Σωστο αυτο που λες, αλλα οπως ειπα πιο πανω, πιστευω οτι αυτο το arc που φτιαχτηκε σχεδον αποκλειστικα για τον Sanji, θα του δωσει περα απο καποια πιθανη δυναμη και character development. Εε καλυτερο character development απο το να διορθωσει τις αδυναμιες του δεν μπορω να φανταστω. Και το story με την Pudding μεχρι τωρα αυτο δειχνει. Τωρα για το αν θα πρεπει να χτυπαει ή οχι τις γυναικες ειναι προσωπικη επιθυμια, διοτι δεν μου αρεσει που δεν μπορει να αμυνθει απεναντι τους και πιστευω οτι σε ενα πιθανο σεναριο θα μπορουσε να θεσει σε κινδυνο της ζω του και των SHs. Αλλα εστω το να μην πεφτει θυμα των γυναικων πιστευω οτι ειναι απαραιτητο. Στο NW τουλαχιστον και ειδικοτερα για γυναικες αντιπαλων πειρατων, πρεπει να τις αντιμετωπιζει οπως αντιμετωπιζει τους αντρες, με καχυποψια δηλαδη...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2017 - 02:34
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2017 - 16:32
nothing this week?
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2017 - 16:36
![]()
![]()
![]()
nothing this week?
Ολη η Jump
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2017 - 11:06
εχει one piece αυτη την εβδομαδα?
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2017 - 13:21
Ναι εχει
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2017 - 14:49
break την αλλη εβδομαδα
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2017 - 00:03
break την αλλη εβδομαδα
Για να καταλάβω εννοείς αύριο ή την επόμενη?
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2017 - 00:46
Για να καταλάβω εννοείς αύριο ή την επόμενη?
επόμενη

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2017 - 11:28
sorry για dp αλλααααα
http://mangastream.com/r/one_piece/852/3939/1
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DeLGaDo: 12 Ιανουάριος 2017 - 11:28

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2017 - 17:08
το οτι ο Λουφφυ ακομα δεν εχει δοντι με ξεπερναει χαχα
καλουτσικο.. μεταβατικο και δυστυχως δεν εγινε τπτ σε ενα κεφαλιο μεταξυ δυο μπρεηκς...
Θελω να δω την κομμαντερ της μπιγκ μαμ σε δραση.. φαινεται ζορικη γκ0μ3να χαχα
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2017 - 17:55
Δωστε στον Luffy ενα νομπελ,για κατι τετοιες στιγμες χαιρομαι που συνεχιζει το One Piece...
Eπισης Longshot αλλα πιστευω πως ο Brook προλαβε να παρει με το χαρτι οτι εγραφε το Poneglyph,απλα ισως δε κοιταξαν να ψαξουν....μεσα στο κρανιο του!Again longshot.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Toriko: 26 Ιανουάριος 2017 - 18:04
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2017 - 19:29
έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η Pudding το παίζει κακια. Ο λόγος είναι ότι στο chapter που μιλαει ο Luffy με τη BM, δεν αναφέρει οτι θα τους σκοτωσει αλλά οτι λογω του θησαυρου και του γαμου θα τους αφησει να φύγουν μετά.
Ποιος ο λογος να τους πει ψέματα? Επίσης η Pudding δε κατάλαβα αν χαρηκε η δυσαρεστήθηκε με την εμφάνιση του Brook. We will see. Καλούτσικο chapter αλλα με χάλασε που ο Luffy παει πισω και αφήνει στο κάστρο
Jinbe, Nam, Carrot, Brook κοκ.
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2017 - 23:41
Eδω και καιρο και εγω εχω ασχολουμε με το manga πλεον το οποιο εχει πολυ ωραιο εννοειται σχεδιο και ρυθμο και το βρισκω γενικα πολυ καλυτερο απο το anime του οποιου ο ρυθμος του γενικα ειναι πολυ αργος. Αυτο το arc μεχρι στιγμης ειναι πολυ ενδιαφερον και αναρωτιεμαι και εγω που θα το παει ο Οda.
Οσον αφορα το σημερινο τσαπερ δεν το βρηκα τιποτα το ιδιαιτερο , και εγω πιστυεω οτι ο Brook θα εχει βαλει το αντιγραφο απο το poneglyph μεσα στο κεφαλι του αν και μου φαινεται λιγο περιεργο να μπορεσε να χωρεσει εκει. Απο την αλλη ο Tamago εχει το ποιο περιεργο και οτι να ναι φρουτο μεχρι στιγμης στο one piece , λετε ομως να νικηθηκε τοσο ευκολα ; Oσον αφορα τον Luffy ειναι απλα απιστευτος εδω γινεται της π@τ@ν
@ςκαι αυτος θελει να παει στο μερος που ξεκινησε την απεργεια πεινας. Και θελω επιτελους να κανει και κατι ο Sanji δεν θελω να τον βλεπω να
καθεται αλλο και να συλλλογιζεται την μοιρα του. Φτανει!!! Ηρθε ο καιρος νομιζω να τα κανει ολα γυαλια καρφια. Eπισης μου αρεσε και η ζωγραφηκη της Carrot. και τελος το ματι της pudding συγουρα θα παιξει καποιο ρολο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GokussjGod: 27 Ιανουάριος 2017 - 14:47
Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2017 - 00:11
Θεωρώ πως ο Sanji θα μαγειρέψει το καλύτερο φαγητό για τον Luffy και η αντεπίθεση θα ξεκινήσει.