Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17010 replies to this topic

#11656 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2013 - 22:24

Αυτό δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Τέλος πάντων δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να περιμένουμε.

Πάντως οι νάνοι πιστεύω ότι είναι εναντίον της οικογένειας Dofla όπως και τα παιχνίδια. Γι αυτό μαζεύουν όπλα όπου μπορούνε. Ίσως ετοιμάζουν κάτι εναντίον του Dofla τόσο καιρό.

Λογικά είναι μαζί με τα παιχνίδια.Και ο Zoro και ο Franky πανε στο flower fields.

Spoiler:

#11657 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2013 - 22:36

Δεν είχα παρατηρήσει ότι τα poneglyphs είναι αρχαία ελληνική γραφή. :P

Δεν είναι.

Ο Oda θέλει σίγουρα διακοπές άμα όντως ισχύει αυτό που παραδέχτηκε στο short interview (2am,-5am sleeping is lol)

#11658 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2013 - 23:00

Δεν είναι.

Ο Oda θέλει σίγουρα διακοπές άμα όντως ισχύει αυτό που παραδέχτηκε στο short interview (2am,-5am sleeping is lol)

Το ξέρω ότι δεν είναι..

#11659 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2013 - 23:18

Σαν τα στρουμφακια ειναι τα dwarves που κρατανε μυστικο την υπαρξη του χωριου τους. :P
Παιδια πιστευω ο καταλληλος τροπος να διακοπει το τουρνουα στο Κολοσσαιο ειναι να κλαπει το φρουτο και πιστευω οι πιο καταλληλοι ειναι τα dwarves :P

2po6sfa_jpg.gif

#11660 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 02:53

Επισης ο DoFlamingo ισως μπορει να μετατρεψει ανθρωπους σε μαριονετες ή σε παιχνιδια!Οποτε αυτη η μαριονετα θα μπορουσε να ηταν ανθρωπος καποτε!

φίλε KAidou αν ισχύει κάτι τέτοιο θα είναι τρέλαααα!!
και όχι ότι θα γίνει,αλλά,μακάρι να 'χαμε έστω για λίγο Zoro VS Issho...
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#11661 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 09:49

φίλε KAidou αν ισχύει κάτι τέτοιο θα είναι τρέλαααα!!
και όχι ότι θα γίνει,αλλά,μακάρι να 'χαμε έστω για λίγο Zoro VS Issho...

Δεν πιστεύω ότι θες να δεις τον Zoro να τρώει σφαλιάρες σαν παιδάκι.

Spoiler:

#11662 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 09:57

Δεν πιστεύω ότι θες να δεις τον Zoro να τρώει σφαλιάρες σαν παιδάκι.

έλα τώρα...
ότι δεν το έχει ακόμα είναι σχεδόν βέβαιο αλλα δεν νομίζω να τες φαΐ τελείως άνετα όπως λες, δυο χρονια γ@μιόταν στην προπόνηση με τον καλύτερο swordman του κόσμου, δεν νομίζω να του χαρίστηκε ο mihawk στην προπόνηση εξίσου και το ένα μάτι.

#11663 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 10:57

έλα τώρα...
ότι δεν το έχει ακόμα είναι σχεδόν βέβαιο αλλα δεν νομίζω να τες φαΐ τελείως άνετα όπως λες, δυο χρονια γ@μιόταν στην προπόνηση με τον καλύτερο swordman του κόσμου, δεν νομίζω να του χαρίστηκε ο mihawk στην προπόνηση εξίσου και το ένα μάτι.

Εδώ ο Law με το ζορι κέρδισε τον Smoker και η διαφορά ενός Admiral με Vice Admiral είναι χαόδης.

Κάτι που φάνηκε όταν ο Kuzan πάγωνε τον Doflamingo με τα χέρια στις τσέπες.

Spoiler:

#11664 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 11:05

Εδώ ο Law με το ζορι κέρδισε τον Smoker και η διαφορά ενός Admiral με Vice Admiral είναι χαόδης.

Κάτι που φάνηκε όταν ο Kuzan πάγωνε τον Doflamingo με τα χέρια στις τσέπες.

Eξαρταται ποιους Vice λες. Δεν ειναι τοσο χαωδεις οσο νομιζεις και πιστευω τους καλυτερους VA δεν τους εχουμε γνωρισει ακομα. Kαι ο Fuji λογικα Vice-Admiral ηταν. Εκτος κι αν πιστευεις οτι ο sakazuki, borsalino, kuzan οταν ηταν vice ηταν πολλα επιπεδα κατω απο sengoku και Z.
Kαι ο Law σχετικα ευκολα τον κερδισε τον smoker. Καλα νταξει δεν τον εβγαλε τοσο ευκολα οσο ο dof αλλα δεν εβγαλε και αιμα ο Law να το πεις death match!

Παντως ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα δεν νομιζω να γλιτωσει το ξυλικι ο Law. Αν και παιζει να εχει μια trump card.(Oταν τον ρωτησε ο sanji τι θα γινει αν τους επιτεθει ολο το crew του dof ειπε οτι δεν θα υπαρχει προβλημα.
http://www.mangapanda.com/one-piece/700/11
Μην ξεχνατε οτι εχει την καρδια του Ceasar..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 13 Ιούνιος 2013 - 11:11

2po6sfa_jpg.gif

#11665 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 11:10

Eξαρταται ποιους Vice λες. Δεν ειναι τοσο χαωδεις οσο νομιζεις και πιστευω τους καλυτερους VA δεν τους εχουμε γνωρισει ακομα. Kαι ο Fuji λογικα Vice-Admiral ηταν. Εκτος κι αν πιστευεις οτι ο sakazuki, borsalino, kuzan οταν ηταν vice ηταν πολλα επιπεδα κατω απο sengoku και Z.
Kαι ο Law σχετικα ευκολα τον κερδισε τον smoker. Καλα νταξει δεν τον εβγαλε τοσο ευκολα οσο ο dof αλλα δεν εβγαλε και αιμα ο Law να το πεις death match!

Η διαφορά με τους pre skip Admirals είναι ότι ήταν τέρατα από την αρχή.Ο Oda το είπε αυτό.

Απλά δείτε τι κάνανε στο PH.

O Luffy και ο Zoro δεν έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο δύναμης ακόμη.

Spoiler:

#11666 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 11:17

Eννοειτε δεν εχουν φτασει αυτο το επιπεδο. Ο fuji ομως δεν ειναι pre-skip admiral. :P Πιστευω ειναι κατωτερος του kuzan αρα πολυ ευκολα τουλαχιστον, απο τον Issho οι SHs, δεν θα βγουν. Aλλα αυτο δεν παει να πει οτι ειναι πολλα επιπεδα πιο κατω ο Issho.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 13 Ιούνιος 2013 - 11:22

2po6sfa_jpg.gif

#11667 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 11:51

Δεν θα μου φανεί περίεργο να μπορεί ο Dofla να κάνει παιχνίδια τους άλλους και έχει μια μικρή σχέση αυτή η δύναμη με την δύναμη των σχοινιών που έχει. Επίσης μην ξεχνάμε και τον Momo με τις περίεργες αναλαμπές που του έρχονται και σχετίζονται με τον Dofla.

Μόνο αστείο θα μου φανεί να μπορεί από τώρα ο Luffy και ο Zoro να κοντράρουν στα ίσια τον Fuji. Στην αρχή ξεκούραστοι μπορεί να δώσουν κάνα ασήμαντο hit αλλά μέχρι εκεί.

#11668 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 12:00

Μόνο αστείο θα μου φανεί να μπορεί από τώρα ο Luffy και ο Zoro να κοντράρουν στα ίσια τον Fuji. Στην αρχή ξεκούραστοι μπορεί να δώσουν κάνα ασήμαντο hit αλλά μέχρι εκεί.

Aσε τον zoro και ας πιασουμε τον luffy. Πιστευεις οτι ο dof ειναι τοσα επιπεδα πιο κατω απο τον fuji που τον dof θα τον καταφερει στο τελος λογικα ο luffy ενω με fuji θα βγει μονοχιτος?

Κοιτα, ουτε εγω πιστευω οτι ο luffy μπορει να κερδισει τον fujitora, ομως δεν χανει τοσο ευκολα οσο νομιζετε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 13 Ιούνιος 2013 - 12:01

2po6sfa_jpg.gif

#11669 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 12:48

Aσε τον zoro και ας πιασουμε τον luffy. Πιστευεις οτι ο dof ειναι τοσα επιπεδα πιο κατω απο τον fuji που τον dof θα τον καταφερει στο τελος λογικα ο luffy ενω με fuji θα βγει μονοχιτος?

Κοιτα, ουτε εγω πιστευω οτι ο luffy μπορει να κερδισει τον fujitora, ομως δεν χανει τοσο ευκολα οσο νομιζετε.

Εγώ θα σου κάνω μια απλή ερώτηση. Δεν είναι λίγο νωρίς να μπορεί να κοντράρει έναν admiral?

#11670 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 12:58

Εγώ θα σου κάνω μια απλή ερώτηση. Δεν είναι λίγο νωρίς να μπορεί να κοντράρει έναν admiral?

Πρωτον ειναι νεοφερμενος admiral. Σκεψου οτι πριν το time skip ηταν μαλλον V.A
Δευτερον το One Piece εχει περασει την μεση εδω και καιρο, ποσο νωρις ειναι πια ? Καποια στιγμη δεν πρεπει να κοντραριστουν και τετοιοι αντιπαλοι? Παιδια δεν ξερω αλλα εχω ενα προαισθημα οτι οσοι πιστευετε οτι οι supernovas ειναι για φαπες, θα απογοητευτειτε οικτρα! Εγω δεν σου λεω για νικη, το επαναλαμβανω, εγω σου λεω οτι το επιπεδο διαφορας δυναμης εχει μειωθει πολυ. Υπαρχει και ενα limit up στην δυναμη και απο την στιγμη που αποκτησε haki και μαλιστα καλο μπορει να κοντραρει αρκετα δυνατους αντιπαλους. Το μονο που εχει να φοβαται ειναι η εμπειρια των αντιπαλων. Οχι τοσο την δυναμη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 13 Ιούνιος 2013 - 13:00

2po6sfa_jpg.gif