Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#14311 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 21 July 2016 - 19:18

Μόνο σε εμένα άρεσε που είδα δράση μετά από καιρό και δράση με Sanji?

#14312 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 21 July 2016 - 22:26

Μόνο σε εμένα άρεσε που είδα δράση μετά από καιρό και δράση με Sanji?

positive

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14313 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 22 July 2016 - 06:37

Πάλι γκρίνιες βλέπω,είναι μόδα μου φαίνεται πλέον.Οπως το έλεγα και για το Fishman που το διάβασα όλο και σε τόμους,τέτοια arc λόγω και τον διαλλειματων είναι καλύτερο να τα βλέπεις μαζεμένα.Οχι τίποτα άλλο,αλλά είναι και ωραία arcs.

header.jpg?t=1485907896

#14314 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 22 July 2016 - 10:22

Θα χουμε flashback ενος απο το monster trio, θα χουμε και αποδραση αλα Impel Down και υπαρχει γκρινια? :P

2po6sfa_jpg.gif

#14315 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 24 July 2016 - 13:39

Νομίζω και ο ίδιος ο Rayleigh είχε απενεργοποιήσει το κολάρο με δικό του haki. Εγώ δεν βρίσκω τόσο δύσκολο ο ίδιος ο Sanji να μην μπορεί να αποδράσει από αυτά.  Περιμένω μια καλή εξήγηση για το εάν δεν μπορεί να το κάνει ο ίδιος.

#14316 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 28 July 2016 - 15:33

Βγήκε http://mangastream.com/r/one_piece/834/3567/1

Spoiler:

Edited by D.Dragon, 28 July 2016 - 15:48.

Posted Image

#14317 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 28 July 2016 - 20:11

Ρε παιδιά διαβάζω σε διάφορες ιστοσελίδες για συνεντεύξεις που έχει κάνει ο Oda και γενικά πότε θα τελειώσει και στη πλειοψηφία τους αναφέρεται στην υγεία του και ότι θα θέλε να προλάβει να το ολοκληρώσει και άλλα τέτοια. Ξέρεις κανείς αν έχει διαγνωστεί με διάφορα προβλήματα υγείας;

#14318 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 28 July 2016 - 20:23

Δεν νομίζω , απλά από όσα ξερω είναι καπνιστής και έφτασε στα 40 οπότε υπάρχει μια μικρή φοβία στο μυααλό του να μη γίνει καμιά μλκία και δεν ολοκληρώσει την ιστορία.

Posted Image

#14319 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 28 July 2016 - 22:40

ωραιο κεφαλαιο... το τελος ομως ηταν λιγο περιεργο... 

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14320 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 01 August 2016 - 00:12

Υπάρχουν μερικά στοιχεία στην μέχρι τώρα ιστορία που με προβληματίζουν. Η Big mom φαίνεται τρελή και villain. Αλλά υπάρχει ένας παράγοντας που πρέπει να έχουμε υπόψιν μας. Αυτός είναι ο παράγοντας Lola και η vivre card που έδωσε στον Luffy. Και επίσης είναι αδύνατο ο Luffy να τα βάλει με την big mom με το πλήρωμα που έχει τώρα. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε νομίζω ότι ο villain σε αυτό το arc θα είναι ο capone που σχεδιάζει κάτι πίσω από την πλάτη της bib mom και οι Germa 66 που ναι μεν κάνουν συμμαχία με την big mom αλλά αυτό νομίζω είναι το φαίνεσθαι. Γενικά πολύ μαφία μυρίζει και δεν υπάρχει πιο κατάληλος για μαφία σενάριο από capone. Νομίζω ότι στην τελική ο Luffy θα βοηθήσει την κατάσταση.

Τέλος δεν ξέρω εάν θα ήθελα μια big mom σύμμαχο ή όχι. Από την μια είναι cool αλλά από την άλλη είναι πιο cool να τα βάζεις με Yonko. Και στην τελική η Big Mom μου φαίνεται υποχθόνια και η "Ουτοπία" που έχει φτιάξει μπάζει από παντού. Σαν να έχει άλλους στόχους πίσω από αυτό.

ωραιο κεφαλαιο... το τελος ομως ηταν λιγο περιεργο... 

Όντως. Στο τέλος λέει ότι πολλαπλασιάζονται σαν κουνέλια. Πολύ κουνέλι έχει πέσει στο τελευταίο arc. (Μου ανοίγει η όρεξη :P)

Ίσως να έχει σχέδη ο Randolph ή η Brulee που είναι μάγισσα. Ή συνδυασμός και των δυο.

Edited by redpower1989, 01 August 2016 - 00:23.

#14321 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 August 2016 - 09:37

Και γω δεν νομιζω να ναι villain σε αυτό το αρκ, και δεν νομιζω να ναι villain γενικά, γιατί και τον γιο της που και καλά σκότωσε, τον μαζεύουνε και μπορεί να τον  θεράπευσε η ίδια. Όσο αφορά τον Καπόνε, τον θεωρώ νουμπα και πολύ αμφίβολο είναι το εάν είναι δυνατότερος του Sanji. Αν θέλει να έχει τύχη εναντίον της, θα πρέπει να έχει κρύψει τίποτα σοβαρούς συμμάχους μέσα του, που θα εμφανιστούν την ώρα του γάμου.

Posted Image

#14322 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 August 2016 - 10:23

πραγματικα ο capone πιο πολυ για comic ref στους gangster μια συγκεκριμένης εποχής μου κάνει πάρα για main villain. Ο Oda ανοίγει πολλά μέτωπα στα ήδη υπάρχοντα και θέλω να δω πως θα τα διαχειριστεί. Σχετικά με τη BM δε ξέρω αν είναι ο main villain του arc αλλά δε θέλω να τη δω σε φάση συμμαχίας. Σκεφτείτε ο Luffy θέλει να πάει να "δείρει" το Shanks.

#14323 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 01 August 2016 - 23:23

Αυτά που ανέφερα είναι κυρίως με βάση αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα. Γιατί και εγώ περιμένω ο Capone να έχει συμμαχίες ή να δουλεύει για άλλον. Γιατί ακόμα και Luffy με τον Law και ο Kid με Hawkins και apo είχαν/έχουν κάνει συμμαχία για να έχουν κάποια ελπίδα. Και από ότι φαίνεται δεν έχουν καμία. Τέλος πάντωω, αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακόμα και ο Capone μάλλον δουλεύει με κάποιον άλλον και μένει να το δούμε. Δεν τον έχω ικανό να τα βάλει με Big Mom μόνος του. Ίσως έχει κάνει συμφωνία με Germa 66 αλλά και πάλι δεν φτάνει. Τέλος, δεν πιστεύω ότι δουλεύει για κάποιον άλλον, χωρίς να είναι απίθανο, γιατί πιστεύω ότι η worst generation θέλει να ξεπεράσει του Yonko. Μπορεί να έχουν συμμαχήσει μαζί τους  αλλά πιστεύω ότι έχουν κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Edited by redpower1989, 01 August 2016 - 23:25.

#14324 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 August 2016 - 17:56

Ευελπίστω πως πίσω από τον Καπόνε κρύβεται ο πραγματικός γκάνγκστερ της σειράς ο Crocodile, μπας και ανέβει το πωροτόμετρο :blingeye2: , αλλά το ενδεχόμενο να είναι ρουφιάνος της world goverment δεν θα με χάλαγε επίσης.

Posted Image

#14325 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 02 August 2016 - 21:05

Ευελπίστω πως πίσω από τον Καπόνε κρύβεται ο πραγματικός γκάνγκστερ της σειράς ο Crocodile, μπας και ανέβει το πωροτόμετρο :blingeye2: , αλλά το ενδεχόμενο να είναι ρουφιάνος της world goverment δεν θα με χάλαγε επίσης.

Όντως θα ήταν πωρωτικό