Πεστα ρε φιλε ουτε εγω το μπορω αυτο το πραγμα με το που το ειδα μου ηρθε πραγματικα να βαρεσω τον sanji δηλαδη δεν μπορει να σοβαρευτει λιγο επιτελους κανονικα θα πρεπει να καταπολεμησει αυτην την αδυναμια του και να μην την δειχνει τοσο ευκολα και δεν μου φανηκε τιποτα αστειο απο την στιγμη που γνωριζω οτι η pudding τον κοροιδευει καταμουτρα. Εδω ο ussop τωρα πια δεν ειναι τοσο χεστης οπως παλια.Γενικα ο Οda εχει ακομα τον sanji μειωμενο αντε να δουμε ποτε θα τον δικαιωσει. Επισης η Βig Mom δεν παει καθολου καλα το ατομο πως λυσαει ετσι που απλα καποιος ρωτησε για την σχεση της με την Caramel φαντασου δηλαδη τι θα γινει με την τρελαμενη παλιογρια αν της σκισουν την φωτογραφια + το tamatebako θα ειναι αφρισμενη και θα γινει της πουτανας το καγκελο !
Α και δεν σας ειπα το καλυτερο... ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ BRΕAK !!! Γιατι την μεθαεπομενη εβδομα εχουνε στην Ιαπωνια την γιορτη golden week.
Άποψη μου είναι ότι με αυτόν τον ακραίο τρόπο ο Oda θέλει να δείξει πόσο σημαντική είναι η φωτογραφία και ότι θα παίξει κάποιο ρόλο. Τον τύπο που απλά ρώτησε για την φωτογραφία τον εξουδετέρωσε μα Haki, έβγαζε αφρούς και έπεσε κάτω. Οπότε όπως το λες θα γίνει χαμός.
Ελπίζω αυτός το γάμος να είναι καλύτερος από τον κόκκινο γάμο του game of thrones
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 01 Απρίλιος 2017 - 12:55