Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17010 replies to this topic

#11971 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2013 - 15:31

Spoiler:

Τhanks, μακαρι να βγει αυριο

Spoiler:

Να βγει και να μην έχει μπρεικ νεξτ γουικ πλιζ....οντα μανγκ

Beyond the Grave Δημοσιευμένη  εικόνα

#11972 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 11:15

http://www.mangapanda.com/one-piece/724

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DeLGaDo: 08 Οκτώβριος 2013 - 12:32

Beyond the Grave Δημοσιευμένη  εικόνα

#11973 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 12:48

Πωπωπω καταιγιστική δράση ρε παιδιά...! Ωραίο ήταν, αν και δε νομίζω να λήξει έτσι η συμμαχία Law και Luffy. Ανυπομονώ τρελά για τη συνέχεια.

Όσο για τον Sanji, ήθελα κι εγώ κάτι καλύτερο αλλά ήμουν σίγουρος πως δεν είχε καμία ελπίδα απέναντι στον Dofla...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#11974 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 12:57

Ελα ρε...Και νομιζω οτι θα τον κομματιασει τον Sanji συμφωνα με τα spoilers...Νταξει παλι καλα που δεν εχασε κανα ποδι λεω εγω!

Τωρα λογικα θα ξαναγινει η συμμαχια μολις τελειωσει το arc και ο Law δει το ποσο σημαντικη ηταν η βοηθεια των SHs,οπως και για το τι ειναι ικανοι να κανουν...

image.jpg

#11975 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 13:47

^ Ευτυχως νταξει δεν ηταν τοσο τραγικη μαχη sanji vs dof οπως φαινοταν απο τα spoilers αλλα ηταν μια ανωμαλη προσγειωση ομως :P

Φοβερο chap, φοβερο arc, φοβερος main antagonist, φοβερα ολα!

Στο τελος ουτε που ιδρωνε το αυτακι του απο αυτα που ακουσε απο τον Law περι Kaidou οτι θα τον κυνηγησει. Αισθηση μου οτι εχει πληρως το πανω χερι αυτην την στιγμη ο dofla.

Το μονο κολλημα στην υποθεση ειναι το τουρνουα! Μεχρι να τελειωσει το τουρνουα θα χει πεθανει ο Law :P Πρεπει κατι να μεσολαβησει.

2po6sfa_jpg.gif

#11976 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 13:59

Το μονο κολλημα στην υποθεση ειναι το τουρνουα! Μεχρι να τελειωσει το τουρνουα θα χει πεθανει ο Law :P Πρεπει κατι να μεσολαβησει.

Μα γιατί πρέπει να μεσολαβήσει κάτι; Δεν μπορεί απλώς να φάει on-screen ένα γερό χέρι ξύλο ο Law; Ζητάω πολλά, ω τρισμέγιστε Oda-sensei;

(πρόσεξε τι θα πεις, Fandom)

Στα άλλα συμφωνώ. Αυτό το arc είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην σειρά από το Whitebeard War. Δεν έχω βρει τίποτα για να γκρινιάξω, κάτι σπάνιο.

#11977 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 14:15

Το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτό το arc είναι ότι έχει ανοίξει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Δηλαδή έχει

Luffy

Zoro κλπ

Law

Usopp κλπ

Sunny κλπ

Θα τα δείξει όλα πολύ αργά και θα πηδάει από το ένα στο άλλο.

Osama o Law δεν παθαίνει τίποτα ρε, μην σκας.

#11978 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 14:49

Osama το λεω απο την αποψη οτι το τουρνουα θα παρει πολυ χρονο, ενω τωρα ο κοσμος καιγεται, οι εξελιξεις τρεχουν και ο luffy την παιζει σε ενα ακυρο τουρνουα. :P Το μονο καλο για εκεινους ειναι οτι το εργοστασιο βρισκεται στο Κολοσσαιο. Απλα θελω να δω τι θα σκεφτει ο oda για να τα συνδιασει ολα αυτα.

Το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτό το arc είναι ότι έχει ανοίξει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Δηλαδή έχει

Και τωρα που το λες μαλλον στα επομενα θα δειξει block D. Ποιος το χεζει το Block D τωρα? :yawn2:

2po6sfa_jpg.gif

#11979 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 15:00

Πωωω πολυ καλο τσαπτερ..... για πλακα τον ειχε ο δονκιχωτης το σαντζι.

Επισης κατι που με μπερδεψε σ αυτο το τσαπτερ..... ο ντον ειναι λογκια??? http://prntscr.com/1w0s2b

Γιατι στο wiki νομιζω τον λεει paramecia

"He has shown himself capable of controlling more than one person at the same time without apparent effort. This power was classified as a Paramecia-class Devil Fruit"

Δημοσιευμένη  εικόνα

#11980 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 15:46

Nαι Paramecia ειναι. Απλα η φωτια απο το ποδι του sanji καλυπτει το σωμα του dof γι αυτο καπως φαινεται μπερδεμενο.

2po6sfa_jpg.gif

#11981 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 19:23

Έδωσε @#ράκι ο ξανθός με πολύ συνοπτικές διαδικασίες. O Zoro θα κρατούσε καλύτερα μάλλον. Αν και μεταξύ μας άμα δεν λέγεσαι luffy...δεν.

Οπoτε Law φίλοι μου και πάλι Law,.......μέσα στην καρδιά μου τον έχω τον άτιμο.

#11982 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 19:57

Respect ο Law. Στο room γλενταει τα παντα αλλα τρ η μαχη θα ναι περιεργη...

Παντως κι εγω δε νομιζω να τα χαλασει με sh

(curlyhat pirates  :hahaha: )

Λογικα θα δουμε και κανα φλασμπακ τωρα κοντα.

:thatsit: Have a nice day! :)

#11983 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 05:03

Ο sanji έχει γίνει ο νέος yamcha μου αρέσει που ο oda βάζει τον dofla να λέει ότι ο sanji είναι δυνατός καθώς τι τρώει...να πω την αμαρτία μου το subplot με το τουρνουά και το εργοστάσιο μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον παρά με το law γτ περιμένω κανά all in απο luffy και zoro.

09pntFA.png?1

#11984 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 07:12

Ποιο subplot? Για μένα το main είναι το Κολοσσαίο. Αυτό θέλω να δω κι όλο μου το σταματάνε.

#11985 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 09:57

Subplot με την έννοια ότι το crew έχει χωριστεί σε 3-4 μέρη και ο luffy στο κολοσσαίο είναι ένα απο αυτά αν και λόγω ότι είναι πρωταγωστής έχει μεγάλη σημασία απλά ο περισσότερος κόσμος που έβλεπα ενδιαφερόταν περισσότερο για law-dofla-fujitora-sanji και τι θα γίνει μεταξύ τους.

09pntFA.png?1