Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#14716 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 02 March 2017 - 11:28

Οκ, δεν έχω λόγια. Fucking έπος. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι θα συμβεί και πως και πραγματικά το λατρεύω αυτό. God, επιτέλους, μετά από πολύ καιρό, θα περιμένω πάλι κάθε Πέμπτη με ανυπομονησία.

Από τον καιρό του Marineford έχω να hypαριστώ τόσο με την σειρά. Oda, το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να παραδώσεις. Έχασες το mojo σου για λίγο, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις πάλι χαμό.

Edited by Osama Bin Laden, 02 March 2017 - 11:29.

#14717 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 02 March 2017 - 13:05

Αυτή η εξέλιξη ήταν just wow....ο Bege φαίνεται να είναι καταλυτικός παράγοντας στην εξέλιξη της ιστορίας και δεν το περιμέναμε καθόλου σε τόσο μεγάλο βαθμό..Γενικά οι Worst Generation μεγάλες Cojones...Πάντως να πω οτι το όλο Story μέχρι στιγμής δεν μου βγάζει οτι η Big Mom και οι πειρατές της είναι ανίκητοι...να δούμε...

2008ipman01.jpg

#14718 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 02 March 2017 - 14:28

Αν και τα χρονικα περιθωρια στενευουν για την σειρα και η λογικη λεει οτι θα ξεμπερδεψουμε με την ΒΜ σιγα σιγα, δεν πρεπει να την υποτιμησουμε. Εχω την εντυπωση οτι η ΒΜ δεν θα χασει στο συγκεκριμενο arc, αλλα ουτε θα κερδισει. Που σημαινει οτι θα εχει μεγαλες απωλειες, αλλα η ιδια θα επιβιωσει και ο Luffy με τους υπολοιπους θα φυγουν με το παρασημο οτι εκαναν τρομερη ζημια σε εναν απο τους yonkou και χαλασαν το διασημο tea party της ΒΜ. Δεν μπορω να φανταστω εναν Yonkou που ηταν rival του Roger και ηταν στο τσακ να γινει pirate king να χανει τοσο γρηγορα. Βεβαια, κατα την γνωμη μου η μεγαλη της δυναμη βρισκεται στους πειρατες της και τις συμμαχιες της. Γι' αυτο θελει τεραστια προσοχη το πως θα προσεγγισουν το tea party και να ακολουθησουν κατα γραμμα το σχεδιο του Capone που φαινεται mastermind σε τετοιες καταστασεις. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η δυνατοτητα που εχουν να μετακινουνται μεσα απο τους καθρεφτες θα αποδειχθει το μεγαλο ατου τους στο arc. Δεν νομιζω να νομιζετε πως ηταν τυχαια η αναφορα του Jinbe στους "10" και μαλιστα δις! Αυτο ενισχυει την υποθεση που εκανα πιο πανω, δηλαδη οτι θα ξεφυγουν απο το νησι και δεν θα κανουν ενα all out battle με την ΒΜ.

ΥΓ: Το αποτελεσμα της υποθεσης που εκανα πιο πανω ειναι οτι ο Luffy θα εχει εναν Yonkou να τον κηνυγαει στην πορεια του προς τον αλλον Yonkou, τον Kaidou...

Edited by Kaidou, 02 March 2017 - 14:30.

image.jpg

#14719 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 02 March 2017 - 14:58

αφού μιλάμε για mafia μήπως να έρθει και ο μεγαλύτερος μαφιόζος της σειράς? #the_hype_is_real

#14720 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 02 March 2017 - 15:37

Να σκασει κανας Crocodile να γινει τζερτζελος στο party :P

header.jpg?t=1485907896

#14721 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 03 March 2017 - 15:51

Μιας και ειναι το arc του Sanji εγω θα ηθελα να δω τον Gin!! Πολλα χρονια πισω χαραχτηρας,φοβερος σε στυλ και full πειρατης!Με ιδιαιτερη σχεση με τον Sanji στο Baratie arc! Οχι οτι θα γινει αλλα αφου ολοι λενε τι θελουν λεω και εγω

2008ipman01.jpg

#14722 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 04 March 2017 - 05:46

Το νεο κεφαλαιο το βρηκα αρκετα καλο, ειχε ενδιαφερον πληροφοριες για τον Bege ο οποιος φαινεται πως ειναι μεγαλος ψυχακιας μα την ιδια στιγμη ποιο πονηρος και απο αλεπου , μπηκε στον στρατο της big mom για να εχει προστασια απο αυτους που τον κηνηγουν και λογω των ικανοτητων που διαθετει του εχει αναεθηκε η ασφαλεια στο tea party πραγμα που τον βολευει αφου θελει να παρει το κεφαλι της big mom ! Eλπιζω μονο να μην προδωσει τον Luffy την τελευτια στιγμη. Απο τι φαινεται σε λιγα chapters θα μαθουμε και το σχεδιο του. Μου αρεσε ακομα που ο Luffy φερεται ωριμα και συνετα και καταλαβενει οτι η καλυτερη επιλογη ειναι να συμμαχισει με τον Bage.

#14723 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 04 March 2017 - 13:06

Μου αρέσει το mafia theme αυτού του αρκ, όλη θέλουν να σκοτώσουν κάποιον άλλον με δόλιο και μαφιόζικο τρόπο. Όπως είπε και ο Osama περιμένω πως και πως για το επόμενο chapter.

#14724 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 04 March 2017 - 16:28

δεν ξέρω για εσάς, αλλά με το που αρχίσω να διαβάζω το επόμενο τσάπτερ θα βάλω την παρακάτω μουσική

Youtube Video

και κάθε φορά που μιλάει ο Capone θα τον φαντάζομαι να μιλάει με ιταλική προφορά, ακόμα κι αν στο anime δεν έχει... απόλαυση XD

Edited by Scarlet D., 04 March 2017 - 16:29.

#14725 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 06 March 2017 - 18:48

Η BM θα πέσει εκ των έσω.

Όλοι την φοβούνται και ελάχιστοι της είναι 100% πιστοί.

Πολλοί allies της θα γίνουν τoυ Luffy και θα την ρίξουν.

Δεν μπορούν απλά να φύγουν.

#14726 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 06 March 2017 - 23:35

Μονο αν οπως λες της μεινουν ελαχιστοι συμμαχοι. Γιατι ο Luffy μεχρι τωρα δεν εχει μονο μειονεκτημα δυναμης, αλλα και αριθμητικο.

image.jpg

#14727 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 07 March 2017 - 21:00

Εεε το αριθμητικό θα αλλάξει.

Πολλοί από αυτούς που θα έρθουν θα πάνε με τον Luffy είναι και από τα βιβλία άλλοι τόσοι φυλακισμένοι + vinsmokes + bege και κάποιοι από το πλήρωμα της παίζει που την τρέμουν.

#14728 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 08 March 2017 - 09:29

+Ότι θα φάει και μια βόμβα στην μούρη όταν ανοίξει το σεντουκι.

header.jpg?t=1485907896

#14729 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 08 March 2017 - 12:43

ποσα κεφαλαια μενουν ακομα σε αυτο το αρκ? γτ νομιζα οτι τελειωνε.. αλλα ετσι οπως φαινεται τωρα μπαινουμε στο ζουμι.. ενα τεα γουορ παρτυ θα κρατησει τουλαχιστον 1ο κεφαλαια δλδ περιπου 3-4 μηνες χωρις τα μπεηκς.. δλδ αλλους 6 μηνες πανω κατω!

Αν πεσει αυτοκρατορας τοτε να κρατησει και 1 χρονο! αλλα να δουμε αλλαγες!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14730 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 08 March 2017 - 23:02

ποσα κεφαλαια μενουν ακομα σε αυτο το αρκ? γτ νομιζα οτι τελειωνε.. αλλα ετσι οπως φαινεται τωρα μπαινουμε στο ζουμι.. ενα τεα γουορ παρτυ θα κρατησει τουλαχιστον 1ο κεφαλαια δλδ περιπου 3-4 μηνες χωρις τα μπεηκς.. δλδ αλλους 6 μηνες πανω κατω!

Αν πεσει αυτοκρατορας τοτε να κρατησει και 1 χρονο! αλλα να δουμε αλλαγες!

6 μήνες θα πάρει μόνο η παρουσίαση χαρακτήρων καθώς πλησιάζει το πάρτυ. Ειδικά η περίοδος πριν από το πάρτυ θα είναι η πιο αργή