-Τελικά απ' ότι φαίνεται ο Caribou βρήκε το εργοστάσιο του Dofla, το οποίο πρέπει να είναι στο νησί του Kaido και όχι στην Dresrossa. Ή μπορεί να είναι διαφορετικό εργοστάσιο...
-Χμ, ο Momo δεν θυμόταν την πτήση του και το πρόσωπο(και χέρι) που φαντάστηκε πιστεύω ότι ήταν του Doflamingo. Και πρέπει να τρόμαξε πολύ τον Momo... Τι ικανότητες έχει τελικά;

Έχει να κάνει με το Devil Fruit του(String String ή κάτι άλλο; ) , το artificial DF του Momo ή το CoC του Dofla;
-Lol, ο Luffy εναντίον του Momo...

Και κλασσικά ο Luffy δημιούργησε έναν ακόμα Coby(αφού θα γίνει shogun του Wano o Momo)...

Και μετά ο Momo με την Nami και οι αντιδράσεις των άλλων! Ο Kinemon και η ενδυμασία των γυναικών!!!
-Πάντως πολύ κοντά είναι το Green Bit... Άλλος ένας λόγος για τον οποίο το σχέδιο του Law θα αποτύχει και θα γίνει της ... στο νησί(το οποίο θυμίζει πραγματικά Ισπανία πλέον με τις γυναίκες, το φαγητό και τις εξωτικές ομορφιές...).
-Αυτό με τις κούκλες και τα παιχνίδια ταιριάζει τον puppet master ρόλο του Dofla, αλλά θέλω να δω τι εξήγηση θα δούμε για αυτά και για τις fairies... Lol, με την έκπληξη των Straw Hats όταν το είδαν...
-Οι μεταμφιέσεις των Straw Hats και του Kinemon τους έκαναν να φαίνονται σαν Εβραίοι σε συναγωγή... Χμ, το σχόλιο του Sanji για την έλλειψη πανικού μετά την παραίτηση του Dofla έχει βάση...
-Ο τυφλός μπορεί να είναι ο Fujitora. Στην αρχή νόμιζα ότι θα είναι ο Kanjuro, αλλά ο Kinemon δεν αντέδρασε... Όποιος κι αν είναι όμως φαίνεται πολύ δυνατός. Α, και η ικανότητά του μου θύμησε black hole από Blackbeard... Οι αντιδράσεις των Straw Hats μου θυμίζουν το shock τους όταν είδαν το CoC του Rayleigh! Νομίζω ότι κι αυτό δείχνει κάτι...
-"It can be amusing not to see in this world. There are many horrible things you don't want to see..." 701 chapters από OP και ο Oda συνεχίζει να εισάγει badass χαρακτήρες!!!