Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16994 replies to this topic

#13216 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2015 - 20:55

Χαίρετε! Προσωπικά μου άρεσε το Gear 4th! Ναι, αρχικά παραξενεύτηκα, αλλά το βρήκα γουστόζικο και ταιριαστό με το πνεύμα της σειράς και του Luffy! Επίσης είναι γ@μ@το ότι μαθαίνουμε τα χαρακτηριστικά αυτού του mode μέσω του αντιπάλου, μέσω του Doflamngo, ο οποίος φαίνεται να το μελετά και παίζει να καταλάβει τη ''λογική'' του και ν' αντεπιτεθεί! Raw power vs Strategic mind!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#13217 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2015 - 01:13

Χαίρετε! Προσωπικά μου άρεσε το Gear 4th! Ναι, αρχικά παραξενεύτηκα, αλλά το βρήκα γουστόζικο και ταιριαστό με το πνεύμα της σειράς και του Luffy! Επίσης είναι γ@μ@το ότι μαθαίνουμε τα χαρακτηριστικά αυτού του mode μέσω του αντιπάλου, μέσω του Doflamngo, ο οποίος φαίνεται να το μελετά και παίζει να καταλάβει τη ''λογική'' του και ν' αντεπιτεθεί! Raw power vs Strategic mind!

Δεν εχει ελπιδα... αν οντως ο οντα μιλαει σοβαρα για λουφφυ εναντιων αυτοκρατορα τοτε πρεπει ο ντοφλα να βγει νοκ αουτ στο επομενο. 
Ο ντοφλα ειναι παντοφλα! QQ ξεμωραμενη διεστραμενη προσωπικοτητα που σκοτωνεις οτι βρεις και χαιρεσαι!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 26 Απρίλιος 2015 - 01:16

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#13218 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 406 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2015 - 10:45

για yonko δε θα σταθει με gear 4, με βαση αυτο που εχει δειξει μεχρι τωρα πρεπει να γίνει ακομα πιο badass. για yonko θα παει όταν θα χει και gear 5 που θα ναι και το ultimate weapon του. Διαβαζοντας τις τελευταιες θεωριες και συνεντευξεις του Οντα συνειδητοποιώ ο τυπος χτιζει με λεπτομερειες και συμβολισμους πολλα απο τα γεγονοτα και γιαυτο πιστευω ότι ακόμα και η ορολογια που εχει επιλεξει απο την αρχη δλδ το gear υποδηλωνει ότι σιγουρα θα χει και 5η. το στανταρ των αμαξιων ειναι να εχουν 5 ταχυτητες, οποτε θα δουμε και gear 5!

#13219 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2015 - 12:22

Σιγουρα υπαρχουν πολλα που μπορουμε να δουμε... αλλα μου αρεσε κατι που διαβασα, εδω νομιζω, απο ενα μελος... για το γκιαρ 4 οτι μπορει να εχει και αλλα modes...αυτο ειναι το muscleman αλλα μπορει να εχει και παραλλαγες..οπως εχει ο τσουπερ με τις μορφες του.!

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#13220 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2015 - 16:45

Και εγώ δεν πιστεύω ότι είναι έτοιμος ακόμα για Yonkou.  Αλλά θα ξενερώσω εάν δω τον Dofla να φεύγει έτσι. Όπως είπε ο Pirate Luffy για να μελετάει τις κινήσεις ο Dofla σημαίνει ότι θα αντεπιτεθεί.

#13221 AlexandrosPs

AlexandrosPs

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2015 - 17:59

Άμα χάσει ο DD μόνο με ένα gear 4 θα είναι μεγάλη ξενέρα, τουλάχιστον να διαρκέσει 2-3 chapters  αυτήν η μάχη ακόμα. :congrats:

AlexandrosPs.jpg
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Titans-Fansubs

Projects της ομάδας:

#13222 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2015 - 01:21

Kι εγω πιστευω θα αντιδρασει ο DD. Δεν τον εχουμε δει τον DD σε full body haki mode που μαλλον απο δω και περα αυτο θα ειναι το σημα κατατεθεν για να ξερουμε ποτε ο αντιπαλος χρησιμοποιει ολη του τη δυναμη. Δεν νομιζω να τον παιξει στα ισα, αλλα πιστευω θα βρει τροπο να χρησιμοποιησει εναντιον του μια αδυναμια του luffy που πιστευω αυτη ειναι η υπερβολικη ελαστικοτητα που κανει τον luffy ασταθη και να μην παταει καλα τα ποδια του στο εδαφος. Επισης για να πηγαινει ο Zoro με τους Samurai να πανε να σταματησουν το Bird Cage ισως μας προιδεαζει οτι το χρονικο περιθωριο της μιας ωρας που εδωσε στον luffy o DD να ακυρωνεται μιας και λογικα θα τα καταφερουν και αρα η μαχη DD-Luffy να κρατησει περισσοτερο. Επισης μη ξεχναμε την healing ιδιοτητα του DD..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 30 Απρίλιος 2015 - 01:22

2po6sfa_jpg.gif

#13223 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2015 - 02:39

Στα ποσα chapter ειναι ικανοποιητικη μια Boss μαχη εδω;

header.jpg?t=1485907896

#13224 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2015 - 18:05

το πολυ 2 ακομα,

ερωτηση: ο τρεμπολ τι απεγινε? πεθανε? 

#13225 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2015 - 09:35

Spoiler:

2po6sfa_jpg.gif

#13226 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 861 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2015 - 19:49

Είχε βγει νομίζω τo Σάββατο αυτο το spoiler και δεν είναι εξακριβωμένο άρα μάλλον είναι μπαρούφα.

09pntFA.png?1

#13227 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2015 - 21:44

Μου φαίνεται οτι έχουν περάσει αιώνες από τότε που έχω να διαβάσω one piece..ελπίζω να σταματήσουν τα break για καιρό...

2008ipman01.jpg

#13228 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2015 - 23:53

Είχε βγει νομίζω τo Σάββατο αυτο το spoiler και δεν είναι εξακριβωμένο άρα μάλλον είναι μπαρούφα.

Aπ οτι εχω διαβασει ειναι εξακριβωμενο και εχουν ηδη τα scans αλλα επιτηδες δεν τα δημοσιευουν. Δε θα με χαλαγε παντως να ηταν ψεματα.

@ Itachi παιζει φετος σε καθε 4 chaps να κανει break. Μεχρι περσι γινοταν break καθε 3 chaps :P

2po6sfa_jpg.gif

#13229 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2015 - 09:25

Out! :http://www.mangapanda.com/one-piece/785

Εγω ενα εχω να πω

Spoiler:

:thatsit: Have a nice day! :)

#13230 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2015 - 12:06

Τελικα το G4 κραταει λιγο και συμφωνα με την προβλεψη του DD θα κανει ζημια στην υγεια του Luffy...Σε περιπτωση που σηκωθει ο DD θα ναι δυσκολα τα πραγματα. Τελικα ο Burgess ειχε ως στοχο τον Luffy. Απ οτι φαινεται κουβαλαει κατι. Λετε να ειναι κανα φρουτο?

Πολυ ωραιο chap. Το μονο που με χαλασε λιγακι ειναι οτι ολοκληρος fujitora μεχρι στιγμης μενει αμετοχος οσον αφορα το bird cage ενω ο zoro και οι 2 samurai πανε οντως να κανουν κατι.

Αυτο το καινουριο με το awakening πραγματικα δεν το περιμενα. Εχουμε πολλα να μαθουμε ακομα για τις δυναμεις στο OP. Παντως θα μπορουσε ο Oda αυτην την κρυφη δυναμη να την χρησιμοποιησει λιγο καλυτερα. Δηλαδη να βαλει τον DD να χρησιμοποιει αυτο το awakening πριν το G4 και να δωσει ξυλο στον luffy και μετα οπ luffy να αναγκαζοταν να χρησιμοποιησει το G4 και να τον κερδισει, Τωρα η μαχη ηταν καπως ετσι: εμπειρος χρηστης devil fruit εναντιον απειρου χρηστη devil fruit και νικητης ο απειρος χρηστης lol.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 07 Μάιος 2015 - 12:06

2po6sfa_jpg.gif