Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16994 replies to this topic

#13231 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2015 - 12:32

Συμφωνω με τον φιλο πιο πανω σε αυτα που ειπε, θα ηθελα και εγω λιγο Fujitora!!!!

Παντως δεν νομιζω να τελειωσε η μαχη, οχι ακομα!!!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#13232 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.925 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2015 - 12:42

Που ειπε πως θα κανει κακο στην υγεια του το g4? Ο Fujitora προφανως και θα εμφανιστει αργοτερα, δεν νομιζω να μεινει απραγος...

image.jpg

#13233 allblue

allblue

Starting...

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2015 - 12:47

λετε να στοχευει DD φρουτο ο burgess?

#13234 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2015 - 12:48

Που ειπε πως θα κανει κακο στην υγεια του το g4? Ο Fujitora προφανως και θα εμφανιστει αργοτερα, δεν νομιζω να μεινει απραγος...

Αν δεν κανω λαθος ο Doffy ειπε οτι το G4 λογικα θα κανει κακο στο σωμα του, εκτως του οτι εχει περιορισμενη διαρκεια!!!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#13235 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2015 - 12:57

Νομίζω και εγώ πως πάει ο Burgess για να πάρει τα devil fruits...ούτε καν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να κάνει με όλα τα devil fruits που έχει μαζέψει ο Blackbeard...Όσο για τη μάχη νομίζω έχει ακόμα...εμένα δεν μου πολύ άρεσε πυ αφιέρωσε πολλές σελίδες σε άλλα πράγματα πέρα από τη μάχη...αυτό που μου άρεσε είναι οτι είδα one piece μετά από καιρό!!! :8):

2008ipman01.jpg

#13236 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2015 - 13:14

Παντως θα μπορουσε ο Oda αυτην την κρυφη δυναμη να την χρησιμοποιησει λιγο καλυτερα. Δηλαδη να βαλει τον DD να χρησιμοποιει αυτο το awakening πριν το G4 και να δωσει ξυλο στον luffy και μετα οπ luffy να αναγκαζοταν να χρησιμοποιησει το G4 και να τον κερδισει, 

Aρχισε να χρησιμοποιει το Awakening αμεσως μετα το δυνατο χτυπημα του Law που αρχισε να θεραπευει τον εαυτο του,τα υπολοιπα σιγα σιγα μαθαινε να τα κανει,μπορω να πω οτι ο Doflamingo μετα απο αυτη τη μαχη αμα ξεφυγει με το crew του,θα γινει μεγαλη απειλη με τις νεες του δυναμεις.

header.jpg?t=1485907896

#13237 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2015 - 19:22

Νομίζω ότι το awakening εννοεί το Conqueror Haki. Νομίζω ότι με αυτό το haki μπορείς να κάνει παραπάνω πράγματα. Δηλαδή με το φρούτο σου να ελέγχεις το περιβάλλον όπως κάνει ο DD.

#13238 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2015 - 20:00

Κανονικα αυτο πρεπει να ειναι το τελος... αλλα δεν ειναι γτ τοτε δεν εχει νοημα το side-panel με τον ζορρο να προσπαθει να σταματησει το bird cage.

Δυστηχως ο ντοφλα θα σηκωθει..και η μαχη θα ειναι μια φτηνη αντιγραφη του luffy vs luccy.

Ο Burgess χτοχευει το φρουτο του ηττημενου..προφανως δεν θελει να γυρισει πισω με αδεια χερια. και αυτο θα ειναι κ το τελςο του ντοφλα. ταπεινωμενος ητττημενος χωρις φρουτο.

Σαν τον πεγκ που του πηρε το ματι της χιλιετιας ο μπακουρα. χαχα

Το awakening ειναι κατι πολυ προχω, εως και υπερβολικο θα ελεγα....

Στο τελος λεει "fatal blow"... seriously οντα παλικαρι μου? γραφεις fatal και μετα θα τον σηκωσεις σαν κυριος. ?

Εδω δεν βγηκε οφφ απο το γαμμα knife του λοου...

Ας ελπισουμε οτι οντως αυτο ηταν το τελειωτικο χτυπημα κ οτι ο ντοφλα επεσε νεκρος. και παρτυ κανουμε ολοοι!

+ Τον burgess θα τον σταματησει ο φουτζι, ωστε να φανει οτι συμμετεχει και λιγο αντι να τρωωει ποπ κορν στην γωνια του,

+  Ολοι θα μπουν στο εργοστασιο που δεν διαλυεται κ θα περιμενουν μεχρι να ληξει η μαχη.

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#13239 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2015 - 20:35

Παιδια το awakening ειναι νεα ιδιοτητα(δεν την ειχαμε ξαναδει) και χαρακτηριστικο των εμπειρων users. Ειπε ο doffy οτι μπορει το γυρω περιβαλλον του να το προσαρμοσει στι φρουτο του. Τα κτιρια διπλα του και το εδαφος βγαζαν strings. Καμια σχεση με τη healing ιδιοτητα μετα την επιθεση απο τον Law και με το Conqueror Haki.

http://manga-joy.com/One-Piece/785/8/

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 07 Μάιος 2015 - 20:37

2po6sfa_jpg.gif

#13240 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 861 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2015 - 20:43

To awakening όντως δεν έχει σχέση με haki αλλά λογικά πρέπει να είναι παρόμοιο με τους zoan guards στο impel down που αν θυμάμαι καλά ο crocodile τους ανέφερε σαν awakened, γενικά ανάμεικτα συναισθήματα οι νέες εξελίξεις ανάλογα όλα με το πως θα τα διαχειριστεί.

09pntFA.png?1

#13241 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2015 - 22:54

Αρκετά κράτησε η κακιά παρωδία της Dressrosa. Oda, δικαιούσαι παραπάνω από μια φόλα στα 18 χρόνια που τρέχεις σχεδόν αψεγάδιαστα την σειρά αλλά άσε το arc να πεθάνει, δεν το έχεις. Προχώρα μήπως την παλέψεις καλύτερα στο επόμενο, αλλα κάνε έναν μήνα διακοπές να στανιάρεις πριν το αρχίσεις, μην ξαναδούμε ποτέ αυτό το χάλι.

Σε αυτό το σημείο ούτε την μάχη δεν θέλω να δω να κρατάει παραπάνω. Ας τελειώνουμε και ας πάμε για άλλα.

Τόση χαμένη προοπτική ρε γαμώτο πάντως...

#13242 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2015 - 00:44

Ειχαμε ξαναδει awakening οπως ειπαν σε καποιο φορουμ, απλα δε το ξεραμε

Spoiler:

Επισης ο burgess εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε τι κανει/θελει να κανει. Πηρε φρουτα απο το εργοστασιο; Εχει random φρουτα για να κανει respawn αφου σκοτωσει τον ηττημενο; Εχει τροπο να ρουφηξει φρουτο οπως απο wb? Θα ασχοληθει μαζι του ο Sabo?

Τελος ο fuji πρεπει να κανει κατι παραπανω απο το να σωζει κοριτσακια! Εκτος αν θελει να δει αν θα τα καταφερει μονος του ο luffy η κατι για να επενεβη...Γενικα δε ξερω τι παιζει με αυτον αλλα δε τον κοβω να κανει οτι τους συλλαμβανει μετα ολους, τον εχουμε για κουλ τυπο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos21: 08 Μάιος 2015 - 00:45

:thatsit: Have a nice day! :)

#13243 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2015 - 02:12

Αρκετά κράτησε η κακιά παρωδία της Dressrosa. Oda, δικαιούσαι παραπάνω από μια φόλα στα 18 χρόνια που τρέχεις σχεδόν αψεγάδιαστα την σειρά αλλά άσε το arc να πεθάνει, δεν το έχεις. Προχώρα μήπως την παλέψεις καλύτερα στο επόμενο, αλλα κάνε έναν μήνα διακοπές να στανιάρεις πριν το αρχίσεις, μην ξαναδούμε ποτέ αυτό το χάλι.

Σε αυτό το σημείο ούτε την μάχη δεν θέλω να δω να κρατάει παραπάνω. Ας τελειώνουμε και ας πάμε για άλλα.

Τόση χαμένη προοπτική ρε γαμώτο πάντως...

Τη μια δε θες να βγει k.o σε ενα chapter,την αλλη λες "αντε να τελειωσει" κ δε προλαβαν να βγουν καλα καλα 2 chapter.Αποφασισε τι θες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Toriko: 08 Μάιος 2015 - 02:13

header.jpg?t=1485907896

#13244 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2015 - 02:51

Τη μια δε θες να βγει k.o σε ενα chapter,την αλλη λες "αντε να τελειωσει" κ δε προλαβαν να βγουν καλα καλα 2 chapter.Αποφασισε τι θες.

Ξέρω τι ήθελα. Μια καλή μάχη που θα κρατούσε αρκετά τσάπτερ. Είχα μια ελπίδα ότι τουλάχιστον αυτή η μάχη θα είναι καλή, έστω για να κλείσει καλά ένα, στην καλύτερη, μέτριο arc. Από τα τελευταία δύο τσάπτερς φαίνεται ότι η μάχη καλή δεν είναι, οπότε ας τελειώνουμε. Βλέπουμε το master του φρούτου του-evil calculative genius-king's haki Doflamingo να μην μπορεί να κάνει τίποτα και να τρώει ασταμάτητα ξύλο από τον Luffy που ακούει για το awakening για πρώτη φορά. Δεν έχει σάσπενς, δεν έχει νόημα, το gear 4 το είδαμε, πάμε για άλλα.

#13245 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2015 - 14:02

Πως θα ηταν καλη η μαχη τοτε;Να τα αποκρουει ολα ο Doflamingo μετα το Gear 4th?Καταλαβαινεις οτι αυτα αμα τα απεκρουε ολα,ο Luffy τον Kaidou,την Big Mom ποσο μαλλον Akainu και Blackbeard δε θα τους αγγιζε τριχα.Παλευει αυτη τη στιγμη τον πιο δυνατο Shichibukai που ειναι σταθμος για να παλεψει τα υπολοιπα μεγαλα ονοματα.Ο Doflamingo εχει κανει παπαδες εναντια στον Law και τον Luffy απο τη στιγμη που αρχισαν να τον αντιμετωπιζουν.Το τελικο χτυπημα του Luffy παιζει κ να το αντεξε και οπως ειπε ο Zemac παιζει να κερδισει ο Luffy με "φθηνη" αντιγραφη με τον Lucci.
Σε βρισκω υπερβολικο να το θαβεις τοσο το arc...αλλα να μου πεις υπαρχουν κ ατομα που θαβουν το Skypia,Ennies Lobby και Thriller Bark.

header.jpg?t=1485907896