Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#14971 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 02:54

Εγραψα για μια λογικη, αλλα δεν μου ειπες. Συμφωνεις οτι αυτη ειναι η λογικη που ακολουθειται στο One Piece? Αν ναι συμφωνεις και με εμενα. Αν οχι να τα ξαναπαρω απο την αρχη. Ναι σε απειλω... :P

H λογικη που περιγραφεις ειναι εξισου υπαρκτη στο One Piece με την προηγουμενη. Η μονη διαφορα ειναι οτι ερχεται σε αντιθεση με την πρωτη λογικη που περιεγραψα εγω στην συγκεκριμενη περιπτωση. Και η λογικη που περιγραφεις ειναι περισσοτερο pattern και οχι κατι σαν "σκελετος" οπως η πρωτη.

Θα συμφωνησω ομως οτι θα ηταν καλο για την συνεχεια του Manga να πεσει η ΒΜ. Μαζι σου εδω. Αυτο που λεω ειναι οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα με τα δεδομενα που υπαρχουν τωρα να κερδισει ο Λουφι εναν Yonkou. Αν δεν θελετε να το καταλαβετε ετσι, παρτε το αλλιως. Ο Φλαμινγκο που ηταν κατωτερος της ΒΜ σε δυναμη, επεσε με τεραστια δυσκολια απο τον Λουφι που ειχε μεγαλη βοηθεια απο τους υπολοιπους. Και σε αυτην την περιπτωση ο Λουφι οταν ηταν σε gear 4th ηταν δυνατοτερος του. Αντιθετη δηλαδη περιπτωση απο αυτη που ισχυει τωρα. Ο Λουφι δηλαδη και πιο αδυναμος και με λιγοτερη βοηθεια και η βοηθεια που εχει θεωρητικα μειονεκτει της βοηθειας που εχει η ΒΜ. Πως θα την κερδισει λοιπον με αυτα που εξηγω, μου λες; Μου λες αν το θεωρεις λογικο να χασει η μητερα; Ας ερθει βοηθεια να κερδισουν μαζι την ΒΜ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 10 Ιούνιος 2017 - 03:12

image.jpg

#14972 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 09:03

Λοιπον ας τα πάρουμε ένα-ένα.

Ποτε μα ποτε δεν εγινε κατι στο One Piece απλα για να γινει.

εχμμμ....για να σκεφτώ...θάνατος Ace?

Εσυ οπως και ο/η Scarlet D. πιστευετε οτι ηρθε η ωρα να πεσει ο πρωτος Yonkou. Ειτε διαβαζετε αλλο manga απο εμενα ειτε μιλαει η επιθυμια σας και οχι αυτο που πραγματικα ξερετε οτι θα γινει. Ποτε μα ποτε δεν εγινε κατι στο One Piece απλα για να γινει. Οχι τουλαχιστον σε περιπτωσεις μαχης. Νικησαν οι Strawhats τον Kuma? Οχι. Νικησαν τον Mihawk? Οχι. Νικησαν τον Aokiji? Οχι. Νικησαν οι SHs τον Kizaru? Οχι. Νικησε ο Λουφι τον Maggellan, τον Akainu και τοσους αλλους; Οχι. Επρεπε να τους κερδισει; Σαφως και επρεπε. I Mean, why not? Βρισκοντουσαν σε μειονεκτικη θεση και επρεπε ο αγαπημενος μας πρωταγωνιστης να λαμψει οπως τον γουσταρουμε καθε φορα που pwnαρει τους αντιπαλους. Το ιδιο και εδω. Μου λετε οτι επιτελους ηρθε η στιγμη να νικησει εναν Yonkou. Why not? Βρισκονται σε δυσκολη θεση και θα ηθελα να την μαμησει την Μανα. Οπως ομως δεν εγινε αυτο που επιθυμουσατε εσεις, εγω, ο οποιοσδηποτε το επιθυμουσε, απλα γιατι ηθελε να προχωρησει πιο γρηγορα το manga ή γιατι ηθελε να ανεβει το status του Λουφι (αυτο θελετε τωρα), ετσι και εδω δεν θα γινει αυτο που επιθυμειτε, αλλα αυτο που απαιτει η λογικη που ακολουθηθηκε μεχρι τωρα. Δηλαδη οτι ειναι να γινει θα γινει με απολυτη λογικη και χωρις να μειωνει τον τεραστιο τιτλο των Yonkou. Νικωντας λοιπον ο Λουφι με ενα νεο σχεδιο (οπως λετε) και χωρις να αλλαξουν τα δεδομενα (οπως λεω εγω), ο Λουφι θα κερδισει μια Bm δυνατοτερη, με περισσοτερους ακολουθους και δυνατοτερους ακολουθους. Και αυτο που δεν καταλαβαινετε ειναι οτι δεν μιλαμε (πια) για run and kill αλλα για μαχη μεχρι τελικης πτωσεως. Θα κερδισει δηλαδη το ποντικι την αρκουδα... Εντελως αντιθετο λοιπον στην μεχρι τωρα λογικη του OP που ολες οι νικες ηταν απολυτα δικαιολογημενες.

Όλα τα παραδειγματά σου είναι άστοχα.  Ούτε τη δύναμη είχε ο Luffy όυτε βρισκόταν κάνεις σε μειονεκτική θέση.

@Kenobi Δεν μπερδεψα τιποτα, αλλα εσυ δεν καταλαβες κατι που εχω επαναλαβει πολλες φορες. Ο Crocodile (οταν βρηκε την αδυναμι του ο Λουφι) οπως και ολοι οσοι παλεψαν και ηττηθηκαν απο τον Λουφι, ηταν παντα μα παντα πανω κατω στο επιπεδο του. Ο Λουφι πριν ανακαλυψει την αδυναμια του Crocodile ηταν για λυπηση σε μαχη μαζι του. Και οπως ηταν φυσικο εχανε. Γιατι; Γιατι ο Crocodile ηταν σε αλλο επιπεδο με τα μεχρι τοτε δεδομενα (δηλαδη πριν βρει την αδυναμια του ο Λουφι και την χρησιμοποιησει). Οταν ομως βρηκε την αδυναμια του νικησε, διοτι ο κροκοδειλος δεν ειχε τρομερη μυικη δυναμη για να αντιμετωπισει τον Λουφι. Η λογικη που υπηρξε σε αυτο το παραδειγμα, οπως και σε ολο το one piece. ειναι οτι ο Λουφι θα νικαει τους αντιπαλους του ΑΝ μπορει και ΑΝ οι συνθηκες (πες συμμαχια, πες αδυναμια αντιπαλου αν και δυνατοτερος-Enel, πες ασταθμητος παραγοντας Χ) του το επιτρεπουν. Η ΒΜ ομως ειναι στο επιπεδο του Yonkou. Δηλαδη και δυνατοτερη μυικα και με καλυτερο φρουτο (μεχρι τωρα ολα αυτα) απο τον Λουφι. Μπορει να σταθει δηλαδη σε μαχη ειτε εκμεταλευτει καποιος την αδυναμια της, ειτε οχι. Και εννοειται μοιραζεται τον ιδιο τιτλο με τον Wb που επιβιωσε απο δυο τρυπες και εδινε πονο μεχρι το τελος με αντιπαλους πολυ ανωτερους του Λουφι. O Crocodile χωρις το DF τοτε ηταν κοινος θνητος για τον Λουφι. Καμια σχεση λοιπον το παραδειγμα που εφερες με το συγκεκριμενο που συζηταμε. Οπως και το παραδειγμα με τον Flamingo. Ο φλαμινγκος ηταν στο επιπεδο του Λουφι οταν ο δευτερος εκανε το G4. Και μαλιστα ο πρωταγωνιστης μας ειχε απιστευτη βοηθεια για να τον κερδισει. Πως θεωρειτε οτι αμεσως μετα απο τοση βοηθεια για να νικησει εναν κατωτερο αντιπαλο απο την ΒΜ, θα κερδισει την γρια με λιγοτερη βοηθεια, ειναι αποριας αξιο.

Που έχω πει εγώ ότι θα πέσει η Big Mom? Δεν ξέρω αν θα πέσει η Big Mom. Θέλω να πέσει γιατι τη σιχαίνομαι ως χαρακτήρα αλλά δεν είπα ότι θα πέσει. ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ότι όταν θα πέφτουν οι yonkou το πλήρωμα θα είναι όλο μαζι για να ανεβαίνουν status ταυτόχρονα. Εγώ απαντώ στη λογική που σπαμμάρεις γιατί τη βρίσκω λάθος και απόλυτη. 

Λές οτι ο Crocodile επεσε λογική. Με φρύδια λογική έπεσε. Ποια αδυναμία και ποια φυσική δύναμη μου λες?  Aν ήταν αυτό το θέμα με τόσους haki users στον πόλεμο ο Crocodile θα έφευγε άκλαφτος. Έφυγε?

Όχι αντίθετα πάλεψε με Dofla, Akainu (μαζί με τους WB)  και με Jozu. Έφυγε από το πόλεμο σχετικά κύριος? Επίσης στη δικιά σου λόγική, αν κλέψουν το σπάθι του Mihawk, τέλος έχασε από το luffy. 

Εδώ ο Cracker με το 850m bounty χάνει από ένα ποτιστήρι και συνεχίζουμε να λέμε για επίπεδα δύναμης λες κα είναι δεν παίζουν ρόλο οι συνθήκες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenobi-sensei: 10 Ιούνιος 2017 - 09:04

#14973 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 12:26

Παιδια γιατι το συζητατε τοσο πολυ για το τι θα γινει μεχρι το τελος του arc ; Η διαφορα του με τα προηγουμενα ειναι ξεραμε οτι o luffy θα νικουσε τον αντιπαλο του καθενος λογω καποιων ενδειξεων ειτε αυτο προκειται για oργη με μικρο power up για τους πολυ αδυναμους ανταγανιστες σε σχεση με οσους ακουλουθησανε , ειτε για αδυναμια του αντιπαλου , ειτε για πλεονεκτημα του σωματος εναντι στην ικανοτητα του αντιπαλου , ειτε τα gears , ειτε συνδιασμος αυτων , ειτε δυναμωση μεσω timeskip , ειτε μικρη βοηθεια απο στον doflamingo με τον law ( οι υπολοιποι συμμαχοι δεν λεω οτι δεν βοηθησαν μα δεν του κανανε ζημια ) ενω τωρα εχουμε ενα εχθρο επιπεδα πιο πανω απο των luffy..Απο την αρχη του arc τα μονα απολυτα δεδομενα ηταν οτι θα παρουνε πισω τον sanji και οτι θα κλεψουν τα poneglyph , ενω ακομα ο oba δεν μας εχει δειξει που το πηγαινει. Επειδη ο ενας βγηκε σωστος που ειπε οτι δεν θα την πετυχουνε οι ρουκετες την big mom και οτι η συμμαχια θα βρεθει  σε δυσκολη θεση δεν παει να πει οτι δεν μπορουνε να αλλαξουνε τα πραγματα ανα πασα στιγμη.Ξανα λεω ο oba ειναι αποβλεπτως και ιδιαιτερα εδω που ξερουμε μονο χοντρικα τι θα γινει δηλαδη οτι θα πεσει  με καποιον τροπο η big mom η οτι θα παθει τετοια ζημια που θα εχει ως αποτελεσμα την μετεπειτα πτωση της. Και κατι που δεν μου αρεσει ειναι οτι οι περισσοτεροι αγνοειται το ΤΑΜAΤΕΒΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ.Οπως και με τnν big mom, που δεν πιστευω να μπηκε μονo και μονο για να αυξηθει η φημη των straw hats, ετσι και η βομβα δεν μπηκε καθολου τυχαια, με τον εναν η τον αλλο τροπο καπιια στιγμη θα εκραγει και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μια μεγαλη εκρηξη που θα κανει μεγαλη καταστροφη στο νησι και ισως οταν το μαθουνε αυτο οι marines τοτε θα πανε ενα ταξιδακι εκει , μου φαινετε βολικο να ερθουνε ετσι στο ακυρο αυτη την στιγμη. Απλα αφηστε την ιστορια να προχωρησει αρκετα ωστε να εχομε πιο ξεκαθαρη εικονα του τι θα γινει και με τι τροπo, τωρα οτι παραπανω και να πουμε θα ειναι μονο εικασιες και πανω κατω τα ιδια με πιο πριν.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GokussjGod: 10 Ιούνιος 2017 - 12:44

#14974 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 12:40

Λοιπον ας τα πάρουμε ένα-ένα.

1.εχμμμ....για να σκεφτώ...θάνατος Ace?

2.Όλα τα παραδειγματά σου είναι άστοχα.  Ούτε τη δύναμη είχε ο Luffy όυτε βρισκόταν κάνεις σε μειονεκτική θέση.

3.Που έχω πει εγώ ότι θα πέσει η Big Mom? Δεν ξέρω αν θα πέσει η Big Mom. Θέλω να πέσει γιατι τη σιχαίνομαι ως χαρακτήρα αλλά δεν είπα ότι θα πέσει. ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ότι όταν θα πέφτουν οι yonkou το πλήρωμα θα είναι όλο μαζι για να ανεβαίνουν status ταυτόχρονα. Εγώ απαντώ στη λογική που σπαμμάρεις γιατί τη βρίσκω λάθος και απόλυτη. 

4.Λές οτι ο Crocodile επεσε λογική. Με φρύδια λογική έπεσε. Ποια αδυναμία και ποια φυσική δύναμη μου λες?  Aν ήταν αυτό το θέμα με τόσους haki users στον πόλεμο ο Crocodile θα έφευγε άκλαφτος. Έφυγε?

Όχι αντίθετα πάλεψε με Dofla, Akainu (μαζί με τους WB)  και με Jozu. Έφυγε από το πόλεμο σχετικά κύριος? Επίσης στη δικιά σου λόγική, αν κλέψουν το σπάθι του Mihawk, τέλος έχασε από το luffy. 

5.Εδώ ο Cracker με το 850m bounty χάνει από ένα ποτιστήρι και συνεχίζουμε να λέμε για επίπεδα δύναμης λες κα είναι δεν παίζουν ρόλο οι συνθήκες.

1. Εχχμμ... για να σκεφτω... εκοψες την επομενη προταση;

2. Ουτε η ΒΜ βρισκεται σε μειονεκτικη θεση, ουτε ο Λουφι εχει την δυναμη για να την νικησει. Αυτην την στιγμη θελετε να νικησει ο ΛΟυφι χωρις να εχει ουτε ενα πλεονεκτημα.

3. Η λογικη που σπαμαρω υπαρχει οντως. Ποτε δεν κερδισε ο ΛΟυφι απλα για να κερδισει ενα πολυ δυνατοτερο αντιπαλο. Ποτε.Αν τον κερδιζε τοτε θα ειχε πλεονεκτημα με καποιον τροπο.

4. Εσυ δηλαδη στην μαχη με τον Luffy ειδες οτι ο Crocodile ειχε κατι ξεχωριστο στην μυικη δυναμη; Οτι με το που εχασε το πλεονεκτημα του που ηταν το DF δεν εριξε ουτε μια γροθια αλλα συνεχισε να χρησιμοποιει το φρουτο του δεν σου λεει κατι; Ειχε ξεκαθαρο πλεονεκτημα ο Λουφι οταν βρηκε την αδυναμια του.

5. Ο Κρακερ ναι μεν επεσε με την μεγαλυτερη δυσκολια που εχει πεσει ενας αντιπαλος του Λουφι μεχρι τωρα, αλλα ηταν κοντα στο επιπεδο του Λουφι. Ξανα, εχω δικιο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 10 Ιούνιος 2017 - 12:43

image.jpg

#14975 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 13:35

2. Ουτε η ΒΜ βρισκεται σε μειονεκτικη θεση, ουτε ο Λουφι εχει την δυναμη για να την νικησει. Αυτην την στιγμη θελετε να νικησει ο ΛΟυφι χωρις να εχει ουτε ενα πλεονεκτημα.

Γενικά πιστεύω ότι ο Luffy θα νικήσει τους yonkou μόνος του γιατί το είπε ο ίδιος παλιότερα.

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, δεν πιστεύω ότι μπορεί να νικήσει. Δεν ξέρω και τι θα γίνει βέβαια.  Δεν εχουμε δει τι γινεται με τους Vismoke και επισης θελω να δω και το Sanji να κανει κατι αξιολογο και εξυπνο οπως στο Ennies Lobby.

Τωρα βρισκόμαστε στο despair #2 του arc. Το ιδιο despair είχα και με το bridcage, και με το luffy vs croc round 2 και στο ennies lobby κοκ. Γνωστή συνταγή του Oda.

Τώρα σχετικά με το Croc όχι δεν φαίνοταν εύκολο ΟΥΤΕ ευικτό. Ήταν τέρμα δύσκολο. Ο Croc δεν ήταν καν στο επιπεδο του Luffy. Ηταν πολύ ανώτερος απλά φάνηκε cocky και ειχε το μυαλό του αλλου. 

Η διαφορά τους φάνηκε στη Marineford. Και στο marineford υπήρχαν haki users κλπ. Από τα μεγαλύτερα σφάλματα  του Oda αν θέλεις αυτή νίκη. 

Οσο για τον Ace, ολη η εξελιξη (μαχη με Aokiji, Akainu κλπ) ήταν ένα φιάσκο. Ο Ace απλά έπρεπε να πεθάνει lol.

#14976 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 14:46

Εγραψα για μια λογικη, αλλα δεν μου ειπες. Συμφωνεις οτι αυτη ειναι η λογικη που ακολουθειται στο One Piece? Αν ναι συμφωνεις και με εμενα. Αν οχι να τα ξαναπαρω απο την αρχη. Ναι σε απειλω... :P

H λογικη που περιγραφεις ειναι εξισου υπαρκτη στο One Piece με την προηγουμενη. Η μονη διαφορα ειναι οτι ερχεται σε αντιθεση με την πρωτη λογικη που περιεγραψα εγω στην συγκεκριμενη περιπτωση. Και η λογικη που περιγραφεις ειναι περισσοτερο pattern και οχι κατι σαν "σκελετος" οπως η πρωτη.

Θα συμφωνησω ομως οτι θα ηταν καλο για την συνεχεια του Manga να πεσει η ΒΜ. Μαζι σου εδω. Αυτο που λεω ειναι οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα με τα δεδομενα που υπαρχουν τωρα να κερδισει ο Λουφι εναν Yonkou. Αν δεν θελετε να το καταλαβετε ετσι, παρτε το αλλιως. Ο Φλαμινγκο που ηταν κατωτερος της ΒΜ σε δυναμη, επεσε με τεραστια δυσκολια απο τον Λουφι που ειχε μεγαλη βοηθεια απο τους υπολοιπους. Και σε αυτην την περιπτωση ο Λουφι οταν ηταν σε gear 4th ηταν δυνατοτερος του. Αντιθετη δηλαδη περιπτωση απο αυτη που ισχυει τωρα. Ο Λουφι δηλαδη και πιο αδυναμος και με λιγοτερη βοηθεια και η βοηθεια που εχει θεωρητικα μειονεκτει της βοηθειας που εχει η ΒΜ. Πως θα την κερδισει λοιπον με αυτα που εξηγω, μου λες; Μου λες αν το θεωρεις λογικο να χασει η μητερα; Ας ερθει βοηθεια να κερδισουν μαζι την ΒΜ.

Αρχικά να πω ότι εγώ δεν θέλω να πέσει η BM σε αυτό το arc γιατί ούτε εγώ βλέπω τρόπο με τα allies, αλλά το pattern που ακολουθεί σε αυτό το arc o Oda αυτό δείχνει.

Διαφωνώ με την λογική σου ο Enel ήταν πολύ δυνατός για την χρονική στιγμή της ιστορίας και ο Luffy τον κέρδισε βρίσκοντας έξυπνα μια αδυναμία, ο Lucci ήταν πολύ πιο δυνατός και με asspull ο Luffy τον κέρδισε, ένα από τα 2 θα γίνει λογικά και σε αυτό το arc ή και τα 2 για να πέσει.

Εγώ πάντως το μόνο σενάριο που έχω στο μυαλό μου για το να πέσει η Bm είναι σε κανένα τρελό rage να φάει πρώτα τους δικούς της και να φάει από εκεί κάποιο damage και μετά αποδυναμωμένη να την κερδίσουν.

@Kenobi Μόνος θα κερδίσει λογικά μόνο τον bb.BM-Kaidou θα πέσουν με συμμαχία και τον Shanks δεν νομίζω να τον ρίξει.
Από την dressrossa μπήκαμε στα tag fight σπάνια πλέον θα πέφτει κάποιος σε 1 vs 1.

#14977 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 15:10

@Kenobi Μόνος θα κερδίσει λογικά μόνο τον bb.BM-Kaidou θα πέσουν με συμμαχία και τον Shanks δεν νομίζω να τον ρίξει.
Από την dressrossa μπήκαμε στα tag fight σπάνια πλέον θα πέφτει κάποιος σε 1 vs 1.

Δε το νομιζω. O Dofla επεσε 1vs1 στο τέλος. Γενικά λίγο lame αν γίνει αυτό πάντως.

#14978 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 15:11

Luccy πολυ κοντα στο επιπεδο του Λουφι, Enel η φυσικη αδυναμια του ο Λουφι, Κροκοδειλος στο τοτε arc χωρις το DF ηταν πιο αδυναμος απο τον Λουφι. Απολυτη λογικη και στις 3 μαχες. Σε αυτη που θα γινει, αν γινει, με την ΒΜ δεν βρισκω καμια λογικη σε ενδεχομενη νικη του Λουφι.

Τελος παντων. Ο χρονος θα δειξει. Εγω θα εβαζα και στοιχημα αν θελετε οτι δεν θα κερδισει ο Λουφι με τα τωρινα δεδομενα. Ειναι απο τις λιγες φορες που ειμαι τοσο σιγουρος για το One Piece.

Ακυρο, αλλα μονο εγω θεωρω πιθανη μια ενδεχομενη θυσια του Judge?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 10 Ιούνιος 2017 - 15:16

image.jpg

#14979 John1998

John1998

JohnTrelakos

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 15:15

Λίγο χλωμό το βρίσκω να πέσει η mom από τώρα, η λογική λέει ότι πρώτα θα τελειώνουν με τον kaido που είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε όλη η συμμαχία.Εκτός άμα το πάει κατευθείαν για τον μεγάλο πόλεμο που χε μιλήσει ο Όντα

#14980 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 15:20

Παιζει ο Λοουφυ να ζητησει βοηθεια απο τους συμμαχους που εκανε στο ντρεςροζα αρκ; να δκαδουν ολοι μαζι κ να γινει πανικος ;

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14981 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 15:30

Γιατι οχι; Αν γινει κατι τετοιο τοτε ο Λουφι θα αποκτησει δυο πλεονεκτηματα. Οχι μονο θα εχει αριθμητικο πλεονεκτημα, αλλα και οι συμμαχοι που θα εχει ισως θα ειναι δυνατοτεροι ή εστω αρκετοι για να τα βαλουν με αυτους της ΒΜ. Απο εκει και περα, καλη τυχη στον Λουφι που θα τα βαλει με την ΒΜ...

Αυτην την στιγμη χανει σε ολους τους τομεις ο δικος μας και δεν εχει κανενα πλεονεκτημα εναντι της ΒΜ.

image.jpg

#14982 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 16:10

Επισης μαλλον μαθαμε οτι με κανιβαλισμο το φρουτο περναει απο τον εναν ανθρωπο στον αλλον... ή πχ. Αν βας την καρδια του αλλου μιας κ ο ασπρογενης φαινοταν αθικτος ...

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14983 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 16:13

Επισης μαλλον μαθαμε οτι με κανιβαλισμο το φρουτο περναει απο τον εναν ανθρωπο στον αλλον... ή πχ. Αν βας την καρδια του αλλου μιας κ ο ασπρογενης φαινοταν αθικτος ...

αν και εχω μια εντυπωση οτι η καρδια του whitebeard δεν υπηρχε πια λογω των τρυπων που του εσκασε ο akainu XD

#14984 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 19:14

Νομίζω οτι το να πεσει η ΒΜ τωρα απο Λουφυ και Καπονε είναι σεναριο επιστημονικής φαντασίας. Ειλικρινα ετσι όπως το χει φτιαξει θα παιξει κατι απρόβλεπτο γιατί πρεπει να γλυτώσουν οι SHs.  Ενδεχομενο να σκασουν οι γίγαντες στο νησι της τωρα και να κανουν τον απιστευτο χαμό ετσι ωστε να ξεφυγει ο Λουφυ και η παρεα του είναι λιγότερο επιστημονικης φαντασίας. Θα το εβαζα στις πιθανοτητες αν και πιστευω ότι κατι θα παιχτεί εν τέλη απο τα εσω. Σκεψου ότι ολοι γνωρίζουν για το Παρτυ της ΒΜ προφανως και οι Γίγαντες. Ο αντίλογος είναι βεβαια ότι ισως να μη το ρισκαραν να της επιτεθουν σε μια τετοια φαση όπου ξερουν οτι θα είναι όλα τα μεγαλα κεφαλια μαζεμενα. Απττην αλλη μπορει να περιμενουν κατι τετοιο θελοντας να εκδικηθουν όλο το crew της. Όπως και να χει παντως δε νομιζω να χουν ξεχασει οι Γίγαντες όλα αυτα που συνεβησαν, το πληρωμα του Harjudin θα είναι ηδη υπ' ατμον για μελλοντικη εκδικητικη μαχη με ΒΜ.

Συμφωνω στο ότι δε μπορουμε να συγκρινουμε μαχες Λουφυ-Crocodile και Ενελ, με Λουφυ-ΒΜ. Απλά γιατι η ΒΜ και χωρις το φρουτο της τους έχει όλους για την πλακα της. Αυτη την εντυπωση δίνει. Και βαλε το soul eater fruit επιπλεον.  Εχει την απιστευτη δυναμη και είναι τρομερα ανθεκτικη με ανεξηγητο τρόπο.. Απέκρουσε ΚΑΙ έσπασε το σπαθι του αρχηγου των Γιγαντων με ενα γυμνο χερι χωρις καν χάκι, στα 5 της.. και τον σκότωσε με μια κίνηση... ε οκ...

O Judge και οι υπολοι Vinsmokes πιστευω θα μπουν στο παιχνιδι, απλα πρεπει να δικαιολογηθει καπως η σταση του... κλαιει και οδύρεται αλλα όλη αυτη η απογνωση θα πρεπει να γίνει θυμος και αντεπιθεση, θα παιξει ρόλο στη μαχη αλλα χλωμο να είναι καθοριστικού ρόλου.. θα το δούμε.  Παντως παιζει να αλλαξει σταση γενικότερα όταν δει το Sanji να βγαίνει all out και να θεριζει.  Πιστευω ότι ακόμα δεν εχουμε δει τις ικανοτητες του Sanji σ'αυτο το αρκ, μονο γευση .

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 8tails: 10 Ιούνιος 2017 - 19:20

#14985 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 20:20

Δεν μπορεί να φωνάξει τους συμμάχους ο Luffy χρειάστηκαν ολόκληρο πλάνο για να έχουν 5 δεύτερα λέτε να βρούνε χρόνο να πάρουν τηλεφωνάκι; 

@kaido εγώ με τον lucci διαφωνώ υπήρχε μεγάλη διαφορά δύναμης πριν το asspull με τα gears,και με τον enel πριν πάει ο luffy να παλέψει φαινόταν η διαφορά του όπως φαίνεται τώρα τις bm κανείς δεν τον ακούμπαγε,τίποτα δεν τον έβλαπτε κλπ 
Κάτι παρόμοιο θα γίνει και εδώ.