Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#15541 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 02 February 2018 - 21:43

Και εμενα μου αρεσε το κεφαλαιο, ωραιος ο Kataκuri που αν και αμα το σκεφτεις μπορει να σου φανει περιεργο που τραυματισε τον εαυτο του, αλλα  αυτο το δικαιολογω ως ενδειξη σεβασμο προς τον luffy σαν αντιπαλο, μου αρεσε το ευρημα του Οda για να αποδυναμωσει τον Katakuri.

Edited by GokussjGod, 02 February 2018 - 22:20.

#15542 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 03 February 2018 - 08:37

Αυτο που εχω να πω για αυτο το chapter ειναι "So hard-boiled!"
Αμα ειχαμε το κοινο που ειχε ο Franky VS Senor Pink τοτε θα ειχαμε crowd πορωμενο με την μαχη.

header.jpg?t=1485907896

#15543 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 03 February 2018 - 21:07

Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μια μ άρεσε που έδειξε τη γαματοσυνη του Katakuri και χάθηκε κάθε σενάριο να χάσει από αδυναμία χαρακτήρα και από κόμπλεξ ( ο τρόπος μάλιστα που χαμογέλασε με την αδερφή του που τον κοροιδεψε και που έγραψε στα τέτοια του τους fodders που τον βγάζανε φωτό ήταν badass) αλλά από την άλλη με ξενερώνει που δεν τον τελειώσε ενώ έχει πει ότι δεν τον υποτιμάει και ότι τον θεωρεί κίνδυνο στο μέλλον για την μάνα του. Από την άλλη βέβαια δεν θα χα χαρεί τόσο αν φαινόταν τόσο ανίκανος να τον τελειώσει που στο τέλος να λέει "ευτυχώς που η μικρή μου αδερφη με βοηθησε"
Για να είμαι απόλυτα χαρούμενος περιμενω(στην χειρότερη) μια μάχη με G4 luffy που ακόμα και τότε ο Kata να χει το πλεονέκτημα και με τα χίλια ζόρια και αίματα να βρει τρόπο να νικήσει ο Luffy.Εχω πολλές ελπίδες για αυτό γιατί θα χουμε σιγουρα 3 ώρες μάχης ακομα!

Για να δούμε.Λογικα στο επόμενο δεν θα δούμε καθόλου την συνέχεια της μάχης και θα δούμε τους άλλους.

2po6sfa_jpg.gif

#15544 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 07 February 2018 - 23:09

Γινεται λογος για μια νεα μορφη του λουφφυ σε αυτο το αρκ... ισως αυτο π μ αρεσει με το Γ4 ειναι οτι μπορει να παρει διαφορετικες μορφες... Ετσι νικησε και τον 1ο κομμαντερ.. για να δουμε αν οι φημες ισχυουν...

Οπως και να εχει θελω να τελειωνει αυτο προσεχως..

Το τελευταιο αρκ ηταν φανταστικο απο αποψη αναπτυξης χαρακτηρων

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#15545 maarinos

maarinos

Anime Freak

• Members
  • 343 posts

Posted 08 February 2018 - 11:30

Chapter 894: 12:05 AM

#15546 AliceChan

AliceChan

超平和バスターズ UωU

• Members
  • 125 posts

Posted 08 February 2018 - 13:48

"Gear fourth...Snake Man" to be continued  :damn:

320?cb=20161114052234

#15547 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 08 February 2018 - 15:03

Ισωσ ο Λουφυ περιμενε να περασει η ωρα ωστε να ειναι οκ στο ραντεβου του

Το καλο ειναι ενα: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΡΕΗΚ! Απιστευτο!

Αναρωτιέμαι αν η ΒΜ σε αυτη την κατασταση ειναι σαν ευαλωτη οπως οταν εσπασε η φωτογραφια...
Μην σας κανει εντυπωσει αν απο το πουθενα εμφανιστει ο Σιζαρς με το οπλο ...

Επισης ειδα οτι η Σμουθι σχολιασε τον Τζιμπεϊ οποτε προβλεπω να τον κομματιαζει συντομα σε φαση "this attack was aiming for Jibey's heart and not the ship" με την Ναμι να μενει παγωτο γτ νομιζε οτι γλίτωσε το πλοιο απο την επιθεση αλλα τελικα την εφαγε ο Τζιμπευ...

Παντως εχω πεισει τον εαυτο μου οτι δεν θα την βγαλει ζωντανη απο αυτο το αρκ... θα ειναι η θυσια για την "νικη"

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#15548 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 08 February 2018 - 15:33

Δεν πεθαίνει ο Jinbe.

#15549 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 08 February 2018 - 18:05

Παντως το "snake man" μου κανει για μια μορφη που θα ειναι πολυ ευελικτη και γρηγορη και θα μπορει να κανει χτυπηματα με μεγαλη ευκολια.

image.jpg

#15550 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 08 February 2018 - 20:28

Άλλη 1 ώρα μάχης λοιπον. Αλλά 3 chapters θεωρω θα κρατήσει η μαχη. Στο επόμενο chapter λογικά θα χει το πάνω χέρι ο luffy και στο αμέσως επόμενο ο Kata θα δείξει σημάδια αντίδρασης και μετά στο τρίτο και τελευταίο λογικά θα χουμε την κατάληξη της μάχης στην οποία πιστεύω μας επιφυλάσσει μια έκπληξη ο oda. O τελευταίος διάλογος μου φάνηκε περίεργος κάτι ρώτησε ο luffy που δεν ξέρουμε i'll finish this, if you...και πιο πριν ο Κata είχε απαντήσει yes...
Επίσης το flashback με τον Rayleigh μ αρεσε είχε πολύ φάση η φάτσα του όταν βρήκε το φαγητό και μας έδειξε ότι ο luffy ήδη πριν την προπόνηση ήταν σε καλό επίπεδο στο observation απλά οπως είπε ο Rayleigh δεν το είχε συνειδητοποιησει ο ίδιος. Ίσως ο Garp που τον πετούσε στις ζούγκλες να χε παίξει ρόλο σε αυτo. Και όντως ήδη είχαμε κάποια hints γι αυτό.πχ όταν απέφυγε την επίθεση του crocodile που του είπε good eye, oταν βρήκε τον m3 ανάμεσα στα κέρινα ομοιώματα, όταν είδε oτι ο Mihawk θα του κόβε τα χέρια κλπ.
Μάλιστα εξαιρετικά ενδιαφέρον μου φάνηκε ο τελευταίος διάλογος που είπε ο luffy ότι κοιτάει τον χαρακτήρα του άλλου.. Λέτε να χει σχέση και με την ατάκα που δεν είπε ο luffy? (If you...)

Όσο για τον snakeman κι εγώ θεωρώ θα του δίνει περισσότερη ευελιξία, ίσως όχι τόση δύναμη όσο με τον boundman αλλά τόση όση χρειάζεται για να του βγει ένα καλό gatling gun..

2po6sfa_jpg.gif

#15551 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 08 February 2018 - 22:44

Αν η μετάφραση στο readms ειναι ok, εγώ καταλαβαίνω ότι η μάχη θα τελείωσει άμεσα.

Ο luffy του λεει "if, after this you still..." και ο kata απαντά "you ve already given your answer"... μετα ακολουθεί το this it  από luffy και yeah από kata.

Προφανώς θα έχουν δει και οι 2 πως καταληγει αυτό και κρίνοντας απο τις φάτσες καταλήγει με νίκη του luffy :P

Άλλη 1 ώρα μάχης λοιπον. Αλλά 3 chapters θεωρω θα κρατήσει η μαχη. Στο επόμενο chapter λογικά θα χει το πάνω χέρι ο luffy και στο αμέσως επόμενο ο Kata θα δείξει σημάδια αντίδρασης και μετά στο τρίτο και τελευταίο λογικά θα χουμε την κατάληξη της μάχης στην οποία πιστεύω μας επιφυλάσσει μια έκπληξη ο oda. O τελευταίος διάλογος μου φάνηκε περίεργος κάτι ρώτησε ο luffy που δεν ξέρουμε i'll finish this, if you...και πιο πριν ο Κata είχε απαντήσει yes...
Επίσης το flashback με τον Rayleigh μ αρεσε είχε πολύ φάση η φάτσα του όταν βρήκε το φαγητό και μας έδειξε ότι ο luffy ήδη πριν την προπόνηση ήταν σε καλό επίπεδο στο observation απλά οπως είπε ο Rayleigh δεν το είχε συνειδητοποιησει ο ίδιος. Ίσως ο Garp που τον πετούσε στις ζούγκλες να χε παίξει ρόλο σε αυτo. Και όντως ήδη είχαμε κάποια hints γι αυτό.πχ όταν απέφυγε την επίθεση του crocodile που του είπε good eye, oταν βρήκε τον m3 ανάμεσα στα κέρινα ομοιώματα, όταν είδε oτι ο Mihawk θα του κόβε τα χέρια κλπ.
Μάλιστα εξαιρετικά ενδιαφέρον μου φάνηκε ο τελευταίος διάλογος που είπε ο luffy ότι κοιτάει τον χαρακτήρα του άλλου.. Λέτε να χει σχέση και με την ατάκα που δεν είπε ο luffy? (If you...)

Όσο για τον snakeman κι εγώ θεωρώ θα του δίνει περισσότερη ευελιξία, ίσως όχι τόση δύναμη όσο με τον boundman αλλά τόση όση χρειάζεται για να του βγει ένα καλό gatling gun..

Posted Image

#15552 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 08 February 2018 - 23:59

Eγω φιλαράκι διάβασα αυτή τη μετάφραση
https://jaiminisbox.com
Αλλά τι να σου πω.. θα φανεί :-P Πάντως δεν μου κολλαει να τελειώσει νωρίτερα από την ώρα συνάντησης η μαχη

2po6sfa_jpg.gif

#15553 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 09 February 2018 - 10:50

Eγω φιλαράκι διάβασα αυτή τη μετάφραση
https://jaiminisbox.com

Να σαι καλα Zoro,ενας provider Που βγαζει την πεμπτη τα chapter επιτελους xD

header.jpg?t=1485907896

#15554 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 09 February 2018 - 14:39

Oσον αφορα το κεφαλαιο μου αρεσε, πως προχωρησε τον χρονο και που ειδαμε τον luffy να βελτιωνεται και αλλο απεναντι στον katakuri, εχω απορια να δω πως θα μοιζει η νεα μορφη του gear 4. Οσον αφορα τον Snack η παρουσιαση του μου φανηκε πολυ αδιαφορη ρε παιδι μου, το desing του δεν ειδαμε καν οπως και με τα αλλα παιδια της big mom που εδειξε, χαρακτηριστηκα του προσωπου του, δεν εδειξε τιποτα ενδιαφερον να κανει και γενικα δεν εκανε καποια αισθηση, ισως ο Οda θα με διαψευσει πανω σε αυτο και ελπιζω να διαψευσει και οσους λενε οτι το arc τελειωνει, δεν γινεται να παρουσιαζει τοσους νεους χαρακτηρες και το ολο το κυνηγητο περα απο το να ξεφυγουνε να μην χρησιμευσει σε τιποτα αλλο. Προσωπικα θα ηθελα να συμβει κατι μεγαλο με την big mom και να συνελθει και κινηθει λιγο πονηρα, να ανεβει λιγο ρε παιδι μου σαν yonko μου και να εχουμε και καμια μαχη sanji vs oven και snack, φτανει πια το κυνηγητουρι καιρος να το καταλαβει και ο Oda. Ελπιζω και η smoothie να κανει και αυτη κατι επιτελους, δεν γινιεται η staw hats να ειναι τοσο κωλοφαρδει και να μην ζορισουνε βια τα πραγματα.

Edited by GokussjGod, 09 February 2018 - 14:42.

#15555 AliceChan

AliceChan

超平和バスターズ UωU

• Members
  • 125 posts

Posted 09 February 2018 - 15:00

Αν γινουν ολα αυτα που ζητας θα ειμαστε στο arc για κανα 5μηνο ακομα και εχει ειδη αρχιση να κουραζει κατα την αποψη μου.συν τα break που κανει ο Oda καθε τρεις και λιγο.Αν οι μαχες αυτες γινουν λιγο "συμπικνομενα" τοτε δν εχω προβλημα να το κανει ο Oda.

320?cb=20161114052234