Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17016 replies to this topic

#1231 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 20 March 2009 - 15:58

Πραγματικα σε αυτο εχετε δικιο ηταν πολυ δραματικο οντως-μπορει το κωμικο στοιχειο να ειναι διασπαρτο γενικα μεσα στο op αλλα και παλι ηταν πολυ συγκινητικο να βλεπεις τον bon clay sama να προσπα8ει να σωσει τον luffy επειδη μια φορα ειχαν υποσχε8ει να ειναι φιλοι και να βοη8ανε ο ενας τον αλλο.Ηρωικο chapteraki και γενικα μαρεσε το ολο 8εμα της αυτο8υσιας που εδειξε σε αυτο ο oda-ειδικα οταν σηκω8ηκε ο luffy για να σωσει τον bon clay πραγματικα για μια στιγμη που ηρ8ε να κλαψω...:wooi2:
ΥΓ Εκει που ελιωσα στο γελιο πραγματικα ομως ηταν οταν μπηκαν στην φυλακη τσιτσιδοι χαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα:nod::nod:

Mου αρεσε και μενα το chapter καθως και η απαιγνωσμενη ψυχικη προσπαθεια του luffy να κρατηθει στη ζωη.
Διοτι αυτο που ξεκαθαριζεται πλεον στο one piece ειναι οτι στους captain δεν μετρα τοσο η δυναμη τους οσο ο ψυχησμος τους.

Πιστευετε οτι ο sanji θα μπορουσε να κανει οτι κανει τωρα ο bon clay ?Παρολο που στο παρελθον τον ειχε νικησει? Εγω πιστευω οχι...

Υ.Γ.
Παντως εμενα αν δεν μου αρεσε κατι αυτο ηταν οι λυκοι...Δεν επειθαν για την δυναμη τους και περιμενα κατι πολυ καλυτερο (τουλαχιστον σε εμφανηση) να φυλαει το lvl5.

Καλα ποσους διαφορετικους χαρακτηρες θα δουμε σε αυτο το anime? Πραγματικα απιθανο, να δουμε τι λεει ο καινουργιος λετε να ειναι η okama queen?

#1232 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 20 March 2009 - 16:26

Πάντως ο τύπος σίγουρα θα είναι διχασμένη προσωπικότητα, άντρας\γυναίκα.

#1233 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 20 March 2009 - 16:38

Πάντως ο τύπος σίγουρα θα είναι διχασμένη προσωπικότητα, άντρας\γυναίκα.

Οχι απαραιτηα διχασμενη προσωπικοτητα, εναι μια φυλη, η φυλη που κατοικει στο νησι που εστειλε ο Kuma τον Sanji. O BonClay ειναι ενας/μια απο αυτους/αυτες :P

#1234 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 20 March 2009 - 16:51

Γενικώς ο όρος Οκάμα, εκφράζει οτιδήποτε μη straight. Λογικά ο 2, θα θέλει να μείνει για πάντα στο συγκεκριμένο νησί και θα βοηθήσει τον Sanji,πάντως δεν τον βλέπω με τίποτα για νακάμα....

#1235 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 20 March 2009 - 17:34

Ωραία θα ήταν αν ο Mr.2 έκανε join το group :blingeye2:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#1236 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 20 March 2009 - 19:20

Λοιπόν έχοντας διαβάσει το κομμάτι των spoiler είχα προς στιγμή συμφωνήσει με το σχόλιο του Serestrum ως προς το κάπως γελοίο τέλος του chapter.
Αυτό που διάβασα όμως στο τέλος του κανονικού chapter μου άρεσε. Δεν μου φάνηκε παράλογη shounenια γιατί ο Luffy έσωζε ταυτόχρονα εαυτόν και Mr.2.

Δεν θεώρησα το haki υπερβολή της τελευταίας στιγμής ούτε τρόπος για να βγει ο mangaka από το αδιέξοδο. Ο Luffy ήταν πιεσμένος και σε παραλήρημα εκείνη την στιγμή και του βγήκε όπως του βγήκε.

Γενικά το chapter μου άρεσε πολύ και φυσικά ανυπομονώ να δω την ιστορία και ίσως το σώσιμο του Luffy από τον άγνωστο χαρακτήρα.

ΥΓ: Γιατί πρέπει να έχουμε νέο SH member σε κάθε νέο arc/chapter/page/panel;<<

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1237 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 20 March 2009 - 20:38

Γενικά το chapter μου άρεσε πολύ και φυσικά ανυπομονώ να δω την ιστορία και ίσως το σώσιμο του Luffy από τον άγνωστο χαρακτήρα.

ΥΓ: Γιατί πρέπει να έχουμε νέο SH member σε κάθε νέο arc/chapter/page/panel;<<

για καποιο λογο κανω υπομονη μεχρι να ποσταρεις και εσυ παντα... :hahaha:

αυτο ο τυπος/σκακιερα και μονο απο την ποζα του φαινεται βλαμμενος και την καλη εννοια...
λες και μεσα στην φυλακη υπαρχει κατι αλλο που ουτε οι υπευθυνοι δεν ξερουν...

παντως το χακι εμενα συνεχιζει να μη μου αρεσε... ισως μου φανηκε τοσο λειμ επειδη οι λυκοι ηταν, ναι μεν σμπαρακουακ σχιζοφρενεις/γουσταρω/φατετουςολους, αλλα μου φανηκαν λιγοι...

και δεν θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο με το τελευταιο σου σχολιο... :bahhh:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1238 NearOne

NearOne

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 20 March 2009 - 21:45

Είναι η ιδέα μου η ο Όντα εμπνεύστηκε απο τους emo για τον τυπο που ήταν σαν ΄το γινγκ γιανγκ?:wis:

Τέσπα έχω μια απορία.Μετά το haki οι αισθήσεις του Luffy(όραση,ακοή) επανήρθαν?

#1239 Asvos

Asvos

*Don't be like me*

• Banned
  • 4 posts

Posted 21 March 2009 - 01:21

Ενδιαφέρον chapter, μένει να δούμε τι θα γίνει με την σκακιέρα και πως θα ζήσει ο Luffy, γιατί την έχει πολύ άσκημα.

Πάντως να τους δείρει όλους μόνος του είναι αδύνατο, το πιθανότερο είναι να καταφέρει να ελευθερώσει τον Ace και τον Jimbei και να ρίξουν αυτοί το πολύ ξύλο.

#1240 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 21 March 2009 - 17:23

Με κούρασε το chapter.Go στο επόμενο.
533 chap: 29 hours remain....536: 26 hours remain..Θά μας παρουσιάσει ενα 24ωρο σε 24 chapter.Πραγματική υπερπαραγωγή δλδ.Ελπίζω να αξίζει.
Tυφλα να χει ο jack bauer στο 24....

#1241 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 21 March 2009 - 17:27

αυτος ο ασπρομαυρος δεν επεσε ξερος απο το haki, μαλλον αυτος θα μαθει στο luffy 5 πραγματα για το πως θα το χρησιμοποιει, γιατι αλλιως θα τον ξαναπελατιασει ο maggelan

qzMHWHd.png

#1242 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 21 March 2009 - 21:34

Μπορει απλα να ιταν μακρια να ενιωσε το τι εγινε και να πηγε να δει τι ακριβως εγινε

#1243 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 22 March 2009 - 04:19

μολις τωρα διαβασα το τελευταιο chapter... ενταξει ενα μεγαλο applause για τον ΜR 2... :8):
αλλα εκει που σηκωθηκε ο luffy τρελαθηκα.. λεω ηρθε το τελος ο bon-chan δεν θα κανει τιποτα σηκωνεται ο αλλος και κανει το υπερτατο haki :mador2:

τελος παω για υπνο:deadga6:

#1244 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 posts

Posted 22 March 2009 - 13:44

μονο εμενα μου ηρθε δλδ στο μυαλο οτι εκεινος ο ασπρομαυρος παιζει να ειναι ο γκευς για τον οποιο μιλουσε ο mr2 ?:yawn2:
Posted Image
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!:hahaha:

#1245 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 22 March 2009 - 18:05

μονο εμενα μου ηρθε δλδ στο μυαλο οτι εκεινος ο ασπρομαυρος παιζει να ειναι ο γκευς για τον οποιο μιλουσε ο mr2 ?:yawn2:

Kαι εμένα ο Okama μου φαίνεται ότι είναι.Το chapter καλό ήταν αλλά εκτός από τις δύο τελευταίες σελίδες δεν είχε κάτι που να με ενθουσιάσει.Ελπίζω σύντομα να δούμε εξήγηση για το Haki αν και δύσκολο να νικηθεί ο Maggelan με το Haki μόνο,imho.
Τέσπα Oda είναι αυτός οπότε οι όποιες προβλέψεις είναι κάπως φλου.