοταν στον θρονο.


image.jpg