Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#14236 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2016 - 17:13

Κατι στο στιλ της Jora φανταζομαι, αλλα σε πιο δυνατο φρουτο... Επισης, υπαρχει πιθανοτητα να εχει το φρουτο της μαγισσας οπως λεει ο Ζορο πιο πανω, αλλα και σε αυτην την περιπτωση ειναι πολυ δυσκολο να δημιουργησει σοβαρη μαχη o Oda με αυτες τις δυναμεις.

Εμενα αυτα τα 3 panel στο κεντρο μου εκαναν εντυπωση.

http://readms.com/r/one_piece/827/3424/18

Θα μετατρεψει ανθρωπους σε υλικα ωστε να φτιαξει καποιο γλυκο; Τι φαση;

Παντως πολυ disney η ολη φαση...

image.jpg

#14237 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2016 - 17:33

Κατι στο στιλ της Jora φανταζομαι, αλλα σε πιο δυνατο φρουτο... Επισης, υπαρχει πιθανοτητα να εχει το φρουτο της μαγισσας οπως λεει ο Ζορο πιο πανω, αλλα και σε αυτην την περιπτωση ειναι πολυ δυσκολο να δημιουργησει σοβαρη μαχη o Oda με αυτες τις δυναμεις.

Εμενα αυτα τα 3 panel στο κεντρο μου εκαναν εντυπωση.

http://readms.com/r/one_piece/827/3424/18

Θα μετατρεψει ανθρωπους σε υλικα ωστε να φτιαξει καποιο γλυκο; Τι φαση;

Παντως πολυ disney η ολη φαση...

Τα τρία πάνελ στο κέντρο δείχνουν απλώς τα underlings της να έχουν αφανίσει πόλεις/χωριά/χώρες ώστε να πάρουν τα υλικά που χρειάζονται. Στο background βλέπεις τα πτώματα αυτών που πρόσπάθησαν να αντισταθούν.

#14238 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2016 - 18:46

Bρηκα αυτο:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 27 Μάιος 2016 - 19:20

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14239 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2016 - 20:16

@Osama, μαλιστα... Χαιρομαι που δειχνει και το αδιστακτο προσωπο της γιατι με τοσο musical πηγα να ξεχαστω...

@Zemac, ενδιαφερον, αλλα τα σιγουρακια ειναι η Boney και η Λολα οσον αφορα τα κονε των SHs...

image.jpg

#14240 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2016 - 21:37

Θα ερωτευτει τον Luffy και εκεινος θα την κανει friendzoned:p Με διαφορα το πιο αμφιροπο αρκ,δεν εχω ιδεα τι θα γινει,πιστευω μονο οτι θα δουμε ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ στιγμες απο Sanji οσον αφορα το πληρωμα του αλλα και την αποψη του να προστατευει τις γυναικες.

2008ipman01.jpg

#14241 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2016 - 12:05

Έκατσα και έψαξα μια από τις πρώτες φωτογραφίες της Big Mom και σε αυτήν φαίνεται να είναι τεράστια. Στο τελευταίο chapter δεν φάνηκε και τόσο μεγάλη. Οπότε βγάζω το συμπέρασμα ότι μια ιδιότητα του φρούτο της είναι ότι αλλάξει μέγεθος ανάλογα με το εάν πεινάει ή όχι. Γιατί στο πάνελ που είναι τεράστια φαίνεται να πεινάει.

Ένα δεύτερο είναι ότι οι ίδιοι οι Gorosei έχουν πει ότι μόνο οι άλλοι Yonko έχουν την δύναμη να σταματήσουν τον Blackbeard. Πράμα σημαίνει ότι είναι δυνατή παρά την περίεργη εμφάνιση της στο τελευταίο chapter.

Για τα ζωντανά πράματα σίγουρα είναι προϊών του φρούτου. Ίσως το δικό της φρούτο όπως αναφέρθηκε (φρούτο μαγείας) πράμα που είναι πολύ πιθανόν αλλά αυτό από μόνο του δεν βοηθάει να καταλάβεις τι μπορεί να κάνει την ώρα της μάχης. Αυτά τα ζωντανά πράματα μου θύμισαν τα παιχνίδια στο βασίλειο του Dofla. Δεν νομίζω να είναι άνθρωποι πάντως.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 28 Μάιος 2016 - 12:07

#14242 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2016 - 13:16

Βασικα αν παρατηρησεις εδω http://www.mangapanda.com/one-piece/827/17 αλλα και στην επομενη σελιδα, η BM βρισκεται στο βαθος και παρ'ολα αυτα ειναι πολυ ψηλοτερη απο τους γυρω της (ψηλοτερη και απο τα δεντρα). Ειδικα στην τελευταια σελιδα, στο εδαφος φαινεται να υπαρχουν 3 λοφοι μεχρι να φτασει στην ΒΜ, πραγμα που δειχνει ποσο μεγαλη ειναι.

image.jpg

#14243 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2016 - 14:52

Μάλλον έχεις δίκαιο. Απλά στη ίδια σελίδα που έστειλες κάτω στο κέντρο είναι εκεί που μου φάνηκε κοντόχοντρη.

Δεν ξέρω αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όταν άκουσαν το όνομα της Pudding γιατί δεν αντέδρασαν?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 28 Μάιος 2016 - 22:31

#14244 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2016 - 00:02

yonku που χορευει με λουλουδακια = αποτυχια

Προς το παρων δεν μ αρεσει σαν στυλ /.. ειμαι σιγουρος οτι ο οντα θα μας εκπληξει

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14245 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2016 - 02:16

Θελω να πιστευω οτι γνωριζεις πως διαβαζεις One Piece ε;

header.jpg?t=1485907896

#14246 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2016 - 09:13

βασικα δεν παιζει ρολο αυτό που λες.

Αυτό που πιστεύω θέλει να πει ο Zem@c είναι το πως συμπεριφέρονται οι άλλοι Yonkou (badass και ετσι) και αυτοι που χορεύει κλπ.

Πιστεύω ότι το μεγάλο ατου της Big Mom πέρα από τη δυναμή της είναι το intel που έχει. Δουλέυουν πιο πολύ ως οργάνωση παρά ως πειρατές (βλεπε Shanks, BB, WB παλιά).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenobi-sensei: 30 Μάιος 2016 - 09:13

#14247 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2016 - 17:02

και ταυτοχρονα δεν την νοιαζει αν μια μαρμελαδα φραουλας ειναι φτιαγμενη απο αιμα. :thatsit: 

Η Big Mam θα καταπληξει πολυ κοσμο. Αυτο μονο.

2po6sfa_jpg.gif

#14248 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2016 - 17:36

Guys, One Piece διαβάζετε. Το manga που αυτός o "καραγκιόζης"

250?cb=20140723202333

με τα ψεύτικα φτερά, τα κέρατα και το bdsm καπέλο είναι ένας από τους πιο δυνατούς χαρακτήρες της σειράς.

Η εμφάνιση δεν έχει απολύτως καμία σημασία, και πάντα το εκτιμούσα αυτό στην σειρά. "Είμαι badass" δεν σημαίνει ότι "δείχνω badass ή συμπεριφέρομαι badass". H Big Mom είναι στην κορυφή του κόσμου. Μπορεί να κάνει και να συμπεριφέρετε όπως θέλει. Είναι κλασσική περίπτωση εκκεντρικού "πλούσιου" που δεν δίνει δεκάρα για τις προφάσεις.

Επίσης, διαβάσαμε όλοι το ίδιο τσάπτερ; Παίζει να είναι η πιο σκοτεινή εισαγωγή χαρακτήρα στην σειρά. Τραγούδια, χορός και χαρές ενώ τα underlings αφανίζουν κράτη μόνο και μόνο για να βρουν αυγά και αλεύρι. Δεν έπεσε από τον ουρανό για να κάνει bitch-slap τρεις prominent χαρακτήρες όπως ο άλλος ο Μόγγολος, που μεταξύ μας είναι παρόμοια μεγάλο τρολ με αυτήν, αλλά έδειξε έμπρακτα ότι ακολουθεί μια απόλυτη "no bullshit policy". Είτε κάνεις το χατίρι της Big Mom, είτε αφανίζεσε ενώ πίνει τσάι.

tldr: Δεν είναι yonko για να περνάει την ώρα της. Είναι yonko γιατί αξίζει να είναι yonko. Υπομονή και όλοι θα το δούμε σύντομα και έμπρακτα αυτό.

#14249 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2016 - 23:05

Επίσης όλα αυτά για ουτοπία κτλπ προσωπικά μου ακούγονται περίεργα. Μπορεί όντως να θέλει να φτιάξει μια δικιά της ξεχωριστή κοινωνία χωρίς διακρίσεις κτλπ όπως για παράδειγμα ο WB ήθελε να έχει την οικογένεια του, αλλά εμένα κάτι μου βρομάει.

Έχουμε δει την Big Mom να τρώει δικό της Nakama.  Και το γεγονός ότι έχει φτιάξει μια πολιτισμική κοινωνία πιο πολύ μου ακούγεται ότι θέλει να έχει ingredients από όλο τον κόσμο για να τρώει παρά ο στόχος για ουτοπία. Πιστεύω αυτή είναι η σκοτεινή πλευρά στο "βασίλειο" της Big Mom.

#14250 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2016 - 18:25

Αυτο εννοω περι συμπεριφορας. Ενας αυτοκρατορας πρεπει να εχει στυλ, σοβαροτητα, +-βαρβαροτητα και γενικα να μην ειναι για τα πανηγυρια