Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#15496 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 31 December 2017 - 04:59

Αυτό με την συμμαχία ήταν gag δεν ξανά αναφέρθηκε και ούτε πρόκειτε.

Αυτά που λέτε ίσχυαν πριν το arc, μετά το arc και κυρίως μετά το chapter δεν έχει κανένα αξίωμα η λέξη Yonko όταν τις σκάνε damage νουμπάδες. ΝΑΙ για Yonko οι Nami,Chopper,Brook είναι νουμπάδες.

ΑΝ και αυτό είναι μεγάλο αν, έχει χάσει το χέρι του ο Jinbe θα ξανά αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον το arc.

Τι είχα πει στοίχημα για το αν θα πέχει η Mom; Μπύρες; Πρόσφεστε και μπεργκεράκια μετά τα τελευταία chpater.

Θα πέσει και ας μην πέσει από τους sh's.

#15497 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 04 January 2018 - 01:57

Εγω πάντως εχω μεγαλη απορια να δω τι αντιδραση θα εχει με την τουρτα του Sanji.
Σιγουρα κατι που δε θα περιμενουμε με μια εξελιξη συγκλονιστικη στο τελος.(και αλλο flashback ισως?)

header.jpg?t=1485907896

#15498 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 04 January 2018 - 12:22

Συμφωνώ, μη ξεχναμε ότι όλη η ιστορια θα παιχτει με την τουρτα του σαντζι. Ο Σαντζι είναι σίγουρος οτι θα νικηθει η ΒΜ λόγω της τουρτας. Δειτε τι εγινε στον Μπεγκε όταν του εδωσε να δοκιμασει μια ελαχιστη ποσοτητα. Επεσε τεζα κι ονειρευοταν τον παραδεισο.

#15499 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 04 January 2018 - 14:11

Να πέσει Yonko από τούρτα...Ότι καλύτερο...

#15500 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 04 January 2018 - 14:34

Το μονο λιγο καλο που μπορω να βρω σε αυτο το σεναριο ειναι να φτιαξει τοσο καλη τουρτα ο Σαντζι που η μανα θα τους χαριστει για αυτη την φορα και θα τους αφησει να βγουν απο την επικρατεια της. Μετα βεβαια θα κυνηγηθουν οπως πρεπει να γινει.

Πολυ φλωρικο σεναριο παντως...

image.jpg

#15501 maarinos

maarinos

Anime Freak

• Members
  • 343 posts

Posted 04 January 2018 - 15:41

Άρα επιτέλους ο Sanji θα μάθει να  βάζει εξαιρέσεις ποία θηλυκά να σέβεται, και επιτέλους θα πλακώσει στης μπουνιές μερικά.

Νέος Κόσμος προσαρμόζεσαι...

#15502 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 04 January 2018 - 15:47

Να πέσει Yonko από τούρτα...Ότι καλύτερο...

διαβητης λεγεται, συμβαινει και στις καλυτερες οικογενιες δυστυχως.

Άρα επιτέλους ο Sanji θα μάθει να βάζει εξαιρέσεις ποία θηλυκά να σέβεται, και επιτέλους θα πλακώσει στης μπουνιές μερικά.

Νέος Κόσμος προσαρμόζεσαι...

οχι, βασικα το σχεδιο του ειναι να φτιαξει μια τοσο γλυκια τουρτα που ακομα και η big mom να λιποθυμισει, δεν εχει να κανει με τον ιπποτισμο του αλλα με το ποσο καλος μαγειρας ειναι, επειδη θελει να φτιαξει μια τουρτα που θα τρελανει απο την γευση ακομα και ενα ατομο που εφαγε στην διαρκεια της ζωης του απο τα καλυτερα γλυκα. Και παλι δεν θα της απλωσει χερι, ειναι ενα παραθυρακι στον κανονα του ιπποτισμου :P

#15503 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 05 January 2018 - 12:30

Εγώ εάν ήμουν Big Mom αφού δοκίμαζα την τούρτα  του Sanji θα ήθελα να τον κρατήσω στο πλήρωμα μου.

#15504 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 05 January 2018 - 14:02

Εγώ εάν ήμουν Big Mom αφού δοκίμαζα την τούρτα  του Sanji θα ήθελα να τον κρατήσω στο πλήρωμα μου.

ειχα μια τετοια σκεψη και στην αρχη η big mom του προτεινε να γινει μαγειρας του crew... θα δειξει, εγω θα ηθελα σε φαση κομικ ριλιφ μετα το arc να τον κυνηγαει το πληρωμα της big mom περιοδικα για να γινει μαγειρας κι αυτος να αρνειται

#15505 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 05 January 2018 - 16:42

Έχουμε chapter σήμερα ή έχει διάλειμμα λόγο πρωτοχρονιάς ή κάτι τέτοιο;

#15506 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 05 January 2018 - 17:59

Το early release της προηγούμενης βδομάδας είναι κανονικά το chapter αυτής, δεν θα έχει.

#15507 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 06 January 2018 - 17:33

Γενικα πολυ καλο... Μου αρεσε παρα πολυ που ολοι μαζι παιζουν αμυνα και που ειδαμε επιτελους κατι ουσιαστικο (δλδ τις ζημιες στο πλοιο)...

Ειμαι σιγουρος οτι η Ναμι θα κλεψει τον Δια... και οπως ειχα πει στην αρχη τον λατρευω... με το καπεκι του κ την φατσα του ... 

Το μονο που δεν εβγαλε νοημα ειναι οτι ο Προμηθεας επανηλθε τοσο γρηγορα.. θα επρεπε να ειχε βγει νοκ αουτ με το νερο που του πεταξε ο Τζιμπεϊ... 

Το πανελ με Ναμι να εκβιαζει Δια ειναι ολα τα λεφτα..Επιτελους η παλια καλη ναμι που δεν χανει καια ευκαιρια γυρω της.. Φαντασειτε την με τον Δια στο πλευρο της...

Προφανως η εικονα της ΒΜ πανω στο συννεφο-Δια παραπεμπει σε ντραγκον μπολ απο το οοποιο κ εμπνευστηκε ο Οντα XD

Edited by Zem@c, 06 January 2018 - 17:33.

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#15508 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 07 January 2018 - 13:28

Εάν κατάλαβα καλά ο Δίας και ο Προμηθέας είναι κομμάτι από το ίδιο το soul της Big Mom άρα δύσκολα θα το πάρει τον Δία η Nami.

#15509 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 07 January 2018 - 13:48

Από το φρούτο της υπάρχουν και τα 2 όταν πέσει θα πέσουν και αυτά, like sugar.

#15510 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 07 January 2018 - 15:20

Nαι αλλα μιλαμε για ψυχες... Ισως αυτο να ναι διαφορετικο.. Επιπλεον αν δεν πεσει η ΒΜ τοτε η Ναμι μπορει να κλεψει τον Δια.. Δυσκολο δεν λεω αλλα θα ταν τρομερο μπουστ

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."