Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17011 replies to this topic

#11191 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 28 February 2013 - 01:18

Εγώ λέω ότι θα είναι νέος χαρακτήρας.Κανένας δεν μου γέμιζε το μάτι απο τους VAs.

ενα γαματο φρουτο τα αλλαζει ολα..

2po6sfa_jpg.gif

#11192 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 28 February 2013 - 01:28

εμενα μου φαινεται ο fujitora θα ναι κανενας τυπου βεργκο που παει να ελενξει-καταστειλλει τη συμμαχια... λετε να ναι αδμιραλ? αν ναι ριχνει μονος του τον δοφλα

#11193 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 28 February 2013 - 01:36

Μην αποκλειεται το ενδεχομενο να ειναι κανα "σκυλι" της WG που προωθηθηκε απο τους ανωτερους του για να γινει Admiral!(χωρις να σημαινει αυτο οτι ειναι αδυναμος)Απλως τωρα πια εχει τεραστια επιρροη η WG στους Marines!

image.jpg

#11194 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 28 February 2013 - 03:28

Δε νομίζω να είναι κάποιος από αυτούς που αναφέρθηκαν πριν, δηλαδή Strawberry, Momonga κλπ. Αν είναι γνωστός θα είναι κάποιος που έχει φανεί πιο πολύ αλλιώς θα είναι κάποιος άγνωστος.

#11195 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 28 February 2013 - 12:09

Πέρα του ότι δεν έχουμε δει σχεδόν κανένα από του Vice Admirals να πολεμάνε σε σοβαρό canon 1v1 μέχρι στιγμής για να ξέρουμε σε τι επίπεδο είναι, μην ξεχνάτε τα λόγια του Jinbei στο Fishman Island: "With Aokiji's resignation the Marines lost a great deal of their power". Αυτό σημαίνει ότι οι καινούριοι admirals, με εξαίρεση τον Kizaru προφανώς, είναι πιο αδύναμοι από τους logia trio.

Επιμένω πάντως ότι ο καινούριος ήταν πρώην Vice Admiral. Έχουμε περάσει την φάση που εισάγονται χαρακτήρες χωρίς λόγο στην σειρά και πλέον είμαστε στο κομμάτι της επεξήγησης. Δεν υπάρχει λόγος να εισάγει ο Oda κάποιον καινούριο χαρακτήρα στην σειρά τόσο "ξεκάρφωτα" όταν υπάρχουν αρκετοί καλοί υποψήφιοι από τους Vice Admirals.

@Fandom Μπορεί να είναι κάποιος που φάνηκε στα δύο χρόνια του timeskip και συνεπώς να μην ξέρουμε (ακόμα) τι έχει κάνει.

Edited by Osama Bin Laden, 28 February 2013 - 12:18.

#11196 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 28 February 2013 - 12:19

Παρακολουθώντας τη συζήτηση σε ένα άλλο φόρουμ, διάβασα κάτι πολύ περίεργο πάνω σε μία κουβέντα για το ποιος θα μπορούσε να πάρει το φρούτο του Ace από τους SH. Ότι ο Oda είχε δηλώσει πως ο Usopp θα έπαιρνε φρούτο logia στη συνέχεια. Ακόμη κι αν γινόταν αυτό, νομίζω πως η συγκεκριμένη δύναμη δεν θα του ταίριαζε πολύ και ξαφνιάστηκα που είδα κάτι τέτοιο. Ωστόσο δεν έχει περάσεις πολύς καιρός από τότε που έφτασα up-to-date, οπότε δεν έχω ασχοληθεί με συνεντεύξεις και φήμες. Ισχύει κάτι τέτοιο;

ySss0UF.jpg

#11197 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 28 February 2013 - 12:24

Δεν θυμάμαι να έχει ειπωθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Πάντα υπήρχε speculation για έναν logia στο πλήρωμα και ίσως αυτό να συμπεριλάμβανε κάποιους που λέγανε ότι μπορεί κάποιος τωρινός Straw Hat να βρει logia αλλά ήταν και είναι baseless speculation και τίποτα παραπάνω.

Πάντως Usopp με mera-mera no mi θα ήταν με διαφορα το πιο ξεκαρδιστικό γεγονός της σειράς ever. Θα ξεπέρναγε με έτη φωτός το Buggy the Shickibuckai :P

#11198 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 28 February 2013 - 12:41

Παρατηρήσατε ότι το φρούτο του Ace είναι σχεδιαμένο με φλόγες. Όσο για τον νέον άτομο ελπίζω να είναι κανένας καινούργιος.

#11199 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 posts

Posted 28 February 2013 - 14:04

o clown ειναι sichibukai ενας ακομη sichibukai που για να μην μας τον λεει πρεπει να ειναι καπιος σημαντηκος character και ο νεος admiral να μου φερνει πιο πολυ στο στυλ του akainu αρα ειναι καπιος κενουριος που ισος τον εχει εκπεδευσει ο akainu με ιδιο πουκαμισο σιγουρα XD

#11200 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 28 February 2013 - 14:34

γιατι πρεπει να ειναι οπωςδηποτε admiral?...εγω καταλαβα οτι είναι καποιος απο το ναυτικο (προφανως πολυ δυνατος)

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#11201 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 28 February 2013 - 14:41

γιατι πρεπει να ειναι οπωςδηποτε admiral?...εγω καταλαβα οτι είναι καποιος απο το ναυτικο (προφανως πολυ δυνατος)

ΓΤ,το ονομά του και το πως γράφετε μας δείχνει ότι ειναι Admiral.
Και δεν νομίζω ο Sakazuki να έστελνε κάποιον που δεν είναι σε αυτό το level να πιάσει τους Luffy,Law,Doflamingo.

Spoiler:

#11202 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 28 February 2013 - 15:08

επισης γιατι ο αοκιτζι ειπε στον σμοκερ να παρει τον ακαινου και να του πει να στειλει τους αντμιραλς , και ο ακαινου ειπε οτι επικοινωνησε με τον σμοκερ και εστειλε τον συγκεκριμενο

Posted Image

#11203 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 posts

Posted 28 February 2013 - 15:26

τωρα αυτο με τον φιλο του kinemon δε το πιασα...αυτος ειναι;

Όχι βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω από πού και ως πού θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί κάτι τέτοιο. Ο ένας είναι ο φίλος του Kinemon που αιχμαλωτίστηκε και ο άλλος ο λακές του Doflamingo.
Posted Image

#11204 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 28 February 2013 - 15:52

επισης γιατι ο αοκιτζι ειπε στον σμοκερ να παρει τον ακαινου και να του πει να στειλει τους αντμιραλς , και ο ακαινου ειπε οτι επικοινωνησε με τον σμοκερ και εστειλε τον συγκεκριμενο

O Aokiji αυτό που έκανε ήταν να προηδοποιήσει τον Akainu μέσω Smoker για τα σχέδια του Dofla και το πόσο επικύνδυνος είναι. Ο Aokijι μπορεί να έφυγε από τους marines αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εναντίον τους. Είναι άνθρωπος που θα κάνει πάντα αυτό που λέει η προσωπική του δικαιοσύνη.

#11205 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 posts

Posted 28 February 2013 - 18:46

Ξαναδιάβαζοντας το chapter αντιλήφθηκα ότι ο akainu στέλνει τον fujitota(99% ο νέος admiral) σύμφωνα με αυτά που του είπε ο smoker δλδ στις ακτές του green bit γτ εκεί ειχε πει ο law στον smoker ότι κατευθύνονται όμως στο green bit o law θα αφήσει τον ceasar για να τον πάρει ο don flamingo άρα το πιο πιθάνο είναι να έχει στήσει ο law τον don flamingo με τους marines ωστε να δράσει ελέυθερα στην dedrossa.

09pntFA.png?1