Πολύ ωραίο τσαπ, zoro's swords are itching for a fight
Edited by DeLGaDo, 19 August 2013 - 14:53.
Posted 19 August 2013 - 14:53
Πολύ ωραίο τσαπ, zoro's swords are itching for a fight
Edited by DeLGaDo, 19 August 2013 - 14:53.
Posted 19 August 2013 - 15:37
ωραιο αλλα παλι ανελυσε πολυ το κομματι με τους νανου ενω τα υπολοιπα (λιγα) που εδειξε ηταν τρομακτικα ενδιαφεροντα... υποψιαζομαι κατι σαν μαρινεφορντ αρκ... δεδομενου οτι και εδω εχουμε πολλα διαφορετικα προσωπα... law (+ crew), luffy (+crew), Admiral, ViceAdmirals, Captains (marines), NEW SUPERNOVAS,flamingo, BB Crew...σιγουρα σε αυτο το κομματι θα "πεσει" ο ντοφλα... και σιγουρα ατα που βλεπουμε τωρα ειναι μπουρδες σε σχεση με αυτα που θα ακολουθησουν... για να δουμε λοιπον...
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 19 August 2013 - 16:42
Υπάρχει κάπου που να μπορούμε να διαβάσουμε το chapter με καλύτερη ποιότητα;
Posted 19 August 2013 - 22:10
Κατι αλλο που ειδα ειναι οτι ο Fuji ελειπε απο την μαχη...
Posted 20 August 2013 - 21:41
Πολύ καλό chapter. Γενικά η προοπτική του πολέμου με ενθουσιάζει. Είμαι περίεργος να δω πόσο χαμός θα γίνει.
Edited by redpower1989, 20 August 2013 - 21:41.
Posted 20 August 2013 - 22:00
Mόνο εγώ το παρατήρησα που ένας απο τους dwarves είπε πως η ιστορία με τον donflaming κρατάει εδώ και 900 χρονια δλδ φτάνουμε μεχρι το void century και μπαίνουν πολλά σενάρια εκτος αν έχουν κανει καμιά πατατιά με την μετάφραση.
Posted 20 August 2013 - 23:10
Mόνο εγώ το παρατήρησα που ένας απο τους dwarves είπε πως η ιστορία με τον donflaming κρατάει εδώ και 900 χρονια δλδ φτάνουμε μεχρι το void century και μπαίνουν πολλά σενάρια εκτος αν έχουν κανει καμιά πατατιά με την μετάφραση.
Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση αυτό γιατί το περίμενα ότι πάει κατά εκεί η δουλειά. Δεν ξέρω εάν η μετάφραση είναι χάλια. Αλλά το όλο σκηνικό σίγουρα έχει βαθιές ρίζες όπως με τους ψαρανθρώπους και skypiea . Και με τους samurai ή τους γίγαντες (πιθανόν).
Edited by redpower1989, 20 August 2013 - 23:11.
Posted 20 August 2013 - 23:21
Απλά τώρα φαίνεται να επιβεβαιώνονται θεωρίες που κάναν λόγο για σχέση donflamingo-world nobles και αποκτάει πολύ ζουμί η ιστορία.
Posted 21 August 2013 - 14:14
Έλειπαν δυο σελίδες από το προηγούμενο chapter.
http://www.mangareader.net/one-piece/718/3
Edited by redpower1989, 21 August 2013 - 14:15.
Posted 22 August 2013 - 14:38
και από mangastream http://readms.com/r/one_piece/718/2019/1?t=2
Έτσι όπως το βλέπω Zoro και Franky πάνε στο πλοίο, νικάνε την τύπισσα, τους κάνει όλους όπως ήταν, και πάνε στο Green Bit. Εκεί ίσως ο Zoro μπει στη μάχη του Law. Βασικά έχω μπερδευτεί λίγο γιατί πλέον το ζητούμενο είναι να μαζευτούνε όλοι στο Colosseum, επομένως αυτό είναι δύσκολο να συμβεί ενώ ο Law προσπαθεί να γλιτώσει από τον Doflamingo...
Τι θα σκεφτεί πάλι αυτός ο Oda...
Posted 22 August 2013 - 15:25
Νομιζω οτι εχει ξαναφερθει αλλα εχω την εντυπωση πως απωτερος σκοπος του D.Flamingo ειναι να φτιαξει ελεγχομενους απο τον ιδιο Zoan users,οπως και κατα πασα πιθανοτητα ισχυει και με τον Momonosuke,για να την φερει στον Kaidou και να παρει την θεση του...
Posted 23 August 2013 - 10:35
Νομιζω οτι εχει ξαναφερθει αλλα εχω την εντυπωση πως απωτερος σκοπος του D.Flamingo ειναι να φτιαξει ελεγχομενους απο τον ιδιο Zoan users,οπως και κατα πασα πιθανοτητα ισχυει και με τον Momonosuke,για να την φερει στον Kaidou και να παρει την θεση του...
Μάλλον αυτό θέλει να κάνει.
Posted 23 August 2013 - 11:02
Η μεγαλύτερη ανατροπή στο One Piece θα ήταν να το κατάφερνε.
Doflamingo as a Yonko. How awesome would that be?
Posted 23 August 2013 - 11:36
Η μεγαλύτερη ανατροπή στο One Piece θα ήταν να το κατάφερνε.
Ποτέ μην λες ποτέ.
Posted 23 August 2013 - 11:40
Κάτω ο Dofla. Law για Yonko