Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#14416 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2016 - 19:32

βασικά... Αν αυτό είναι το outline, I am not mad at all.

Spoiler:

Spoiler:

Και για μένα ένα λάθος που κάνει ο Oda γενικά είναι που έχει κάνει το Luffy περισσότερο ήρωα παρά πειρατή, αν και αυτός λέει άλλα. Θέλω να τους δω να πολεμάνε άλλους πειρατές για το σπάσιμο, τη δόξα το loot κοκ όχι να σώζουν χώρες.

#14417 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2016 - 20:44

Must resist!!!

115705-816cea187f1b13c8b36d8983515c7033.

Προσοχη μην σας φυγει κανα σποιλ... :P

image.jpg

#14418 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2016 - 22:51

Epic fake :P

Kenobi τιποτα σημαντικο δεν ητανε απλα ενα meme ειχα βαλει

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 19 Σεπτέμβριος 2016 - 22:54

2po6sfa_jpg.gif

#14419 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2016 - 05:30

epic μούφα. και αυτό γιατί δεν υπάρχει φινάλε χωρίς το "one piece" αυτό καθαυτό. 

Από όλες τις θεωρίες που έχω διαβάσει αυτά τα χρόνια, σε αυτήν επέστρεψα και πιστεύω ότι καλύπτει ένα 30% όσων επρόκειτο να συμβούν στην συνέχεια.

Την εξηγεί αυτός ο φανατικός godάκιας πριν χρόνια  :kakaka:

SPOILER

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 20 Σεπτέμβριος 2016 - 05:32

Δημοσιευμένη  εικόνα

#14420 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2016 - 12:57

http://mangastream.com/r/one_piece/840/3683/2

too early tbh

EDIT: 

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenobi-sensei: 21 Σεπτέμβριος 2016 - 13:11

#14421 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2016 - 14:18

Τι αρχι... ειναι ο πατερας του Sanji.Μπαινει στην κατηγορια Akainu..Θα εχουμε ΕΠΙΚΕΣ σκηνες στο μελλον οταν θα τους τις βρεχει ο SANJAROS!!!

2008ipman01.jpg

#14422 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2016 - 17:33

Παιδια καταλαβατε τι παιχτηκε με αυτη τη μυοσκελετικη δυναμη των VInsmokes? Παιζει σε αυτο το arc να ''ενεργοποιηθει'' στον Sanji αυτη η δυναμη μεσα του? Μηπως ο λογος που o Oda αφησε τον Vergo να του ραγισει το ποδι να ειναι αυτος ωστε να μας παρουσιασει νεο power up?

Κατα τ'αλλα το chapter εκπληκτικο. Βασικα αυτο και τα επομενα chapters του flash back θα τα λεγα καιριας σημασιας, γιατι αφορα εναν strawhat, οποτε κανενας fan δεν πρεπει να τα βλεπει οπως ολα τ αλλα. Λογικα στο μελλον θα δουμε κατι παρομοιο και σε Zoro, Luffy,Franky οσον αφορα τους γονεις τους.

2po6sfa_jpg.gif

#14423 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2016 - 17:54

Λέγεται ότι ο λόγος για τον οποίο ο Sanji μπορεί να βγάλει φωτιές έχει να κάνει με το γεγονός ότι από τα "κύτταρά" του ήταν προορισμένος να ελέγχει την φωτιά. Θα δούμε.

Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει άλλο μεγάλο flashback Strawhat στο OP. Οι άλλοι είναι απλώς ορφανά, οπότε θα μείνει εκεί. Για τον Sanji έπεφταν hints από πάντα για ότι δεν ξέραμε την ιστορία του, συν το γεγονός ότι είχε με διαφορά το λιγότερο ανεπτυγμένο background από όλους. Ίσως να υπάρξει ένα flashback σχετικό με την μητέρα του Luffy, αλλά μέχρι εκεί. Το background του Sanji είναι σχετικό με την πλοκή και για αυτό το καθυστέρησε τόσο πολύ ο Oda, ενώ των υπολοίπων όποιον ρόλο είχε να παίξει στην ιστορία, το έχει παίξει. Ο Sanji απλώς έμεινε τελευταίος.

#14424 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2016 - 17:56

Δε θα μου έκανε εντύπωση αν οι γονεις του franky που και καλα ήταν πειρατές αποδειχθούν επιστήμονες από την ομάδα του vegapunk που απλά τους κυνηγούσαν.

Πάντως πολύ σημαντικό chapter όπως και αυτά που θα ακολουθήσουν. Τελικά  η αδερφή toy Sanji είναι καλή απλά φοβάται του bullying. 

Επίσης δεν βλέπω την οικογενεια να μετάνοεί αλλά να τρώει ένα χέρι ξύλο. Μακάρι από το θεό τον ίδιο (Usopp) :P.

A ρε Oda σς κάτι τέτοια είσαι μανούλα :)

http://www.mangareader.net/one-piece/485/12

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenobi-sensei: 21 Σεπτέμβριος 2016 - 17:59

#14425 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2016 - 18:55

Εγώ πιστεύω πως ο Sanji σαν ο πραγματικός διάδοχος της germa, θα αποκτήσει king's haki.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#14426 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2016 - 23:26

Εγώ πιστεύω πως ο Sanji σαν ο πραγματικός διάδοχος της germa, θα αποκτήσει king's haki.

Μακάρι, θέε μου, μακάρι!

Δεν το κόβω όμως, δυστυχώς.

#14427 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2016 - 23:31

Η καταλληλη ευκαιρια γι αυτο ειναι σε ΑΥΤΟ το arc. Η κατασταση θα φτασει να ναι απελπιστικη στυλ Luffy στo Marineford και αν ειναι να το εχει μεσα του, θα το βγαλει σιγουρα τωρα. Αλλιως δυσκολα.

Osama θεωρω θα δουμε flashback για Ζοro τουλαχιστον. Τον ειδαμε ξαφνικα να πηγαινει σε ενα dojo και να παιρνει σπαθια. Αποκλειεται πισω απο αυτην την επιθυμια να μην κρυβεται κατι και θεωρω θα το μαθουμε στη Wano. Επισης ο Ryouma του εμοιαζε πολυ. Kαι για Franky εχω την εντυπωση αλλα με λιγοτερες πιθανοτητες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 21 Σεπτέμβριος 2016 - 23:40

2po6sfa_jpg.gif

#14428 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2016 - 00:48

Θέλω να δω φάτσα Zoro αν βγάλει king's haki o Sanji πριν από αυτόν :P

#14429 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2016 - 01:05

Πολυ καλο και πολυ συγκινητικο.... αυτος ο εης και η ρομπιν καταληξανε να μετανιωνουν που γενννθηκαν... πολυ λυπητερο και αδικο... Ειναι σιγουρο οτι η αδερφη του θα τον ελευθερωσει ..

Πλεον το αρκ δεν στρεφεται στο να σωσουμε τον Σαντζι αλλα στον να διαγραψουμε τον εφιαλτη του... οσο η οικογενεια του υπαρχει, ποτε δεν θα κοιμαται ησυχος...

πρεπει να δουμε SHs vs 66

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14430 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2016 - 01:09

Θέλω να δω φάτσα Zoro αν βγάλει king's haki o Sanji πριν από αυτόν :P

Και ακριβώς για αυτόν τον λόγο δεν θα γίνει. Ο Oda είναι ερωτευμένος με τον Zoro εις βάρος των άλλων Straw Hats τις περισσότερες φορές. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα τον έκανε να φανεί λιγότερο cool και edgy σε σχέση με άλλον από το πλήρωμα.