Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
#15691
Posted 28 April 2018 - 07:07
Κραταω το bounty και 2 φοβερα σημεια:
1. "Emperor? It is too soon for that SH Luffy"!
2. Την στολη του Σαντζι.. τελειο. Μοναδικο π δινει αλλες δυνατοτητες... αν κ το αρνειται τωρα σιγουρα θα το χρησιμοποιησει... και ειναι πολυ ωραιο π ο αδερφος του το εβαλε στην τσεπη του σαν τελευταιο δωρο απο τους 66... !
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
#15692
Posted 28 April 2018 - 07:14
Edited by AliceChan, 28 April 2018 - 07:15.
#15693
Posted 28 April 2018 - 09:36
καλό chapter.
είδαμε και τούμπανο coby. Κάποιες καλές ατάκες απο Sanji Γενικά έβγαλε λίγο από τα παλία.
Θα έχουμε chapter σε 2 εβδομαδες πάλι ή κανω λάθος?
Μάκαρι να έχουμε reverie arc με κακούς και ο coby να γίνει ο νέος hero of the marines.
Edited by Kenobi-sensei, 28 April 2018 - 09:39.
#15694
Posted 28 April 2018 - 17:26
Παει και αυτο το αρκ.... Μακαρι τώρα να εχει ενα μικρο αρκ για το reverie ισα ισα να χαλαρωσουμε και μετα το wano..
#15695
Posted 28 April 2018 - 18:08
Το θέμα είναι ότι ξέφυγε μίλια μακριά από τους υπόλοιπους supernovas και απορώ τι πρέπει να κάνουν για να τον φτάσουν πριν την wano. Ίσως στο άλλο chapter να δούμε κι άλλη εφημερίδα που να λέει οτι ο Law και Zoro μαζί με Kidd που ελευθέρωσαν να κάναν και αυτοί πάταγο..
Oμως με τα μεχρι στιγμής δεδομενα εκτός από τους yonku μόνο ο weevil(φαίνεται στην εφημερίδα του coby) ίσως μπορεί να αποτελέσει απειλή για τον luffy(ειδικά με το future sight ability). Έχω μεγάλη απορία να δω πως θα είναι ικανοί οι αντίπαλοι του να τον χτυπάνε με χειρότερο observation.
#15696
Posted 29 April 2018 - 05:43
Συμφωνώ μαζί σου Zem@c.
Kenobi-sensei όπως παλιά.
#15697
Posted 29 April 2018 - 12:20
Εγω εχω μια απορια.. τωρα ο zeff δεν κινδινευει απο την bigmom?
#15698
Posted 30 April 2018 - 00:22
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
#15699
Posted 30 April 2018 - 13:34
Kenobi μαλλον δεν θα εχει διαλειμα για να μην το λεει.Παντος περιεργο μου φανηκε που ο Oda εβγαλε τσαπτερ στην golden week, αυτος καθε 2 βδομαδες break εχει.
#15700
Posted 03 May 2018 - 02:52
Παιδια αν και εχω να μπω απειρο καιρο στο Forum, μπηκα λιγο να χαζεψω..Κατ αρχην για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα.
Year Of Sanji που ειχε πει ο Oda το 2016 δε σημαινει οτι ο Sanji θα γα@@@ καποιον στο ξυλο. Το Whole Cake σαν ARC μας εδειξε για αλλη μια φορα ποσο υπεροχος ειναι ο Oda στο να αποτυπωνει ενα setting με τη ζωγραφικη του. Το artwork ηταν μακραν το καλυτερο post-timeskip. Επισης το arc ειχε τοσο πολλα highlights και αν αναλογιστουμε οτι ητανε πρακτικα escape arc με μονο 2 fullblown fights αυτο ειναι απιστευτο. Στο week by week η αληθεια ειναι οτι το δευτερο μισο του arc ηταν λιγο κουραστικο ΑΛΛΑ, επειδη το ξαναδιαβασα, in one read ειναι παρα πολυ καλο σε γενικες γραμμες. Αρχικα ας σκεφτουμε καποια πραγματα.
Ειναι η πρωτη φορα που μπηκαμε σε terittory ενος Emperor και χωρις καν ολοκληρο το crew, το οποιο σημαινει οτι δεν υπαρχει περιπτωση σε combat η Big Mom μονη της η ο στρατος της χωρις αυτην να χασουν. Πραγμα το οποιο σημαινει οτι ο Oda επρεπε να βαλει την Big Mom σε ενα status το οποιο θα λειτουργησει ως handicap γι αυτην και για το crew της, ωστε να μην φανουν weak σαν Yonko Crew. Και το εκανε πολυ καλα.
Στα πολυ μεγαλα θετικα του arc το παρα πολυ ωραιο cast. Craker, Katakuri, Oven, Bege προσωπικα αγαπημενοι χαρακτηρες μετα το arc, αλλα πανω απο ολους ο Eldest Son PEROSPERO. Ο τυπος απλα ειναι οτι καλυτερο. Φυσικα και το rest of the crew χρησιμοποιηθηκε πολυ σωστα ΕΚΤΟΣ ισως απ την Smoothie. Η οποια πρακτικα δεν εκανε τιποτα απο οταν την πρωτοειδαμε να φυλαει το Poneglyph.
PowerUps. Αρχικα ο Luffy αντιμετωπησε ενα παρα πολυ δυνατο Armament Haki και ειδαμε οτι μπορει να κανει overcome σε αυτον τον τομεα εναν Yonko Commander. Στο τελος του arc εφτασε σε επιπεδο observation του Katakuri, το οποιο δειχνει οτι και σε αυτον τον τομεα ειναι Yonko Commander level. Η Ναμι εκανε παρα πολλα σε αυτο το arc και μπραβο που δεν ηταν εκει μονο για Fanservice. Πολυ ωραιο το powerup με τον Zeus, που ειναι Silly Figure και θα εχει comedy relief σε πολλα τσαπτερ. Ο Brook επισης που δεν ειχε καποια ευκαιρια να λαμψει ιδιαιτερα καθως εγινε μελος του crew ακριβως πριν τις φανε στο Shabaody απ τον Kuma και τον Kizaru, εκανε παρα πολλα. Μου αρεσε παρα πολυ το Bromance με τον Pedro, το οτι ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ BIG MOM λεγοντας YOUNG LADY!!!, εσπασε την φωτογραφια της Mother Caramel και εβγαλε και copy το poneglyph. Επισης στο τελος ο Sanji απεκτησε ενα raid suit.
Αλλα Highlights του arc: Το 1 hit του Luffy στην Emperor, το Dodge του Sanji στο jellybean του Katakuri, ο θανατος του Pedro, το Sulong Form της Carrot (που ηταν ενα υπεροχο panel), το leave του Jinbei απο το Big Mom Crew, το backstory του Katakuri και της Brulee, η μαχη Luffy vs Sanji με τον Luffy να αφηνει τον Sanji να τον βαρεσει ηταν συναισθηματικος πολεμος...
Το μεγαλυτερο αρνητικο του arc ηταν οτι το Cake μας σπαταλησε πολυ χρονο για ενα πολυ μικρο delivery. Το εφαγε η big mom ξετρελαθηκε και....αυτο; Περιμενα κατι λιγο πιο δυνατο αν σκεφτουμε οτι περασαμε ποσα τσαπτερ τρεχοντας απ την Big Mom μεχρι να γινει.
Ανυπομονω πολυ για το Reverie. Πιστευω θα ειναι 7 η 8 ακομα Chapters (μαζι με το 903) ωστε να εκδοθει σε εναν τομο.

#15701
Posted 03 May 2018 - 03:24
Revenger απλα θελω να σε φιλησω στο μαγουλο.
Αποτυπωσες ακριβως το arc της Big Mom, γιατι οπως για αλλη μια φορα, τετοια arc δεν ειναι μονο να τα διαβαζεις βδομαδα παρα βδομαδα αλλα και ολοκληρα απο την αρχη, ετσι ειχα και σε εκτιμηση το Fishman arc αφου το διαβασα ολο(οχι οτι με χαλασε και βδομαδα παρα βδομαδα)
#15702
Posted 03 May 2018 - 10:34
RevengerGR πολύ ωραίο το review σου και με πολύ εύστοχα points
#15704
Posted 03 May 2018 - 12:38
Πραγματικα δεν περιμενα οτι μπορουσα να αλλαξω γνωμη για αυτο το αρκ θενξ για το review οντος ειναι τελειως διαφορετικη η εμπειρια οταν διαβαζεις εβδομαδιεα απο το να διαβαζεις ολο το αρκ μαζεμενο κ σκοπευω να το κανω συντομα.Το artwork ηταν οντος πολυ καλο αλλα μην ξεχναμε οτι ο Oda οπως ειπε ο ιδιος σε προσφατο interview ζωγραφιζει μονο τους χαρακτηρες κ οτι κηνειτε.Τα backgrounds ειναι τις περισσοτερες φορες δουλεια των assistants πραγμα που ριχνει τον Oda αρκετα.
Edited by AliceChan, 03 May 2018 - 12:39.
#15705
Posted 03 May 2018 - 14:43
O Oda εχει ενα μοναδικο χαρισμα που λιγοι mangaka διαθετουν. Εχει απιστευτη σκηνοθετικη ικανοτητα και μοναδικο τροπο να καθοδιγει το ματι εκει που θελει. Τα backgrounds μπορει να ειναι απο characters μεχρι αντικειμενα η κτηρια σε αποσταση, αυτα πανε σε assistant, ειμαι πολυ σιγουρος ομως οτι οταν θελει να παρουσιασει καποιο scenery, πχ το δασος που ζουν οι minks, τα ζωγραφιζει ο ιδιος.Το artwork ηταν οντος πολυ καλο αλλα μην ξεχναμε οτι ο Oda οπως ειπε ο ιδιος σε προσφατο interview ζωγραφιζει μονο τους χαρακτηρες κ οτι κηνειτε.Τα backgrounds ειναι τις περισσοτερες φορες δουλεια των assistants πραγμα που ριχνει τον Oda αρκετα.
