Oσον αφορα το κεφαλαιο μου αρεσε, πως προχωρησε τον χρονο και που ειδαμε τον luffy να βελτιωνεται και αλλο απεναντι στον katakuri, εχω απορια να δω πως θα μοιζει η νεα μορφη του gear 4. Οσον αφορα τον Snack η παρουσιαση του μου φανηκε πολυ αδιαφορη ρε παιδι μου, το desing του δεν ειδαμε καν οπως και με τα αλλα παιδια της big mom που εδειξε, χαρακτηριστηκα του προσωπου του, δεν εδειξε τιποτα ενδιαφερον να κανει και γενικα δεν εκανε καποια αισθηση, ισως ο Οda θα με διαψευσει πανω σε αυτο και ελπιζω να διαψευσει και οσους λενε οτι το arc τελειωνει, δεν γινεται να παρουσιαζει τοσους νεους χαρακτηρες και το ολο το κυνηγητο περα απο το να ξεφυγουνε να μην χρησιμευσει σε τιποτα αλλο. Προσωπικα θα ηθελα να συμβει κατι μεγαλο με την big mom και να συνελθει και κινηθει λιγο πονηρα, να ανεβει λιγο ρε παιδι μου σαν yonko μου και να εχουμε και καμια μαχη sanji vs oven και snack, φτανει πια το κυνηγητουρι καιρος να το καταλαβει και ο Oda. Ελπιζω και η smoothie να κανει και αυτη κατι επιτελους, δεν γινιεται η staw hats να ειναι τοσο κωλοφαρδει και να μην ζορισουνε βια τα πραγματα.
Edited by GokussjGod, 09 February 2018 - 14:42.