http://mangastream.com/r/one_piece/835/3580/1
Μάθαμε και το φρούτο της Big Mom
Posted 04 August 2016 - 13:23
Posted 04 August 2016 - 14:38
Δεν έχει και shonen jump την άλλη βδομάδα λόγω καλοκαιρινής διακοπής, Γενικά στα τελευταία chapters, o Oda πετάει πληροφορίες και παρουσιάζει το πλήρωμα της Λίνλιν, θα χρειαστούμε κανά τρίμηνο για να φτάσουμε στο κύριο πιάτο όπως το κοβω, γιατί τώρα είναι νύχτα στο whole cake island και ο γάμος-tea party γίνεται την επόμενη μέρα, και είμαι σίγουρος πως ο Όντα ετοιμάζει σκηνικά με τον Sanji γαμπρό στην εκκλησία Πάντως οι big mom pirates είναι όλοι τούμπανα, γιατί όπως την είδα την Brule την πελάτιασε την Κάροτ για πλάκα, και δεν ανήκει κάν στους πιο δυνατούς. Τέλος... το γεγονός ότι η Λόλα ήταν κόρη της Μαμάς, το ξέραμε εδώ και χρόνια....
Edited by D.Dragon, 04 August 2016 - 14:39.
Posted 04 August 2016 - 14:57
Το θέμα είναι γιατί η Lola έδωσε την κάρτα στους SH αν η BM είναι κακή? Επίσης μπορεί το φρούτο να φαίνεται δυνατό αλλά μεταξύ μας η BM για yonkou δεν μου γεμίζει το μάτι τώρα, θέλω να πω δείτε εμφάνιση του Kaidu(+πελάτιασμα σε Kidd, Apoo, Hawkins) και Shanks (ενάντια σε marines). Θέλω να δω τι την κάνει τόσο τρομακτική όπως και τα top members της. Τέλος δεν ήθελα να χάσει ο Chopper σε monster form .
Posted 04 August 2016 - 20:23
Δεν ειναι η εμφανιση της που δεν μου γεμιζει το ματι, αλλα η δυναμη της. Δυνατη, αλλα δεν μπορω να φανταστω πως θα κανει ο Oda μια εντυπωσιακη μαχη με αυτο το DF... Θα ακουμπαει τον Luffy και θα του αφερει χρονια; "Ωωωω τι του κανε, μολις τον αγγιξε!"...
Posted 04 August 2016 - 20:34
Με τη λέξη εμφάνιση δεν εννοούσα οπτικά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι άλλοι yonkou και τα πληρωμά τους μας δείξανε κάτι πολύ δυνατό. Για παράδειγμα, ο Jack μπήκε σε ένα νησί που ήταν 2 άτομα που ήταν στο πλήρωμα του PK και πάλευε για μερόνυχτα ολόκληρα, στο τέλος έπαιξε και το όπλο οκ. Ο Kaidu πελάτιασε 3 supernovas για πλάκα από ο,τι φαίνεται + δεν κώλωσε να πάει στον Whitebeard + αυτά που είπε ο narrator στην εμφανισή του. Ο Shanks εμφανίστηκε στον πόλεμο κλπ. Ο Blackbeard είναι από τους main villain. Η BM δεν έχει δείξει κάτι που να πεις "αυτή είναι τρομερή/αδίστακτη", δε λέω ότι δεν είναι απλά δεν μας έχει κάνει να αισθανθούμε έτσι. Τώρα το αν σκότωσε το γιο της κλπ είναι πολύ minor.
Posted 05 August 2016 - 05:55
Aν λεγοταν Big Dad θα σας φαινοταν τρομακτικοτερη/ος..
Νταξει δεν λεω, και μενα δεν μου χει βγαλει αυτο που μου βγαλε ο Kaidou αλλα αυτο που κανει τρομακτικη την Big Mam ειναι οι ιδεες της. Δειτε το λιγο πιο βαθια το θεμα και αφηστε την εμφανιση ή την δυναμη της. Ολο αυτο που κανει και μαζευει σαν ''φορο'' χρονια απο τους κατοικους της για να πραγματοποιησει το δηθεν αγαθο ονειρο της και το γεγονος οτι οι κατοικοι της το αποδεχονται, ηδη την κανει ξεχωριστη villain. Ολοι οι προηγουμενοι villains ειχαν την εξουσια κυριως με την δυναμη. Ο doflamingo μονο διεφερε(και ο croc) αλλα κι αυτος το εκανε υπουλα. Δεν μπορουσε να παρει χαμπαρι κανεις τι συνεβαινε λογω Sugar . Με την Big Mam ομως γινονται εν γνωση τους και ειναι και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ. Πραγματικα δειτε τη πρωτη σελιδα.. Τι πιο τρομακτικο να βλεπεις μια γυναικα να της παιρνουν τη ζωη και να χαμογελαει....
Και αν το προσεξατε ολοι life προτιμανε. Σιγα μην προτιμησουν το leave. Ποιος ξερει τι θα τους κανει. Εδω ολοκληρος Jinbe πηρε την αποφαση του πισω...
Oπως ελεγε και ο Παναγιωτης Γιαννακης: ''Υπομονη''
Edited by zoro77, 05 August 2016 - 05:57.
Posted 05 August 2016 - 08:49
Aν λεγοταν Big Dad θα σας φαινοταν τρομακτικοτερη/ος..
Νταξει δεν λεω, και μενα δεν μου χει βγαλει αυτο που μου βγαλε ο Kaidou αλλα αυτο που κανει τρομακτικη την Big Mam ειναι οι ιδεες της. Δειτε το λιγο πιο βαθια το θεμα και αφηστε την εμφανιση ή την δυναμη της. Ολο αυτο που κανει και μαζευει σαν ''φορο'' χρονια απο τους κατοικους της για να πραγματοποιησει το δηθεν αγαθο ονειρο της και το γεγονος οτι οι κατοικοι της το αποδεχονται, ηδη την κανει ξεχωριστη villain. Ολοι οι προηγουμενοι villains ειχαν την εξουσια κυριως με την δυναμη. Ο doflamingo μονο διεφερε(και ο croc) αλλα κι αυτος το εκανε υπουλα. Δεν μπορουσε να παρει χαμπαρι κανεις τι συνεβαινε λογω Sugar . Με την Big Mam ομως γινονται εν γνωση τους και ειναι και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ. Πραγματικα δειτε τη πρωτη σελιδα.. Τι πιο τρομακτικο να βλεπεις μια γυναικα να της παιρνουν τη ζωη και να χαμογελαει....
Και αν το προσεξατε ολοι life προτιμανε. Σιγα μην προτιμησουν το leave. Ποιος ξερει τι θα τους κανει. Εδω ολοκληρος Jinbe πηρε την αποφαση του πισω...
Oπως ελεγε και ο Παναγιωτης Γιαννακης: ''Υπομονη''
Κανείς δεν αναφέρθηκε στο ονομα και αυτό με το Jinbe ενδέχεται να είναι φόλα κατά το Brooke.
Και επισης μιλάμε γιατί έχουμε δει τώρα όχι τι ΜΠΟΡΕΙ να δούμε. O DD ας πούμε παρόλο που δεν ήταν yonku φάνταζε τρομέρος και δύσκολος κακός γιατί τον έχτιζε από το chapter με το Bellamy-το sabaody-το marineford κοκ.
Δεν λέω ότι η BM είναι αδύναμη απλά ότι δεν φοβίζει γιατί δεν έχει δείξει κάτι. Αυτό με τη ζωή δεν είναι κάτι το απίστευτο το κάνει σε απλούς πολίτες όπως και ο dd έκανε τους άλλους παιχνίδια, και εκεί μιλάμε και για πειρατές.
Τι εχεις δει δηλαδή από τους BM pirates και είπες wow? Ο Jack τον έγινε φοβερός με τις πράξεις του μέσα σε λίγα chapter. Ο Oda σε κάνει να ανησυχείς για τη mink tribe γιατί μπορεί να ξαναγυρίσουν, το είπε και ο σκύλος.
Και τώρα ποιες είναι η τρομακτικές ιδέες της BM δηλαδή που σε κάνει να φοβάσαι? Το να φάει με το σόι της και να τους βλέπει στα μάτια? Σαν μια υπερβολική έκδοση της Alwida. Ο άλλος θέλει να τα βάλει με όλους και με όλα και ένα από τα πρωτοπαλικάρα του επιτέθηκε σε Sengoku-Tsuru-Fujitora χωρίς δεύτερη σκέψη, πιθανοτητες νίκης 0%, guts over 9000. O Kaidu με το "who do you think I am" και το να λέει στο Kidd (εναν χαρακτήρα που έχουμε δει) ότι τόσο καιρό έπαιζε τον πειρατή, έκανε Whitebeard και πολύ γαμάτα μάλιστα.
Posted 05 August 2016 - 12:15
Η τυπισσα παντως αμα δε εχει το γλυκο στην ωρα της,αφανιζει νησι(παρολιγον Fishman Island Και αλλα που δε τα καταφεραν) και δεν την ενδιαφερει τιποτα που θα της σταθει ακομη και το ιδιο της το παιδι.....για μενα αυτο ειναι αρκετο να με τρομαζει σαν Yonko,Επισης ηδη μου φαινεται απο μονη της ντουκι και τρομαζω να δω πως θα χρησιμοποιησει στη μαχη με τη συγκεκριμενη ιδιοτητα(με το Awakened Form επισης θα φανει περισσοτερο).
Posted 05 August 2016 - 12:20
Να μην ξεχνάμε οι ίδιοι οι gorosei είχαν πει οτι η big mom είναι στο ιδιο επίπεδο με kaido και αλλους. Νωρίς είναι ακόμα για να δούμε τις δυνάμεις της. Η σύγκριση πληρώματος big mom με kaido είναι άστοχη για μένα. Τελείως διαφορετικά πράματα. Εντελώς διαφορετική φιλοσοφία τα δύο πληρώματα.
Posted 05 August 2016 - 12:57
Δεν γίνεται σύγκριση πληρώματος αλλά τι μας έχει δείξει ο mangaka. Επίσης οι gorosei είπαν ότι ίσως και ο marco τους wb pirates να μπορούσαν να σταματήσουν τον Blackbeard (chapter 594) και μάθαμε τι έγινε. Αυτό που λέω είναι ότι δεν έχει δείξει να κάνει κάτι τρομακτικό ή τα αποτελέσματα μιας πράξης της on-panel. Είπαν ότι κατέστρεψαν ένα νησί πφφφ. Αυτό μπορεί να ήταν cool πριν δείξει το Kaidou. Για μένα εκεί είναι η αδυναμία έχει κάνει φαίνονται, τόσο δυνατοί στην πράξη (on-panel) οι άλλοι yonku που τώρα η BM φαίνεται ok. Να τονίσω μιλάω για τώρα. Μπορεί σε 2 chapters να έχουν γίνει άλλα πράγματα πάντως τώρα δεν αισθάνομαι κίνδυνο για τους πρωταγωνιστές. Αυτό ενισχύεται και με το ότι λείπουν οι Franky, Usopp, Robin και Zoro που είναι υπολογίσιμη δύναμη του πληρώματος όπως και ο Law, αν και είναι σωστή κίνηση γιατί πήραν χρόνο και είδαμε πράγματα από αυτούς στο προηγούμενο arc.
Posted 05 August 2016 - 15:28
Κανείς δεν αναφέρθηκε στο ονομα και αυτό με το Jinbe ενδέχεται να είναι φόλα κατά το Brooke.
Εννοουσα αν ηταν αρσενικο η Βig Mam. Eιμαι 101% σιγουρος οτι αν ο Jack λεγοταν Jackina και ειχε κανει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια πραγματα, αυτη τη στιγμη θα θεωρουταν απ ολους ενα υπερηφανο θηλυκο που νομιζει οτι κατι ειναι. Διαφωνω με Jinbe και θα το δουμε στη συνεχεια.
Και επισης μιλάμε γιατί έχουμε δει τώρα όχι τι ΜΠΟΡΕΙ να δούμε. O DD ας πούμε παρόλο που δεν ήταν yonku φάνταζε τρομέρος και δύσκολος κακός γιατί τον έχτιζε από το chapter με το Bellamy-το sabaody-το marineford κοκ.
Δεν λέω ότι η BM είναι αδύναμη απλά ότι δεν φοβίζει γιατί δεν έχει δείξει κάτι. Αυτό με τη ζωή δεν είναι κάτι το απίστευτο το κάνει σε απλούς πολίτες όπως και ο dd έκανε τους άλλους παιχνίδια, και εκεί μιλάμε και για πειρατές.
Τι εχεις δει δηλαδή από τους BM pirates και είπες wow? Ο Jack τον έγινε φοβερός με τις πράξεις του μέσα σε λίγα chapter. Ο Oda σε κάνει να ανησυχείς για τη mink tribe γιατί μπορεί να ξαναγυρίσουν, το είπε και ο σκύλος.Και τώρα ποιες είναι η τρομακτικές ιδέες της BM δηλαδή που σε κάνει να φοβάσαι? Το να φάει με το σόι της και να τους βλέπει στα μάτια? Σαν μια υπερβολική έκδοση της Alwida. Ο άλλος θέλει να τα βάλει με όλους και με όλα και ένα από τα πρωτοπαλικάρα του επιτέθηκε σε Sengoku-Tsuru-Fujitora χωρίς δεύτερη σκέψη, πιθανοτητες νίκης 0%, guts over 9000. O Kaidu με το "who do you think I am" και το να λέει στο Kidd (εναν χαρακτήρα που έχουμε δει) ότι τόσο καιρό έπαιζε τον πειρατή, έκανε Whitebeard και πολύ γαμάτα μάλιστα.
Μα κι εγω μιλαω για το τι εχω δει ως τωρα. Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα μεχρι στιγμης η Βig Mam τους κανει πλακα. Τους αφησε να μπει στο νησι της και νομιζανε οτι ολα πανε καλα. Νομιζεις οτι δε θα μπορουσε να τους αιχμαλωτισει απο την πρωτη στιγμη που πατησαν στο νησι? Εδω ζοριζονται σε ενα δασακι με την 8η κορη της. Φερε αυτην και αλλους 2 με τετοια τρικ φρουτα στο πλοιο και τους φυλακισες στο πι και φι. Επισης εχω δει μια γυναικα η οποια εχει παντα τον τελευταιο λογο. Για πες μου ξεφευγουν οι SHs με Sanji... To δωρακι στο Sanji με το κεφαλι του Zeff νομιζεις δε θα ρθει? Αυτο δεν ειναι τρομακτικο? Προφανως καποια τετοια απειλη θα δεχτηκε κι ο Jinbe...Kαι τελος το φρουτο της μπορει να μην φαινεται ουαου ή να μην ριχνει γαματα μπουκετα ή φωτιες και νηματα, αλλα ενα αγγιγματακι της και αντιο ζωη... Για βαλε τον απροσεχτο Luffy να αντεξει μια μαχη μαζι της χωρις να τον ακουμπησει.. Αδυνατον. Πραγματικα με αυτα που εχω δει απορω πως ο Oda εχει σκεφτει να φυγουν σωοι και αβλαβεις χωρις να νικηθει η BM. Αν εσυ το βλεπεις μεχρι στιγμης ευκολακι τοτε τι να πω.. Παρ'ολα αυτα θα σεβαστω την γνωμη σου, οπως τις σεβομαι ολες.
Και οσον αφορα το who do you think I am στον Kidd ανετα το λεει και η Big Mam στον Luffy.
Edited by zoro77, 05 August 2016 - 15:29.
Posted 05 August 2016 - 16:40
Έμμεση σύγκριση πληρώματος big Mon και kaido γίνεται. Είδαμε την φιλοσοφια του πληρώματος kaido που είναι πάμε να τα γα...σούμε όλα και νομίζουμε οτι όλοι οι yonko είναι έτσι. Αυτό είναι λάθος ,το φρούτο της big mom είναι sneaky το ίδιο και το πλήρωμα της. Είμαι πολύ σίγουρος οτι εαν ο shanks ηταν στην θέση του jack δεν θα πήγαινε χωρίς σχεδιο και μονο με την καυλα του να χτυπήσει τρια θηρεία των marines. Και εκεί νομιζω είναι η διάφορα φιλοσοφίας μεταξυ των πληρωματων στην οποία αναφέρομαι.
Edited by redpower1989, 05 August 2016 - 16:41.
Posted 05 August 2016 - 16:44
Εννοουσα αν ηταν αρσενικο η Βig Mam. Eιμαι 101% σιγουρος οτι αν ο Jack λεγοταν Jackina και ειχε κανει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια πραγματα, αυτη τη στιγμη θα θεωρουταν απ ολους ενα υπερηφανο θηλυκο που νομιζει οτι κατι ειναι. Διαφωνω με Jinbe και θα το δουμε στη συνεχεια.
Μα κι εγω μιλαω για το τι εχω δει ως τωρα. Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα μεχρι στιγμης η Βig Mam τους κανει πλακα. Τους αφησε να μπει στο νησι της και νομιζανε οτι ολα πανε καλα. Νομιζεις οτι δε θα μπορουσε να τους αιχμαλωτισει απο την πρωτη στιγμη που πατησαν στο νησι? Εδω ζοριζονται σε ενα δασακι με την 8η κορη της. Φερε αυτην και αλλους 2 με τετοια τρικ φρουτα στο πλοιο και τους φυλακισες στο πι και φι. Επισης εχω δει μια γυναικα η οποια εχει παντα τον τελευταιο λογο. Για πες μου ξεφευγουν οι SHs με Sanji... To δωρακι στο Sanji με το κεφαλι του Zeff νομιζεις δε θα ρθει? Αυτο δεν ειναι τρομακτικο? Προφανως καποια τετοια απειλη θα δεχτηκε κι ο Jinbe...Kαι τελος το φρουτο της μπορει να μην φαινεται ουαου ή να μην ριχνει γαματα μπουκετα ή φωτιες και νηματα, αλλα ενα αγγιγματακι της και αντιο ζωη... Για βαλε τον απροσεχτο Luffy να αντεξει μια μαχη μαζι της χωρις να τον ακουμπησει.. Αδυνατον. Πραγματικα με αυτα που εχω δει απορω πως ο Oda εχει σκεφτει να φυγουν σωοι και αβλαβεις χωρις να νικηθει η BM. Αν εσυ το βλεπεις μεχρι στιγμης ευκολακι τοτε τι να πω.. Παρ'ολα αυτα θα σεβαστω την γνωμη σου, οπως τις σεβομαι ολες.
Και οσον αφορα το who do you think I am στον Kidd ανετα το λεει και η Big Mam στον Luffy.
Aν ο Jack λεγόταν Jackina θα έλεγα ακριβώς το ίδιο. Δεν είναι θέμα αρσενικού-θηλυκού.
Το ζόρι που τραβάνε στο δασάκι είναι χαμηλότερου επιπέδου και από εκεί με τα yeti brothers και το ceasar στο PH. Και σκέψου ποιοι τραβάνε το ζόρι, η Nami, o Chopper, μία Carrot και ο Luffy. Βάλε στο ίδιο δάσος έναν προσεχτικό Zoro, Law, Robin κοκ και πες μου αν θα εχουν τα ιδια αποτελέσματα. Φρόντισε κιόλας για να φανεί αυτό να μη βάλει στο δάσος 2 έμπειρους πολεμιστές (brooke-pedro). Το gangστερικο με το payback αν φύγουν δεν είναι θέμα μόνο BM ο οποιοσδήποτε μπορούσε να το κάνει σε αυτό το επίπεδο. Ο Sanji ας πούμε έπαιξε στα ίσια τον πατέρα του και αρχηγό της τρομερής και φοβερής Germa 66 χωρίς καν να πάει σε full mode και με dirty trick νίκησε ο άλλος.
Εγώ πάντως δε λέω ότι είναι ευκολάκι απλά δεν βγάζει η BM σε μένα αυτό το intimidation γιατι δεν έχει κάνει κάτι το τρομερό on-panel.
Απάντηση στον redpower1989:
O Shanks πηγε στο marineford μετά από skirmish με το kaidou και είπε σε όλους όποιος θέλει ας συνεχίσει να τις παίξουμε. Βέβαια με όποιον δάσκαλο καθίσεις...
Edited by Kenobi-sensei, 05 August 2016 - 16:46.
Posted 05 August 2016 - 17:46
Ναι αλλά ο shanks έχει αλλά motives και δεν είναι κουτουρου και μονο δυναμη
Posted 05 August 2016 - 18:38
Zoro εγω στα ελεγα πως ο πρωτος Yonkou μονο με συμμαχια θα νικηθει και τωρα βλεπεις πως η BM ειναι σχεδον απιθανο να νικηθει μονο απο τον Luffy...
Οπως και να εχει, η δυναμη της BM αν και εντυπωσιακη, δεν μπορω να την φανταστω να την χρησιμοποιει σε μαχη και ανυσηχω με το πως θα την παρουσιασει ο Oda. Οσο για την συζητηση που εχετε, πιστευω πως η BM ειναι η πιο "soft" Yonkou συγκριτικα με τους αλλους 3. Ναι μεν εχει απιστευτη δυναμη και επιρροη, αλλα πιστευω πως αυτα που θα δουμε απο Kaidou και BB θα ειναι πολυ πιο τρομακτικα...