Με ενα χαρακιρι μπορεις να γλυτωσεις την οικογενεια σου απο την ντροπη.
Ο Sanji μαλλον ειχε ψυχολογησει την Pudding και της εκανε κοπλιμεντο επι τουτου. Δεν μου το βγαζει κανεις απο το μυαλο μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο...
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2017 - 17:15
Ο Sanji μαλλον ειχε ψυχολογησει την Pudding και της εκανε κοπλιμεντο επι τουτου. Δεν μου το βγαζει κανεις απο το μυαλο μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο...
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2017 - 18:01
O Sanji εχει αποδειξει οτι μπορει να ψυχολογησει στα πολυ ενδοτερα στρωματα τα θηλυκα.. ειδε το τριτο ματι της και ειδε πραγματικα μεσα απο αυτο μεσα στη Pudding είδε οτι ειναι καλη κατα βαθος. Δεν υποκριθηκε, αυτο που ειπε ηταν αυτο που πιστευε. Τοσο που ξαφνιαστηκε γιατι δεν το περιμενε .. θα δειξει στα επομενα τελικα τι ισχυει
Ο Λουφυ πως σκατα βρεθηκε μεσα στην τουρτα θα μου πει καποιος;; απο τη μια τρεχουν να προλαβουν, απτην αλλη είναι μεσα στην τουρτα...
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2017 - 18:09
O Sanji εχει αποδειξει οτι μπορει να ψυχολογησει στα πολυ ενδοτερα στρωματα τα θηλυκα.. ειδε το τριτο ματι της και ειδε πραγματικα μεσα απο αυτο μεσα στη Pudding είδε οτι ειναι καλη κατα βαθος. Δεν υποκριθηκε, αυτο που ειπε ηταν αυτο που πιστευε. Τοσο που ξαφνιαστηκε γιατι δεν το περιμενε .. θα δειξει στα επομενα τελικα τι ισχυει
Ο Λουφυ πως σκατα βρεθηκε μεσα στην τουρτα θα μου πει καποιος;; απο τη μια τρεχουν να προλαβουν, απτην αλλη είναι μεσα στην τουρτα...
Έχουν μαζί τους την τύπισσα που μεταφέρετε μέσα από καθρέφτες. Οπότε λογικά κάποιος καθρέφτης θα υπήρχε και σκάσανε μύτη από το πουθενά
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2017 - 22:17
Ίσως το observation haki του Sanji να είναι τόσο καλό που να διαβάζει τις γυναίκες ακούγοντας τους παλμούς των καρδιών τους.
Με τόσα βάσανα που πέρασε στο time skip o Sanji δεν ξαφνιάζομαι που το Observation haki του είναι ισάξιο του dogtooth.
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2017 - 23:49
Τι εχουν να πουν ολοι αυτοι οι καταστροφολογοι που την ελεγαν στον Zemac?
Πολυ καλο.... υπερβολικα καλη ανατροπη και εντελως αναπαντεχη.... Παιζει αυτο π εκανε ο Λουφφυ να ειναι το mirage tempo της Ναμι?
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2017 - 00:35
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2017 - 12:07
http://readms.net/r/one_piece/863/4193/1
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 20 Απρίλιος 2017 - 12:21
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2017 - 14:38
Jinbe ο μπαμπας σας!
Ποσο badass σε αυτο το chap, ποσο;
ps: Yohohohoho
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2017 - 20:09
Εξαιρετικοτατο. Ειδικα στο τελος που οχι απλα την εσκισε.. αλλα την εκανε θρυψαλα, γελασα παρα πολυ!
Δυστυχως ολοι ξερουμε οτι με τις φωνες της η Μπιγκ μαμ θα σπασει ολους τους καθρεφτες.. απορω πως θα φυγουν...
Ισως ο Σαντζι μας εκανε σποιλερ: ολα θα τελειωσουν σε λιγα δευτερολεπτα.. και γιατι οχι... αυτοκρατορας ξε- αυτοκρατορας, οπως ειπε ο Ζορο: Εδω ειναι ο νεος κοσμος... ενα λαθος θα σου στοιχισει την ζωη...
Και σαν αυτοκρατορας η Μαμ δεν μου γεμισε το ματι ποτε... αντε ξουτ να παιρνουν αλλοι σειρα
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2017 - 21:07
εκε που βριζουν το cc και κλαιει στεναχωρηθηκα. Λετε να δουμε καποιο change of heart?
Καλα Jinbe τα respect μου. Πρεπει να μπει και μαλλον δε θα πεθανει και βλακειες. Έκανε δήλωσει Straw hat.
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2017 - 21:33
Και σαν αυτοκρατορας η Μαμ δεν μου γεμισε το ματι ποτε... αντε ξουτ να παιρνουν αλλοι σειρα
Αυτό το τελευταίο ο Oda δεν έπρεπε να το αφήσει ποτέ να συμβεί. Ποτέ. Είναι το μεγαλύτερο μου παράπονο με την σειρά μετά το timeskip. Όταν φτάνουμε σε Yonko και υπάρχουν τέτοιου είδους σχόλια (εδώ και αλλού) τότε καταλαβαίνεις πόσο άσχημα έχει χειριστεί τους Yonko και τα πληρώματά τους. Το hype μου για τους yonko είναι μηδέν αυτήν την στιγμή, και δεν περίμενα ποτέ από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν σαν concept να φτάσουμε εδώ.
Anyway, καλό τσάπτερ γενικά. Δεν μου αρέσει το πόσο εύκολα έχουν γίνει όλα, αλλά υποθέτω οι Strawhats είχαν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.
Δεν μου άρεσε καθόλου η φάση με τον Sanji και την Pudding στο προηγούμενο τσάπτερ. Είναι το μόνο πράγμα σε όλο το O.P. που θεωρώ ότι ο Oda το έβγαλε "out of his ass" που λέμε. Plot convenience του κερατά. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη για τις ανασφάλειες της Pudding, δεν υπήρχε καθόλου setup σχετικά με αυτό, τίποτα. Η Pudding είχε φανεί πιστή και αδίσταχτη και αυτό ήταν... meh. Ούτε πρόκειται ο Sanji να βελτιωθεί σαν χαρακτήρας, αντίθετα τον μείωσε η όλη φάση, καθώς φάνηκε ότι ο Mr Prince δεν είχε σχεδιάσει ΤΙΠΟΤΑ.
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2017 - 22:07
@Osama Bin Laden
Ο Oda πιστεύω προσπαθεί να βρει μια ισορροπία μεταξύ τούμπανων πληρωμάτων και πως θα νικήσουν οι straw hats. Και εγώ ομολογώ δε του πολυβγαίνει μέχρι τώρα ΑΛΛΑ ο marco και οι άλλοι τι κάνανε στον πόλεμο για να φοβόμαστε τώρα τον dogtooth? Τι έκανε ο Jack? Βλέπει κάποιο μέλος από του bb και φοβάσαι? Το μόνο θέμα είναι οτι σε hypeare γιατι τους φοβούνται οι sichibukai αλλίως δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο.
Εκεί που είναι αδικαιολόγητος είναι πως έχει να αναπτυχθούν πάρα πολύ κάποιοι χαρακτήρες (Usopp, Zoro, Brooke) ενώ Robin, Sanji κλπ δεν κάνουν τίποτα. Για να σας θυμίσω κάτι. H Robin έχει να κάνει 1 vs 1 από το Skypiea. Ο Sanji να νικήσει σοβαρό αντίπαλο από το Ennies Lobby. Θα μου πείτε γιατί οι άλλοι έχουν παλέψει? H Nami βοήθησε σε top member yonkou (Cracker), ο Chopper αποδεικνύεται κομβικός γιατί έπιασε τη Brulee. Ο Brooke είναι ο MVP του arc μέχρι τώρα. Ο Franky είναι op με το general που ο oda το γελοιοποιεί για να μη φανεί η ανωτερότητα του. Ο Zoro δεν έχει αντίπαλο 3 arc τώρα.
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2017 - 10:59
Πολυ καλο το νεο κεφαλαιο. Ο jimbei και brook εγραψαν ,ο luffy ειχε μια αρκετα καλη ιδεα αν και ειχε την εμpνευση να φανερωθει, αν και μαλλον το εκανε για να δρασει ο brook , μαθαμε και τη φρουτα ειχανε h big mom και ο katakuri... δεν μου φαινεται περιεργο που ολα εξελισονται ευκολα αφου υπηρχε σχεδιο κατω απο την μυτη της big mom , και ειλικρινα θελω αυτη η κ@λ@γρια να πεσει , της αξιζει τετοια σκατοψυχη που ειναι. To σκηνικο με την puding στο προηγουμενο κεφαλαιο με εκανε να την λυπηθω , θεωρω οτι ο oda εκανε την ανατροπη και ηθελε να δειξει οτι δεν παντα καποιος αυτο που φαινεται αλλα αυτα που εχει περασει παιζουν μεγαλο ρολο στην ψυχολογια του , η ιστορια της μου φανηκε ικανοποιητικη.Και συμφωνω οτι την rodin , τον sanji και τον zoro δεν τους εχει χειριστει καλα και θα ηθελα να το αλλαξει αυτο στο wano arc ,
ειδικα η rodin παρα ειναι γαστρα και μεον sanji θα προτιμουσα εστω και στο τελος αυτου το arc να ανυψωθει λιγο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GokussjGod: 21 Απρίλιος 2017 - 19:50
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2017 - 19:04
Γεια σας αλανια. Πηραμε αδειουλα μετα απο 100 μερες και βρισκω ευκαιρια να γραψω.
Γνωμη μου ειναι οτι εχει εξελιχθει ωραια η πλοκη. Συμφωνω με αυτο που λετε οτι ο Oda φταιει που δεν μας γεμιζει το ματι η Big Mam αλλα μην βιαζεστε. Πλεον βρεθηκε τροπος οι Strawhats να ξεφυγουν χωρις να νικησουν τη big Mam και χωρις να κινδυνευει ο Zeff. Με την δυναμη της Pudding. Στοιχηματιζω με καποιο τροπο θα χρησιμοποιηθει η δυναμη της ωστε να ξεχαστει απο την μνημη της Big Mam ο Zeff. Eπισης πιστευω ο Jinbe θα φαει βρωμοξυλο σ αυτο το arc. Αυτο το flashback με τον Alladin και την υποσχεση που δωσαν μεταξυ τους να βρεθουν ζωντανοι και οι δυο ηταν προοικονομια οτι θα κινδυνεψει πολυ η ζωη του Jinbe τουλαχιστον και παιζει ο ιδιος να κανει κατι αυτοκτονικο για να σωσει τον Luffy. Επισης πιστευω γρηγορα η Big Mam και το crew της θα παρουν τον ελεγχο του παρτυ ξανα, θα αποτυχει το σχεδιο του Bege και αυτο που θα επαναφερει παλι τους SHs στο παιχνιδι θα ναι το tamatebako box. Το ερωτημα ειναι πως θα αντιδρασουν οι Germa
Oσον αφορα τον Dogtooth πιστευω θα ναι ο τεραστιος μπελας στην προσπαθεια τους να ξεφυγουν. Θα ειναι επιτυχια να φαει hit.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 22 Απρίλιος 2017 - 19:04
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2017 - 22:55
Γεια σας αλανια. Πηραμε αδειουλα μετα απο 100 μερες και βρισκω ευκαιρια να γραψω.
Γνωμη μου ειναι οτι εχει εξελιχθει ωραια η πλοκη. Συμφωνω με αυτο που λετε οτι ο Oda φταιει που δεν μας γεμιζει το ματι η Big Mam αλλα μην βιαζεστε. Πλεον βρεθηκε τροπος οι Strawhats να ξεφυγουν χωρις να νικησουν τη big Mam και χωρις να κινδυνευει ο Zeff. Με την δυναμη της Pudding. Στοιχηματιζω με καποιο τροπο θα χρησιμοποιηθει η δυναμη της ωστε να ξεχαστει απο την μνημη της Big Mam ο Zeff. Eπισης πιστευω ο Jinbe θα φαει βρωμοξυλο σ αυτο το arc. Αυτο το flashback με τον Alladin και την υποσχεση που δωσαν μεταξυ τους να βρεθουν ζωντανοι και οι δυο ηταν προοικονομια οτι θα κινδυνεψει πολυ η ζωη του Jinbe τουλαχιστον και παιζει ο ιδιος να κανει κατι αυτοκτονικο για να σωσει τον Luffy. Επισης πιστευω γρηγορα η Big Mam και το crew της θα παρουν τον ελεγχο του παρτυ ξανα, θα αποτυχει το σχεδιο του Bege και αυτο που θα επαναφερει παλι τους SHs στο παιχνιδι θα ναι το tamatebako box. Το ερωτημα ειναι πως θα αντιδρασουν οι Germa
Oσον αφορα τον Dogtooth πιστευω θα ναι ο τεραστιος μπελας στην προσπαθεια τους να ξεφυγουν. Θα ειναι επιτυχια να φαει hit.
Αυτο το αρκ ή θα τελειωσει πολυ γρηγορα ή σε ενα χρονο.... λομιζω οτι εχουμε περασει την μεση κατα πολυ αρα θα τελειωσει γρηγορα...
Πιστευω οτι ο τζιμπεϊ / Παντινγκ θα πεθανουν απο τους πυραυλους δηλητηριου σε φαση αυτοθυσιας για να σωσουν εναν SH