Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 13 April 2015 - 01:25
Posted 14 April 2015 - 01:15
Περα απο τα αλλα χιλιοειπομενα +αυτα που αναφερθηκαν παραπανω ειναι οτι καθε επιθεση του Luffy εχει λογικη απο πισω της (εκτος απο το Gear 3 μαλλον αν καταφερετε να μου εξηγησετε πως γινεται σας δινω μπισκοτακι
)Ελπιζω και αυτη ναι εχει μια βαση και φαντασια.Αν και πιστευω κατι σε αυτο που ειπε ο Ζem@c.Ελπιζω παντος να μας αιφνιδιασει ο Oda και ναν κατι που δεν το περιμενουμε που ισως να δινει και περισσοτερες πληροφοριες για τα DF.
Posted 14 April 2015 - 01:46
παζει και το σεναριου του full body gear 3: giant mode - τυπου wb σε μεγεθος... θα χε πλακα
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 14 April 2015 - 03:05
Περα απο τα αλλα χιλιοειπομενα +αυτα που αναφερθηκαν παραπανω ειναι οτι καθε επιθεση του Luffy εχει λογικη απο πισω της (εκτος απο το Gear 3 μαλλον
αν καταφερετε να μου εξηγησετε πως γινεται σας δινω μπισκοτακι
)Ελπιζω και αυτη ναι εχει μια βαση και φαντασια.Αν και πιστευω κατι σε αυτο που ειπε ο Ζem@c.Ελπιζω παντος να μας αιφνιδιασει ο Oda και ναν κατι που δεν το περιμενουμε που ισως να δινει και περισσοτερες πληροφοριες για τα DF.
To gear 3 είχε κάποια λογική όταν στην αρχή (πλέον δεν έχω παρατηρήσει εάν το κάνει) ο Luffy φυσούσε μέσω του δαχτύλου του αέρα μέσα στο σώμα του και το φούσκωνε. Και σαν λάστιχο που είναι μπορεί και το κάνει. Θέλω μπισκοτάκι!!!!
Posted 15 April 2015 - 00:09
Γεμιστα
Τωρα θα μου πεις τι ψαχνεις και συ.. (αν και εχω δει και χειροτερα, θεωρια θερμοδιναμικης για Red Hawk αλλα τεσπα)ανατομικα δεν στεκει γιατι απο τους πνευμονες δεν μπορει να παει καπου αλλου και απο το στομαχι το πολυ πολυ να βγει κανα COUP DE BOO
Αρα περνω πισω το μπισκοτακι μεχρι νεωτερας
EDIT τωρα θελω μπισκοτα με γαλα και δεν εχει μεινει τπτ στο ραφι
Edited by johntheo95, 15 April 2015 - 00:15.
Posted 15 April 2015 - 14:19
Κλαψψψ πάνε τα μπισκοτάκια μου. Βtw μου αρέσουν τα cookies.
Κοίτα αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο αέρας πάει από τους πνεύμονες στο υπόλοιπο σώμα ή μύες και τους φουσκώνει. Μέσω φλεβών?? Δεν ξέρω. Αλλά ανατομικά τίποτα δεν στέκει με το φρούτο του Luffy.
Posted 15 April 2015 - 19:52
Γεμιστα
Spoiler:cookiesSpoiler:ή κατι πιο kawaiSpoiler:?
Τωρα θα μου πεις τι ψαχνεις και συ.. (αν και εχω δει και χειροτερα, θεωρια θερμοδιναμικης για Red Hawk αλλα τεσπα)ανατομικα δεν στεκει γιατι απο τους πνευμονες δεν μπορει να παει καπου αλλου και απο το στομαχι το πολυ πολυ να βγει κανα COUP DE BOO
Αρα περνω πισω το μπισκοτακι μεχρι νεωτερας
![]()
EDIT τωρα θελω μπισκοτα με γαλα και δεν εχει μεινει τπτ στο ραφι
ενω απο κοκαλο σε κοκαλο στεκει δλδ?... αφου καθε κοκαλο ειναι ξεχωριστο...
επιμενω... θα ναι κατι σαν nightmare luffy με γκιαρ 2.
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 16 April 2015 - 09:20
Notify : One Piece Manga is on break this week.
Chapter air's normally next week. Week after has another break due to goldenweek in Jap. Enjoy
Posted 16 April 2015 - 12:33
Κατάλαβα. Κανά chapter με 14 σελίδες θα βγάλει και μετά και άλλο break.
Posted 23 April 2015 - 01:28
just few more hours........ tick tock
Posted 23 April 2015 - 02:06
Το αστείο θα είναι να δείξει τον sanji και τους άλλους...
Posted 23 April 2015 - 10:53
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 23 April 2015 - 10:55
Spoiler:
Τι 7 μέρες; Έχει break....................