Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#14671 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 27 January 2017 - 14:42

Θεωρώ πως ο Sanji θα μαγειρέψει το καλύτερο φαγητό για τον Luffy και η αντεπίθεση θα ξεκινήσει.

Mαζι σου φιλε και εγω αυτο περιμενω , μαλλον θα του δωσει το φαγητο που ειχε ετοιμασει για την Pudding.

#14672 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 27 January 2017 - 17:35

Ο,τι και να ναι ελπίζω να συναντηθούν στο επόμενο chapter Luffy και Sanji

Beyond the Grave Posted Image

#14673 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 27 January 2017 - 22:42

Αν καποιος μου πει οτι αξιζε να περιμενουμε δυο εβδομαδες για αυτο το κεφαλαιο, θα πυροβοληθει XD

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14674 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 28 January 2017 - 01:29

Αν καποιος μου πει οτι αξιζε να περιμενουμε δυο εβδομαδες για αυτο το κεφαλαιο, θα πυροβοληθει XD

Αξιζε,πυροβολα ρε ανυπομονε :P

header.jpg?t=1485907896

#14675 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 29 January 2017 - 18:46

Αξιζε,πυροβολα ρε ανυπομονε :P

οχι εμενα μου την εσπασε απειρα οτι εκανε δυο διαλλειματα αναμεσα σε τσαπτερ συνεχομενα... και πραγματικα δεν αξιζαν τρελα ουτε τα τσαπτερσ δυστυχως :/

#14676 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 29 January 2017 - 22:50

οχι εμενα μου την εσπασε απειρα οτι εκανε δυο διαλλειματα αναμεσα σε τσαπτερ συνεχομενα... και πραγματικα δεν αξιζαν τρελα ουτε τα τσαπτερσ δυστυχως :/

Δυστυχώς τα έκανα απλά για να τα κάνει και όχι για να δώσει κάτι περισσότερο.

#14677 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 30 January 2017 - 05:15

Μαθαίνουμε για νέο race με απίστευτο ability δεν σας αρέσει το chapter;;

Είχε 6-7 πάρα πολύ καλά συνεχόμενα φυσιολογικό να βγάλει και ένα απλά καλό.

#14678 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 30 January 2017 - 20:11

Δυστυχώς τα έκανα απλά για να τα κάνει και όχι για να δώσει κάτι περισσότερο.

βασικα απ' οτι μου ειπαν ο oda φετος εκανε τα λιγοτερα διαλλειματα! Οποτε δεν μπορω να παραπονιεμαι :P. Καποια μερα πρεπει να παω ιαπωνια, να τον απαγαγω και να τον εχω στον υπογειο μου να φτιαχνει one piece καθε βδομαδα χωρις break ... Κακε oda... οι ιαπωνες δεν εχουν διαλλειματα, ολοι το ξερουν αυτο :3

Μαθαίνουμε για νέο race με απίστευτο ability δεν σας αρέσει το chapter;;

Είχε 6-7 πάρα πολύ καλά συνεχόμενα φυσιολογικό να βγάλει και ένα απλά καλό.

δεν με πολυενδιεφερε βασικα κι ολας απο την στιγμη που την ειδα με τρια ματια ηξερα οτι η απο το φρουτο θα ειναι, η καποιο αλλο race η ειναι αυτοκολλητακι και μας τρολλαρε ο oda. Οπως και να χει δεν ψηνομουν και τρελα να μαθω. Αν απο την αλλη αναμεσα στα διαλλειματα εβαζε το τσαπτερ με την pudding που αποκαληφθηκε οτι ειναι καρρρ!0λ4 και τον sanji που εκλαιγε μες στην βροχη, θα ημουν πολυ πιο ευχαριστημενος.

#14679 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 31 January 2017 - 18:38

Ναι οκ αν ήταν φρούτο η μόνο race θα ήταν αδιάφορο αλλά είναι race με ability να διαβάζει Poneglyph...Από τα πιο σημαντικά γεγονότα είναι αυτό, πως γίνεται να σου είναι αδιάφορο;

Και κυρίως πως γίνεται να σε ενδιαφέρει ότι η Pudding είναι καλή η κακή περισσότερο από το ότι είδαμε και κάποιον άλλον πέρα από την Robin να μπορεί να διαβάσει τα Poneglyph;;;

#14680 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 31 January 2017 - 19:22

Ναι οκ αν ήταν φρούτο η μόνο race θα ήταν αδιάφορο αλλά είναι race με ability να διαβάζει Poneglyph...Από τα πιο σημαντικά γεγονότα είναι αυτό, πως γίνεται να σου είναι αδιάφορο;

Και κυρίως πως γίνεται να σε ενδιαφέρει ότι η Pudding είναι καλή η κακή περισσότερο από το ότι είδαμε και κάποιον άλλον πέρα από την Robin να μπορεί να διαβάσει τα Poneglyph;;;

γιατι δεν ειπε ποτε οτι η pudding ΜΠΟΡΕΙ να διαβαζει poneglyphs. Ειπε απλά οτι ΥΠΑΡΧΕΙ μια φυλή σε όλον τον πλανήτη με τρια μάτια η οποια μπορεί να το κάνει αυτό και ο πατερας της Pudding ειναι/ηταν απο αυτήν την φύλη. Η Pudding δεν εχει αυτην την ικανοτητα επειδη δεν ειναι καθαροαιμη τριοφθαλμη. Απλά έχει ενα τριτο μάτι. Γι' αυτο και η Big Mom την ρώταγε αν μπορεσε επιτέλους να αφυπνήσει την κρυφή της δύναμη. Αν μπορεσει και την αφυπνησει ΤΟΤΕ θα μπορει να διαβαζει τα poneglyphs.

Edited by Scarlet D., 31 January 2017 - 19:23.

#14681 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 31 January 2017 - 22:11

Μην κολλάς στο ονόματα.

Δεν θα μπορέσει η Pudding θα 'ναι κάποιος άλλο από το 3rd eye race.

#14682 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 31 January 2017 - 23:35

Μην κολλάς στο ονόματα.

Δεν θα μπορέσει η Pudding θα 'ναι κάποιος άλλο από το 3rd eye race.

αν το θετεις ετσι, ναι ηταν καπως συγκινιτικο αλλα το γεγονος οτι η big mom εχει την pudding τοσο στα ωπα ωπα και οτι ελπιζει να αφυπνισει το ματι της για εμενα σημαινει οτι ειναι τωρα πια ΠΑΡΑ πολυ σπανια φυλη η οτι εχει εξαφανιστει. Αλλιως απλα θα εβρησκε εναν, θα τον φροντιζε και σε ανταλλαγμα θα της ελεγε το τι ελεγαν τα poneglyph. Γενικα μου φανηκε επισης πιο συνταρακτικο το γεγονος οτι ειναι σκατιαρα γιατι τοσες βδομδες αναρωτιομουν: "ρεε σιγουρα ειναι τοσο καλη; Ρε σιγουρα δεν ειναι παγιδα;; Μπααα δεν μπορει να ειναι κακια" και μου σκαει μετα μπουκετο ο οντα στο προσωπο. Επισης εγω αμφεβαλλα οτι ειναι η τυπισσα με τα τρια ματια που ειδαμε στο fishman island. ΕΙχαμε δει την αδερφη της lola την chiffon και ελεγα "αυτη με τα τρια ματια μπορει να ειναι καμια διδμη αδερφη της". Οποτε ολα μαζι εσκασαν επανω μου σε εκεινο το τσαπτερ. Μπροστα σε αυτο που ενιωσα τοτε δεν με ενθουσιασαν καθολου τα τσαπτερς που ηταν αναμεσα στα breaks τοσο πολυ.

#14683 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 February 2017 - 10:45

Spoiler:

#14684 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 02 February 2017 - 09:47

http://mangastream.com/r/one_piece/854/3992/1

header.jpg?t=1485907896

#14685 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 06 February 2017 - 00:00

παιδια μια απλη συμβουλη/προταση.

Επειδη μεταφραζω το manga και κανω αυτην την δουλεια κανα χρονο τωρα, εχω συμπερανει οτι το mangastream ειναι εντελως αστοχο τοσο στην μεταφραση οσο και στην κατανοηση απο τον αναγνώστη σε πολλα σημεια. Τα ατομα του mangastream εχουν ως μοναδικο σκοπο να βγαζουν ΓΡΗΓΟΡΑ το τελευταιο τσαπτερ στα αγγλικα χωρις αυτο να σημαινει οτι θα ειναι καλη και η ποιοτητα του, με λιγα λογια, μεταφραζουν ολο το μανγκα εντελως στον αερα. θυμαμαι μια φορα που μετεφρασαν λαθος μια προταση και εβγαλαν τον kaido να ειναι ο shogun του wano. Μετα ενα πιο προσφατο παραδειγμα στον τιτλο "Tamago's defense" το ειχαν μεταφραση "Egg defense" (επειδη tamago σημαινει αυγο). Τελος παντων αυτα για μενα ειναι λαθη της τρεχαλας που ευκολα αποφευγονται. Προτειμω τωρα τελευταια μια καινουργια ομαδα που μεταφραζει one piece, τους jaiminisbox. Βγαζουν το manga μερικες ωρες μετα το mangastream και για εμενα ειναι παρα πολυ πιο ευκολο να μεταφραζω απο αυτο, καθως το μεταφραζουν σε πιο "κατανοησημα" αγγλικα και χωρις εκφραστηκα λαθη οπως το mangastream. Σε μερικα σημεια αν τα συγκρινετε θα παρατηρησετε και μεγαλη διαφορα στο νοημα της μεταφρασης.

οριστε το link

https://jaiminisbox.com/reader/read/one-piece-2/en/0/854/page/1

(δεν κανω διαφημηση απλα μου φαινεται σωστοτερο σαν site απο το mangastream)